|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
8.12.2010 12:50:31   
mojsoncek
hello hello! Spet samo na hitro, ker sem na veliko oblegana...

Cisto premalo spremljam debato, tako da sploh ne vem o cem cvekate user posted image . Ampak ni kaj, sluzba je pac sluzba... vceraj me je ena oseba (s katero sem prvic v zivljenju sploh imela kontakt) tako prizadela, da sem skoraj napisala odpoved. Ce bi imela kaksno opcijo za rezervo bi res dala odpoved, pa naj se drugi potem pretegnejo za take primitivne egocentrike. Mislim, jaz se trudim na vse konce in kraj,da jim posljemo v Albanijo opremo v cimkrajsem moznem casu, on pa z mano kot da sva krave skupaj pasla ali pa da se poznava ze od malih nog. Vam povem, da mi je zadeva res segla do srca in sem se danes zalostna. Ah ja, se opravicujem, ampak malo sem morala pojamrat...

No, me je pa zato Nejc vceraj presenetil. Zvecer je bil ze v pizami in smo se odpravljali spat. Pa rece da bi sel kakat. Pa sva letela na skoljko. In na moje presenecenje je decko lulal. To je bila veselica, je bil tako ponosen kot se nikoli. Jaz pa tudi user posted image . No, res je, da je rekel za kakat, ampak vseeno... napredek je. Ker tole se je sploh prvic zgodilo, da je odsedel na skoljki ali kahlici. Pa da vidimo, ce se bodo zacele stvari pocasi premikati tudi v tej smeri.

nic, zdej moram pa nazaj delat...

Andromeda, kako je bilo vceraj na izpitu?!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.12.2010 12:53:17 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
8.12.2010 13:53:59   
poli*
V vrtcu ima še pleničke, nekej smo se že menili, ampak tam ni hotla sesti na školko, tko da bom rekla, naj poskusijo po novem letu.
Danes dobim pismo user posted image  iz csd seveda (povsem nepričakovano) in so me zgleda šli preverjat za OD in so ugotovili, da je Tanja imela na njeni knjižici v 09 3,14€ obresti, jaz pa nekaj več, ker sem mela nekaj vezano. In gospoda mi je znižala dodatek za 15€, tako da moram vrniti nekaj manj kot 50€ za tri mesece nazaj. Piše, da sem zatajila, ampak jaz nisem imela teh izpiskov nikoder (prepisujem samo iz dohodnine), oni so se z vsem strinjali, sedaj pa takole.
Ahh, edino upam, da preverjajo tudi vse cigane, ki živijo na račun države v občinskih stanovanjih in vlečejo denarce od csd user posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.12.2010 22:57:18   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

vceraj me je ena oseba (s katero sem prvic v zivljenju sploh imela kontakt) tako prizadela, da sem skoraj napisala odpoved. Ce bi imela kaksno opcijo za rezervo bi res dala odpoved, pa naj se drugi potem pretegnejo za take primitivne egocentrike. Mislim, jaz se trudim na vse konce in kraj,da jim posljemo v Albanijo opremo v cimkrajsem moznem casu, on pa z mano kot da sva krave skupaj pasla ali pa da se poznava ze od malih nog. Vam povem, da mi je zadeva res segla do srca in sem se danes zalostna. Ah ja, se opravicujem, ampak malo sem morala pojamrat...

Te popolnoma razumem, mene tud iz tira vržejo prepotentni ljudje, ki se tako nesramno vedejo kot tale egocentrik...Pa nič hudega, če "pojamraš", sej zato smo tu, a ne? user posted image Na žalost je pa še preveč takih ljudi po svetu in nobena služba ti ne zagotavlja, da tovrstnih egocentrikov ne boš več srečala v življenju - samo za tolažbo, če ti je slučajno žal, da nisi dala odpovedi user posted image Še dobro, da imamo naše sončke, ki nas tako razveselijo, pa čeprav "samo" s tem, ko jim uspe lulat kahlico user posted image

Izpit
- bil je pisni in čakam na rezultate, občutki niso ravno vzpodbudni...4 vprašanja, 2 čist čudna. Če do poletja ne končam tega faxa se mi bo pa tud zmešalo, tolk sem ga sita user posted image

Nič, grem počasi še malo pred TV, potem pa spat.

lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.12.2010 7:18:56   
_katja_
Mornin'

poli*: kako je šel izpit?
Super da gre Tanja tako lepo na WC.
CSD: ja tole preverjajo, mene ko sem imela pa dvakrat vpisan isti dohodek pa ne. Sem zdaj napisala pritožbo, upam, da dobim denar nazaj. Po vsej logiki, bi ga morala. Ampak bomo videli.

Andromeda: zate pa držim pesti, da bo opravljenuser posted image

mojsoncek: ne ženi si k srcu, res ni vredno. Samo včasih je pa tko, da ti seže do srca. Ampak probaj odmislit...

sončnica: veliko zdravja obema z Nikom!

Pri nas vse normalno...Jaka je nehal piskat, Nace pa tudi manj kašlja med spanjem, tako da je včeraj tudi spal v vrtcu. Jaz imam danes vaje na faksu, tko da se zdele malo pripravljam. Peljem Jakca k mami v varstvo, potem na faks in potem še hitro en giro po City parku.
Včeraj sem spet pekla piškote....iz božične Jane. Super dobri, lepi in SIMPL:

Božični hlebčki   3 jajca 250 g kokosove moke 120 g čokolade v prahu 100g zmletih orehov 250 g sladkorja v prahu   Iz beljakov naredimo sneg. Zmešamo rumenjake, kokos, čokolado, orehe in sladkor. Na koncu dodamo še sneg beljakov. Iz mase naredimo kroglice, ki jih povaljamo v sladkorju v prahu. Zložimo jih na peki papir ter od 5 do 8 minut pečemo pri 200oC, dokler ne razpokajo.
Tele sem pa zadnjič. Tudi dobri in simpl iz Božične Jane:
Nürnberški medenjaki   Penasto umešamo 2 majhni jajci s 125 g sladkorja in med mešanjem dodajamo: ščep muškatnega oreščka, pol čajne žličke mletih klinčkov, pol čajne žličk mletega cimeta, dve kaplji esence grenkih mandljev (nisem dala), nekaj kapljic rumove arome in nekaj kapljic limonine esence (dala malo limonine arome). 125 g mletih mandljev, 125 g olupljenih in seseklanih mandljev (dala sem 100g mletih mandljev, ostalo mlete orehe), 125 g na drobno narezanih kandiranih limoninih lupin t.i. citronat (dala sem mešanico kandiranega sadja).   Majhne kupčke testa polagamo na papir v pekaču. Pečemo 20 minut na 180oC.

Aja pa Panetone sem včeraj pekla in je ratal. mmmm.....
Lep dan...zdej sam še dva dni, potem pa vikend z lepim vremenom...wiiiiiiiiiiiiiii
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.12.2010 10:27:33   
Andromeda
Hello!

katja - tebe pa res občudujem...poleg dojenčka, nadebudnega 2-letnika, telovadbe, smučanja itd...ti uspe še piškotke in ostale sladice pečt...res svaka čast! Panetone - sem enkrat jedla kupljenega in mi je bil všeč, doma pečen pa mora bit še boljši. Koliko časa pa ostane svež?

Jaz sem si spet privoščila malo daljši spanec, pravzaprav se še zdaj nisem čisto zbudila user posted image
Nič, si grem en kofe pripravit, potem pa v šoping.

Evo, pa še za vas en kofe:

user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.12.2010 13:52:33   
mojsoncek
Oj!

Hvala vam za vzpodbudne besede user posted image . Danes sem ze bolje in upam, da tako tudi ostane.

katja - tebe pa res občudujem...poleg dojenčka, nadebudnega 2-letnika, telovadbe, smučanja itd...ti uspe še piškotke in ostale sladice pečt...res svaka čast!

a, ne! Se strinjam s tabo user posted image

katja - a bos kaksno slikico piskotkov pripopala, da si jih bomo se vizualno predstavljale user posted image

Pri nas bojda ze od dvanajstih snezi, zato bom pocasi kar pobegnila domov, da bom lahko se cez vrh prisla, preden bodo ceste spet prevec zasnezene.

Punce moje, bodite lepo...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 9.12.2010 13:53:51 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.12.2010 14:54:17   
onur
Živjo po dolgem času. Se mi zdi, da dnevi tako hitro bežijo, da nimam več časa sesti za računalnik. Pri nas sedaj dobro, smo pa prebolevali vsi po vrsti, od tamale naprej, črevesno okužbo. Sedaj pa se tamali posvečamo, ker enih par dni tako zjutraj joka ko gre v vrtec in noče it, pa je šla ful rada. Bomo videli kaj bo. 

Hiško smo že okrasili, le še drevesce fali.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.12.2010 22:36:47   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: onur
Hiško smo že okrasili, le še drevesce fali.

Tudi mi počasi izdelujemo okraske, zadnjič sva z Dariem naredila snežake iz papirja in jih pobarvala z barvicami ter obesila na steno, danes pa sva iz reklam, ki se nam jih toliko nabere naredila eno dolgo verigo in jo obesila na strop. Smrekico in jaslice pa ponavadi postavimo vikend pred Božičem, torej bomo to naredili naslednji teden.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 9.12.2010 22:37:11 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
10.12.2010 9:29:33   
sončnica24
Dobro jutro, pa je petek in še plača za povrh, manjka samo sonček. Pri nas nič kaj novega nik še malo kašlja pa z noska mu teče drugače pa je že vredu in v polnem pogonu, zdaj si denar pospravlja v šparavček.

Ena je pisala da so ji zmanjšali otroški dodatek zaradi obresti na računu: je ta račun obični ali varčevalni? Ker na polah piše da je treba privarčevane zneske družinskih članov vpisovat, zato pa jaz niku nočem naredit varčevalnega računa ampak imama samo navadnega, zdaj pa če tudi za te to velja pa ga grem takoj zaprem pa denar doma šparam.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
10.12.2010 10:42:52   
_katja_
Pozdravček!

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
katja - tebe pa res občudujem...poleg dojenčka, nadebudnega 2-letnika, telovadbe, smučanja itd...ti uspe še piškotke in ostale sladice pečt...res svaka čast! 

:) To razumem kot kompliment...HVALA. Trenutno sem v obdobju  z veliiiko energije.user posted image Pa še menstro imam na obisku in zvečer lahko padem v posteljo, ni treba da sem še polna energije user posted image user posted image user posted image

Panetone - sem enkrat jedla kupljenega in mi je bil všeč, doma pečen pa mora bit še boljši. Koliko časa pa ostane svež?

Dvomim, da ti bom lahko odgovorila na to, ker ga je še čisto čisto malo.... Mislim,da se ni za bat, da bi šel preč. user posted image

onur: upam, da mine jutranji jok. Je zoprno, ker te znervira. Ampak potem je sigurno hitro dobro in uživa v vrtcu.

Piškotki...
user posted image

user posted image

Za darilo:
user posted image

Uporablja katera sojino omako in kje? Sem jo kupila pa še nisem probala....

U pri nas moramo tudi okrasit. Pa čestitke....bom drug teden delala verjetno. Danes moram malo pospravit, zlikat, pa kaj ven it. Popoldan pridejo obiski. Čez vikend bomo pa verjetno okol šibali, ker bo lepo in ne bo časa za ostalo.

Lep petek in vikend!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2635
10.12.2010 11:21:04   
Andromeda
Hello!

juhu, pa je petek, pa še sonček imamo, tudi vikend bo baje lep user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Pozdravček!

:) To razumem kot kompliment...HVALA.

Sej je blo tud mišljeno kot kompliment. user posted image

sojina omaka
- jo uporabljam občasno v kaki omaki (npr. naravni goveji zrezki in dodam par kapljic proti koncu kuhanja, nepogrešljiva je tudi pri kitajskih jedeh, paše tudi mesnih ali zelenjavnih rižotah, kuskusu...lahko dodaš tudi na koncu kuhanja oz. ko je jed že servirana na krožniku.

onur
- jutranji jok ni ravno lepa popotnica za čez dan ( po jutru se dan pozna, kot pravijo), očitno je le še ena od mnogih faz v otroštvu in bo minila tako kot se je tudi pojavila. Dario je na trenutke tudi siten zjutraj in joka, vendar se v avtu kmalu umiri. Je pa tako, če še jaz zraven "tulim", je potem še slabše, če še s tako levo nogo vstanem, se trudim bit dobrovoljna in je potem lažje.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
10.12.2010 21:11:49   
šema
piškoti- če ima katera rada medenjake bom spodaj napisala recept, po katerem smo z najmlajšimi delali v skupini in so ful dobri ratal: 400g sladkorja, 700g moke, 4 jajca, 1 soda bikarbona, 150 g toplega medu. Iz vseh sestavin skupaj zamešaš testo (najprej je kar precej suho za videti, kot da se ne bo skup prijelo, ko pa med začne delovat pa nastane super testo). Razvaljaš na pol prsta debelo in ustvarjaš piškote. Potem je pa zelo pomembno, da pečeš v že ogreti pečici (200 C) zelo kratek čas (cca 10minut), ker drugače postanejo trdi.

sojino omako uporabim pri piščančjem mesu z indijskimi oreščki in za zgoščevanje uporabim koruzni škrob.

tolk sm besna na svojo bivšo sodelavko, da se morm mal spucat:- sept je bil sestanek na katerga pa me ni povabila (Aljaž je bil bolan tko da nismo bili na tekočem). Pol jo vprašam, če ona sploh ma naše podatke, na kar mi odg. da ja ampak, da bo še preverila. Ugotovi, da ma sam mojo št. in z reakcijo ti, ti mami, ker nisi dala podatkov...(sm se tolk v jezik ugriznla, da ji nism kej nazaj rekla, da je joj). Potem dobim položnico, na kateri je zavedeno, da smo bili prisotni non stop, pa čeprav sem jo teden dni nazaj vprašala, če je dobila naše teden dni vnaprej opravičilo za dan, ko je meu Aljaž alergologa (sej vem, da ni nek znesek ampak se mi gre za princip) in pol še decembrska delavnica odpade z obrazložitvijo: ja sej veš nimam sodelavke. Tko da zdej mi je pa prekipel in sem ravnateljici napisala željo po njenem mnenju na zadnje dogajanje.
Sej vem, da lohk zaj**em odnos do malega ampak nism mogla bit več tih.

Tko zdej sm se pa še tle spucala in grem lohk spat. Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2637
11.12.2010 18:05:13   
orka
helow
Še od mene po dolgem času,
mi je že nerodno,
saj preberem ,za pisat pa ni šans,me Ema non stop stran vleče,kar koli delam...tko da dop.ko so otroci odsotni se učim ali pa klavir vadim,pop pa mi itak ne pustijo nič početi...
Sicer pa veliko nimam za povedat,je pri nas vse skoraj po starem...sem rekla da se na hitro javim,da tudi jaz pohvalim Emo...Je tudi ona pred tremi dnevi po prihodu iz vrtca pri previjanju izrazila željo,da ji ne oblečem plenice in sem ji željo izpolnila user posted image  Seveda smo bili vsi veseli,ko je prišla povedat da jo tišči in tudi kot ??? ne vem kdo user posted image pravi da jo kakat user posted image user posted image ...ja saj nesreče se bodo še godile tako mokre kot smrdljive user posted image  a mala je pokazala zanimanje za to...
Dobri možje-pri nas miklavž prinese sladko in kako potrebščino za šolo ali pa nogavice,kape šale...eno od tega-ne vse...Božiček pa je radodaren malo bolj.Letos imam že vse kupljeno in sem prav vesela da je tako,se bom vsaj ognila gužvi.Okol 20 bom še skrino napolnila za čez praznike pa bo...Kaj nam je kupil??? Otrokom vsakemu po pižamo in napihljivo žogo za sedet,saj se nonstop kregajo kdo bo kje sedel ko so zanimivosti na tv user posted image ,očiju bone od eventima,ki trajajo celo naslednje leto in si bo lahko sam izbral kdaj in kaj bo šel gledat user posted image  ,družinsko smo dobili plesno podlogo za wii...jaz pa upam še na novi telefonuser posted image
No zdej se vse skupaj nekak brez glave in repa napisala a kaj ko imam moteče faktorje tu...obljubim pa ,da se bom med počitnicami kaj več javljala...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.12.2010 19:45:58   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24
Ena je pisala da so ji zmanjšali otroški dodatek zaradi obresti na računu: je ta račun obični ali varčevalni? Ker na polah piše da je treba privarčevane zneske družinskih članov vpisovat, zato pa jaz niku nočem naredit varčevalnega računa ampak imama samo navadnega, zdaj pa če tudi za te to velja pa ga grem takoj zaprem pa denar doma šparam.

Sedaj sem šla gledat v knjižici. Tanja ima Sitkov varčevalni račun pri novi kbm, jaz pa imam varčevalno knjižico z odpovednim rokom. Vse zneske, ki jih imam na knjižici so mi že enkrat upoštevali (ko sem jih dobila nakazane od delodajalca), torej zakaj bi mi našparano še enkrat zaračunavali?
Če dobiš kje kak link o tem, da gledajo tudi našparano, ga prosim prilimaj.
Haloo, kdo mi bo pa šolo plačeval in vse stroške, ki nastanejo s tem???  Tudi sama pravim ponavadi v hecu, da je še najbolje imeti denar v nogavici ali povštru doma, ampak očitno je to res user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.12.2010 19:47:47   
poli*
Tolk sm razkačena zaradi teh stvari, da sem pozabila napisat, kako mi je šlo na izpitu user posted image . Super je šlo, oz. je opravljeno. je bil pa pisni in praktični v enem dnevu.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.12.2010 20:44:59   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Sedaj sem šla gledat v knjižici. Tanja ima Sitkov varčevalni račun pri novi kbm, jaz pa imam varčevalno knjižico z odpovednim rokom. Vse zneske, ki jih imam na knjižici so mi že enkrat upoštevali (ko sem jih dobila nakazane od delodajalca), torej zakaj bi mi našparano še enkrat zaračunavali?
Haloo, kdo mi bo pa šolo plačeval in vse stroške, ki nastanejo s tem???  Tudi sama pravim ponavadi v hecu, da je še najbolje imeti denar v nogavici ali povštru doma, ampak očitno je to res user posted image .

Ja ja, vse obresti, VSE, ne glede na katerem računu so, grejo v ugotavljanje višine OD. Js sem prvo leto pozabila na njih, pa so mi čez pol leta zmanjšali OD na minimum... zaradi ušivih nekaj 10 eurov obresti v celem letu... bruh bruh!! user posted image user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.12.2010 21:05:21   
onur
Živjo.
Midve s tamalo pa sva se od včeraj razvajale pri naših. Možek je bil v soboto zaseden, ker je imel goste, so prišli kupovat vino, zvečer je šel na službeno novoletno fešto, danes pa je cel dan delal. Jaz pa sem bila v petek na službeni fešti. Jutri pa delat, v torek pa na drugi pregled.

Jok: Andromeda, sej zjutraj smo bili pozitivni in dobrovoljni, ampak ni nič pomagalo. V petek je bilo, kot da se prej ni nič dogajalo. Brez joka. Bomo videli kako bo šlo naprej.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.12.2010 7:19:44   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

,

Sam na hitro ker imam v službi full gužvo, se vidi da me en teden ni bilo in te vse počaka. Na vsaki poli je napisano da je potrebno napisat znesek privarčevanih sredstev, ki jih ima družina, in pod družino spada tudi otrok.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
13.12.2010 12:23:21   
sončnica24
Hojla, da popravim prejšnji post, sem zdaj doma šla gledat vse pole tako za otroške kot za vrtec pa izrecno res nikjer ne piše privarčevani denar družinskih članov, zdaj edina varianta še je da je to pisalo pri vlogi za dodelitev socialne pomoči, ker z drugimi resno nisem imela nobenega dela, tako da očitno gledajo že vse saj če imaš davčno številko vidiš danes vse, je pa kruto ja priznam, ker denar nalagaš za otrokovo prihodnost, ne pa za sebe ampak zgleda da ga imaš? 

Neposredna povezava do sporočila: 2644
13.12.2010 21:15:17   
onur
Danes sem dobila rezultate DHT in so še zmanjšali tveganje.
Drugač pa nič kaj posebnega, služba in domov ter ukvarjanje s tamlo in posvetitev možeku. Jutri gremo s tamlo na telovadbo, v soboto pa na dedka mraza v sosednjo vas.

Neposredna povezava do sporočila: 2645
13.12.2010 22:27:43   
Andromeda
Hello!

onur - vesela sem, da so rezultati DHT testa lepi! Ali je bilo pri NS povečano tveganje oz. kako, da si se odločila za ta test? Sorry, če sem preveč firbčna user posted image

Jaz pa imam ta teden samozaposlitveno delavnico, kjer izveš veliko pomembnih in koristnih zadev, preden se podaš na solo kariero...Smo taka simpatična skupina in je prijetno vzdušje, tudi predavatelji so super, no, v sredo se že konča.

Sem pa v soboto popoldne prav grdo zakuhala na 39 stopinj, v nedeljo sem bila že bolje, me pa tako grlo boli, da ni za povedat, se ne spomnim, kdaj je b ilo nazadnje tako z mano. Tudi ponoči slabo spim, ker me tako boli, potem pa si pripravljam čajčke, grejem vodo za termofor itd...Upam, da kmalu mine.

No, toliko od mene danes, bom jutri še kaj več napisala.

Lahko noč!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.12.2010 9:11:51   
pomar*ANČA*
dobro jutro punce!

malce sem bila odklopljena od rr, so bili prejšni meseci pretežki zame. zdaj sem prišla k sebi, malce se potolažila in videla, da se res vse zgodi z razlogom. spet bom menjala službo! dobila sem službo za nedoločen čas in se odločila da jo sprejmem, tako da sem v tem letu kar tri službe zamenjala. sicer mi je tukaj full luštno, ampak službe za nedoločen čas res ne smem spustiti iz rokuser posted image

gal je ok, priden, včasih ima izpade trmice, mapak je tak najin sonček. sva ga pa v zadnjem mesecu precej razvadila, sem začela razmišljati, da če bom imela samo enega otročka potem moram vsaj z njim izkoristit čim več trenutkov, ker res čisto prehitro raste.

povejte,  koliko dni ima občina da pošlje odločbo za znižano plačilo vrtca? me že matra če bom kaj ceneje plačevalauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.12.2010 9:39:39   
onur
Dobro jutro.

Pomar*ANČA* WB. Težko je, ampak vidiš, da čas prinese svoje. Drugače pa pozitivno razmišljaj, življenje nas preseneča in ne obupat nad še enim otročkom.
Rezultati NS so bili ok. Ma sem že pri Petji delala DHT, pa sem ga še tukaj.
Če te smem vprašat, kakšno službo pa imaš?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.12.2010 9:52:26   
pomar*ANČA*
sej obupala še nisem, ampak glede da sem brez enega jacevoda, me je strah da bi še drugega zgubila, pa dva ss... vse skupaj je bilo precej naporno, psihično in fizično.

delam pa v računovodstvu, zdaj sem v eni zlo veliki firmi,vodilni v slo za tekstil, prehrano,  prej sem bila v računovodskem servisu(kjer so bili pogoji dela obupni, bilance so se prirejale, vse se je delalo nekaj na približno ), zdaj grem pa nazaj v servis, ampak v drugega, blizu doma, super delovnik, v času bilanc ni nadur, petke bom zaključila ob 14h, višja plača... ponudba ki se ji nisem mogla upretiuser posted image  

onur, kdaj imaš rok? se ok počutiš?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.12.2010 10:36:45   
onur
delam pa v računovodstvu, zdaj sem v eni zlo veliki firmi,vodilni v slo za tekstil, prehrano,  prej sem bila v računovodskem servisu(kjer so bili pogoji dela obupni, bilance so se prirejale, vse se je delalo nekaj na približno ), zdaj grem pa nazaj v servis, ampak v drugega, blizu doma, super delovnik, v času bilanc ni nadur, petke bom zaključila ob 14h, višja plača... ponudba ki se ji nisem mogla upreti

user posted image user posted image user posted image user posted image

Rok imam 14.6.2010. Počutje je zdaj boljše. Mi je bilo pa ful slabo, bruhala sicer nisem. Pa malo bolj utrujena sem, drugače pa bo.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......