_katja_
|
Mornin' Sem se po dolgem času spet malo priklopila na RR Kok je lepo zunajjjjjjj....obožujem sneg Kar po vrsti... Andromeda: - pri Nacetu sem velikokrat sedela zadaj, odkar je pa Jakec pa nikol. večinoma imamo zadaj itaq samo dva sedeža, da je več prostora za športno opremo, tako da itaq ni mogoče. Nace je načeloma priden v avtu, za na daljše vožnje imamo pa knjigice s sabo, igračke, za pit, in bobipalčke. - kar privošči si spanje, če si ga lahko. Saj si potem bolj produktivna. Potem bo pa še en dojenček enkrat pa spet ne bo spanja. Zato izkoristi zdaj sončnica: nimaš kaj glede zobka. Take stvari so del odraščanja..... Je ravno na mestu en verz iz vrtčevskega obvestila: "Ob vas so si zgradili varen pristan, od koder se bodo podajali v širni svet... ...in iz tega sveta bodo prinašali buške, modrice in praske, ...svoje zmage in vedno nove podvige, ...in se vračali k vam, da si naberejo novih moči za nov skok v življenje." (Penelope Leach) onur: Fajn da je zdravje ok. Sporoči kako je bilo na NS in podelitvi. Pomar*anča*: zate!!!!! Sploh ne vem kaj naj rečem.... Drži se in upam, da se naslednjič dobro prime in obdrži! umivanje zobkov: Mi smo mu razložili, da bodo prišli črvički, če si ne bo umival zob. In bo bolelo. In načeloma kar pomaga, če ga opomnimo. Pa vedno najprej on umiva, potem pa še jaz, včasih skupaj drživa ščetko. Smo ga enkrat ko se je nekaj puntal dali na previjalno in ga je dragi prijel in mu jih malo bolj na silo umil. No saj takrat mu jih ni ravno umil, ampak ščetka je šla malo v usta, da je kao zgledal. No in to je tudi ena od 'groženj', da bo šel na previjalno ležat in bomo potem umivali. Sploh ne vem kdaj sem nazadnje pisala....hm... no vikend je bil lep, v petek zvečer nočni pohod z dragim na en kucelj, v soboto laufanje in sankanje na Pokljuki, popoldne praznovanje moje žlahte za Naceta, v nedeljo pa na izi doma, ker je ful snežilo. Probali smo tudi smučke in je kar ok. Zdaj je Nace stabilen gor in ga vlečem z metlo, kao vlečnica, in je stabilen. Bomo natreniral na domačem dvorišču, tko da gremo potem mogoče lahko na kak tekoči trak. Drugače smo ok. Res je lepo, ko zunaj sneži. Pa malo študiram recepte za piškote...moram kakšne nove probat. Lep dan! K