|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
14.11.2009 7:37:13   
Anonimen
jutro.user posted image

eelyy... držim pestke, da se ne vrneš na staro delovno mesto!

cveka, jaz bi samo krofek,... prijetno nakupovanje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.11.2009 7:59:01   
Tanja_
Jutro!

Samo ob treh smo se zbudili in potem do sedmih čoriliuser posted image user posted image user posted image

petrazg uživajta danes!Še za nas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.11.2009 8:06:58   
PapuaNG
jutro,

mi smo se pa kr zbujali danes, ne vem, kaj mu je blo. Ene parkrat sm sam dudko popravila, pa je bilo. Mogoče ga je korenček kej zvijal-je ponoči vsake tok kar zastokal za par sekund...moram še pod tuš laske umit danes za krst. Mojga pa še ni doma user posted image Je pri nekem kolegu končal. No ja, doma spal ne bo, bom že poskrbela za to user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.11.2009 8:18:16   
Dudica1
dobro jutro
Glavobol je minil ponoči s pomočjo aspirina...spala sem pa do pol 8h jih je imel moj in so mi pustil spat user posted image user posted image user posted image .Zdaj je pa šel h kolegom pomagat stanovanje neki rihtat da si bodo zrihtali še en štuk user posted image user posted image user posted image ...mi gremo pa pol tja ko se naspita.

Drugače je pa stric Miklavž...psssssst...nakupil včeraj darila za moja dva sončka,še kaj sladkega in sadja pa bo user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.11.2009 8:19:05   
lake
Jutro!

Zuni ni glih neki lep vreme, kera je že govorila da bo dons sonček? No sicer pa verjetno itak nebi šle ven, ker mi spet neki smrka. Si kr podajamo tole.

Bom šla pa pol najbrž sama mal v optimistično v BTC pogledat, ker resnično rabm ene kavbojke pa čevlje.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.11.2009 8:24:22   
Anonimen
Tanja_ super za skoraj prespano noč!

Papua, a Svit bo imel krst?

Dudica, samo da je glavobol minil... pri nas pa Miklavžek še nič ni skril... verjetno bo bolj sadje-sladkarije. čakamo Božička bolj željno.

lake, upam, da kaj lepega najdeš!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.11.2009 8:33:21   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, a Svit bo imel krst?

hahha, ne...hčerka od bratranca od mojga ima krst. Zame že velja šala, da se bojim boga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.11.2009 8:44:27   
Dudica1

Dudica, samo da je glavobol minil... pri nas pa Miklavžek še nič ni skril... verjetno bo bolj sadje-sladkarije. čakamo Božička bolj željno.

Pri nas je pa običaj miklavž...za božička pa dam jaz pod smrekico kakšno malenkostno igračo...imam tudi že izbrano samo to bo drugi mesec user posted image

Tudi za krst imam kupljeno tko da imam rešeno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.11.2009 8:45:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nocko babe

KatMat pa kaj je s tabo. A zdej skoz user posted image al kaj, da ti hodiš že ob osmih spat?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ob osmih v posteljo ob devetih se komaj gledam....user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.11.2009 8:48:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Pri nas je pa običaj miklavž...za božička pa dam jaz pod smrekico kakšno malenkostno igračo...imam tudi že izbrano samo to bo drugi mesec user posted image

Tudi za krst imam kupljeno tko da imam rešeno user posted image

Jaz pa letos ne bom se nic kupovala za tijo....sej itak se ne zastop kaj je to....a sem cudna???

za necake pa tud ne mislim ker je cez 10 ze vse polomljeno...skoda denarja.... starsi (se pravi svak in svakinja) pa ostalim tud ne kupujejo....u eno vrecko nabasejo reklamne stvari ki so jih cez leto nabrali pa nam dajo...zakaj bi jim pol jest kej kupovala ce oni pa za nas tkole...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.11.2009 8:56:49   
eelyy
Jutro!

evo sem ustala Tian pa še kar spi...ker gre zmeraj pozneje spati in je zaspanček in samo spančka.

ktja:hvala,hvala,hvala...upam da se res nevrnem več na staro del.mesto!

dudi;kaj si pa kupila za miklavža??Jst tud morm no sej imam še časa (nevem med čem naj zberem pametnega kužka ali pa unga kosmatinčka ki hodi in laja?????)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.11.2009 8:59:43   
eelyy
kati;aha...tale svak in svakinja sta pa potem fulll šparovna do dariluser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.11.2009 9:03:08   
Dudica1
kati jaz se strinjam s tabo glede daril...tolk kot drugi tebi tolk ti njim user posted image user posted image

eelyy jaz sem Maju kupila od fisher price uno žirafo s kroglicami,v mulerjevem katalogu je če ga imaš...ful mi je bil luštkan pa še pesmice poje,tko zabaven je.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.11.2009 9:07:45   
KatMat
itak....pa se rekla mi je...no ko bos pa pazila moje bo mela pa tija druzbo....jaja....tolkrat jih bom pazila kot ona mojo pikico...se pravi nikoli

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.11.2009 9:16:21   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

itak....pa se rekla mi je...no ko bos pa pazila moje bo mela pa tija druzbo....jaja....tolkrat jih bom pazila kot ona mojo pikico...se pravi nikoli

user posted image user posted image user posted image pol pa ma domišljijo ja hehe

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.11.2009 9:23:29   
eelyy
dudi; jst ponavadi nehodim v mullerja,ker moram potem ekstra zato v LJ. sej nimam daleč.....ampak če je kaj takega kupim v beby centru ali pikapolonici.......danes pa bom šla  po dolgem času največ zaradi plenic pa otroško hrano....bom pogledala malo igračeuser posted image

kati;jst mam tud zelooo zelooo čudno svakinjo(res nenormalno grdo ima razvajenga sinkota,men je tud že rekla ah...sej ti ga bom jst pazila(sem si rekla nikoli neboš......ga rajši tebi pripeljem v trzin...se hecamuser posted image )
Upam,da res bom Tiana lepo vzgojila..ne pa tisto,ko grejo v trgovino jst bi avtooooooo,pa se po tleh meče!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.11.2009 9:27:56   
Dudica1
Uf tole metanje po tleh zaradi nekaj kar ne kupiš...meni bi se samo enkrat pa nikoli več!Ga ne bi vzela več sabo...tko pa T. niti nikoli ne reče tole bi imel...itd...saj mu vsake tolk časa kaj kupim tako da nima niti potrebe delat scene v trgovinah 

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.11.2009 9:28:29 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.11.2009 9:29:33   
Dudica1
eelyy v mulerja pa le pojdi user posted image ,boš veliko lahko zapravila user posted image ...jaz sm včeraj kupila mleko in plenicepa še malo kašic in frutkov pa je bilo že veliko...potem pa še igrače tako da je naaaaneslo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.11.2009 9:30:22   
Tanja_
katmat nisi čudna. Jaz ji tudi letos ne bom nič kupila, sej itak ne šteka. Itak ji pa skoz neki kupujemo, tko da glih brez igrač ni.

user posted image user posted image Včeraj sem ji dala par žličk kakija-danes oa ima po eni strani vratu in malo po prsnem košu rdečih izpuščajčkov.Alergija?

lake upam, da najdeš kaj lepega.Pa vso srečo, k danes bo gužva.Aja, sem glih včer slišala reklamo, da so Interspari do konca decembra ob nedeljah odprti do 17ih. Predpraznična nakupovalna mrzlicauser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.11.2009 9:31:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

dudi; jst ponavadi nehodim v mullerja,ker moram potem ekstra zato v LJ. sej nimam daleč.....ampak če je kaj takega kupim v beby centru ali pikapolonici.......danes pa bom šla  po dolgem času največ zaradi plenic pa otroško hrano....bom pogledala malo igračeuser posted image

kati;jst mam tud zelooo zelooo čudno svakinjo(res nenormalno grdo ima razvajenga sinkota,men je tud že rekla ah...sej ti ga bom jst pazila(sem si rekla nikoli neboš......ga rajši tebi pripeljem v trzin...se hecamuser posted image )
Upam,da res bom Tiana lepo vzgojila..ne pa tisto,ko grejo v trgovino jst bi avtooooooo,pa se po tleh meče!

komot....pa kera druga tudi....pac ko bodo mal vecji...pa se bomo igral indijance pa kaubojce...pa s plastelinom..pa risal....vec k nas bo bolj veselo bo

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.11.2009 9:34:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image Včeraj sem ji dala par žličk kakija-danes oa ima po eni strani vratu in malo po prsnem košu rdečih izpuščajčkov.Alergija?

pomoje bi lahko bla to alergija ja na kaki...zdej prenehaj pa boš videla če je to to.
Al pa če greš h P.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.11.2009 9:40:44   
Tanja_
Sem mislila počakat, da izgine, pa ji takrat spet probat dat, pa bom vidla?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.11.2009 9:41:16   
PapuaNG
uf, že o miklavžu in božičku razmišljate user posted image Jst tut ne vem, če bom kej...itak bojo dedki pa babice kej dal. Pri nas je bolj problem, kaj preostali familiji...Mami ma še rojstni dan na božični večer, tko da mamo dvojni problem. Kakšne ideje? Prav muka mi je kupvat darila za familijo, sploh za tastare, ker že vse majo oz.  če kaj rabijo, grejo v štacuno, pa si kupijo. user posted image Lahko pa zbiramo ideje, pa se bo kaj gotovo našlo user posted image

Aja, so naju pa moji ta stari povabil v toplice za novo letouser posted image Če ne bi bilo malega, verjetno ne bi šla, tkole mi bo pa čist pasal se par dni razvajat, it na masažice, se mal namakat...pa še razmišljat mi ni treba, kaj bom. Lani sem še lahko šla žurat (verjetno edina nosečnica v diskaču), letos pa je malo drugače. Varstva itak ne bi mogla dobit, tko da je čist fino tut tkole. Upam, da tut brat pa njegova prideta, da ne bova edina ta mlada user posted image

Zdej se moram pa počasi spedenat za krst...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.11.2009 9:46:05   
eelyy
Moj sinko še kar spiuser posted image ..nevem kaj je to danes.

Me je možek klicu,da bo danes moral potegniti vsaj še 1 euro več in bo itak tok zmatran,da mi ga bo res žao vlečti po trgovinah......tak ima avto tko,da nemorem sama,pa še T.  v avtu pomoje katastrofauser posted image ....sem prebrala da je v supernovi na rudniku jutri odprt muller do 15...tokrat sem že bla tam,pa sploh nisem opazila,da je tamuser posted image !!

dudi;seveda,da se nemore otrok kar metati po trgovini zaradi igrače pa izvajati hrup in nered,da se vsi obračajo..vzgoja vsekakor more bitiuser posted image

kati;ja se bomo šli indijance pa kavbojce ok...sam to ko bodo malo starejšiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.11.2009 9:48:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

kati;ja se bomo šli indijance pa kavbojce ok...sam to ko bodo malo starejšiuser posted image

ja res....ni problema za merkat....mam full rada otrocke in nam je prav lustn ko se igramo

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?