|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
9.11.2009 18:08:59   
maja1488
Pokica...boš vila da bo vse super. Bomo scoprale! Držimo pestke za Aneja in zate seveda!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.11.2009 18:10:25   
FLASK_A
Hvala, Ktja. Dišijo ko žitno polje, menda bodo vreduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.11.2009 18:25:33   
Dudica1
flaska dobro spanje user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.11.2009 18:25:34   
ajetam*
Večer čveke!
Jaz sem pa enodnevno virozo dobila. Včeraj sem mislila že, da imam ta novo gripo, sem imela glavobol, slabo mi je bilo, pa počutila sem se kot, da bi me en premlatil, sam sem imela temperaturo le 38. Sem vzela lekadol, se naspala, zjutraj mi je bilo še malo slabo, popoldan so se mi spustili izpuščaji, zdaj sem pa že skoraj čisto zdrava.

Jaz sem mu danes dala prvič cvetačo, sem jo umešala med krompir. Mu ni bila všeč, sem ga posilila s 3 žličkami, potem je imel pa dovolj in mi je vse zbruhal.  Cvetače očitno ne bo na našem jedilniku. 
Pokica user posted image user posted image user posted image  inuser posted image user posted image user posted image .
Christiana  a to ji daješ navadno kozje mleko ali je tudi kaj prilagojeno. Ker mislim, da tudi kozje mleko odsvetujejo, češ da je pretežko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
9.11.2009 18:34:29   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dejte mi neki povedat, vem da je totalno butasto vprašanje, ampak če na kašici piše od dopolnjenega 6. meseca je to od začetka 6. meseca, ne šele potem ko dopolni celih 6.

vsaj tako sem do sedaj to razumela... si me pa danes spravila v razmišljanjeuser posted image user posted image

jst se tudi to že dost časa sprašujemuser posted image user posted image user posted image , pa sem kar pametno tiho, ampak mislim da je tako kot si rekla od začetka 6. meseca, ker v bistvu  je on dopolnil 6 mesecev in gre zdej v sedmega. - vsaj jst tko razumem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
9.11.2009 18:36:07   
zoja10
Dudi, leela maja ...
sem bla v trgovini od fructala, majo frutke  fuul poceni če kero zanima majo trenutno dve paleti s faljenimi etiketami in je ena šalčka samo 27 centov (mralca+hruška, breskev+riž), če ne so pa po 70 centov skodelca...
frutabela po 37 centov...

drgač mi jemo zelenjava : Krompir, brokoli, cvetačo, korenček, bučko
                          sadje :   jabolko, banana, hruška
                                      pa na domačo mamino juho je čist zmešana, sam ji dam samo prar žličk
Zdej bom probala tudi grah, drgač pa tudi jaz nimam več idej user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
9.11.2009 18:36:20   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

dejte mi povedat punce!
jst našemu Teotu dajem za jest mlečno žitno kašico od Milupe. Ta, ki se zmeša z vodo. Včeraj je pa moj prinesel Bio žitne kašice, isto od Milupe, in sem ugotovila da je čisto zamuštral stvar, saj se te mešajo z mlekom. Ali je še kakšna razlika? In katere vi uporabljate??

pa še neki me zanima, zdaj ko je bolj mraz, pa če gremo ven na zrak ima ful suho kožo na ličkih. A jih vi s kakšno kremco namažete, da ni tolk suhs koža? jst sem ga zdej ene parkrat kar z bepantenom. kakšen boljši predlog?

Jaz mam tud od Milupe te k se mešajo z vodo, sm pa zadnjič kupila tud hipp bilo kašico k jo mešeš z mlekom. če mu daješ adaptirano mleko nrdiš najprej mleko pa vmes daš kašico, če dojiš pa nrdiš s svojim mlekom.

ampak a je pol bolj nasitna ta, ki je mešana z mlekom? najbrž jeuser posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 232
9.11.2009 18:47:22   
Dudica1
zoja10 kje je ta fructalova trgovina...se splača tole 

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 233
9.11.2009 18:50:46   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Christiana  a to ji daješ navadno kozje mleko ali je tudi kaj prilagojeno. Ker mislim, da tudi kozje mleko odsvetujejo, češ da je pretežko.

Navadno kozje mleko je, vendar manj masno 3%, manj kalorijsko, kot otroška hrana in mešam ji ga z vodo.

Imam še eno štorijo o idiotizmu moje svakinje. Danes je bila na obisku in je rekla svoji, oz najini tašči, da je itak rodila same prizadete otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image , tašča jo je mirila, ona je pa še kr klobasala neumnosti in še pojačala je glas, da jo ja slišimo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
9.11.2009 18:57:23   
zoja10
dudi ti jaz prnesem sam povej,... jaz sem sebi vzela en plato (6 kozarčkov) vsakega tacenejšga,...
pobiram naročila vam bom šla jaz iskat pole dostavim v četrtek user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.11.2009 19:14:07   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Dudi, leela maja ...
sem bla v trgovini od fructala, majo frutke  fuul poceni če kero zanima majo trenutno dve paleti s faljenimi etiketami in je ena šalčka samo 27 centov (mralca+hruška, breskev+riž), če ne so pa po 70 centov skodelca...
frutabela po 37 centov...

drgač mi jemo zelenjava : Krompir, brokoli, cvetačo, korenček, bučko
                         sadje :   jabolko, banana, hruška
                                     pa na domačo mamino juho je čist zmešana, sam ji dam samo prar žličk
Zdej bom probala tudi grah, drgač pa tudi jaz nimam več idej user posted image

Ja ti trgovino pa poznam a ni to v Union diskontu?tam Zadanj za pivovarno Union?
pr hčerki smo skoz tja hodili po kašice, frutke. Zadnjič so mel pa u Mullerju znižane hipp kašice, sm ta vikend hotla še kupit pa niso ble več user posted image

K.tja če je to ta diskont te lahko peljem tja enkratuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.11.2009 19:17:33   
tubby

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

dejte mi povedat punce!
jst našemu Teotu dajem za jest mlečno žitno kašico od Milupe. Ta, ki se zmeša z vodo. Včeraj je pa moj prinesel Bio žitne kašice, isto od Milupe, in sem ugotovila da je čisto zamuštral stvar, saj se te mešajo z mlekom. Ali je še kakšna razlika? In katere vi uporabljate??

pa še neki me zanima, zdaj ko je bolj mraz, pa če gremo ven na zrak ima ful suho kožo na ličkih. A jih vi s kakšno kremco namažete, da ni tolk suhs koža? jst sem ga zdej ene parkrat kar z bepantenom. kakšen boljši predlog?

Jaz mam tud od Milupe te k se mešajo z vodo, sm pa zadnjič kupila tud hipp bilo kašico k jo mešeš z mlekom. če mu daješ adaptirano mleko nrdiš najprej mleko pa vmes daš kašico, če dojiš pa nrdiš s svojim mlekom.

Za kožo je še zmer najbol ta masten bepanten ki kožo ščiti, sicer pa kakšna mastna ognjičeva krema bi bla najbrž tudi ok. a ne punce?

katera kašica pa se ti zdi boljša tubby? ognjičeva krema, a res??!!! jst jo imam-od justa. bom šla prou prebrat navodila. hvala za idejo.drgač pa tudi mi prakticiramo z bepantenom.

majuška meni so bolše Hipp in Milupa z mlekom, bol okusne so mi. ena Hipp riževa je čist brez okusa k nima mleka pa napihne se tok da jo je na konc trikrat več kot je daš not user posted image user posted image user posted image

Kok je zvit naš fant, sm mu dala kašico prejle, pa je ni hotel! mani je ful dobra z rižem in koruzo in vanilijo od HIppa. pol sm mu pa speštala zravn kuhan jabolk je pa vse pojedel!!!!user posted image

K.tja kaki imamo šele 2 dni, rdečo ritko pa že več časa? a moram ukinit kako stvar al mazat ritko s čim močnejšim?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.11.2009 19:19:16   
lake
Mislm da to ni ta trgovina, ker so jo pred kakšnim letm al pa mal več zaprli. user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.11.2009 19:23:53   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mislm da to ni ta trgovina, ker so jo pred kakšnim letm al pa mal več zaprli. user posted image

Ni več tega diskonta? ne tistga fruktal diskonta vem da ni več, ta je Union diskont pa prodajajo še fruktalove zadeve. a je to to?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.11.2009 19:28:06   
lake
Aja ne vem, mislna sm res tistga fruktlovga. 

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.11.2009 19:28:38   
majana79
evo cene za fructal v unionovih diskontih klik

po moje je tle pri tivolah še vedno...

se javim, ko J. zaspi, ga plavanje ni nč utrudilo user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.11.2009 19:45:59   
eelyy

Evo se vam vam javim,danes nisem mela nič časa....sem res prav utrujena (ceu dan je nagajal in na glas kričal,da je bil ves rdeč in držal pest)sploh nevem kaj mu je bilo.....hvala bogu se oči igra,da se malo spočijem!

dudi;držimo pest,da bo z Majom bolje,če ne pa ga kar pelji zdravnikuuser posted image

pokica:Skos berem,da ima Anej preiskave....tko,da me zanima zakaj sploh ima operacijo,ker nisem na tekočem!
Drugače pa midva s Tianom drživa pestke zate in Aneja,da se bo vse naj,naj,naj se izteklouser posted image

christiana;Sej če Gloriji paše kozje mleko potem ji ga pač dajej,nekje sem brala da je to zelo zdravo...
Ah sej nevem kaj naj ti rečem glede vsega,,,,res si dobra men bi se pomoje kar že zmešalo od vsega,mislim te zdravniki bi se pa lahko vsaj zjasnili in se že enkrat odločili,kaj pa kako...al še enkrat pregledat al pa kej druzga pogledat,da Glorijo nekaj res boli dokler joka...ker nobeden otrok brezveze ne joka!!
Kar se tiče pa tvoje svakinje(res čudna,da se tako izraža z besedo pi****)pa da tako govori za svoje otroke,pomoje ji kej manjka kakšno kolesce v glaviuser posted image

k.tja:Si a pripravljena na decembersko vzdušje se vidi po slikciuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.11.2009 19:47:54   
zoja10
jaz sm to kupla v ajdovščini k sm s tistga konca,.. je tovarniška trgovina, če se jim kaj sfali tam prodajajo...
cene so v unionu iste, sam tle dajo vn kake take stvari k nimajo etiket celih in jih ful znižajo, tko da ni nujno da je zmeri tko poceni enkrat je neki drugič drugo..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 243
9.11.2009 19:48:34   
maja1488
Zoja, meni lahko tudi prineseš po vsake en plato. Ful hvala. Mi gremo dostikrat pred kakimi rojstnimi dnevi tja v nabavo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.11.2009 19:52:33   
Dudica1
Ja samo jaz ne vem če bom v četrtek že lahko...kako je to pakirano?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.11.2009 19:56:49   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja my love komot boš prišla tudi ti user posted image ...se bom zmenila za datum in uro pa vam sporočimuser posted image

jaz bi tud pršla, če se boste zmenile

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.11.2009 19:58:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja my love komot boš prišla tudi ti user posted image ...se bom zmenila za datum in uro pa vam sporočimuser posted image

jaz bi tud pršla, če se boste zmenile

uf komot to bo biznis user posted image user posted image user posted image ...hec hec bom sporočila user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.11.2009 20:00:07   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Punce, a sem grozna mati? user posted image

Eno uro sem ga nosila okol, ker ni hotel zaspat... Potem sem ga pa dala v posteljico, ker nisem mogla več, me ful hrbet boli od tega in je valda začel histerijo zganjat in vpit. Pa sem ga pustila za kako minuto, mogoče 2 in šla v kuhinjo... Vmes se je zdrl in potem umiril pa zaspal... Sej drugače ga nikol ne pustim jokat, ampak res nisem mogla več user posted image Ampak vem da če bi ga vzela v naročje spet ne bi zaspal in bi ga mogla okol nosit...

nisi grozna mati in nehaj že govort to user posted image

v vseh revijah piše. Ko ne morete več in mislite, da boste znorele, postavite otroka na varno v posteljico in pejte za par minut v drugo sobo. Edino pravilno si naredila, pa ne zagovarjam puščanja otrok se jokat. v takih primerih, ko mati zgubi živce lahko zgubi razsodnost in otroka poškoduje. Boljš, da ga pustiš malo samega in greš ven.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.11.2009 20:04:55   
Tanja_
Dober večer!

pokica super bravo in ful dobra novicauser posted image user posted image user posted image In itak,da bomo držale pesti, da boste zdravi in vse lepo in pogumno prestali!

majana jaz sem jo tudi enkrat pustila da se zjoka in mi je blo pol tok hudo. Samo res, kot si napisala, je bla kot v afektu-nič me ni slišala, kaj ji govorim, nič ni čutila, da jo zibam, samo tulila je. In je potem ravno tako zaspala.

leela se strinjam z napisanim.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.11.2009 20:08:07   
pokica_
elyy, kar dolgih šest mes smo čakali na ta dan,...rodil se je z prirojeno anomalijo, razcep ustnice in zdaj gremo končno to porihtat v LJ. user posted image  Sicer bo muka in jok in stok,..ampak vsak dan smo se borili z vsakodnevno nego, tem predoperativnim posegom, ki smo ga morali vestno in skrbno izvajat z lubim...hvala lubi, ko si imel toliko živcev in volje in poguma, da si vse to rihtal, seveda z mojo vsakodnevno pomočjo in umirjanjem Anejčka. Ampak nam je ratalo, to za kar smo se borili...no še par metrov nam manjka do cilja! user posted image  Upam, da v četrtek pridemo končno na tako dolgo pričakovan cilj.

Anej že tud spi od 19h, jst se grem počas umit,..pa bom vidla kak bo..sem nekam fejst utrujena, je bil Anej tečkast danes. Pa jutri nas čaka še dost usega, zgodaj zjutraj že LAB in jokec, pol ob 14h pa uz srčka v MB, nazaj grede pa še obisk pri P,...upam da bomo prav cajt nazaj v MS, ker mormo pod mus dobit potrdilo od P za operacijo. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?