Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 7:37:13
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. eelyy... držim pestke, da se ne vrneš na staro delovno mesto! cveka, jaz bi samo krofek,... prijetno nakupovanje!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 7:59:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Samo ob treh smo se zbudili in potem do sedmih čorili petrazg uživajta danes!Še za nas!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:06:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, mi smo se pa kr zbujali danes, ne vem, kaj mu je blo. Ene parkrat sm sam dudko popravila, pa je bilo. Mogoče ga je korenček kej zvijal-je ponoči vsake tok kar zastokal za par sekund...moram še pod tuš laske umit danes za krst. Mojga pa še ni doma Je pri nekem kolegu končal. No ja, doma spal ne bo, bom že poskrbela za to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:18:16
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Glavobol je minil ponoči s pomočjo aspirina...spala sem pa do pol 8h jih je imel moj in so mi pustil spat .Zdaj je pa šel h kolegom pomagat stanovanje neki rihtat da si bodo zrihtali še en štuk ...mi gremo pa pol tja ko se naspita. Drugače je pa stric Miklavž...psssssst...nakupil včeraj darila za moja dva sončka,še kaj sladkega in sadja pa bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:19:05
|
|
|
|
lake
|
Jutro! Zuni ni glih neki lep vreme, kera je že govorila da bo dons sonček? No sicer pa verjetno itak nebi šle ven, ker mi spet neki smrka. Si kr podajamo tole. Bom šla pa pol najbrž sama mal v optimistično v BTC pogledat, ker resnično rabm ene kavbojke pa čevlje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ super za skoraj prespano noč! Papua, a Svit bo imel krst? Dudica, samo da je glavobol minil... pri nas pa Miklavžek še nič ni skril... verjetno bo bolj sadje-sladkarije. čakamo Božička bolj željno. lake, upam, da kaj lepega najdeš!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:33:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Papua, a Svit bo imel krst? hahha, ne...hčerka od bratranca od mojga ima krst. Zame že velja šala, da se bojim boga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:44:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, samo da je glavobol minil... pri nas pa Miklavžek še nič ni skril... verjetno bo bolj sadje-sladkarije. čakamo Božička bolj željno. Pri nas je pa običaj miklavž...za božička pa dam jaz pod smrekico kakšno malenkostno igračo...imam tudi že izbrano samo to bo drugi mesec Tudi za krst imam kupljeno tko da imam rešeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:45:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nocko babe KatMat pa kaj je s tabo. A zdej skoz al kaj, da ti hodiš že ob osmih spat? ja ob osmih v posteljo ob devetih se komaj gledam.... DOBRO JUTRO!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:48:20
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, samo da je glavobol minil... pri nas pa Miklavžek še nič ni skril... verjetno bo bolj sadje-sladkarije. čakamo Božička bolj željno. Pri nas je pa običaj miklavž...za božička pa dam jaz pod smrekico kakšno malenkostno igračo...imam tudi že izbrano samo to bo drugi mesec Tudi za krst imam kupljeno tko da imam rešeno Jaz pa letos ne bom se nic kupovala za tijo....sej itak se ne zastop kaj je to....a sem cudna??? za necake pa tud ne mislim ker je cez 10 ze vse polomljeno...skoda denarja.... starsi (se pravi svak in svakinja) pa ostalim tud ne kupujejo....u eno vrecko nabasejo reklamne stvari ki so jih cez leto nabrali pa nam dajo...zakaj bi jim pol jest kej kupovala ce oni pa za nas tkole...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:56:49
|
|
|
|
eelyy
|
Jutro! evo sem ustala Tian pa še kar spi...ker gre zmeraj pozneje spati in je zaspanček in samo spančka. ktja:hvala,hvala,hvala...upam da se res nevrnem več na staro del.mesto! dudi;kaj si pa kupila za miklavža??Jst tud morm no sej imam še časa (nevem med čem naj zberem pametnega kužka ali pa unga kosmatinčka ki hodi in laja?????)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 8:59:43
|
|
|
|
eelyy
|
kati;aha...tale svak in svakinja sta pa potem fulll šparovna do daril
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:03:08
|
|
|
|
Dudica1
|
kati jaz se strinjam s tabo glede daril...tolk kot drugi tebi tolk ti njim eelyy jaz sem Maju kupila od fisher price uno žirafo s kroglicami,v mulerjevem katalogu je če ga imaš...ful mi je bil luštkan pa še pesmice poje,tko zabaven je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:07:45
|
|
|
|
KatMat
|
itak....pa se rekla mi je...no ko bos pa pazila moje bo mela pa tija druzbo....jaja....tolkrat jih bom pazila kot ona mojo pikico...se pravi nikoli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:16:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat itak....pa se rekla mi je...no ko bos pa pazila moje bo mela pa tija druzbo....jaja....tolkrat jih bom pazila kot ona mojo pikico...se pravi nikoli pol pa ma domišljijo ja hehe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:23:29
|
|
|
|
eelyy
|
dudi; jst ponavadi nehodim v mullerja,ker moram potem ekstra zato v LJ. sej nimam daleč.....ampak če je kaj takega kupim v beby centru ali pikapolonici.......danes pa bom šla po dolgem času največ zaradi plenic pa otroško hrano....bom pogledala malo igrače kati;jst mam tud zelooo zelooo čudno svakinjo(res nenormalno grdo ima razvajenga sinkota,men je tud že rekla ah...sej ti ga bom jst pazila(sem si rekla nikoli neboš......ga rajši tebi pripeljem v trzin...se hecam ) Upam,da res bom Tiana lepo vzgojila..ne pa tisto,ko grejo v trgovino jst bi avtooooooo,pa se po tleh meče!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:27:56
|
|
|
|
Dudica1
|
Uf tole metanje po tleh zaradi nekaj kar ne kupiš...meni bi se samo enkrat pa nikoli več!Ga ne bi vzela več sabo...tko pa T. niti nikoli ne reče tole bi imel...itd...saj mu vsake tolk časa kaj kupim tako da nima niti potrebe delat scene v trgovinah
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.11.2009 9:28:29 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:29:33
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy v mulerja pa le pojdi ,boš veliko lahko zapravila ...jaz sm včeraj kupila mleko in plenicepa še malo kašic in frutkov pa je bilo že veliko...potem pa še igrače tako da je naaaaneslo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:30:22
|
|
|
|
Tanja_
|
katmat nisi čudna. Jaz ji tudi letos ne bom nič kupila, sej itak ne šteka. Itak ji pa skoz neki kupujemo, tko da glih brez igrač ni. Včeraj sem ji dala par žličk kakija-danes oa ima po eni strani vratu in malo po prsnem košu rdečih izpuščajčkov.Alergija? lake upam, da najdeš kaj lepega.Pa vso srečo, k danes bo gužva.Aja, sem glih včer slišala reklamo, da so Interspari do konca decembra ob nedeljah odprti do 17ih. Predpraznična nakupovalna mrzlica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:31:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy dudi; jst ponavadi nehodim v mullerja,ker moram potem ekstra zato v LJ. sej nimam daleč.....ampak če je kaj takega kupim v beby centru ali pikapolonici.......danes pa bom šla po dolgem času največ zaradi plenic pa otroško hrano....bom pogledala malo igrače kati;jst mam tud zelooo zelooo čudno svakinjo(res nenormalno grdo ima razvajenga sinkota,men je tud že rekla ah...sej ti ga bom jst pazila(sem si rekla nikoli neboš......ga rajši tebi pripeljem v trzin...se hecam ) Upam,da res bom Tiana lepo vzgojila..ne pa tisto,ko grejo v trgovino jst bi avtooooooo,pa se po tleh meče! komot....pa kera druga tudi....pac ko bodo mal vecji...pa se bomo igral indijance pa kaubojce...pa s plastelinom..pa risal....vec k nas bo bolj veselo bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:34:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Včeraj sem ji dala par žličk kakija-danes oa ima po eni strani vratu in malo po prsnem košu rdečih izpuščajčkov.Alergija? pomoje bi lahko bla to alergija ja na kaki...zdej prenehaj pa boš videla če je to to. Al pa če greš h P.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:40:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Sem mislila počakat, da izgine, pa ji takrat spet probat dat, pa bom vidla?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:41:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, že o miklavžu in božičku razmišljate Jst tut ne vem, če bom kej...itak bojo dedki pa babice kej dal. Pri nas je bolj problem, kaj preostali familiji...Mami ma še rojstni dan na božični večer, tko da mamo dvojni problem. Kakšne ideje? Prav muka mi je kupvat darila za familijo, sploh za tastare, ker že vse majo oz. če kaj rabijo, grejo v štacuno, pa si kupijo. Lahko pa zbiramo ideje, pa se bo kaj gotovo našlo Aja, so naju pa moji ta stari povabil v toplice za novo leto Če ne bi bilo malega, verjetno ne bi šla, tkole mi bo pa čist pasal se par dni razvajat, it na masažice, se mal namakat...pa še razmišljat mi ni treba, kaj bom. Lani sem še lahko šla žurat (verjetno edina nosečnica v diskaču), letos pa je malo drugače. Varstva itak ne bi mogla dobit, tko da je čist fino tut tkole. Upam, da tut brat pa njegova prideta, da ne bova edina ta mlada Zdej se moram pa počasi spedenat za krst...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:46:05
|
|
|
|
eelyy
|
Moj sinko še kar spi ..nevem kaj je to danes. Me je možek klicu,da bo danes moral potegniti vsaj še 1 euro več in bo itak tok zmatran,da mi ga bo res žao vlečti po trgovinah......tak ima avto tko,da nemorem sama,pa še T. v avtu pomoje katastrofa ....sem prebrala da je v supernovi na rudniku jutri odprt muller do 15...tokrat sem že bla tam,pa sploh nisem opazila,da je tam !! dudi;seveda,da se nemore otrok kar metati po trgovini zaradi igrače pa izvajati hrup in nered,da se vsi obračajo..vzgoja vsekakor more biti kati;ja se bomo šli indijance pa kavbojce ok...sam to ko bodo malo starejši
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:48:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy kati;ja se bomo šli indijance pa kavbojce ok...sam to ko bodo malo starejši ja res....ni problema za merkat....mam full rada otrocke in nam je prav lustn ko se igramo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?