|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
26.11.2010 9:50:44   
Andromeda
Hello!

Jaz sem že od 8-ih za knjigami, pa sem malo pavze naredila, ker so mi začele črke plesat pred očmi.

No, pa bom malo kavice in čaja skuhala:

user posted image

user posted image

katja - super, da se je kakanje zmanjšalo!

Jaz sem pa glede na vremensko napoved za ta vikend včeraj letela po smučarske hlače za Daria, sem dobila v C&A-ju za 15 eurov, sicer so v črni barvi, ampak črna itak povsod paše. Bo pa treba še kake dodaten rokavice in kapo nabavit...jeje, sami stroški...Babice in strici so pa preškrti, da bi kaj pomagali, sicer pa to niti ni nhova dolžnost, pa vseeno. Odkar smo tašči takrat obrazložili glede igrač, ki jih kupuje samo za pri njej doma, mu pa sploh nič več ne kupi, sem že mislila, da se je malo poboljšala, pa se ni user posted image sej bo otrok enkrat videl, kako se obnaša, pa bo ona na slabšem, ne jaz.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
26.11.2010 13:39:56   
_katja_
Dan!
Kolk lepo je zunaj....wiii končno sneguser posted image user posted image user posted image

Danes sem pri mami v Ljubljani. Fantiča trenutno spita. Z Nacetom sva se šla dopoldne z avtobusom peljat na Vič do sestre na kofi in nazaj. Je bil priden in sam gledal je. Toliko novega.user posted image  Jakec je bil pa tudi priden pri mojihdveh.

sončnica: hvala za informacijouser posted image

Andromeda: mmm super zgleda tole...mmm....
Super da si dobila ugodne hlače. Nimaš nobene kolegice, ki ima starejšega fanta?  probaj si kaj zrihtat. Jaz imam zdaj iz treh vetrov stvari user posted image  Če mi ponudijo cunje, jih vzamem. In res si ne predstavljam, da bi mogla vse kupovat.
Prosim za recept za medeni likeruser posted image

Ideje za adventne venčke:
http://dominvrt.si/clanek/top_10/foto-adventni-vencki-precej-drugace.html

Lepo sneženo popoldne...wiiiii...
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.11.2010 14:03:46   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Andromeda: mmm super zgleda tole...mmm....
Super da si dobila ugodne hlače. Nimaš nobene kolegice, ki ima starejšega fanta?  probaj si kaj zrihtat. Jaz imam zdaj iz treh vetrov stvari user posted image  Če mi ponudijo cunje, jih vzamem. In res si ne predstavljam, da bi mogla vse kupovat.
Prosim za recept za medeni likeruser posted image

K

Žal nimam od koga dobit otroških oblačil, saj smo mi pravzaprav prvi, ki imamo otroka. Imamo pa nekaj sorodnikov, predvsem po moževi strani, ki pa imajo spet svoje sorodnike, ki so rabili oblekce, tako, da smo izviseli glede tega. Nekaj malega sem dobila od moje tete, ki ima 2 mulčka, sedaj stara 14 in 7 let, ampak to so tako stare in znucane stvari, da so le še za doma...

Recept za medeni liker - ga sploh nimam,, bom na netu poiskala kakega dobrega. pa posredujem user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.11.2010 20:28:18   
nagajiva
Ojla,

pa nas je pobelilo. Lovro je bil tako vesel, da se je samo smejal in vriskal user posted image . Bomo videli jutri, ko se bomo malo kepali in bo "uša", če bo še smešno user posted image .
Drugače pa smo na srečo (že trkam) trenutno zdravi. In pošiljam user posted image tistim, ki ste bolani.
Mirena-je nimam, jo ma mami in zaenkrat nima težav.
Miklavž-sicer ga ne praznujemo ravno, ampak kako mandarino, čokoladico ali kaj podobnega pa bo že prinesel. Za božička pa se še pogovarjava. Je sedaj za roj. dan dobil toliko igrač, da ne vem. Verjetno kaj za ustrarjat ali pa razvijat kakšne motorične sposobnosti. Si še ogledujem po trgovinah.

Lepo noč, pa naj vas ne zamete preveč user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2579
27.11.2010 15:39:10   
onur
Živjo. Naj se še malo jaz javim. Petja še spi, že od 12.40. Je bila včeraj in danes bolj boga, pa včeraj imela malo vročine. Predvidevam, da jo martra zaprtje. Sicer se je danes pokakala veliko. Enkrat jo je že tako martralo. Sneg imamo tudi mi. Bili smo zunaj, vendar naša ni navdušena nad njim. Jo je vse motlo.

Počujte: bilo je kar na psu. Sicer bruhala nisem, vendar mi je bilo konstantno slabo. Zdaj se mi zdi, da se je nekoliko umirilo. NS in diploma pa sta na vrsti v torek. Držite pesti in upam, da bo vreme ok. Grem pa še prej dat kri za DHT.

Darila: Midva sva naši kupila že prej železnico od lego villa, ker je bila v akciji in jo bo dobila za miklavža, za božička pa kaj malega. Tavečjim, pa kakšno sadje, čokolada in kava. Za božič pa bo vrjetno tašča naredila teranov liker, pa bomo to dali.

Mirena: nimam izkušenj.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.11.2010 13:34:24   
sončnica24
Hojla, danes že sicer malce boljše, tiste, ki še niste zasledile nikjer se je Niku cel zob odlomil, in to zgornja desna enkauser posted image , sem bila v petek in včeraj tako žalostna da sem kar jokala, se mi je zdelo da sem na celi črti pogorela. Bil je namreč full vesel ker ja ata prišo domov in je letal skakal vriskal na enkrat pa bum in zoba več ni bilo, še zdaj ne vemo kje je ker ga nismo našli, mi je žal ker bi si ga shranla za spomin. Za nardit ni nič čakat je treba na stalni zob tako da bo moj mali revež celo večnost brez zoba.

Sicer pa njega to nič ne moti sicer je še včeraj malce težko jedo žemljo, danes pa jo je zjutraj že celo zmazal, vse ostalo pa je tako da se bo zgleda navado. Imam srečo da poznamo eno otroško zobozdravnico in da sem jo klicala pa mi je vse razložla, ker tista ki je bila dežurna ni nič pametnega povedala, samo strašla me je da se mu bo zdaj to konstantno vnemalo, al pa je jaz v tistem trenutku nisem nič zastopla. Tako da jutri veselo kličem okrog da najdem eno zobozdravnico, ker ta znanka je v Rušah, pa se mi tja ne da nonstop vozit.

Drugače pa nič kaj novega čakamo na novo pošiljko snega in upam da hitro pride, ker bi se radi šli sankat, nik namreč sneh OBOŽUJE. Mi je prav všeč ker ga imam tudi jaz full full rada.

Lep preostanek vikenda vam želim in se jutri spet kaj tipkamo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.11.2010 16:04:22   
onur
Hojla, danes že sicer malce boljše, tiste, ki še niste zasledile nikjer se je Niku cel zob odlomil, in to zgornja desna enka , sem bila v petek in včeraj tako žalostna da sem kar jokala, se mi je zdelo da sem na celi črti pogorela. Bil je namreč full vesel ker ja ata prišo domov in je letal skakal vriskal na enkrat pa bum in zoba več ni bilo, še zdaj ne vemo kje je ker ga nismo našli, mi je žal ker bi si ga shranla za spomin. Za nardit ni nič čakat je treba na stalni zob tako da bo moj mali revež celo večnost brez zoba.

Sem zasledila. Nimaš kaj se zgodi in ne si nič očitat. Zdaj bo treba počakat na stalnega.

Mi smo ponoči slabo spali, je Petja pojokavala. Zjutraj ko smo vstali je na kavču ležala, nič rekla, bleda. Potlej je zbruhala sok, ki ga je spila, pa ene štirkrat kakala in je bila kot prerojena. Sedaj spi. Jutri pa bomo ostali še doma in se pocartali.
Čakam sneg, pa ga noče bit. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.11.2010 7:37:00   
sončnica24
Dobro jutro, uspela prit do službe, ceste lepe parkirni prostor hišnik tudi lepo očisto tako da brez vsakega problema. Edino pri nas je ta ki pluži ne vem kaj no ker ne ve kako se pluži, da je takšen problem plug obrnit, ker nam vsako leto ves ta moker snega zmeče na pločnik na drugi strani pa so zapuščene njive, in bi brez skrbi lahko tja sneg splužo, pa bi bil problem rešen, zdaj pa je pločnik katastrofa.

No saj bo že glavno da je zunaj sneg in da grem hitro po nika v vrtec pa se gremo sankat, upam da mu bo všeč.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.11.2010 7:52:48   
Andromeda
Dobro jutro!

Mi smo bili pa čez vikend pri mojih v Novem mestu, smo se malo razvajali, zabavali, vikend tako še prehitro mine. Včeraj smo več kot 2 uri se nazaj vozili, ker sploh niso plužili avtocest! Fijakali smo se 60 na uro, vmes nekajkrat stali, ker so pri Višnji Gori končno začeli plužit, a se skorajda ni poznalo, tako močno je snežilo. Se mi zdi, da je na Gorenjskem pol manj snega kot na Dolenjskem. No, gorenjska AC je bila kar zgledno očiščena. Dario je na srečo več kot pol vožnje prespal, sicer se rad vozi, ampak, če mu postane dolgčas, pa malo sitnari in sili iz sedeža. Sem kar zarven njega sedela, za vsak slučaj. A ve še kdaj sedite zadaj?

sončnica - nikar ne obtožuj sebe za Nikov zlomljen zobek, to je nekaj, kar pač ne moreš preprečit in zato nikakor nisi neodgovorna oz. slaba mama, če to misliš. Važno, da Nika ne moti oz. da se je navadil, pa da ne bo kakih drugih težav, sicer bo pa potem zrastel stalen zob in bo vse v redu. Zobek pa lahko, da je tudi pogoltnil, če ga niste našli, ampak se mi tole zdi malo verjetno.

onur - srečno jutri na NS, vreme pa upam, da bo ugodno za na pot! user posted image

Nič, si grem lase oprat, potem pa učit... Pri nas kar fajn sneži, ampak je očitno bolj moker sneg, ker se slabo prijemlje.

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.11.2010 13:47:41   
Bethany
Juhu, sneg! Fino, fajn... Zima je tu, vzdušje tudi, mraz in zimske radosti tudi... Potem pa skoz poslušam kritiziranje in kreganje čez naše cestarje, kako NE plužijo cest... pa mi je vse skupaj čist brezveze, ker nikoli nis(m)o zadovoljni: ali ne plužijo in se moramo voziti po celem snegu na cestišču ali plužijo in so napoti in še na napačno stran mečejo sneg... user posted image user posted image user posted image mislim no...

Včerajšnje šimfanje, popoldan, ko je na polno snežilo, je pa sploh brez pomena, ker si že sama ugotovila, Andromeda, da tudi tam, ko so plužili, se čez nekaj minut to ni več poznalo, kot da niso... Danes zjutraj pa vse glavne ceste lepo splužene, torej? Kaj še čemo lepšega? Pa tudi za vse nesreče ob takem vremenu takoj krivijo cestarje, so pa v glavnem krivi vozniki sami... Ja, če so razmere takšne, da se voziš po ac 40 namesto 130, se pač toliko voziš, ane?? user posted image

Tak... sem mogla spravit ven, ker mi je šlo že grozn na živce samo poslušanje o tem... pa brez zamere. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.11.2010 17:57:21   
onur
Mi pa žalostni, ker pri nas je padal samo dež. user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bila katastrofalna. Črevesna okužba prešla iz Petje tudi name. Ponoči trikrat bruhala, danes še enkrat. Želodec tišči. Zdaj malo boljše.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.11.2010 20:56:04   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Noč je bila katastrofalna. Črevesna okužba prešla iz Petje tudi name. Ponoči trikrat bruhala, danes še enkrat. Želodec tišči. Zdaj malo boljše.

Ojoj, tole pa res ni fajn, pa še v drugem stanju... Upam, da ti čim prej odleže. A Petja je pa zdaj bolje?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
30.11.2010 8:09:09   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ojoj, tole pa res ni fajn, pa še v drugem stanju... Upam, da ti čim prej odleže. A Petja je pa zdaj bolje?

IZVIRNO SPOROČILO: onur Noč je bila katastrofalna. Črevesna okužba prešla iz Petje tudi name. Ponoči trikrat bruhala, danes še enkrat. Želodec tišči. Zdaj malo boljše. Ojoj, tole pa res ni fajn, pa še v drugem stanju... Upam, da ti čim prej odleže. A Petja je pa zdaj bolje?

Hvala. Danes zjutraj je počutje 100% boljše. Petja je ok, bila je že včeraj in je šla danes v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2588
30.11.2010 8:09:55   
onur
Danes pa NS. Me kar neki mravljinci grabijo. Če nam bo pa še vreme dano, pa mogoče z očetom greva še na podelitev diplome od možeka. So mi menjali uro na NS.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
30.11.2010 10:23:06   
Andromeda
Dobro jutro!

Juhu, danes je zadnji novembrski dan, jutri se začne veseli december! user posted image
No, pa ena zimska kava, jaz je namreč še nisem pila, ker sem ponoči slabo spala, zjutraj, ko sta moška odšla, sem šla pa nazaj ležat in šmrc je bla ura 10...mam kar slabo vest, pa kup knjig me čaka na mizi, bo treba kar veselo na delo. No, zdej pa res lahko že tisto kavo dam user posted image :

user posted image

onur - srečno danes na NS, upam, da vama uspe še na moževo podelitev diplome pridet...Boš morda vprašala za spol? user posted image

Mi bomo pa počasi začeli izdelovati okraske in voščilnice, sicer pa smrekco postavimo tam po 20. decembru, pa jaslice tud. Nič, se moram napodit med knjige, ker ura teče in nič ne reče.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
30.11.2010 10:32:35   
pomar*ANČA*
hej punce.... spet se vam že nekaj časa nisem oglasila, mi zdravje ni dalo energije da bi predolgo sedela za računalnikom.

za mano je opracija, imela sem izvenmaternično nosečnost (po dveh ss), tako da sem ostala brez enega jajcevoda....

drugače smo pa ok, gal je zdrav, te dni ima obdobje trme, tako da se meče ob tla za vsako malenkost.

onur, user posted image user posted image  za nosečnost, sporoči kako je šlo na ns. bosta za spol vprašala?

Neposredna povezava do sporočila: 2591
30.11.2010 11:45:52   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

hej punce.... spet se vam že nekaj časa nisem oglasila, mi zdravje ni dalo energije da bi predolgo sedela za računalnikom.

za mano je opracija, imela sem izvenmaternično nosečnost (po dveh ss), tako da sem ostala brez enega jajcevoda....

Ojoj, pomaranča, mi je žal, da vse to preživljaš! user posted image Upam, da kmalu ugledaš nov plusek in da se bo tokrat dobro izteklo...user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
1.12.2010 7:33:33   
sončnica24
In potem vse tiho je bilo .....

Pri nas spet snežiuser posted image

Pri nas je očitno eno obdobje hude hude trme in to kar naenkrat, nebi se zjutraj obleko, flumastri kar letijo po kuhni tako da je kar pestro.

Imama pa tudi problem sedaj zobke umivat si vse bedarije skupaj na mislim, pa nič kaj ne pomaga.

Kakšna ideja dobrodošla.

Drugače pa nič novega danes če po kakšnem čudežu ne bo začelo deževat se boma mogoče šla malo sankat drugače pa bomo videli kdaj, ker potem pravi dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2593
1.12.2010 8:05:38   
_katja_
Mornin'

Sem se po dolgem času spet malo priklopila na RR
Kok je lepo zunajjjjjjj....obožujem sneg

Kar po vrsti...

Andromeda: -  pri Nacetu sem velikokrat sedela zadaj, odkar je pa Jakec pa nikol. večinoma imamo zadaj itaq samo dva sedeža, da je več prostora za športno opremo, tako da itaq ni mogoče. Nace je načeloma priden v avtu, za na daljše vožnje imamo pa knjigice s sabo, igračke, za pit, in bobipalčke.
- kar privošči si spanje, če si ga lahko. Saj si potem bolj produktivna. Potem bo pa še en dojenček enkrat pa spet ne bo spanja. Zato izkoristi zdaj

sončnica: nimaš kaj glede zobka. Take stvari so del odraščanja..... Je ravno na mestu en verz iz vrtčevskega obvestila:

"Ob vas so si zgradili varen pristan,
od koder se bodo podajali v širni svet...
...in iz tega sveta bodo prinašali buške, modrice in praske,
...svoje zmage in vedno nove podvige,
...in se vračali k vam, da si naberejo novih moči za nov skok v življenje."

(Penelope Leach)

onur: Fajn da je zdravje ok. Sporoči kako je bilo na NS in podelitvi.

Pomar*anča*: zate!!!!! Sploh ne vem kaj naj rečem.... Drži se in upam, da se naslednjič dobro prime in obdrži!

umivanje zobkov: Mi smo mu razložili, da bodo prišli črvički, če si ne bo umival zob. In bo bolelo. In načeloma kar pomaga, če ga opomnimo. Pa vedno najprej on umiva, potem pa še jaz, včasih skupaj drživa ščetko. Smo ga enkrat ko se je nekaj puntal dali na previjalno in ga je dragi prijel in mu jih malo bolj na silo umil. No saj takrat mu jih ni ravno umil, ampak ščetka je šla malo v usta, da je kao zgledal. No in to je tudi ena od 'groženj', da bo šel na previjalno ležat in bomo potem umivali.

Sploh ne vem kdaj sem nazadnje pisala....hm... no vikend je bil lep, v petek zvečer nočni pohod z dragim na en kucelj, v soboto laufanje in sankanje na Pokljuki, popoldne praznovanje moje žlahte za Naceta, v nedeljo pa na izi doma, ker je ful snežilo. Probali smo tudi smučke in je kar ok. Zdaj je Nace stabilen gor in ga vlečem z metlo, kao vlečnica, in je stabilen. Bomo natreniral na domačem dvorišču, tko da gremo potem mogoče lahko na kak tekoči trak. Drugače smo ok. Res je lepo, ko zunaj sneži. Pa malo študiram recepte za piškote...moram kakšne nove probat.

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2594
1.12.2010 8:48:08   
_katja_
In ja, narobe smo imeli izračunan otroški dodatek. Sem sama kriva, dvakrat je bila vnešena porodniška. Jaz sem jo napisala, potem so jo pa še oni iz lastne evidence. Skratka 280 eurov bi lahko imel zdaj več, ampak dobr.... bom napisala pritožbo in upam na najboljše. 

www.fitnosecka.si

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
1.12.2010 9:31:49   
Andromeda
Hello!

Jaz sem malo prej prigazila po snegu iz trgovine (imam ene skoraj 10 let stare gojzarje, ki so več kot odlični na snegu, nič ne drsi itd, pa skoraj kot novi so videti)...sej je kar luštno vzunaj, no tistim, ki ste na cesti pa malo manj. Mož se je danes več kot 1 uro vozil v službo, sicer pa porabi 40 minut max., ampak važno, da je prišel! Če ne bo popoldne kak dež, kot je napovedan, bomo pa tudi mi izkoristili za kako sankanje ali pa bomo snežaka naredili. Glede na količino snega bi pa Daria najraje kar s sankami šla iskat v vrtec.user posted image

sončnica - glede izpadov trme, ti lahko svetujem samo, da vztrajaš pri svojem in ne popustiš, bo sčasoma že dojel, naš je imel tudi izpade, da se ni hotel ne previjat ne kopat ne oblačit, pa smo vztrajali in ignorirali trmarjenje in je blo sčasoma bolje. Je pa pri nas tudi letelo naokrog vse, kar mu je prišlo pod roke (drugič raje flomastre nekam pospravi user posted image ), sedaj lahko trkam, da ga le še občasno in predvsem zjutraj prime, da se noče preobleči, jaz mu vlečem pižamo dol, on pa nazaj gor user posted image
Zobke si umiva prav rad zadnje čase, kar nastavi oz. na široko odpre usta, je pa res, da mu jaz zraven kažem, se hecno pačim in govorim "reci AAAAAA" in potem, ko mu sprednjo ploskev ščetkam, rečem: "zdaj pa reci GRRRR", ponavadi se mu ful smešno zdi in sodeluje.

onur
- tudi mene zanima...kako je blo včeraj?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
1.12.2010 9:33:29   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

In ja, narobe smo imeli izračunan otroški dodatek. Sem sama kriva, dvakrat je bila vnešena porodniška. Jaz sem jo napisala, potem so jo pa še oni iz lastne evidence. Skratka 280 eurov bi lahko imel zdaj več, ampak dobr.... bom napisala pritožbo in upam na najboljše. 

No, tole pritožbo ti pa morajo upoštevati. Če se oni zmotijo in ti preveč otroškega dodatka izračunajo, ga moraš vrnit...torej bi morali tudi oni tebi vrniti premalo izračunan OD!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
1.12.2010 11:14:36   
onur
Živjo. No, pri nas pa dež. Sem kar malo razočarana, ker ni snega. Ma kaj čmo, ko smo pa na krasu.
Včeraj na NS je bilo ok. Za spol nisem niti še vprašala, pa saj se tako zgodaj ne vidi. Bom vprašali na morfologiji. Mi ni dalo mira, sem šla pa danes dat še kri za dvojni hormonski test.
Pravočasno sem prišla tudi na možekovo podelitev diplome. Je bilo ful slavno. 149 diplomantov (različne smeri), predstavniki lokalnih podjetjij, novomeški župan in na koncu še pogostitev. Potlej pa smo šli še nekaj ven pojest. Bilo je super in sem prav zadovoljna.
Petja je bila včeraj na telovadbi z nono in je uživala. Drugač pa so rekli v vrtcu, da ni bila ne vem kako razpoložena. Bomo videli kako bo danes.
Jutri grem delat. Smo pa črevesno okužbo vsi, razen možeka pokasirali. Tudi tašča in tast in prababica.

Pomar*ANČA*, user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da čim prej ugledaš plus in čimhitreje okrevaš.

Metanje stvari: pr nas je nazadnje letel po tleh telefon. Na srečo preživel. Potlej sem jo pa dala na hlajenje v sobo, ma ona se je začela igrat, kot da ni nič.

Neposredna povezava do sporočila: 2598
1.12.2010 18:36:12   
onur
Petja v vrtcu jokala dopoldan. Popoldan bila v redu, tu in tam pojokala. Študiram kaj ji je. Ali ni še taprava od črevesne okužbe ali pa se ji je v vrtcu kaj zamerilo. Bo jutri in v petek doma, pa bomo potem videli.
Adventni venček za ven smo že naredili, aranžma za na mizo tudi. Zdaj pa še malo stanovanje krasimo, da bo vzdušje začelo bit tapravo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
1.12.2010 20:22:00   
nagajiva
Ojla,

upam, da vas ni preveč zametlo user posted image . Ko vidim Lovrota z rdečimi lički in vsega navdušenega na snegu, sem še jaz vesela, da ga mamo. Ko pa se grem v avto, pa me veselje kar mine user posted image ....
Pomaranča-upam, da se zdravje čimprej poštima in kar se da hitro ugledate +.....user posted image
Umivanje zobkov-načeloma ni težav....so pa dnevi, ko se kregamo na polno. Mu pa tud jaz rečem, da pridejo črvički in vrtajo po zobkih, potem pa boli. Včasih zaleže.
Trma-Lovro bo počasi doktoriral. Zadnja2-3 tedne je katastrofa. Vse samo leti po zraku, da ne govorim o kričanju. Zjutraj jaz pižamo dol on gor....In sploh ne odreagira. Ko ima "svoj trenutek" je gluh in slep za vse okoli sebe. Ma, se bo že uredilo. Jaz veselo vztrajam pri svojem on pri svojem. Enkrat boma na istem bregu user posted image .

Pa lepo noč user posted image

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......