|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
14.11.2009 13:29:18   
Dudica1
Nism dobila še merkurjevega kataloga bi pa tud jaz rabila posode kakšne take srednje velikosti,jih imam premalo.
Dobim pa zdaj eno tefalovo zastonj ker sva nakupila calgonit za v stroj za 40€ in sm poslala račun in ti pošljejo posodo user posted image .

Evo T je že pokonc in se v sobi igra da se še Maj naspi pol pa šibamo.

No moj je pa ta mesec dobil boljšo plačo ker je non stop delal ker se je nekaj mudilo,ampak nič ne ostane vse gre,zdej sva kupila lučke za zunaj po škarpi in po hiši tko da vsaj veš kam daš...da vidiš neko stvar v katero si vložu denar.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.11.2009 15:29:45   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

majana;pol pa noč ni bila nič prijetna...kaj a je imel krče,ker si bolj proti zvečer dajala?al ni prebavil in je takrat prijelo?

Pol žličke je 'polizal' dopoldne, malenkost je pa res dobil zvečer... Nimam pojma, ampak to so bile dejansko kapljice soka, ker je pol polil sproti iz ust.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.11.2009 15:32:59   
majana79
Mi smo bili pa v mestu, je tako pihalo... Zdej smo pa na toplem, oči kosilo dela, J. se pa igra.

Potem se moram pa spravit na perilo. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.11.2009 16:10:58   
eelyy
dudi;tefalove posode so ful dobre pa res tud drage...v merkurju se res splača kupit tiste vsaj v reklami so zgledale, za 56eur dobiš 5posod različne velikosti i 1 ponvo tako večjo.....bom šla drug teden iskat.
Ah sej denar gre i pride,ampak ti je res lažje ko vidiš,da si zapravil za nekaj,da vsaj vidiš.

majana,sej to je odvisno od otrok,pač je bilo malo ampak ga je tok razgnalo po majhnem trebuščku da je biu revež čist ubogi....a drugač drugo GH ko uvajata pa še ni bilo nič takega?
A ni tko da po 6 mesc. user posted image naj nebi imeli več krčev?

grem se je tian zbudil in nagaja ......tako da odhitim,se potem beremo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.11.2009 16:37:16   
majana79

majana,sej to je odvisno od otrok,pač je bilo malo ampak ga je tok razgnalo po majhnem trebuščku da je biu revež čist ubogi....a drugač drugo GH ko uvajata pa še ni bilo nič takega?
A ni tko da po 6 mesc. user posted image naj nebi imeli več krčev?

Sej druge gh sploh ni uspel toliko pojest, ima še kar zaprta usta pa z rokicami odriva žličko. Je pa J. šele 5 mesecev star (midva sva posvojena majčka user posted image ), tako da bova itak počakala s tem uvajanjem... Sva mislila da je pripravljen, pa očitno ni.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.11.2009 18:05:05   
zoja10
wow... kakšno zatišje...

sam da nas mal dvignem gor,...
pa še mal pojamram sproti, če že pišem user posted image ..

Taja je ultra tečka nč ne spi in sam jamra... je pa drugi zobek tik pod površjem tko da je najbrž to krivo...
vsekakor upam da bo danes boljša noč kot prejšnja...( sanja svinja....user posted image )

Mojga še zdej ni,... no sej prou po njegovo... kolk se majo eni fajn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.11.2009 18:18:10   
PapuaNG
Evo, mi smo s krsta, smo šli pol še jest, tko da sm kr napokana. Nimam nič sladkega doma user posted image Edin evrokrem. Bi kr skos neki jedla, tut če nism lačna. No, sj sm itak skor skos lačna user posted image Tamal je bil priden, prejle sva še povadila, zdej ga moram pa nekak animirat, neki tečnari, mu je dolgčas na trebuhu, na hrbtu pa tut noče bit.

Drugače pa glede krčev-jst tut sumim, da je našega včeraj po korenčku zvečer zvijalo. Se je ponoči precej zbujal...bom pozorna naslednjič, ko bo korenček na sporedu. Korenček že itak velja za težje prebavljivega-surovega nej sploh ne bi jedli oz. nej bi bil vsaj nariban. Je pa danes prvič jedel hippovo kašico-neko mešano zelenjavo. Meni je bila zanič, on jo je pa kar zmazal.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.11.2009 18:50:39   
Anonimen

cveka;Moj možek je biu ta mesec doma na bolniškem in je dobil res plačo zelo slabo,ampak se sploh nesekeram,ker imam na varčevalnih karticah in dol potegnem,drug mesec pa dodam.....pa moj še občasno fuša,tko da imamo za sproti,ampak nočem bit kej pametna al pa kej.......sam ti ko praviš da daš še za plenice in hrano pa da nimaš več...jst če bi bila tko na tvojem mestu bi bila skos slabe volje in žalostna........kaj imata tako veliko stroškov ali kako..da nesfolgata?sej mogoče dobite kaj božičnice pa bo boljeuser posted image user posted image

no evo da ti odgovorim, imam zavarovanje, varčevanje ( ZA MOJE OTROKE), kredit, in en obrok do druzga leta k sem ene knjige kupila k jih sem rabla oz. jih bom rabla, tako da imam samo od tega 300€, potem pa še vrtec in mobitel kar skupaj znese spet tm okol 100€ (mobitel je 20€), no in od 600€ mi ostane 200€ s tem kupim hrano niki in plenice ( 100€) pol pa fasengo in fertikuser posted image sam tako da danes sem preračunala in mi ostane 20€ čez cel mesecuser posted image ampak, mi je ratalo čisto vseeno ker imam vse doma, in dokler sem na toplem, in sita mi ni nič hudegauser posted image

no pa da ne bom samo jaz pisala kaj imam, moj možek ima pa, kredit, in hišne položnice, in drva, ter tank bencina, pa ta mesec so bla še nove gume, pa k mora dec kadit ima še čikeuser posted image no in nama zmanjka oz. nama ne zmanka čist samo gledat morva kako in kaj, kam kej davauser posted image

ker vem da so nekateri naslabšem moram raje bit tih!! imamo kar imamouser posted image user posted image user posted image

pravijo da  TAKO KOT SI BOMO POSTLALI TAKO BOMO LEŽALI!!

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.11.2009 20:07:19   
Dudica1
Dober večer!

Ja tako je...kot si bomo postlali tako bomo ležali user posted image

Sicer smo pa doma še zadnji se ravnokar uspava...mi je T kar nekaj živcev požrl danes ampak bo že.

zoja10 upam da bo Tajin zobek kmalu zunaj...pa da bo dec čimprej doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.11.2009 20:13:29   
Leela
zgleda da ta gosta hrana kar veliko otrokom dela težave. F. je cvetačo uspešno prenesel samo nekaj je prdel. Jutri pa jabolko, potem bom pa mal na frutke prešaltala, da se jih navadi, ko bova kje zunaj. Če bo šlo.
majana drugače pa te kapljice res lahko preventivno daješ, ker ne škodijo.
tanja če je H. dobila reakcijo na kaki ji več ne dajat in počakaj kakšen mesec in potem še enkrat probaj. Če bo še problem ga pa za nekaj časa ukineš. K P je brez pomena hodit, ker itak ne boš nič dobila. Razen, če bi dobila res močno reakcijo pelješ ali pa kakšen dermatitis.

dudi kaj si pa vzela pri next? Jaz sem zadnjič L. vzela trenirko v H&M in mu je v pasu ful preširoka, zožat se pa ne da. Bom mogla prerezat. Next hlače so mu pa fajn. A tiste za T.ja ki si jih prvič vzela so fine?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.11.2009 20:18:40   
Dudica1
Jaz sem zdej Maju vzela ene žametne hlačke in jopico iz flisa...pa v paketu 3 majčke...vse velikost 9-12 mesecev in mu je prav fajn malo zaviham pa je ok.

Zadnjič za T so pa tud super,tud mal zaviham oz. imajo gumb pa zaviham in pripnem

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 14.11.2009 20:19:32 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.11.2009 20:35:04   
Anonimen
d.večer!

moja mulčka spita. Urban je danes prvikrat jedel polento in bila mu je všečna.

majana, Oskarju sem kot dojenčku preventivno dajala koroške kapljice in je bilo vse ok.
Urbanu sem prvi mesec tudi dajala vsakodnevno koroške kapljice, ko jih je zmanjkalo sem pa kupila bio gaia kapljice in ugotovila, da ga te napenjajo... sem jih prec ukinila in brez kapljic je bilo z njim bolje.

ta dan se nam ni zgodilo nič pretresljivega. je bolj lenoben, ležeren dan. kaj ni danes martinova sobota?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.11.2009 20:35:18   
PapuaNG
tako, mali in veliki spita, je tamal zaspal brez dude, nekaj malega se je še pogovarjal, potem je bila pa samo še tišina user posted image Upam, da za čim dlje. Jst bom šla pa verjetno kar weeds gledat, pa kakšno mandarino zraven pojest. Da ne napadem čokolade user posted image Čist sm neki sladkosnedna zadnje tedne user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.11.2009 20:37:15   
Anonimen
Papua, da nisi morda noseča?user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.11.2009 20:37:27   
Leela
Papua a Svit je imel krst?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
14.11.2009 20:38:11   
Dudica1
tako je ja danes je martinova sobota

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
14.11.2009 20:38:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, da nisi morda noseča?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
14.11.2009 20:40:09   
majana79
Čer!

J. je zaspal pri hranjenju že malo čez 7, pa jaz tudi zraven user posted image Sem mislila še likat, pa bom šla rajši prej spat... Za vsak slučaj, če bo danes spet jokal... Je pa čisto hripav, ko je včeraj ponoči 2x tako jokal in ne vem kaj naj? A bo to samo izzvenelo, se gremo kaj pokazat? user posted image Ful mi je bogi, ko ima tako počen glas. Sem mu merila vročino pa nima nič, tako da bolan najbrž ni.

Ah ja, skoz je neki user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
14.11.2009 20:40:57   
Anonimen
aja - user posted image ... sem danes celo nekaj gledala! majana, ti si športnica, smo veseli, ne?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
14.11.2009 20:45:10   
Anonimen
kaj pa če Jure dobiva zobke??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se že umiri tole pri vas!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1245
14.11.2009 20:46:31   
KatMat
sam da vam mal pomaham...
sem bila v milerju pop pa jest sva sla kr gor u menzo cityparka....zdej pa malo nafutrat pa dat spat...jest mam pa tud sam se 15 min foreuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
14.11.2009 20:47:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
tako je ja danes je martinova sobota

imate večerjo?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
14.11.2009 20:48:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
jest mam pa tud sam se 15 min foreuser posted image user posted image

do?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
14.11.2009 20:49:10   
Dudica1
kati 15 minut fore do??????
a do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
14.11.2009 20:49:20   
Anonimen
gledate kmetijo, saj vem,... grem tudi jaz navijat za...user posted image ...Artur ima res pripombe zraven,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?