|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
9.11.2009 17:04:05   
majuška10
kaaaajjjj??!!!
evo od včeraj popoldne me ni- smo ble še na 5.delu in ni šlo nikamor, zdej ste pa že naklofale 8 strani!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se vidi da je slabo vreme, in da se zadržujete bolj doma heheehuser posted image user posted image
jst še vedno ful kašljam, mali se zaenkrat še drži, zdej vas grem pa brat - če bo čas dopuščal.

aja dons smo pa jedli piščančka z brokolijem.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 201
9.11.2009 17:10:20   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Punce, a bote vesele, če delim čudovito novičko z vami?

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Nas je klicala sestra iz Maxilo in vprašala če smo vsi zdravi in če smo pripravljeni pridet v sredo na sprejem, ker je veliko OP odpovedanih zaradi viroz.

Jst sem sem prejle zjokala, pol je še moja mami jokala, da naj bom močna, da to Anej čuti,...itak da bom močna!!! Ampak danes so solze sreče!!!!! Močna bom pa za vse 3, ne samo za Aneja!!!!!! Tolk še premorem vse energije, če sem je zdaj rabla 100% za njegovo nego.

Tako da imamo jutri zjutraj tale LAB in odvzem krvi, pol ob 14h pa UZ srčka v MB pediatriji.

Jst upam, da se še kaj tipkamo zvečer,...bodte vesele za naju z Anejem, držte pesti, navijajte na vse možne načine, da bomo čimprej zdravi in srečni doma! In kar je najbolj pomembno, da bomo sploh zdravi za sprejem v sredo!!! user posted image user posted image user posted image

pokica, držimo pesti, vse bo ok, boš vidla!!!! kar pogumno!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 202
9.11.2009 17:12:10   
Anonimen
dolgcajt...malčica spi...je bla nekaj tečna, pa upam, da bo prespala...ateka še ne bo kmalu domov...mene nekaj trebuh heca, da čajčkam in termoforčkam...imam pa goro cunj za peglat, pa mi kar ni...pa nekaj bi jedla...eh...kr neki...

pokica, christiana...navijam, da boste fajn porihtaliuser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
9.11.2009 17:13:57   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tubby jaz poznam eno ki hodi k meni predstavitve delat,samo to težko tko po pošti dobivaš... lahko pa ti povem kdaj bo predstavitev pa prideš ali pa mi naročiš kaj bi imela.Jaz moram pa kopel materine dušice ker mi jo je zmankalo in kremo pa olje tee tree,pa kakšno eterično olje za v izparilnik.

jaz sem v ljubljani, logatec vem kje je, sm bolj slabo poznam... Bi pa rada pršla na predstavitev... Dobim še kako mamico pa gremo v družbi?
Maja je za sm ona pride iz druzga koncauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 204
9.11.2009 17:15:12   
tubby

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Nas je klicala sestra iz Maxilo in vprašala če smo vsi zdravi in če smo pripravljeni pridet v sredo na sprejem, ker je veliko OP odpovedanih zaradi viroz.

Jst sem sem prejle zjokala, pol je še moja mami jokala, da naj bom močna, da to Anej čuti,...itak da bom močna!!! Ampak danes so solze sreče!!!!! Močna bom pa za vse 3, ne samo za Aneja!!!!!! Tolk še premorem vse energije, če sem je zdaj rabla 100% za njegovo nego.

Tako da imamo jutri zjutraj tale LAB in odvzem krvi, pol ob 14h pa UZ srčka v MB pediatriji.

Jst upam, da se še kaj tipkamo zvečer,...bodte vesele za naju z Anejem, držte pesti, navijajte na vse možne načine, da bomo čimprej zdravi in srečni doma! In kar je najbolj pomembno, da bomo sploh zdravi za sprejem v sredo!!! user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vaju in srečno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
9.11.2009 17:18:47   
majuška10
dejte mi povedat punce!
jst našemu Teotu dajem za jest mlečno žitno kašico od Milupe. Ta, ki se zmeša z vodo. Včeraj je pa moj prinesel Bio žitne kašice, isto od Milupe, in sem ugotovila da je čisto zamuštral stvar, saj se te mešajo z mlekom. Ali je še kakšna razlika? In katere vi uporabljate??

pa še neki me zanima, zdaj ko je bolj mraz, pa če gremo ven na zrak ima ful suho kožo na ličkih. A jih vi s kakšno kremco namažete, da ni tolk suhs koža? jst sem ga zdej ene parkrat kar z bepantenom. kakšen boljši predlog?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 206
9.11.2009 17:19:37   
tubby
vprašanje? imamo rdečo ritko, kaj pomaga? tud bepanten ne nuca več

pa še eno vprašanje kaj vse že jeste?

mi od sadja samo babano, jabolko in kaki, od zelenjave pa korenje, brokoli, krompir in kolerabo.
Kakšna ideja? nočem prehitro uvajat kakih bolj problematičnih zadev in nesezonskih pa pol sploh ne vem...
Pa nad zelenjavo ni najbolj navdušen user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 207
9.11.2009 17:22:21   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dejte mi povedat punce!
jst našemu Teotu dajem za jest mlečno žitno kašico od Milupe. Ta, ki se zmeša z vodo. Včeraj je pa moj prinesel Bio žitne kašice, isto od Milupe, in sem ugotovila da je čisto zamuštral stvar, saj se te mešajo z mlekom. Ali je še kakšna razlika? In katere vi uporabljate??

pa še neki me zanima, zdaj ko je bolj mraz, pa če gremo ven na zrak ima ful suho kožo na ličkih. A jih vi s kakšno kremco namažete, da ni tolk suhs koža? jst sem ga zdej ene parkrat kar z bepantenom. kakšen boljši predlog?

Jaz mam tud od Milupe te k se mešajo z vodo, sm pa zadnjič kupila tud hipp bilo kašico k jo mešeš z mlekom. če mu daješ adaptirano mleko nrdiš najprej mleko pa vmes daš kašico, če dojiš pa nrdiš s svojim mlekom.

Za kožo je še zmer najbol ta masten bepanten ki kožo ščiti, sicer pa kakšna mastna ognjičeva krema bi bla najbrž tudi ok. a ne punce?

Neposredna povezava do sporočila: 208
9.11.2009 17:34:22   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dejte mi povedat punce!

Jaz mam tud od Milupe te k se mešajo z vodo, sm pa zadnjič kupila tud hipp bilo kašico k jo mešeš z mlekom. če mu daješ adaptirano mleko nrdiš najprej mleko pa vmes daš kašico, če dojiš pa nrdiš s svojim mlekom.

Za kožo je še zmer najbol ta masten bepanten ki kožo ščiti, sicer pa kakšna mastna ognjičeva krema bi bla najbrž tudi ok. a ne punce?

katera kašica pa se ti zdi boljša tubby? ognjičeva krema, a res??!!! jst jo imam-od justa. bom šla prou prebrat navodila. hvala za idejo.drgač pa tudi mi prakticiramo z bepantenom.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.11.2009 17:35:36   
Anonimen

vprašanje? imamo rdečo ritko, kaj pomaga? tud bepanten ne nuca več

pa še eno vprašanje kaj vse že jeste?

mi od sadja samo babano, jabolko in kaki, od zelenjave pa korenje, brokoli, krompir in kolerabo.
Kakšna ideja? nočem prehitro uvajat kakih bolj problematičnih zadev in nesezonskih pa pol sploh ne vem...
Pa nad zelenjavo ni najbolj navdušen user posted image

zaradi kakija ima rdečo ritko. vzami ga z jedilnika... vsaj tako mislim.user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 9.11.2009 17:36:05 >

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
9.11.2009 17:37:28   
majuška10
tubby, mi smo dons probali piščančka z brokolijem-skuhano un sesekljano in je bil čisto navdušen. drgač smo pa isto jedli kot vi, edino jst sem mu še dala peso, pa bučke. kolerabe in kakija pa še nismo probali.

Neposredna povezava do sporočila: 211
9.11.2009 17:46:24   
FLASK_A
maja my love komot boš prišla tudi ti user posted image ...se bom zmenila za datum in uro pa vam sporočimuser posted image
flaska a pa misliš da je smiselno mazat z tee tree če je uho že vneto?

Dudi, tea tree je naravni antibiotik. Pomoje ne more škodovat glede na to da je na naravni osnovi. Jaz bi mu olje dala. Sam res ne ful not tiščat prstov- kolikor gre, pa eno kapljico na prst. Jaz upam, da bo delovalouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.11.2009 17:47:38   
FLASK_A
Sem dobila pouštreuser posted image Ampak skor tazadnjeuser posted image A folk skos pouštre kupuje ali kaj? Al pa menjava?? Ne štekamuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.11.2009 17:48:50   
BBAJA
Kar se tiče kremic za lička jst prisegam na ribje mazilo,al pa karitejevo maslo,pomembno je predvsem to,da je dovolj mastno,da nardi zaščitni filter,ki zaščiti kožico pred mrazom.Žitno kašico mamo pa od hippa(tako,k se nardi z mlekom).

Neposredna povezava do sporočila: 214
9.11.2009 17:49:12   
FLASK_A

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  

JOJ, KAKO LEPOOOO!!!! user posted image user posted image Želim vam srečno in da boste hitro domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.11.2009 17:50:20   
pokica_
o majuška10, vi že meske jeste. Sj mi smo že 1x tudi, ko smo bli dol pr tašči, pa sem za pokušino probala zelenjavo z purančkom, pa je jedu ko zmešan. Bomo bolj konkretno začeli z meskom po OP, itak vse spasirano in zredčeno.

Drugač pa tubby, smo mi jedli tud že hruške, jabolke, banane, korenček, kolerabo, cvetačo, brokoli, krompir, bučke-cukini in tud oranžne jedilne bučke, pol polento, ajdovo kašo, riž..ampak smo nazaj šli na flaško, bomo po OP nadaljevali z uvajanjem. Tokrat pa zares.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 216
9.11.2009 17:53:28   
pokica_
ja FLASKA, če bo vse po sreči bomo naslednji teden že doma tist dan, ko bi drugače imeli sprejem-OP. user posted image  Ka bi blo fajn, da nam rata!

Dudi, kako je Maj? upam da ne trpi preveč zarad uhike. Mu je pomagalo kako naravno zdravilo?

Za lička mazat mam jst od Penatena, in je full fajn, nežna in čist dost mastna kremica. Za razpokane ličke bi pa jst rajš uporabla Bepanthen. Mi smo celo ličke imeli zdaj krvave od teh trakcev in nam je Bepanten vse pozdravil.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.11.2009 17:57:54   
lake
Pokica jeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image končno! Bomo vse v četrtek v mislih z vami, in stiskale pestke za Anejčka.

Za občutljivo kožico je men svetovala P. kremico od Mustele, drugače pa tud jst uporabljam Bepanthen.

Od hrane pa jemo bučke, krompir, jabolko, hruško, marelico, breskvo, kolerabo, ne mara pa prov zlo korenja, brokoli jo je napenjal, ne mara banane, polente.

Dejte mi neki povedat, vem da je totalno butasto vprašanje, ampak če na kašici piše od dopolnjenega 6. meseca je to od začetka 6. meseca, ne šele potem ko dopolni celih 6.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.11.2009 18:00:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sem dobila pouštreuser posted image Ampak skor tazadnjeuser posted image A folk skos pouštre kupuje ali kaj? Al pa menjava?? Ne štekamuser posted image

FLASK_A si naredila reklamo na RRjuuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
9.11.2009 18:00:12   
Dudica1

tubby jaz poznam eno ki hodi k meni predstavitve delat,samo to težko tko po pošti dobivaš... lahko pa ti povem kdaj bo predstavitev pa prideš ali pa mi naročiš kaj bi imela.Jaz moram pa kopel materine dušice ker mi jo je zmankalo in kremo pa olje tee tree,pa kakšno eterično olje za v izparilnik.

jaz sem v ljubljani, logatec vem kje je, sm bolj slabo poznam... Bi pa rada pršla na predstavitev... Dobim še kako mamico pa gremo v družbi?
Maja je za sm ona pride iz druzga koncauser posted image

no evo bom sporočila user posted image

poki JUUUUUHU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se veselim z vami in držim pesti user posted image user posted image user posted image

flaska zdej sem mu namazala bomo videli kako bo ponoči mu bom dala pred spanjem še calpol.
Drugače pa je v hoferju na vrhniki pouštrov še morje user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 220
9.11.2009 18:00:56   
pokica_
lake, ni butasto vprašanje...je pa to mišljeno od dopolnjenega 6. mes starosti...ko je že otrok dopolnil 6 mes. Ampak smo mi po nasvetu P že začeli s temi kašicami po 5.mes. In jih je dobro sprejel, še posebej tistih 7 žit od Milupe, ko se doda adapt. mleku. Mam pa tudi čokoladno kašico, kjer je že dodano adapt. mleko.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.11.2009 18:00:56   
FLASK_A
Ktjauser posted image Pol pa še sreča da sem jih sploh dobilauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.11.2009 18:01:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dejte mi neki povedat, vem da je totalno butasto vprašanje, ampak če na kašici piše od dopolnjenega 6. meseca je to od začetka 6. meseca, ne šele potem ko dopolni celih 6.

vsaj tako sem do sedaj to razumela... si me pa danes spravila v razmišljanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
9.11.2009 18:01:56   
FLASK_A
Dudiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.11.2009 18:03:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ktjauser posted image Pol pa še sreča da sem jih sploh dobilauser posted image  

user posted image user posted image user posted image

da boste le dobro spali!

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?