|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
14.12.2010 18:19:35   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

povejte,  koliko dni ima občina da pošlje odločbo za znižano plačilo vrtca? me že matra če bom kaj ceneje plačevalauser posted image  

V Mariboru, niti sanjamo ne da bi odločbo že letos dobili, nekateri starši jo dobijo komaj meseca maja, ker vsako vlogo posebej obdelajo še na davčni, tako da se kar čaka. Manjše občine pa nekater pošljejo zelo hitro druge pa ponavadi tam do konec januarja, da se nerabi za nazaj nič delat.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.12.2010 8:31:32   
sončnica24
Dobro jutro, danes malce slabše sicer me je Nik že zjutraj pozitivno preseneto, sem ga obleka pa mi je reko hvala lepa mamauser posted image .

Sma pa z mojim dragim padla v eno krizo, njega vse moti, cele dneve ga ni doma v službi res full full dela pa ker je cele dneve zunaj ga zebe, in zdaj vso svojo jezo stresa na mene, v službi imam novega sodelavca - pa ga očitno to full moti ker nonstop pravi ja saj zdaj ko mene ni pa ima tega pa tega.
Razmišljam o tem da ga mučijo stvari iz otroštva, ker sta njegova starša šla narazen (iz "govoric" njegovega že pokojnega dedka je bilo razumet, da ga je mama pustla zaradi zdajšnjega partnerja-ne vem če je res ampak imel je full slabo otroštvo).

Ne vem ali naj pustim času čas da bo sprevido da nimam nič s tem sodelavcem, na začetku sem bila full srečna oz. sma bila oba da je dobil to službo, zdaj vsak dan manj ampak brez tega smo pa v katastrofi. Bolj ko mu dopovedujem da ni nič bolj mu ne da mira. Kako ga naj rešim te travme iz otroštva, ker sem 100% da izvira iz tega.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.12.2010 8:32:52   
sončnica24
Pa še malo veselih novic, grema danes z Nikom na dedka mraza v mesto, ga prireja naš sindikat pa bomo videli kako se bomo imeli, predvidevam da lepo.
Včeraj sma kekse pekla je tako lepo pomagal prav lepo popoldne.

Neposredna povezava do sporočila: 2653
16.12.2010 7:44:09   
sončnica24
Ja kaj ste vse zaspale user posted image user posted image ali zmrznileuser posted image user posted image .

Midva z Nikom sva bila včerja na dedku mrazu in bilo je odlično, najprej lutkavna predstava - gledal čisto na miru, potem pa še dedek mraz. Dobil je tablo riši-briši (mislim da se ji tako reče), pa koledar in eno čokoladno pikapolonico. Prav luštno, tako zdaj pa še ga čaka en dedek mraz v ponedeljek v vrtcu in potem še božiček doma in bo za letos dovoljuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2654
16.12.2010 8:14:35   
Andromeda
Hello!

Grrr, vse lepo napišem in we are sorry, pa ravno takrat se to zgodi človeku, ko pozabi kopirat user posted image

V glavnem, najprej ena kava za lepši dan:

user posted image

In še nekaj za malo več decembrskega vzdušja:

user posted image

sončnica
- glede moževega obnašanja nimam ravno dobrega nasveta...Ali je bil že prej tako ljubosumen, ali samo trenutno, ker se zaradi preobilice dela počuti premalo aktvinega kot partner in se zato "boji, da bo žena ušla"? Če ima grdo otroštvo, pa človeku to pusti posledice oz. si sam pri sebi težko razčisit take stvarii in je morda potrebna kaka strokovna pomoč kot npr. pogovor s psihologom, saj nas lahko dogodki v otroštvu in še posebej odnos z mamo zaznamujejo za vse življenje.

pomaranča - me veseli, da nisi obupala in upam, da se želja po še enem otročku končno uresniči! user posted image

Mi smo imeli včeraj kar pester dan, do treh sem imela zadnji dan delavnice, potem pa smo šli v Ljubljano, je moževa služba organizirala srečanje z dedkom mrazom. Najprej je bila ena simpatična predstava, nato pa je prišel dedek mraz in otrokom razdelil darila. Dario se ga je ustrašil in ni hotel v njegovo naročje, parvzaprav se je drl kot jesihar user posted image
Potem smo šli še do tašče, je imela rojstni dan in naenkrat je bila ura osem, zato smo se odpravili domov,saj ob tej uri Dario ponavadi že spi. Je bil pa zato kar tečen zjutraj in je jokal ter se ni hotel preobleči, na koncu nam ga je uspelo nahecat in ga je mož odpeljal v vrtec.
Danes popoldne pa bova izdelovala čestitke, da jih še pravočasno oddamo.
Sedaj me čaka še kar nekaj pospravljanja in zelo velik kup perila za zlikat, tako, da grem veselo na delo.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 16.12.2010 8:16:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2655
16.12.2010 8:18:57   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ja kaj ste vse zaspale user posted image user posted image ali zmrznileuser posted image user posted image .
dovoljuser posted image .

Hehe, ta teden je vsaj na gorenjskem koncu kar mrzlo, danes imamo -9 stopinj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2656
16.12.2010 9:15:58   
_katja_
Mornin''

mmm hvala za kavico user posted image

Andromeda in šema: hvala za nasvet glede sojine omake. Bom probala v bližnji prihodnosti.

šema: bom probala tudi medenjake. A nisem vedla, da so trdi, če jih predolgo pečeš. Koristen nasvet. Ker medenjake me je vedno kar malo strah delat, ker nikol ne vem ali bodo trdi ali ok.
Glede bivš.sodelavke: čež eno uho notr čez drugo pa ven.

onur: super za dobre rezultate DHTja.

Andromeda:Samozaposlitveno delavnico imaš na Zavodu?

Pomar*anča*: WB. Držim pesti, da se čimprej srečno prime!

Sončnica: probajta se kakšno soboto ali nedeljo, ko bo bolj spočit in stran od službe pogovorit. In držim pesti, da se kmalu vse reši!!!!

Pri nas je bilo pestro. Za vikend je Jaka spet začel težko dihat, tako da smo bili na urgenci. Ampak na srečo je tokrat kisik ok, le dihanje je oteženo. Bi lahko mela kar svoj parking pred ZDjem, ker sem tolikokrat tam.  Zdaj že lažje diha, ampak ni pa še dobro. Pa še oksimeter smo si izposodili, tako da sem bolj mirna.
Gledam malo razpise za službo, če bi bilo že kaj primernega bi dala prošnjo.

Danes bo očitno spet sonček. Samo se bova z Jakcem danes še notr držala, ker je tak mraz zunaj. Saj vročine nima več, ampak vseeno.

Naceta bom imela pa od sredo prihodnji teden do nadaljnega doma. Bomo videli če bo Jaka kaj bolje z zdravjem potem.

Lep dan!
K

< Sporočilo je popravil _katja_ -- 16.12.2010 9:16:19 >

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
16.12.2010 20:10:56   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja ja, vse obresti, VSE, ne glede na katerem računu so, grejo v ugotavljanje višine OD. Js sem prvo leto pozabila na njih, pa so mi čez pol leta zmanjšali OD na minimum... zaradi ušivih nekaj 10 eurov obresti v celem letu... bruh bruh!! user posted image user posted image

??? res ???
Se pravi, če imam jaz našparano recimo 2000€, mi bodo to ponovno prišteli kot dohodek?
Kaj si ti v tem primeru naredila? Si vzela denar ven? Jaz resno razmišljam o tem, da vzamem denar ven in ga imam pač doma.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.12.2010 9:29:18   
Bethany
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Ja ja, vse obresti, VSE, ne glede na katerem računu so, grejo v ugotavljanje višine OD. Js sem prvo leto pozabila na njih, pa so mi čez pol leta zmanjšali OD na minimum... zaradi ušivih nekaj 10 eurov obresti v celem letu... bruh bruh!! user posted image user posted image

??? res ???
Se pravi, če imam jaz našparano recimo 2000€, mi bodo to ponovno prišteli kot dohodek?
Kaj si ti v tem primeru naredila? Si vzela denar ven? Jaz resno razmišljam o tem, da vzamem denar ven in ga imam pač doma.

Poli, ja, kot dohodek od obresti od tega zneska v tistem letu, ki je osnova za ugotavljanje višine otroškega dodatka. In to vse obresti, od tvojih varčevanj, od morebitnih otrokovih in partnerjevih. Sej pravim, midva sma imela par tisoč eurov na strani, od tega okoli 70 eurov obresti na leto, pa sem seveda pozabila vpisat na polo, ker sem prepisovala podatke iz dohodninske odločbe, obresti pa tam ni zraven, ker ni bilo treba.

Kaj sem naredila s prišparanim zneskom? Avto kupila, hehe... Porabila vse prihranke in se rešila vseh obresti. user posted image user posted image Hec na stran... ko bo spet kej večjih prihrankov, grejo v sklade. Potem pa v parcelo in bajto. Dolgoročno šparanje v banki pa že dolgo ni več smiselno oziroma se ne splača, so premale obresti, samo inflacijo pokrivajo, kaj več pa ne...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.12.2010 9:33:05   
Bethany
Sončnica, tale kriza... v prvi vrsti pogovor, ampak! Če se tvoj SAM ne odloči, da bi to nekako prebrodil in rešil, predvsem s spremembo razmišljanja in dojemanja življenja, se ne bo nič rešilo. Ko bo dober dan, bo ok, ko bo imel slab dan, bosta na istem. Kak pogovor pri psihologu ne bi škodil, ampak se mora sam odločit za to. Prisilit ga ne moreš.

Imam dobro prijateljico, ki ima takega nestabilnega partnerja, že meni pošteno živce žre, ker pač sama kaj takega ne bi prenašala. On tudi neke travme iz otroštva prenaša v odraslo življenje, se jih zaveda, ampak je prevelika "prpa" da bi kaj spremenil. Ona pa vse preveč mirno prenaša. Začaran krog. user posted image

Upam, da rešita, tudi za voljo tamalega, ki še preveč dobro zaznava, kadar vse ne štima med staršema. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.12.2010 10:30:35   
Andromeda
Hello!

Temperature so ravno pravšnje, da sem vse iz zmrzovalnika in hladilnka odnesla na balkon, sedaj pa hladilnik čistim, vmes sem naredila še testo za piškote (če bojo dobri, objavim recept user posted image ), tudi lase mi je uspelo vmes pobarvat...
Včeraj smo smrekco okrasili, Dario bi kar metal bunkice gor. Jaslice pridejo pa naslednji teden na vrsto, upam, da ne bo preveč snega zapadlo, da gremo lahko še po mah user posted image
Jutri smo mislili it v Celovec malo na izlet, pa zaradi napovedanega snega in sibiriskih temperatur ne bomo šli, pa kdaj drugič, morda tisti teden med Božičem in Novim letom. V nedeljo pa pride od moža bratranec z družino na obisk.

Naj bo dovolj zaenkrat, moram piškote dokončat.

Lep petek želim!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 17.12.2010 10:31:01 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.12.2010 10:59:03   
poli*

Kaj sem naredila s prišparanim zneskom? Avto kupila, hehe... Porabila vse prihranke in se rešila vseh obresti. user posted image user posted image Hec na stran... ko bo spet kej večjih prihrankov, grejo v sklade. Potem pa v parcelo in bajto. Dolgoročno šparanje v banki pa že dolgo ni več smiselno oziroma se ne splača, so premale obresti, samo inflacijo pokrivajo, kaj več pa ne...

No, da si se le znebila te nadloge-denarja user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil poli* -- 17.12.2010 11:00:05 >

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.12.2010 20:53:03   
onur
Juppppiiiiiiiiii tudi na Krasu sennnnnnneeeeeeeeeži. Če bo jutri ok vreme, grevi popoldne s čebelo na igrico in dedka mraza, dopoldan pa gremo kaj ven na sneg. Naslednji teden pa uživancija na dopustu.

Sončnica24, pogovor pri strokovnjaku, če sama ne zmoreta predelati.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
19.12.2010 13:24:40   
Andromeda
Hello!

Kaj kej počnete na to mrzlo nedeljo? Mi smo pojedli kosilo, Dario spi, jaz grem sedaj posodo pospravit...
Popoldne bi morali ene obiske dobit, pa so zaradi bolezni odpovedali, tako, da imamo naenkrat časa na pretek. Morda se bomo kam sankat odpeljali, sicer nimamo še nobenega terena za to ogledanega, upam, da se bo kaj našlo, navsezadnje le na Gorenjskem živimo user posted image Se bom morala s kakšnimi Kranjčani povezat za take informacije, ker v glavnem vsi, s katerimi se družimo tu, so povečini iz Ljubljane prišli sem, tako kot mi...

Nič.grem kavo skuhat. Lepo nedeljo želim!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
19.12.2010 13:25:22   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Juppppiiiiiiiiii tudi na Krasu sennnnnnneeeeeeeeeži.

Super, da je tudi pri vas končno malo snega, upam, da ste izkoristili za sankanje user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
19.12.2010 21:16:53   
onur

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Juppppiiiiiiiiii tudi na Krasu sennnnnnneeeeeeeeeži.

Super, da je tudi pri vas končno malo snega, upam, da ste izkoristili za sankanje user posted image

Nismo navdušeni preveč nad snegom, čebela seveda.

Drugač pa je danes en čuden dan. Naredili smo drevešček in jaslice, čebela pa se že cel dan samo krega. Je videti, da bo polna luna. Je bila z nono dopoldan zunaj, vendar je bilo samo tuljenje. Nato sem popenila in jo zagnala noter. Sedaj pa smo prišli od pohajanja pri naših, pa še eno pizzo smo si privoščili.

Kako pa kaj za božič in novo leto? Mi gremo za božič verjetno do sestre na kosilo. Novo leto pa doma, ker možek verjetno dela prvega, ma ni še sigurno. Vmes študiram, da bi šli pogledat jaslice v Postojnsko jamo.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
20.12.2010 8:37:28   
sončnica24
Tako pa je spet ponedeljek, no saj bo hitro minil, pa še zunaj sonček sije in bolj toplo bi naj bilo kot je bilo čez vikend tako da upam da bo lep dan. Po enem mesecu smo imeli tudi mi vikend čisto za sebe in je bilo full luštno nik tudi priden, midva sva se malo pogovorila si par stvari razjasnila upam da bo sedaj bolje, verjamem pa da ni nobenemu lahko tudi meni ne (je mogoče tako zgledalo), ker smo prej vse skupaj delali zdaj pa naenkrat nič več je velika razlika.

Druga nič kaj novega, pri Niku imajo danes v vrtcu še dedka mraza darilo za božička je že doma, dobi Tomy železnico, moj pa verjetno denarnico ostali pa kakšno malenkost, to moram še ta teden nabavit računam da zdaj v začetku tedna, ker potem bo tako ali tako norišnica oz. je verjetno že.

Lep zadnji predpraznični teden vam želim.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
20.12.2010 14:16:07   
onur
Po enem mesecu smo imeli tudi mi vikend čisto za sebe in je bilo full luštno nik tudi priden, midva sva se malo pogovorila si par stvari razjasnila upam da bo sedaj bolje, verjamem pa da ni nobenemu lahko tudi meni ne (je mogoče tako zgledalo), ker smo prej vse skupaj delali zdaj pa naenkrat nič več je velika razlika.

Potem sta na dobri poti.

Midva sva pa prejle prišla iz Kopra. Sva šla nekaj majčk čebeli kupit, pa sebi sem kupila eno trenirko, krilo in srajco. Ta teden uživam na dopustu. Danes moram še čestitke spisat in jih odposlat. Jutri imamo pa s čebelo v vrtcu igralni večer. Najprej menda igre v igralnici, nato pa ogled igrice.

Neposredna povezava do sporočila: 2668
20.12.2010 21:13:56   
Andromeda
Hello!

Tale december je čisto preveč naspidiran, še 4 dni in prazniki so tu! user posted image Mi gremo za Božič do mojih v Novo mesto, ostali bomo kaka 2 dni, potem pa gremo nazaj v Kranj in bomo vsak dan kaj počeli oz. kam šli in še kak obisk sprejeli. Za Silvestra bomo pa doma, ob slastni večerji, kuhanem vinu itd...user posted image

sončnica
- super, da sta se z možem malo pogovorila, upam, da vama uspe tole krizo uredit.

Jaz sem šla danes po nakupih za božična darila, Dario bo dobil igralni tunel ali kako se že reče tej zadevščini (non-stop nekam pleza in se skriva, upam, da mu bo všeč), za moža še nisem nabavila, vsi ostali pa bodo dobili milkino božično čokolado in čajčke, ker je naš Božiček letos finančno na psu user posted image Sem hotela sama nekaj spacat (domačo medico, kakijevo marmelado) - pa mi ni zneslo...

Je bil pa Dario tak vragec danes, samo iskal je, kje in kako bi lahko nagajal. Vse stvari je metal ob tla, pa še mene je zelo grdo ugriznil in cukal za lase, na koncu še ni pustil pokakane rite previt in smo ga zato dali prej spat kot ponavadi, ker je bil res nemogoč. V posteljici sva še nekaj knjigic "prebrala" in se je lepo umiril in nato brez protestiranja zaspal. Očitno ima Luna neko posebno energijo.

Nič, se grem počasi spat odpravit, ker sem tudi jaz nekam čudna danes. Pa tečna tud user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
22.12.2010 7:05:04   
_katja_
Mornin'

Vidim, da se tudi tukaj pozna nori december. Se bolj malo dogaja....

Pri nas vse po starem. Od danes sta oba čmrlja doma, bomo videli če bo zdravje kaj boljše.

Vikend smo izkoristili maksimalno. V soboto sva šla z dragim na eno treking tekmo. Super mega fantastično je bilo. Toliko novega snega, ampak tolk dobro vzdušje. No sva se s kolegico vmes malo zgubili, tako da bo treba na stopničke še malo počakatuser posted image V nedeljo smo šli pa v Kranjsko Goro in se je Nace na traku smučal. Model je....hehe sama čelada ga je, on bi pa samo šibal.

Včeraj sem bila na enem razgovoru. Bomo vidli, mi kmalu sporočijo. Drugače pa gledam prošnje, pišem čestitke, rihtam moje tri fante,....user posted image

Kakšne bodo kaj božične večerje? Jaz malo razmišljam v morsko stran...

Nody ni več zanimiv, morm it...
lp
K

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2670
22.12.2010 8:59:14   
onur
Kakšne bodo kaj božične večerje? Jaz malo razmišljam v morsko stran...

Tudi jaz. Ma bomo mogli kaj pokombinirat, ker tašča in tast nista ravno navdušena nad ribami.

Drugač pa sem na dopustu. No jutri moram it delat, ker grem na izobraževanje. Zdaj se psihično pripravljam na likanje, pa še po tleh moram malo pobrisat. Čebelo sem oddala v vrtec. Včeraj popoldan smo imeli v vrtcu igralni večer in bilo je super, na koncu še igrica staršev in sladko ter čajček.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
22.12.2010 12:21:46   
Andromeda
Hello!

Sem že prej vse napisala, pa je tale RR očitno čisto decembrsko razpoložen, saj mi je zaštekal..user posted image Vidim, da veseli december vpliva tudi na zmanjšano aktivnost na naši temi user posted image

V glavnem, pri nas vse po starem, Dario v vrtcu, očka v službi, mami doma. Počasi grem pripravit musako za kosilo. Danes ima mož spet nek sestanek ob petih, tako, da ga pred 18.30 ne bo doma. Dež pada kot zmešan, upam, da bo za praznike lepše vreme.

božična večerja (24.12.)
- tudi mi bomo imeli ribice, še ne vem katere, ker je to odvisno od ponudbe v naši ribarnici user posted image Po večerji gremo na otroško polnočnico ob 20-ih, bolj za vzdušje, ker mislim, da Dario ne bo prav dolgo zdržal. Naslednji dan pa gremo v Novo mesto, kjer se vsi moji "taožji" sorodniki zberemo na božičnem kosilu.

Eno ?- a boste ve kupile kako darilce za vzgojiteljice? Jaz mislim kupit za obe (vzg. in pomočnico) kako bonboniero in jima bo Dario dal...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
22.12.2010 20:47:43   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Eno ?- a boste ve kupile kako darilce za vzgojiteljice? Jaz mislim kupit za obe (vzg. in pomočnico) kako bonboniero in jima bo Dario dal...

Itaq, ker sta super. Imam pripravljeno kavico in ene medenjake (za obe skupaj) in mal flaška domačih borovničk za vsako posebej. Ceprov zdej studiram ali je alkohol sploh primeren?!?! ....sej so blage...take ženske....

www.fitnosecka.si

Neposredna povezava do sporočila: 2673
23.12.2010 7:36:49   
Bethany
Jutro!

Madonca že dolgo nisem kakega kofeta zrihtala, zdele mi pa glih na mizi diši iz šalce, pa sem se spomnila še na vas, tle gor. user posted image

Evo, jih bo dost za vse prisotne? Več kot dovolj, ha? Lahko katera dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole obdarovanje vzgojiteljic: nisem niti pomislila na to, pa mi ideja sploh ni slaba, ker sta naši dve tud ful fajni. Sam kaj podarit? Še najlepše bi bilo kake domače kekse... mogoče čez vikend z Elino kej spečema, pa v ponedeljek nesemo. user posted image

Drugače pa je naš božiček letos čist "broke". Js sem dobesedno brez denarja, edino v skladih je še nekaj rezerve, tist je pa res za krizne čase... Pri mojmu pa sicer nekaj kaplja na račun, ampak gre vse skup za stroške. Glih za glih... Upam, da se kmalu izboljša situacija. Hecno je, da zdaj ko delam, imam manj denarja, kot prej, ko sem bila doma. user posted image user posted image No, pa tudi neki bajno nisem plačana. Do sedaj, od vseh mojih služb, še tistih iz študentskih časov, najmanj... Ampak, vsaj nekaj je. Pa delam, se vsaj glede tega bolje počutim.

Včeraj sma z mojim končno zrihtala mojo uradno zaposlitev. Zavod nama je prispeval 4 jurje subvencije, dost bo za prispevke in davke, ostalo, kar zaslužim v Tušu, bo pa za nakazilo moje plače. Itak da minimum, brezveze državi plačevat več, kot je nujno potrebno, ane? user posted image

Tak da, danes, ko sem po več kot dveh letih spet zaposlena, se ne počutim čisto nič drugače in nič kaj olajšanja ne čutim, ker bo vseeno treba vsak mesec skrbeti, da bo dovolj financ za mojo plačo in moževe prispevke. Ampak nekje je treba začet, ane? Iz malega raste veliko. Drugo leto pa tak porodniška, če bo posreči. user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
23.12.2010 7:49:42   
sončnica24
Dobro jutro, da se še jaz malce oglasim. Pri nas nič kaj novega, vse po starem, smo vsi zdravi kar je najpomembnejše, ati nama tudi ta teden malce prej domov hodi, tako da nisma čisto čisto sama cel dan. Prva plača tudi bila samo je že skorajda več ni, no saj bo mora ta december minit pa bomo lažje dihali, čeprav je drug mesec treba kupit vinjeto, razen če res kakšen pravi božiček kje okrog hodi pa jo prineseuser posted image .

Drugače pa bom jaz danes kakšnih 20dag kave kupla pa bombonjero pa boma jutri nesla z Nikom vzgojiteljicam.

Tako lepo preživite ta predpraznični dan in naj vam lepo mine.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......