|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
13.11.2009 21:37:18   
petrazg
Joj cunje.... Jaz sem se včeraj spravila omaro pospravljat in ugotavljam, da nimam nobenih lepih stvari več... nič mi ni všeč v moji omari. Bi morala iti v en pravi shoping in jo napolnit... user posted image To, da ne najdem nič  je pa že druga pesem.

Se pa strinjam z Majano user posted image ... vedno si lahko lepo in seksi oblečen, ne glede koliko kil imaš... Vse je v glavi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
13.11.2009 21:40:27   
Anonimen
jaz se najbolje počutim v razvlečeni pižamiuser posted image  ampak taka žal ne morem na ulico.
tud' rejverji bi me čudno gledal...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
13.11.2009 21:44:22   
majana79
Jaz pa v 'casual' opravah, čeprav vedno ni za v službo (kadar imamo sestanke z zunanjimi, ipd.)... Zelo rada pogledam ženske, ki so poslovno elegantno oblečene, ampak jaz se enostavno v tem ne najdem in se slabo počutim. Takoj ko se slabo počutim, pa tudi nosit ne znam. Še dobro da nimamo v službi kakega 'dress code'. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
13.11.2009 21:48:39   
petrazg
Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam user posted image Kakor kdaj...

< Sporočilo je popravil petrazg -- 13.11.2009 21:49:23 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
13.11.2009 21:50:48   
Tanja_
majana super si to napisala.

lake in k.tja 10 kil?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
13.11.2009 21:52:39   
majana79
Sej prav user posted image tako si tut malo dvignemo samozavest user posted image

nič, grem probat malo spat, preden se J. zbudi... upam da tole ponovno hranjenje ob 23 kmalu mine

Lepo spite!

Nočko

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
13.11.2009 21:54:22   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam user posted image Kakor kdaj...

Jaz tudi. Sem mu glih prej namignila, da bi šla kdaj v bližnji prihodnosti spet na večerjo. glede na to, da sama nisva bila že pol leta.
Bom videla, kok hitro bo dojel namiguser posted image in bova kam šla.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
13.11.2009 21:58:17   
ledenka
cunje... za službo bom rabila par novih zadev. žal so to kostimi. razen, če bom kmalu spet noseča user posted image potem se mi ne splača user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.11.2009 21:58:35   
petrazg
Midva greva jutri po vsej verjetnosti v savno user posted image user posted image user posted image Komaj čakam... ena mojih najljubših razvad... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.11.2009 21:59:48   
lake
No jst mam to srečo,da sm v službi vedno isto oblečena, pa še prat mi ni treba user posted image , doma pa itak zadnje leto nosim samo neke že dotrajane trenirke, ampak se čist vredu počutm v njih.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.11.2009 21:59:57   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam user posted image Kakor kdaj...

Jaz tudi. Sem mu glih prej namignila, da bi šla kdaj v bližnji prihodnosti spet na večerjo. glede na to, da sama nisva bila že pol leta.
Bom videla, kok hitro bo dojel namiguser posted image in bova kam šla.

midva morava it spet ven, samo še ne vem, ali naslednji teden ali teden po tem user posted image enkrat na mesec se je kar treba spravituser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.11.2009 22:01:01   
ledenka

Midva greva jutri po vsej verjetnosti v savno user posted image user posted image user posted image Komaj čakam... ena mojih najljubših razvad... user posted image

user posted image user posted image user posted image kam pa?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.11.2009 22:10:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
cunje... za službo bom rabila par novih zadev. žal so to kostimi. razen, če bom kmalu spet noseča user posted image potem se mi ne splača user posted image

ja, saj si res omenila, da po Maksovem šestem mesecu...user posted image user posted image user posted image ...
zdaj zdaj bodo novičke, kaj?

IZVIRNO SPOROČILO: lake
No jst mam to srečo,da sm v službi vedno isto oblečena, pa še prat mi ni treba user posted image , doma pa itak zadnje leto nosim samo neke že dotrajane trenirke, ampak se čist vredu počutm v njih.

jaz imam tudi v službi "uniformo"user posted image ... se mi zdi, da sem se ravno zaradi tega tako razpustila...

petrazg, tole savno ti pa kar malo zavidam,...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.11.2009 22:19:28   
petrazg
Ledenka... v Laško upam, da greva. V novi del... še nisva bila... nosečnost in podobne stvariuser posted image . Če bo Lukec jutri ok in ne bo kaj posebnega... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.11.2009 22:23:28   
Anonimen
nočko!user posted image
je čas za počitek...

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.11.2009 22:24:39   
petrazg
Katja nočko.... naspi se... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.11.2009 22:24:59   
lake
Tud jst ti zavidam, bo res treba nekam, vsaj na masažico. Zihr se bosta mela skrajno lepo, najboljš da vzameta sabo kakšno varuško, da se bo s tamalima sprehajala, medtem ko bosta vidva uživala.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.11.2009 22:31:28   
petrazg

Tud jst ti zavidam, bo res treba nekam, vsaj na masažico. Zihr se bosta mela skrajno lepo, najboljš da vzameta sabo kakšno varuško, da se bo s tamalima sprehajala, medtem ko bosta vidva uživala.

Tanja sama greva... malečka bosta pri babici in dediju user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.11.2009 22:39:32   
lake
No super, pol bosta pa res uživala. user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.11.2009 22:40:33   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja, saj si res omenila, da po Maksovem šestem mesecu...user posted image user posted image user posted image ...
zdaj zdaj bodo novičke, kaj?

neeee, sem rekla, da mora najprej shodit user posted image pa itak še nimam menstre user posted image pa bo že!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.11.2009 22:40:56   
ledenka

Tanja sama greva... malečka bosta pri babici in dediju user posted image

uživajta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.11.2009 22:56:28   
lake
Grem počas proti pojstli, še kmetijo zrihtam.

Lahko noč!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
13.11.2009 22:58:23   
petrazg
Upam, da res greva... bom še za vas uživala, ko ste tolk fajn...user posted image

Grem v posteljo, čeprav sem mislila še malo pospravljat, samo se mi ne da... user posted image

Lahko noč....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
13.11.2009 23:31:20   
eelyy
evo sem se spravla da vas malo preberem in se T. zbudil,noče zaspati nazaj,po gledam v postelejo user posted image spet vse mokro(pa sam 4 ure je mel plenico,se mi je zdelo da ko se je ponovno polulal je bilo vse mokro....itak sem ga hotela preoblečt,potem ko ga nahrim....ampak to stemi lidlovimi plenicami pa res nevem al pa on tok popije da samo lula!!!!!)

vidim,da se pogovorjate o oblekah res to obožujem..hlače,majčke in pase,ampak že potem v pozni nosečnosti sem se počutila,da zame ni obleke,da mi na vsak način ven gleda ogromni trebuh..sem mislila,da sem edina,ko grem v trgovino,da nič nenajdem,res tisto ,ki mi je všeč je pa svinjsko drago...in grem potem rajši tianu kaj kupit( sem čudna.....za igračo njegovo,da je primer 40 eur mi ni žau toliko plačati......zase pa je....eh to pa je materinska ljubezen)
drugače se naboljše počutim v športnih trenerkah in supergah...ko oblečem kaj bolj elegantnega se nepočutim prijetno...

punce sem štela še koliko dni do konca porodniške,to bo tako hitro minilo....jst bom pa v ponedeljek poslala prošnjo in seveda navedla,kdaj končujem porodniško...tako,da srčno upam da se nevrnem na staro delavno mesto,ker lahko začnem takoj jemati apaurine za živceuser posted image

želim vam lahko noč

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.11.2009 7:23:33   
Anonimen
jutro

no zakaj se nisem nič javila, ker je bilo prelepo zunaj da bi jaz visela v hiši pred računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

no danes popoldne pa končno dobim avto in grem v nabavouser posted image , no ja bomo videl če bo možek mel čas, drugače gremo vsi 4je, če pa ne bo časa grem pa sama z otrokomauser posted image

zdejle dopoldne grem pa sinku kupit čevlje za v zimouser posted image user posted image user posted image , k jih rabi so mu skoraj premajhni uni k jih imauser posted image madonca hiter raserjo otrocuser posted image

user posted image

no pa še eno kavicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?