Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 19:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
dosežek dneva? ko najmlajšega člana družine položiš v posteljico pa prav nič ne zajoka temveč v petih minutah sam zaspi... ko malo starejšega člana družine položiš v posteljico ga pokriješ, se zraven uležeš za minutko in zaspi... pa ima mami končno čas oddiha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 19:54:20
|
|
|
|
PapuaNG
|
maja, men moj vedno pravi, da imam veliko glavo Je bil že v nosečnosti pravi hec glede tega, kakšno glavo bo imel mali. No, ravno majhne nima Ampak saj veš, kaj pravijo-večja glava, večji možgani, večja pamet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 19:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu, *lina* nova slikica v avatarju... lepa! sproščujoča! jaz bi bila tud tam. maja nikar panike delat... kolikor si maško opisovala, ni z njo prav nič narobe! če pa ima zaradi tega kakšen pregled več, je pa samo zato, da se ovrže kakršenkoli sum, da bi bilo kaj narobe zato ker ni v povprečju... in kot je dejala *lina* in pa vse ostale... nismo vsi za v "povprečje" pa smo vseeno "normalni"... vseeno pa za malo gospodičnico, ji ne bo škodila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
še ena Urbančkova slikica,... Dudica, jo boš dala v seznamček ob priliki?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dosežek dneva? ko najmlajšega člana družine položiš v posteljico pa prav nič ne zajoka temveč v petih minutah sam zaspi... ko malo starejšega člana družine položiš v posteljico ga pokriješ, se zraven uležeš za minutko in zaspi... pa ima mami končno čas oddiha in pri nas je bilo enako...ALELUJA....jest sem dobila M in sem čist adijo, hormoni pač.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:15:37
|
|
|
|
lake
|
No pa sm nazaj, je blo lušno punce. Pa pri vsem mojem trudu SPET nisem nič zase kupla. Lina Mogoče bi jst tud pršla na predstavitev. Si mal bližje kot Dudi, ker bo mela tud to. Christiana za hrano, ste že na boljši poti. K.tja Luškan frajerček. Pogled ma tak: Mami le glej da me boš ubogala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:27:36
|
|
|
|
Tanja_
|
o lake prjatlca!A spet ni blo nič zate?Ti si pa zahteven kupec A malo si doma pustila?Jo je tvoj čuval?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:34:02
|
|
|
|
Dudica1
|
evo še mene doma...in glej ga tud nč zase kupila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:34:52
|
|
|
|
lake
|
Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:46:06
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami. ...ja ga je utrudila no ti pa res nč ne razumeš Grem spat ker me glava boli od šopinga LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:54:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
lake, nč nisi čudna, jst tut zase zadnje čase sploh nič pametnega ne vidim. Al sem pa sam tok out iz šopingiranja, da moram spet mal not pridt. No, naš se je pa na koncu kopanja začel na polno dret in razen občasnih pavz, ni nehal, dokler ga nisem dala na joško. Zgleda je bil že preveč zmatran, bo treba drugič prej na kopanje in spanje. Je pol itak na joški zaspal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:54:36
|
|
|
|
ledenka
|
christiana super za kašice! upam, da bo zdaj hitreje pridobivala težo! Lina, če boš javila, kdaj je Justov večer, b morda tudi jaz prišla in super, da ti bodo znamenje odstranili že čez teden! maja, po slikah na FB ima tvoja pupa čisto lepo glavico če je sicer vse ok, se probaj ne sekirat! lake, dudi in majana, prav fajn vas je bilo videt ampak na štante se bomo zmenle in gremo en večer brez mularije
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:54:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja dosežek dneva? ko najmlajšega člana družine položiš v posteljico pa prav nič ne zajoka temveč v petih minutah sam zaspi... ko malo starejšega člana družine položiš v posteljico ga pokriješ, se zraven uležeš za minutko in zaspi... pa ima mami končno čas oddiha in pri nas je bilo enako...ALELUJA....jest sem dobila M in sem čist adijo, hormoni pač. IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Luškan frajerček. Pogled ma tak: Mami le glej da me boš ubogala. hvala za prvi stavek ,... drugi mi pa ni preveč všeč ... bi rada, da me vsaj en v familiji uboga . IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami. se strinjam ... čeprav: pri meni bo tako, dokler ne shujšam za kakšnih 10kilc... da dobim nekaj kar mi je všeč in da mi je potem to všeč še na meni,... Dudica... lahko noč. da mine glavobol!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 20:54:46
|
|
|
|
KatMat
|
nocko babe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:02:44
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja še ena Urbančkova slikica,... Dudica, jo boš dala v seznamček ob priliki? UuuUUUUu tuki zgleda že pravi mali mož IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nocko babe KatMat pa kaj je s tabo. A zdej skoz al kaj, da ti hodiš že ob osmih spat? Hvala za vse spodbude punce. Zlate ste. Sej vem in vidim, da z njo očitno ni nič narobe, kvečjemu je bolj napredna kokr vidim v vrtcu v primerjavi z vrstniki. Je pa pri 9ih mesecih že imela en pregled in zdaj bo še enega. Se pa nč ne sekiram, ker nisem tak človek. Se bom, če bo razlog za to že takrat. Zarja spi, tavečja pa mojmu v postli čita enci benci na kamenci, on pa najverjetneje spi. Tko je že zadnje 3 noči . Potem pride gospodična v dnevno povedat, da je uspavala tatija . FarmVille ne dela zaboga!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, maja, mogoče bo pa tale otroček nosil srajčke (ki jih bom likala) in kravate tale mašina z uspavanjem očka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:11:21
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja FV je neki čuden zadnje dni. Punce,očitno smo res iz vaje s tem šopingiranjem-jst tud zelo redko najdem kaj, kar bi mi blo všeč.In potem skoz ene stare obleke nosim, kar mi gre pa še bolj na živce.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja FV je neki čuden zadnje dni. Punce,očitno smo res iz vaje s tem šopingiranjem-jst tud zelo redko najdem kaj, kar bi mi blo všeč.In potem skoz ene stare obleke nosim, kar mi gre pa še bolj na živce. meni se isto dogaja...nič mi ni všeč, če pa mi je kaj po čudnem naključju, je pa svinjsko drago in potem mi je škoda denarja, ker lahko za ta denar kaj drugega kupim otrokom. ampak bom morala še mal zase začet gledat...bo treba delat, potem ne bo časa za šopinge....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:16:38
|
|
|
|
majana79
|
Zakaj ste spet tolk napisale no lina, mene tudi zanima, sicer na predstavitvi sem že bila, rabim samo 2 stvari naročit - lake, me boš poštopala? ledenka, zmenjeno, bom lahko šla peš samo ne vem kako bo potem za nazaj, tuki v hrib maja, jaz imam tudi v primerjavi z eno prijateljico za 30% večjo glavo pa kaj... J. je končno zaspal, prej sva se z mojim mal , zdej se mi pa spi... Ura je pa itak že velik, ob 23 bo pa že spet budnica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:20:30
|
|
|
|
petrazg
|
Upam, da bo zdaj šlo... me jezi tale računalnik Brala sem vas lahko, kaj napisati je bilo nemogoče... Christiana... super za Glorijo, da tako lepo je... Sem vesela za vse vas tri. Pokica in Anej... upam, da vredu napredujeta in da gresta kmalu domov k očiju Maja... moja dva imata tudi velike glave po očiju, pa kaj naj... nismo vsi po njihovih tabelah... Pikicepokice za pogum in pozitivno energijo... Majana... super mami si Da nikoli več ne berem takšnih bedarij, dvomov vasa... Mama11... bošček tvoja pikica. Samo da je zdaj vse za vami. Si raje ne predstavljam kako grozno ti je moralo biti... Če vse pokometiram, lahko pišem do jutri... Tole sem pa res morala.... Kaj je babnce, kaj bomo danes zvečer počele?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:22:43
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tj čeprav: pri meni bo tako, dokler ne shujšam za kakšnih 10kilc... da dobim nekaj kar mi je všeč in da mi je potem to všeč še na meni,... Ko bom shujšala za 10kg, mi ne bo treba v shoping, ker mi bo prav ostale 3/4 omare.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:27:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: k.tj čeprav: pri meni bo tako, dokler ne shujšam za kakšnih 10kilc... da dobim nekaj kar mi je všeč in da mi je potem to všeč še na meni,... Ko bom shujšala za 10kg, mi ne bo treba v shoping, ker mi bo prav ostale 3/4 omare. jaz bom vseeno morala... sem že obupala nad temi kilami in vse lepe stvari oddala...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:28:14
|
|
|
|
majana79
|
Če pa ti shujšaš za 10 kil, boš anoreksična, a prou? petra, ja mami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:32:01
|
|
|
|
majana79
|
Fora ni tem da stalno gruntaš kako boš shujšal pa si kupil nove obleke ipd. ampak da se znaš oblečt tudi takrat ko imaš kako kilo 'preveč' tako, da prikriješ svoje nepravilnosti in se počutiš dobro. Ker večina nas je itak (roko na srce) nevztrajna in na koncu traja hujšanje par let, pa ne pridemo nikamor. Vmes smo pa zagrenjeni, ipd. No, samo moje razmišljanje (pa sem ravno par dni nazaj čistila omaro, ker definitivno določenih stvari ne bom nikoli več spravila nase)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:33:24
|
|
|
|
Anonimen
|
majana
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?