|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
13.11.2009 19:49:28   
Anonimen
dosežek dneva?

ko najmlajšega člana družine položiš v posteljico pa prav nič ne zajoka temveč v petih minutah sam zaspi...
ko malo starejšega člana družine položiš v posteljico ga pokriješ, se zraven uležeš za minutko in zaspi...

pa ima mami končno čas oddihauser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.11.2009 19:54:20   
PapuaNG
maja, men moj vedno pravi, da imam veliko glavo user posted image Je bil že v nosečnosti pravi hec glede tega, kakšno glavo bo imel mali. No, ravno majhne nima user posted image Ampak saj veš, kaj pravijo-večja glava, večji možgani, večja pamet  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.11.2009 19:55:35   
Anonimen
uuuu, *lina* nova slikica v avatarju... lepa! sproščujoča!user posted image  jaz bi bila tud tam.

maja nikar panike delat... kolikor si maško opisovala, ni z njo prav nič narobe! če pa ima zaradi tega kakšen pregled več, je pa samo zato, da se ovrže kakršenkoli sum, da bi bilo kaj narobe zato ker ni v povprečju...
in kot je dejala *lina* in pa vse ostale... nismo vsi za v "povprečje" pa smo vseeno "normalni"...
vseeno pa user posted image za malo gospodičnico, ji ne bo škodila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.11.2009 20:04:22   
Anonimen
še ena Urbančkova slikica,... Dudica, jo boš dala v seznamček ob priliki?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.11.2009 20:14:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

dosežek dneva?

ko najmlajšega člana družine položiš v posteljico pa prav nič ne zajoka temveč v petih minutah sam zaspi...
ko malo starejšega člana družine položiš v posteljico ga pokriješ, se zraven uležeš za minutko in zaspi...

in pri nas je bilo enako...ALELUJA....jest sem dobila M in sem čist adijo, hormoni pač.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.11.2009 20:15:37   
lake
No pa sm nazaj, je blo lušno punce. Pa pri vsem mojem trudu SPET nisem nič zase kupla.

Lina Mogoče bi jst tud pršla na predstavitev. Si mal bližje kot Dudi, ker bo mela tud to.

Christiana user posted image user posted image za hrano, ste že na boljši poti.

K.tja
Luškan frajerček. Pogled ma tak: Mami le glej da me boš ubogala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.11.2009 20:27:36   
Tanja_
o lake prjatlca!A spet ni blo nič zate?Ti si pa zahteven kupecuser posted image A malo si doma pustila?Jo je tvoj čuval?

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.11.2009 20:34:02   
Dudica1
evo še mene doma...in glej ga user posted image tud nč zase kupila user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.11.2009 20:34:52   
lake
Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. user posted image Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.11.2009 20:46:06   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. user posted image Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ga je utrudila no ti pa res nč ne razumešuser posted image

Grem spat ker me glava boli od šopinga user posted image

LAHKO NOČ!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.11.2009 20:54:17   
PapuaNG
lake, nč nisi čudna, jst tut zase zadnje čase sploh nič pametnega ne vidim. Al sem pa sam tok out iz šopingiranja, da moram spet mal not pridt.

No, naš se je pa na koncu kopanja začel na polno dret in razen občasnih pavz, ni nehal, dokler ga nisem dala na joško. Zgleda je bil že preveč zmatran, bo treba drugič prej na kopanje in spanje. Je pol itak na joški zaspal.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.11.2009 20:54:36   
ledenka
christiana user posted image user posted image user posted image super za kašice! upam, da bo zdaj hitreje pridobivala težo!

Lina, če boš javila, kdaj je Justov večer, b morda tudi jaz prišla user posted image in super, da ti bodo znamenje odstranili že čez teden!

maja, po slikah na FB ima tvoja pupa čisto lepo glavico user posted image če je sicer vse ok, se probaj ne sekirat!

lake, dudi in majana, prav fajn vas je bilo videt user posted image ampak na štante se bomo zmenle in gremo en večer brez mularije user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.11.2009 20:54:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
dosežek dneva?

in pri nas je bilo enako...ALELUJA....jest sem dobila M in sem čist adijo, hormoni pač.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K.tja Luškan frajerček. Pogled ma tak: Mami le glej da me boš ubogala. user posted image

hvala za prvi stavekuser posted image ,... drugi mi pa ni preveč všečuser posted image ... bi rada, da me vsaj en v familiji ubogauser posted image .

Jst skoz govorim da je moda čudna, ampak očitno sm res jst zbirčna. user posted image Tajo je mal mami čuvala, mal pa moj, oz. ko sm domov pršla je moj spal, Tajo je mela pa mami. 

se strinjamuser posted image ...
čeprav: pri meni bo tako, dokler ne shujšam za kakšnih 10kilc... da dobim nekaj kar mi je všeč in da mi je potem to všeč še na meni,...

Dudica... lahko noč.user posted image  user posted image da mine glavobol!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.11.2009 20:54:46   
KatMat
nocko babe

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.11.2009 21:02:44   
maja1488

še ena Urbančkova slikica,... Dudica, jo boš dala v seznamček ob priliki?

user posted image

UuuUUUUu tuki zgleda že pravi mali mož

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nocko babe

KatMat pa kaj je s tabo. A zdej skoz user posted image al kaj, da ti hodiš že ob osmih spat?

Hvala za vse spodbude punce. Zlate ste. Sej vem in vidim, da z njo očitno ni nič narobe, kvečjemu je bolj napredna kokr vidim v vrtcu v primerjavi z vrstniki. Je pa pri 9ih mesecih že imela en pregled in zdaj bo še enega. Se pa nč ne sekiram, ker nisem tak človek. Se bom, če bo razlog za to že takrat. Zarja spi, tavečja pa mojmu v postli čita enci benci na kamenci, on pa najverjetneje spi. Tko je že zadnje 3 noči user posted image . Potem pride gospodična v dnevno povedat, da je uspavala tatija user posted image .

FarmVille ne dela zaboga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.11.2009 21:05:38   
Anonimen
ja, maja, mogoče bo pa tale otroček nosil srajčke (ki jih bom likala) in kravateuser posted image

tale mašina z uspavanjem očka... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.11.2009 21:11:21   
Tanja_
Ja FV je neki čuden zadnje dni.

Punce,očitno smo res iz vaje s tem šopingiranjem-jst tud zelo redko najdem kaj, kar bi mi blo všeč.In potem skoz ene stare obleke nosim, kar mi gre pa še bolj na živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.11.2009 21:15:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja FV je neki čuden zadnje dni.

Punce,očitno smo res iz vaje s tem šopingiranjem-jst tud zelo redko najdem kaj, kar bi mi blo všeč.In potem skoz ene stare obleke nosim, kar mi gre pa še bolj na živce.

meni se isto dogaja...nič mi ni všeč, če pa mi je kaj po čudnem naključju, je pa svinjsko drago in potem mi je škoda denarja, ker lahko za ta denar kaj drugega kupim otrokom. ampak bom morala še mal zase začet gledat...bo treba delat, potem ne bo časa za šopinge....

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.11.2009 21:16:38   
majana79
Zakaj ste spet tolk napisale no user posted image

lina, mene tudi zanima, sicer na predstavitvi sem že bila, rabim samo 2 stvari naročit - lake, me boš poštopala?

ledenka, zmenjeno, bom lahko šla peš user posted image samo ne vem kako bo potem za nazaj, tuki v hrib user posted image user posted image

maja, jaz imam tudi v primerjavi z eno prijateljico za 30% večjo glavo pa kaj... user posted image

J. je končno zaspal, prej sva se z mojim mal user posted image , zdej se mi pa spi... Ura je pa itak že velik, ob 23 bo pa že spet budnica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.11.2009 21:20:30   
petrazg
Upam, da bo zdaj šlo... me jezi tale računalnik user posted image user posted image user posted image Brala sem vas lahko, kaj napisati je bilo nemogoče...

Christiana... super za Glorijo, da tako lepo je... Sem vesela za vse vas tri.
Pokica in Anej... upam, da vredu napredujeta in da gresta kmalu domov k očiju user posted image user posted image user posted image

Maja... moja dva imata tudi velike glave po očiju, pa kaj naj... nismo vsi po njihovih tabelah... Pikicepokice za pogum in pozitivno energijo...
Majana... super mami si user posted image user posted image user posted image Da nikoli več ne berem takšnih bedarij, dvomov vasa...

Mama11... bošček tvoja pikica. Samo da je zdaj vse za vami. Si raje ne predstavljam kako grozno ti je moralo biti...

Če vse pokometiram, lahko pišem do jutri...user posted image Tole sem pa res morala....

Kaj je babnce, kaj bomo danes zvečer počele?user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.11.2009 21:22:43   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: k.tj

čeprav: pri meni bo tako, dokler ne shujšam za kakšnih 10kilc... da dobim nekaj kar mi je všeč in da mi je potem to všeč še na meni,...

Ko bom shujšala za 10kg, mi ne bo treba v shoping, ker mi bo prav ostale 3/4 omare. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.11.2009 21:27:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tj

Ko bom shujšala za 10kg, mi ne bo treba v shoping, ker mi bo prav ostale 3/4 omare. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom vseeno morala... sem že obupala nad temi kilami in vse lepe stvari oddala...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.11.2009 21:28:14   
majana79
Če pa ti shujšaš za 10 kil, boš anoreksična, a prou? user posted image

petra, ja mami user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.11.2009 21:32:01   
majana79
Fora ni tem da stalno gruntaš kako boš shujšal pa si kupil nove obleke ipd. ampak da se znaš oblečt tudi takrat ko imaš kako kilo 'preveč' tako, da prikriješ svoje nepravilnosti in se počutiš dobro. Ker večina nas je itak (roko na srce) nevztrajna in na koncu traja hujšanje par let, pa ne pridemo nikamor. Vmes smo pa zagrenjeni, ipd.
No, samo moje razmišljanje (pa sem ravno par dni nazaj čistila omaro, ker definitivno določenih stvari ne bom nikoli več spravila nase) user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.11.2009 21:33:24   
Anonimen
majana user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?