Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:12:12
|
|
|
|
Leela
|
pokica super novica, veliko sreče christiana že tako si cela živčna potem se ti pa še zdravniki podajajo. Upam, da se boste hitro zmenili zoja, meni tudi prinesi, 10 vsakih in nekaj frutabelc. dudi na uho mu položi topel obhladek. Pred spanjem pa mu daj calpol ali svečko. Imej belo rjuhco, če bo kaj ven priteklo. Če bo ponoči zelo hudo ga pelji dežurnemu k.tja takrat, ko sem bila na porodniški z L. se ni dalo zamenjat porodniške. Si moral določiti pred nastopom. lahko da so kaj spremenili. kakšen avto ste kupili?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:13:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, a sem grozna mati? Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit... nisi grozna mati in nehaj že govort to v vseh revijah piše. Ko ne morete več in mislite, da boste znorele, postavite otroka na varno v posteljico in pejte za par minut v drugo sobo. Edino pravilno si naredila, pa ne zagovarjam puščanja otrok se jokat. v takih primerih, ko mati zgubi živce lahko zgubi razsodnost in otroka poškoduje. Boljš, da ga pustiš malo samega in greš ven. Podpis pod tole!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:15:07
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi in vsi bolančki, naj vam bo noč čimbolj mirna! A bi bla katera zainteresirana za Herbalife predstavitev?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:17:05
|
|
|
|
Tanja_
|
Mene je pa tud današnje noči strah. Sama sem in če ga bo mala spet tko biksala kot ga je danes ponoči...Ne vem, kje bom našla tok energije, da se bom s tem ubadala. Tok sem žalostna, nervozna...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:25:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, a sem grozna mati? Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit... nisi grozna mati in nehaj že govort to v vseh revijah piše. Ko ne morete več in mislite, da boste znorele, postavite otroka na varno v posteljico in pejte za par minut v drugo sobo. Edino pravilno si naredila, pa ne zagovarjam puščanja otrok se jokat. v takih primerih, ko mati zgubi živce lahko zgubi razsodnost in otroka poškoduje. Boljš, da ga pustiš malo samega in greš ven. Tudi jaz se podpišem. Majana, ne skrbi- super mamica si! Še priznaš da ne moreš več, marsikatera ne prizna ampak vse samo v sebi tišči... Saj bo bolje Ko enkrat zrastejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:25:31
|
|
|
|
Dudica1
|
Leela zdaj že spi je zaspal medtem ko je pojedu 240ml mleka ...dala sem mu calpol in namazala ušesa...upajmo da bo boljše kot je bilo včeraj drugače pa ga zjutraj peljem po antibiotik.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:25:43
|
|
|
|
tubby
|
Vsem skupaj čimbolj mirno noč, naj bojo otroci pridni in lepo pančkajo mamice pa tudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:26:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mene je pa tud današnje noči strah. Sama sem in če ga bo mala spet tko biksala kot ga je danes ponoči...Ne vem, kje bom našla tok energije, da se bom s tem ubadala. Tok sem žalostna, nervozna... Tanja, že copram da bo vse vredu in se boš ponoči naspala!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:27:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, a sem grozna mati? Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit... nisi grozna mati in nehaj že govort to v vseh revijah piše. Ko ne morete več in mislite, da boste znorele, postavite otroka na varno v posteljico in pejte za par minut v drugo sobo. Edino pravilno si naredila, pa ne zagovarjam puščanja otrok se jokat. v takih primerih, ko mati zgubi živce lahko zgubi razsodnost in otroka poškoduje. Boljš, da ga pustiš malo samega in greš ven. Tudi jaz se podpišem. Majana, ne skrbi- super mamica si! Še priznaš da ne moreš več, marsikatera ne prizna ampak vse samo v sebi tišči... Saj bo bolje Ko enkrat zrastejo res je...tud jaz sm ga že pustila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:28:07
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mene je pa tud današnje noči strah. Sama sem in če ga bo mala spet tko biksala kot ga je danes ponoči...Ne vem, kje bom našla tok energije, da se bom s tem ubadala. Tok sem žalostna, nervozna... Tanja, že copram da bo vse vredu in se boš ponoči naspala! Hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Leela zdaj že spi je zaspal medtem ko je pojedu 240ml mleka ...dala sem mu calpol in namazala ušesa...upajmo da bo boljše kot je bilo včeraj drugače pa ga zjutraj peljem po antibiotik. oooo to je pa super novica. jest mislim, da glede na to koliko ti je pojedel, bo jutri vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:36:17
|
|
|
|
zoja10
|
ok bom šla v nabavo,... leela kakšne posebne frutabele al lohk kar sama zberem ? a si mislila en paket vsakih frutkov al prou 10 ker jih je 6 v paketu,.. no sej ni važno.. dudi sto pikapokic da se maj pozdravi do četrtka boš vidla kako bo... 6 frutkov je v paketku, sam lohk tud posamično kupuješ..
< Sporočilo je popravil zoja10 -- 9.11.2009 20:37:27 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Punce, a sem grozna mati? Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit... nisi grozna mati in nehaj že govort to v vseh revijah piše. Ko ne morete več in mislite, da boste znorele, postavite otroka na varno v posteljico in pejte za par minut v drugo sobo. Edino pravilno si naredila, pa ne zagovarjam puščanja otrok se jokat. v takih primerih, ko mati zgubi živce lahko zgubi razsodnost in otroka poškoduje. Boljš, da ga pustiš malo samega in greš ven. Tudi jaz se podpišem. Majana, ne skrbi- super mamica si! Še priznaš da ne moreš več, marsikatera ne prizna ampak vse samo v sebi tišči... Saj bo bolje Ko enkrat zrastejo res je...tud jaz sm ga že pustila... se samo podpišem. super mama si, zato si pravilno ravnala. in tole jest počnem od dneva, ko se je rodil. samo psssttttt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:42:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Leela zdaj že spi je zaspal medtem ko je pojedu 240ml mleka ...dala sem mu calpol in namazala ušesa...upajmo da bo boljše kot je bilo včeraj drugače pa ga zjutraj peljem po antibiotik. oooo to je pa super novica. jest mislim, da glede na to koliko ti je pojedel, bo jutri vse v najlepšem redu. ...ja sej tud čez dan dokaj normalno je...ampak iz tvojih ust v božja ušesa zoja potem pa tudi meni vzemi dva paketka,različna a ne(2 okusa)?pa če me ne bo v četrtek pa dobim drugič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:43:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jaz sm to kupla v ajdovščini k sm s tistga konca,.. je tovarniška trgovina, če se jim kaj sfali tam prodajajo... cene so v unionu iste, sam tle dajo vn kake take stvari k nimajo etiket celih in jih ful znižajo, tko da ni nujno da je zmeri tko poceni enkrat je neki drugič drugo.. se mi je zdelo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:45:24
|
|
|
|
Leela
|
zoja potem pa 2 paketka vzami, frutabelce sama izberi, vse so dobre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:52:20
|
|
|
|
lake
|
Pokica Bod pripravljena da bo verjetno Anej zdej dva dni bolj sitkan, ker sm v službi vidla da 90% otrok čuti da se bo nekaj dogajal, in so zato vsaj noč predno pridejo na preiskave izredno nespeči in sitni. Čutijo nervznost staršev, pa če so te še tok mirni. Tanja Prid k men, pojtlca je dost velika, da bosta obedve not, pa bosta mele skupi žur ponoč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:53:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Prid k men, pojtlca je dost velika, da bosta obedve not, pa bosta mele skupi žur ponoč. pa vidve tudi, ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:53:56
|
|
|
|
majana79
|
Joj kaj ste vse zlate Hvala, res, zdej vem da sem naredila prav in da ni z njim zato nič narobe al pa kej. Mogoče sem ga res 'razvadila'... No, zdaj spi, je ob ene pol 9 zaspal, glede na to da je zadnje 2, 3 dni hodil ob pol 10 spat, je napredek. poki, danes je bil zgleda tak dan, da sta se matrala pa Anej najbrž čuti tvojo vznemirjenost in ga potem še to drži pokonci še malo, še malo dudi, za Maja Pa še za vse ostale bolančke kje je pa lake? Tanja, vse bo ok, boš videla, bom še jaz začela coprat pa bo Ah, danes je bil en trapast dan...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:54:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Grem na kavč mal k mojmu Lahko noč...upam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:54:54
|
|
|
|
majana79
|
aha, lake prjatlca je vmes pršla kako je Taja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:55:22
|
|
|
|
majana79
|
nočko dudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:56:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 aha, lake prjatlca je vmes pršla kako je Taja? Majana, sej smo vse iste. Vsem kdaj prekipi. Tudi jaz sem ju že pustila tako. Čeprav mi je bilo grozno, ampak res nisem mogla bit več zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 20:57:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 21:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
meni ni nič grozno. tako pač je. kam pa pridemo, da bi jih samo nosile in crkljlale ? življenje nam pač ni z rožicami postlano, imamo vzpone in padce, se je treba naučiti pobrat in živeti dalje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?