|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
9.11.2009 13:46:49   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, premišljujem, da bi z januarjem začela iskati novo službo...

zdaj me pa zanima, če katera ve, ali lahko moj nadaljuje dopust za nego otroka ali propade?

moje mnenje - ne more propast. Sam glede na to da si že oddala za CSD in dobila odločbo bo treba kar njih povprašat kakšna je procedura ... Jaz recimo sem se z mojim dogovorila da bom na porodniški do konca februarja on pa potem še en mesec do konca marca ... ampak sva se tako morala odločit takrat, ko sem oddala vlogo za dopust za nego in varstvo otroka. Ampak glede na to da želiš zamenjat službo to spremeni seveda bistveno zadevo. Morali bi ti omogočit spremenit vlogo v takem primeru. Kar pokliči jih in se informativno pozanimaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
9.11.2009 13:59:53   
Dudica1
tubby jaz poznam eno ki hodi k meni predstavitve delat,samo to težko tko po pošti dobivaš... lahko pa ti povem kdaj bo predstavitev pa prideš ali pa mi naročiš kaj bi imela.Jaz moram pa kopel materine dušice ker mi jo je zmankalo in kremo pa olje tee tree,pa kakšno eterično olje za v izparilnik.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
9.11.2009 14:13:37   
zoja10
Taja ni hotla jest je bla ful zaspana.... ni vsak dan na volji...
zdej pa spi, tle ful pada dežek je ful temno,..
dane bomo jedli poletno njamiiii user posted image ...

ja upam da se da spremenit porodniško, ker moj tudi razmišlja da bi mogoče vzel en mesec,.. bi bil mal doma, čas za gradnjo in počitek, jaz sem pa itak doma...user posted image
K.tja sporoči kaj če boš kaj zvedla, ali kera druga

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 178
9.11.2009 14:17:37   
tubby
Dudica ja bi pršla,ker nisem še bla nikoli, to je edina predstavitev ki me zanima user posted image   Sm ne vem kje si? ti me kar obvesti ok?
za to kopel sm tud slišala da je super menda tudi za take ki kašlajo?

k.tja jaz sm itak brez služe  tako da je pr men to drugače...
sm če bi se npr prjavla na zavod, pol bi zgubila teh svojih 180 eur... to pa mi ni v interesu

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 179
9.11.2009 14:20:51   
Dudica1
tubby kopel materine dušice je ja za te ki kašljajo in so prehlajeni in na dihala sploh ugodno vpliva,jaz ga kar enkrat na teden namakam notr...no zdaj mi jo je zmankalo!
Drugač pa jas sm mal iz Logatca ven,ne vem iz kje si ti,ne vem a ti je kaj znano al ne?...sej če ne bi šlo drugače pošlje tudi po pošti ampak je en kup stvari ki jih je treba slišat...kaj je za kakšno stvar itd...pa tud izdelkov je ogromno...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 180
9.11.2009 14:27:04   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

maja ena Pregomin podari tistemu,ki ga nujno potrebuje,vem da si ga zadnjič iskala.user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/pregomin/m_4646214/tm.htm

O hvala Olivca!!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

No bom pol probala ko bosta šla oba spat user posted image
Sej grlo me nč ne praska drugsč samo taka švoh sem pa iz nosa mi teče.

ŠE VPRAŠANJE:a ste tiste ki ste imele že bolančkane tamale peljale kej k zdravniku al ne???
Ker jaz tavelkega skor nikol ne peljem ker tam dobi samo še kej drugega

prvič, ko je imela 3 tedne sem jo, zdaj pa ne. Sva kr doma preboleli.

Ojej, kolko ste naklofale. Mi ne bo zneslo odgovarjat zdej.

Bolančki se hitro pozdravte!!!!

Sem bla z računovodkinjo cel dopoldan, urejale ene zadeve. Bog se usmili, bo kmal konc leta, pa bilance.... bljak.
Zarja zdej spi, Maša je na višku trmarije. Mi je prav odleglo, ko je šla v vrtec zjutraj. Vem ja, grozna sem.
Za četrtek velja ane? Če ne zbolimo seveda.

Dudi, mene tudi tole zanima od Justa.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 181
9.11.2009 14:28:49   
Dudica1
maja my love komot boš prišla tudi ti user posted image ...se bom zmenila za datum in uro pa vam sporočimuser posted image

flaska a pa misliš da je smiselno mazat z tee tree če je uho že vneto?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 182
9.11.2009 15:07:59   
christiana21
Bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.

Pravkar sem izvedela še nekaj, kar me je pogrelo. Kot veste, nas je Mb kirurg, ki je Glorii namestil stomo, za odstranitev stome oz mnenje, če jo on lahko odstrani, poslal k Mb pediatrom gastroenteorologom, da naredijo pregled črevesja (od stome gor in čez ritko, do stome). Oni so nas pa brez pregleda odpravili naj gremo v Ljubljano naredit ta pregled k dr. Homanu. Danes mi je končno uspelo dobiti dr. Homana, in je rekel, da je on pregledal vse in, da če naredi še enkrat preiskave, ki jih zahteva MB kirurg, ne bo videl nič več, kot je. Pa sem šla klicat dr. Dolinška, enega izmed Mb pediatrov gastroenteorlogov, in se je rekel, da on gre itak v sredo v Lj, pa bo poiskal dr. Homana in se osebno pogovoril z njim.
Mislim, res mi ni jasno zakaj se vsi toliko izogibajo in preseravajo. Zakaj zahtevajo od Homana, da naredi ponovno biopsijo in se spet matra otroka in hospitalizira po nepotrebnemuser posted image user posted image , itak je naredil biopsijo in napisal, da je s črevesjem vse ok.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
9.11.2009 15:18:15   
majana79
Punce, a sem grozna mati? user posted image

Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več user posted image Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 184
9.11.2009 15:27:49   
lake
Majana nisi grozna, to večinoma tud druge počnemo, če ni druge je pač tko treba. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 185
9.11.2009 15:33:49   
majana79
Ma, ko sem zmeri govorila, da moj otrok ne bo zaspal v joku. Ampak se mi zdi da itak pade takrat v afekt in sploh ne ve kaj se dogaja, ker me tut posluša ne... Upam da ne bo zarad tega delikvent. user posted image Se moram mal razvedrit...

Plavanje je blo kar ok, enkrat vmes je bil sam jok, ker je pač njegov oči najbolj pameten in ga ni dost držal in je popil vodo, ampak potem mu je bilo pa kar všeč. Tako da bomo še šli. Je pa majhna skupina, jih je pol odpovedalo...

Voziček je na servisu, smo dobili nadomestnega, mogoče bo že celo danes popravljen oz jutri.

Pa zgubila sem tesnilo od nosnega aspiratorja (mam tistega na baterije) in moram v mesto po tesnilo, zunej je pa tako lepo vreme...

No, pa jem prvič po 9. uri user posted image

Danes je tako lep dan user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 186
9.11.2009 15:34:08   
pokica_
Punce, a bote vesele, če delim čudovito novičko z vami?

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Nas je klicala sestra iz Maxilo in vprašala če smo vsi zdravi in če smo pripravljeni pridet v sredo na sprejem, ker je veliko OP odpovedanih zaradi viroz.

Jst sem sem prejle zjokala, pol je še moja mami jokala, da naj bom močna, da to Anej čuti,...itak da bom močna!!! Ampak danes so solze sreče!!!!! Močna bom pa za vse 3, ne samo za Aneja!!!!!! Tolk še premorem vse energije, če sem je zdaj rabla 100% za njegovo nego.

Tako da imamo jutri zjutraj tale LAB in odvzem krvi, pol ob 14h pa UZ srčka v MB pediatriji.

Jst upam, da se še kaj tipkamo zvečer,...bodte vesele za naju z Anejem, držte pesti, navijajte na vse možne načine, da bomo čimprej zdravi in srečni doma! In kar je najbolj pomembno, da bomo sploh zdravi za sprejem v sredo!!! user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 187
9.11.2009 15:38:35   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več user posted image Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit...

Ne met slabga občutka,ker niti slučajno nisi slaba mami.Jst mam tud podobne probleme zadnje čase,Jurij me ful na hitr ovije okrog malga prsta,pol pa plešem tko,kot on žvižga(moj prav,da sm ga že čist razvadla).Sej,če je pol,ko si ga dala v postelco zapančkal,je bil najbrž sam zaspan,ni mu pa nč falil-najbrž bi jokal,če bi bla zraven njega,al pa pač v kuhni.So pa že kar precej težki tile naši škrati,ane?Jst ga tud že kr težko dalj časa skup držim,pa nosm naokol.Jutr greva po 3.pikico,pa ga bodo tud stehtal,pa zmerl-me prav zanima,kolk kej mamo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 188
9.11.2009 15:38:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ne, čudovita mati si!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
9.11.2009 15:38:47   
majana79
Oooo, to je pa najlepša novica danes! user posted image  user posted image  user posted image

poki, vse bomo navijale za vas in scoprale, da boste zdravi in da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 190
9.11.2009 15:41:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image   

pokica_, veš, da se veselimo s teboj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
9.11.2009 15:43:14   
BBAJA

Tole sredo, tj. 11.novembra imamo že sprejem za OP in v četrtek operacijo!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Nas je klicala sestra iz Maxilo in vprašala če smo vsi zdravi in če smo pripravljeni pridet v sredo na sprejem, ker je veliko OP odpovedanih zaradi viroz.

Jst sem sem prejle zjokala, pol je še moja mami jokala, da naj bom močna, da to Anej čuti,...itak da bom močna!!! Ampak danes so solze sreče!!!!! Močna bom pa za vse 3, ne samo za Aneja!!!!!! Tolk še premorem vse energije, če sem je zdaj rabla 100% za njegovo nego.

Tako da imamo jutri zjutraj tale LAB in odvzem krvi, pol ob 14h pa UZ srčka v MB pediatriji.

Jst upam, da se še kaj tipkamo zvečer,...bodte vesele za naju z Anejem, držte pesti, navijajte na vse možne načine, da bomo čimprej zdravi in srečni doma! In kar je najbolj pomembno, da bomo sploh zdravi za sprejem v sredo!!! user posted image user posted image user posted image

Mislimo na vas in držimo pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 192
9.11.2009 15:44:12   
christiana21

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 193
9.11.2009 15:44:47   
majana79
Hvala punce, ve znate vedno potolažit. user posted image Je bil zgleda res ornk utrujen, ker še kar spi... 

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.11.2009 15:46:05   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.

Pravkar sem izvedela še nekaj, kar me je pogrelo. Kot veste, nas je Mb kirurg, ki je Glorii namestil stomo, za odstranitev stome oz mnenje, če jo on lahko odstrani, poslal k Mb pediatrom gastroenteorologom, da naredijo pregled črevesja (od stome gor in čez ritko, do stome). Oni so nas pa brez pregleda odpravili naj gremo v Ljubljano naredit ta pregled k dr. Homanu. Danes mi je končno uspelo dobiti dr. Homana, in je rekel, da je on pregledal vse in, da če naredi še enkrat preiskave, ki jih zahteva MB kirurg, ne bo videl nič več, kot je. Pa sem šla klicat dr. Dolinška, enega izmed Mb pediatrov gastroenteorlogov, in se je rekel, da on gre itak v sredo v Lj, pa bo poiskal dr. Homana in se osebno pogovoril z njim.
Mislim, res mi ni jasno zakaj se vsi toliko izogibajo in preseravajo. Zakaj zahtevajo od Homana, da naredi ponovno biopsijo in se spet matra otroka in hospitalizira po nepotrebnemuser posted image user posted image , itak je naredil biopsijo in napisal, da je s črevesjem vse ok.

user posted image user posted image user posted image To je za v časopise jih dat... Nesposobneži

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.11.2009 15:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, premišljujem, da bi z januarjem začela iskati novo službo...

zdaj me pa zanima, če katera ve, ali lahko moj nadaljuje dopust za nego otroka ali propade?

... Jaz recimo sem se z mojim dogovorila da bom na porodniški do konca februarja on pa potem še en mesec do konca marca ... ampak sva se tako morala odločit takrat, ko sem oddala vlogo za dopust za nego in varstvo otroka.

saj, zato me zanima, ker sem se takrat odločila, da bom jaz pokoristila vse pravice do dopusta za nego...
sicer ni nujno, da bom januarja dobila novo službo... a če dobim kakšno privlačno možnost, je ne bi rada izpustila...

se bom še na CSD pozanimala.

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
9.11.2009 16:10:50   
pokica_
christiana21, jst več tudi teh dr. ne zastopim najbolje, vsi samo znašajo odgovornost en na drugega, nihče ni več za nič pristojen; al se res že tako zelo bojijo za svojo licenco, da ga bojo mimo usrali z svojim delom, ali se jim pa več enostavno ne ljubi delat, tako kot včasih?!!!

majana, smo mel mi zdaj enako zgodbo...sem ti rekla. Še nikol ga nisem pustila jokat 15min, zdaj ga sem...nič ni pomagalo, ne pestvanje, ne božanje po glavici, ne tapkanje po ritki, ne petje...ne ležanje zravn,..nič. Že 3 dni ni podnevi spal, pol veš kk mora bit utrujen. Zdaj je zaspal in to na trebuhuuser posted image . Zmer se obrne takoj na trebuh ko je utrujen, pol ga pa 100x obrnem nazaj,..k kravic pa tok utrujen več ne zmore past, pol pa tuli in tuli...zdaj je pa tko zaspal. Jst upam da bo kaj spal, ker več to ni za zdržat. Tk majhen, pa nebi več nič podnevi spal??? Pol pa vsako uro jok in stok, ko je tolk utrujen. Kk so hecni ti otročki, so utrujeni, pa nebi spali..bi spali, pa ne morjo...začaran krog. Kdo razume?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.11.2009 16:23:01   
Anonimen
poki: super novica, bravo, bom držala pesti da bo čim hitreje za vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

C: nimam besed, kot samouser posted image user posted image user posted image user posted image tej zdravniki

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
9.11.2009 16:25:14   
meduzica
pokiCA_ superca !!! user posted image user posted image user posted image čestitke ... zdej pa 2 dni se pazit v nulo pred virozami ...

majana: našga pikeca včasih pustim mal pojokcat se predno zaspi, se nimam za slabo mamo ker vem kdaj je enostavno preveč utrujen. Če ga dvigujem in pestujem samo še slabše delam. Včasih res joka samo zato ker bi rad mir imel

aja punce sem vam pozabla povedat. Včeraj se je naš Timotej prvič z namenom prevalil iz trebuha na hrbet. Mu je ratalo že parkrat ampak tko, da se je samO prevalil user posted image user posted image Zdej pa on študiozno najprej glavico počas na tla pa pol rita sledi .. tko se matra matra kake 5 minut pa mu potem končno rata. user posted image

Nimam pa pojma kdaj bo ta naš otrok se iz hrbta na trebuh znal prevalit user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.11.2009 16:29:27   
pokica_
HVALA vsaki posebej ZA LEPE ŽELJE!!! user posted image

Jst močno upam, da smo 100% zdravi, da nimamo prehlada, videt ga glih ni neki, smrkelj ima pa itak vsak dan kakšen,..že od rojstva, to pa pripisujem alergiji na pršice, k jo tudi jst imam. Kihne pa zato, da si noska spuca, sj si ga drugače ne more...jst mu pa tud spuščam tole Sterimar v noska, ker nima več skor nič sluznice v nosku, zarad te nege, ko jo izvajamo vsak dan.
Hemoglobin želim da bo vredu, da bo več kot 120, močno upam...stiskam vse prste, da nam je naklonjena sreča.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?