|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
2.12.2010 8:25:04   
sončnica24
Dobro jutro, pa je zunaj tako lepo je vse belo, nik je tudi včeraj full užival na snegu on sploh nebi noter več šel jaz pa zmrzujemuser posted image .
Drugače pa nama je včeraj zvečer uspelo zobke umit, sma popoldan gledala posnetke kako si otroci zobke umivajo, pa zvečer ko sma jih umivala sma škratke iskala tako da začetek je upam da nama uspe priti na stare tirnice.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
2.12.2010 11:54:37   
Andromeda
Hello!

Vidim, da smo vse na polno zasedene in se tu spet bolj malo čveka.Jaz sem si vzela malo pavze od učenja (imam en res zoprn izpit, sama filozofiranja o literaturi user posted image ).
Dario je zadnje čase zjutraj neverjetno dobre volje (prej je imel obdobje, ko je sitnaril itd.), edino pižamo si še vedno gor vleče, jaz pa dol user posted image
Vzunaj je res lepo in belo, ampak pri nas trenutno pada dež, čeprav je dopoldne izgledalo, kot da se bo zjasnilo.

Nič, grem nazaj v tiste zoprne bukve...user posted image

Lep dan želim!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
2.12.2010 22:07:16   
_katja_
čer!

Kakšno zatišje tukaj.....
Onur: super da je bila NS vreduuser posted image user posted image user posted image

Andromeda: to je pa sploh zoprno, če se moraš učit nekaj kar ti ni ravno ljubo. Držim pesti, da ti gre snov hitro v glavo.

mojsoncek: kje si se zgubila...

Danes je bil pester dan. Zjutraj sem oba napokala  v avto in Naceta najprej v vrtec, potem pa z Jakcem na sistematiko. Drugače vse ok, edino spet piska user posted image Tako da cepljen ni bil. V torek se greva spet poslušat.  Potem sva šibala en krog po Domžalah (skoraj misija nemogoče zarad snega), da je zaspal. Potem pa aerobika za mamice. Popoldne sem šla pa prvič na pogovorne urice v vrtec. Same pohvale. Res sem bila FUUUUL ponosna. Zdaj sem pa zavila do konca darila za Miklavža in počasi spat. Jutri pa pečem piškote.....

Uživajte!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.12.2010 9:00:00   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

mojsoncek: kje si se zgubila...

v snegu user posted image ... ja, spet nas je dobro zamedlo, zato danes spet delam od doma, ker ceste se niti priblizno niso bile zrihtane zjutraj. No, zamedli pa so me tudi z delom in sem res na polno zasedena (kar mi po pravici povedano cisto ustreza, ker cas hitreje mine), tako da nimam nic kaj ekstra casa (se za branje ne, kaj sele za pisanje)... vsake toliko pa le malo pokukam.

In ker nimam kaj dosti casa, bom samo takole... super za vse dobre novicke user posted image , tistim pa, ki rabite malo vzpodbude v malce tezjih trenutkih, pa user posted image .

Pa se tole v posredujem... v razmislek...

Česa nas niso naučili v šoli za starše, pa bi nas morali …

Ne razvajaj me. Dobro vem, da ne morem dobiti vsega, kar zahtevam.
Ne boj se odločnosti. Tako vsaj vem, pri čem sem.
Ne spreminjaj svojih odločitev. To me samo zmede. Potem pa skušam doseči vse, kar mi pride na um.
Ne obljubljaj. Mogoče obljub ne boš mogel izpolniti. Tako krniš moje zaupanje vate.

Ne nasedaj, kadar te hočem vreči iz tira, sicer bom poskušal doseči še več takih ‘zmag’.
Ne naredi zame tega, kar zmorem sam. Sicer se bom obnašal kot dojenček in te bom še naprej imel v svoji službi.
Ne ukvarjaj se preveč z mojimi razvadami. Nevarno je, če jih obdržim za stalno.
Ne popravljaj me pred drugimi ljudmi. Name narediš večji vtis, če me pokaraš mirno in na samem.
Ne poskušaj mi pridigati. Čudil se boš, kako dobro vem, kaj je prav in kaj ni.

Ne reci mi, da so moje napake grehi. Naučiti se moram delati napake, ne da bi zaradi tega mislil, da sem slabši kot tisti, ki napak ne dela.
Ne nergaj. Sicer se moram, da se zavarujem, narediti gluhega.

Ne zahtevaj pojasnil za moje napačno vedenje. Res ne vem, zakaj sem to storil.

Ne dvomi o moji poštenosti. V strahu se bom zlagal.
Ne pozabi, da rad delam poskuse. Tako se učim. Pusti mi to veselje.
Ne posvečaj preveč pozornosti mojim malim težavam z zdravjem. Začel bom ceniti rahlo zdravje.

Ne umikaj se, če želim kaj zvedeti, sicer boš kmalu ugotovil, da iščem odgovor drugje. 

Naj ti ne bo pod častjo, če se kdaj opravičiš. Pristno opravičilo ogreje moja čustva do tebe.
Ne delaj vtisa, da si popoln in nezmotljiv. Bil bi prevelik vzor zame.
Naj te ne skrbi, če imaš premalo časa zame. Važnejše je, kako prebijeva skupni čas.

Ne pozabi, da potrebujem veliko razumevanja in opogumljanja, sicer ne bom mogel napredovati….

To ti želi tvoj ljubljeni otrok. Ti si moj vzornik. Zgledujem se po tebi že odkar sem te prvič videl.
(povzeto po Napotki otroka staršem, neznani avtor)

pa lep dan!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 10.10.2010 15:02:11 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
Andromeda
Dobro jutro!

Še ena pošlijka snega! Upam, da niste obtičale kje na poti v službo itd...Jaz se opdravljam v Mullerja, ki je blizu nas, seveda grem peš, ker nimam avta. Je pa zlata vredno, da imamo garažno hišo in ni treba zjutraj snega odmetavat in čistit avto...Edino od upravnika še niso prišli danes nič čistit okrog bloka, so verjetno zaspali, ker sicer že okrog 7. ure ropotajo s snežno frezo.

mojsoncek
- kam si poniknila?

onur
- sem pozabila čestitat za NS, kdaj pa izveš rezultate za DHT?

Jaz bom pa v nedeljo dopoldne spekla parkeljne po receptu iz kulinarike. Popoldne gremo pa v Ljubljano na Miklavža in potem še k babici na obisk...Noče nič do nas priti, nazadnje je bila tu skoraj 2 meseca nazaj...pa itak ima take fore, da manj jo vidim, raje jo imam...žal!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
Andromeda
mojsoncek, pa si me prehitela user posted image Pa očitno se javljaš iz nekega paralelnega sveta, ker kaže, da je tovj post objavljen 10.10. 2010 ob 15. uri user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

mojsoncek, pa si me prehitela user posted image Pa očitno se javljaš iz nekega paralelnega sveta, ker kaže, da je tovj post objavljen 10.10. 2010 ob 15. uri user posted image

AAA, zdej vidim, da sta moja 2 posta tudi s tem datumom in uro user posted image Mogoče sem pa jaz v tistem paralelnem svetu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2607
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

kdo bi vedel... mogoce pa res user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.12.2010 11:11:49   
Andromeda
Sem našla našo temo na 2. strani bolj na dnu, z zadnjo objavo datirano 10.10...user posted image
No, prejle sem pozabila "pohvalit" Daria, ki je včeraj z mize vzel en flomaster, ki sem ga mela za podčrtavat in med tem, ko sva z možem uživala v kosilu, je gospodič v pičlih parih minutah s 3 strani popolnoma sčičkal sedežno (še doro, da je ena stara, ker jo mislimo pomadli zamenjati z novo), pa še malce je steno okrasil...Potem sem pa še jaz za piko nai, ko sem zlivala olje v posodo, ponesreči polila moj moitel z oljem user posted image In to čisto nov, niti 1 mesec ga nimam...Na srečo še vedno deluje, samo ekran je malo potemnel in je v fazi sušenja, upam,da bo šlo ven otle olje.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.12.2010 19:44:37   
šema
MIRENA- men jo je vstavla aprila in mam še vedno težave (zadnja dva meseca kar 14 dni skupaj nek črn izcedek) tko da razmišljam al nej pokličem al nej počakam do januarja ko mam datum za pregled, če je vse ok.
Mi je pa kolegica ki jo ima tudi rekla, da maš približno pol leta težave potem je pa mir, tko da...

Ali ve pripravite za vse tri može al kako mate pri vas? Ker pri starejši sem bla ful navdušena in sva hodili ves december po raznoraznih delavnicah in predstavah, zdej se mi pa meša, že ko razmišljam kolk je vsepovsod gužva (in mam mal slabo vest)

Neposredna povezava do sporočila: 2610
3.12.2010 20:55:40   
onur
Živjo. No, pa je vikend pred vrati. Midve s tamalo sva sami, ker možek dela. Jutri pa gremo k našim prespat, ker sta šla na lepše, pa se bomo malo oddahnili in šli na sneg. Drugače vse po starem. Čebela je bila še danes doma, sta s tatkotom pohajala po knjižnici in šla gledat za rokavičke, v glavnem se imela super. Popoldan smo bili pa noter, ker je bil dež.

Andromeda, DHT je rekla, da naj bi dobila v 3 tednih. Bomo videli. Itak morajo rezultate poslati v Dravlje, da jih zloži skupaj z NS.

Dobri možje: bomo videli kaj se bo dogajalo v decembru in bomo kaj poskušali obiskati, vsega pa ne, ker je res gužva in virusi že razsajajo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.12.2010 13:15:42   
sončnica24
Hojla, midva sva tudi sama moj dela, Nik zdaj spi jaz pa sem se malo pred računalnik vsedla. Sma se hodla danes zjutraj sankat na en hrib pa sem popolnoma razočarala, ker so se z avti vozli tam gori in vse uničli. Mi je prav žal ker v mojih časih si v soboto komaj gor prišo zdaj pa nimam pojma kam se starši hodijo z otroci sankat, al pa so reveži cele dneve noter, ker je okrog mene vseeno dosti blokovuser posted image .

Drugače pa pri nas darila ta glavna nosi božiček, zdaj za miklavža bo dobil šal, rokavice in kapo. Pa mandarine in nekaj sladkega.

Božiček pa bo prinesel darila ta pa jauser posted image .

Onuor, si pisala da je tvoja hčerka bila v knjižnici si jo že včlanila. Jaz tudi o tem razmišljam pa zraven tuhtam če sem prehitra al nisem?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.12.2010 13:50:41   
Andromeda
Dober dan!

Jaz sem pa v fazi kuhanja kosila, danes bo goveji golaž, mmmmmm... Moški del družine pa spi, sem se pa tudi jaz vlegla za pol ure. Pri nas tako sneži, da ni za nikamor, Dario pa sploh ne mara snega, sploh noče stopit nanj, tako, da se zaenkrat notri držimo, če pa bo morda kasneje nehalo padat, bomo pa malo na sanke šli, ker bolj moker sneg pada in smo vsi 3 malo prehlajeni in da ne bi še bolj zboleli.

knjižnica - do šole ga niti nimamo namena včlanit, ker sem itak jaz včlanjena in se lahko vzame na mojo izkaznico. Pa tudi doma ima toliko knjigic (še od mene in mojega brata, pa nekaj od bratrancev) in trenutno ni potrebe po knjižnici.

Nič, grem polento zakuhat, Dario jo obožuje, edino z mlekom je pa ne mara.

Lep snežen vikend vam želim, izkoristite ga maximalno!

Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.12.2010 15:01:08   
onur
Onuor, si pisala da je tvoja hčerka bila v knjižnici si jo že včlanila. Jaz tudi o tem razmišljam pa zraven tuhtam če sem prehitra al nisem?

Včlanjena sem jaz. Tatko je zbiral knjige, čebela pa se je igrala v igralnem kotičku. Zvečer doma pa rada pravljice prebira in posluša.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.12.2010 19:24:12   
šema
Jst sem Aljaža že vpisala v knjižnico ampak predvsem zato, da si lahko brezplačno izposojam knjige, ki jih potrebujem za delo:))

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.12.2010 20:59:48   
_katja_
čer!

Nace tudi ni včlanjen v knjižnjico. Kar na moje ime jemlje. Drugače je pa pri nas tudi za odrasle zastonj članarina.

Lp
K

www.fitnosecka.si

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
6.12.2010 8:29:06   
sončnica24
Dobro jutro, pa je spet ponedeljke. Parklji nas niso odnesli tako da smo vsi ok, niku je edino iz noska začelo tečt pa upam da ne bo hujšega.

Eno vprašanje, je slučajno tukaj gor katera odvetnica, notarka, sodnica. Se mi zdi da ste enkrat imele nek pogovor o pravnih zadevah, bi prosila, če se mi na ZS javi, me zanima ena družinska stvar.

Lep ponedeljek vam želim in naj hitro mine.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
6.12.2010 9:44:23   
Andromeda
Hello!

Tudi nas niso odnesli parkeljni, tudi palice nam niso pustili user posted image Daria je včeraj že dopoldne obdaril Miklavž, ker potem nas cel dan ni bilo doma in da se je lahko malo naigral z novim policijskim avtomobilčkom in najedel medvedkov.
Popoldne pa smo šli v LJ v cerkev (tam,kjer je bil tud krščen Dario) na srečanje z Miklavžom, je bilo lepo, ker je vsakega otroka poklial po imenu in smo potem šli iskat darilo, se je pa dario malo ustrašil Miklavža, je verjetno mislil, da ga bomo kar pri njemu pustili user posted image Potem smo šli še do babice, spili malo kuahnega vina in šli domov.
Sem se pa danes zjutraj vsa čudna zbudila, vročine sicer nimam, me pa vse boli, tudi grlo, pa bezgavke na vratu mam boleče, upam, da se še ne poslabša, ker mam jutri izpit.

Neposredna povezava do sporočila: 2618
6.12.2010 13:07:07   
_katja_
čao!

Andromeda: kakšn lekadol vzemi pa velik tekočine in vitaminov pa bo!

sončnica: pojma nimam o pravnih zadevah....

Vikend je bil lušten. V soboto obdarovanje (ja mi se zmenimo, da nam ustreza dn, ko imamo vsi čas) pri mojih v Lj. + moj brat in sestra s family. Pa kosilo. Popoldne sem šla na zumbo. V nedeljo pa sva šla sama z dragim (KOK PAŠE) na turno smuko. Bilo je MEGAAAAA, je blo 50 cm pršica. Najprej sem ene 5krat padla ko knedl. Itaq tri leta že nism bla v celcu. Potem je pa zalaufal. Res je blo mega. Potem pa k mami na kosilo (kar se tudi prileže) in po otroka. Dobr vikend!!!! Imam energijo za preživet tele tri deževni dni user posted image

Aja v petek smo pa popoldne piškote pekli....lepi so ratali user posted image Sem pa probala en nov recept iz Božične Jane, kao neki hudi Nürberski medenjaki, ampak me niso prepričali....pa same drage sestavine notr....

Lep ponedeljek!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.12.2010 9:01:49   
nagajiva
Ojla,

ma danes bo pa en doolllllg dan. So vse moje sodelavke (3) odsotne in sem sama v pisarni.....user posted image pa tako rada čvekam.....madonca bo dolg čas user posted image .
Drugače smo ok, malo še vedno smrkamo, občasno kaj pokašlja, drugače pa je vse vredu. Na srečo.
Miklavž je v čeveljčke nastavil bombončke, mandarine in enega parkla iz testa....aja pa kinder jajčko-brez nje ne gre user posted image .
Imamo pa v četrtev v vrtcu praznične delavnice in me prav zanima kaj bomo delali. Mogoče idejo uporabimo tud doma.
Knjižnica-sem včlanjena jaz. Grema pa večkrat, ker Lovro zlo rad brska po knjigicah in prav uživa. Pa čeprav jih ima doma tud kar nekaj.

Grem delat, ni druge user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.12.2010 9:30:56   
Andromeda
Hello!

Jst pa trenutno trepetam, ker imam ob 13. uri izpit in se mi zdi, da sem vse pozabla, ampak to se mi konstantno dogaja pred izpiti user posted image Je pa profesor v zadnjem trenutku spremenil ustni izpit v pisnega, kar je še bolj zoprno, ker na ustnem ti lahko profesor še malo "pomaga" oz. te usmeri in še takoj izveš rezultat. V glavnem, komaj čakam, da je to za mano, ker mi je že user posted image od tega predmeta...

Dario je Ok, včeraj sva šla samadva v šoping v qlandio in je bil tako priden, nič ni sitnaril, je gledal okraske in lučke iz trgovine, pa izbral si je tiste mlečne a la monte za posladek, v glavnem, z njim grem res lahko povsod, kar je super, glede na to, da nimamo nobenega varstva v bližini.

Nič, grem še malo ponovit za boljše počutje,

pa lep dan!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 7.12.2010 9:31:55 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.12.2010 19:08:21   
poli*
Pozdravljene.
Prejšnji teden nisem bila skoraj nič tu na RR, ker sem se pripravljala na en izpit... pa saj veste, imaš omejen čas, ker je otrok pol dneva doma, tko da ni blo časa nekaj po računalniku čekirat.
Onur- upam, da bodo rezultati odlični!!
Andromeda- upam, da si naredila izpit.

Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.12.2010 19:17:24   
poli*
Ravnokar je tanja vpila, da jo tišči lulat, zato sem se sadajspomnila, da povem, da brez težav lula in kaka na školki, tko da je popoldan brez pleničk.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
8.12.2010 10:45:44   
Andromeda
Hello!

kako smo kaj, čvekice? Jaz sem si danes malce daljše spanje privoščila, ampak nisem nič bolj naspana kot prešnje dneve user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Ravnokar je tanja vpila, da jo tišči lulat, zato sem se sadajspomnila, da povem, da brez težav lula in kaka na školki, tko da je popoldan brez pleničk.

Bravo, Tanja! A v vrtcu pa ima pleničke? Mi smo našemu kupili wc nastavek, ker ne mara kahlice, ampak smo bolj malo doma zadnje čase, tako, da še čaka na preizkušnjo. Sicer pa ne kaže še nobenega zanimanja, tako, da se bomo intenzivneje odvajali od pleničk spomladi.

Nič, grem malo pospravit, potem moram pa v trgovino, če hočem kaj kuhat danes. Vreme je pa spet ubitačno! Po 1 tednu sneženja dobimo še 1 teden dežja user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.12.2010 10:46:34 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
8.12.2010 12:46:17   
sončnica24
Hojla, pa sma midva tudi zbolela, oz. Nik je prehlajen tako fejst, da sma kar doma ostala pa se malo več cartama, bo prava mamina carta postal. Drugače pa nič kaj novega, namesto snega pada dežuser posted image , tako da smo spet ostali brez snega in imam kar lep filing da ga tudi za božič nebomo dočakali ampak tam februarja sept ko bi se moralo začeti lepo vremeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......