Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:37:18
|
|
|
|
petrazg
|
Joj cunje.... Jaz sem se včeraj spravila omaro pospravljat in ugotavljam, da nimam nobenih lepih stvari več... nič mi ni všeč v moji omari. Bi morala iti v en pravi shoping in jo napolnit... To, da ne najdem nič je pa že druga pesem. Se pa strinjam z Majano ... vedno si lahko lepo in seksi oblečen, ne glede koliko kil imaš... Vse je v glavi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:40:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se najbolje počutim v razvlečeni pižami ampak taka žal ne morem na ulico. tud' rejverji bi me čudno gledal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:44:22
|
|
|
|
majana79
|
Jaz pa v 'casual' opravah, čeprav vedno ni za v službo (kadar imamo sestanke z zunanjimi, ipd.)... Zelo rada pogledam ženske, ki so poslovno elegantno oblečene, ampak jaz se enostavno v tem ne najdem in se slabo počutim. Takoj ko se slabo počutim, pa tudi nosit ne znam. Še dobro da nimamo v službi kakega 'dress code'.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:48:39
|
|
|
|
petrazg
|
Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam Kakor kdaj...
< Sporočilo je popravil petrazg -- 13.11.2009 21:49:23 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:50:48
|
|
|
|
Tanja_
|
majana super si to napisala. lake in k.tja 10 kil?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:52:39
|
|
|
|
majana79
|
Sej prav tako si tut malo dvignemo samozavest nič, grem probat malo spat, preden se J. zbudi... upam da tole ponovno hranjenje ob 23 kmalu mine Lepo spite! Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:54:22
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam Kakor kdaj... Jaz tudi. Sem mu glih prej namignila, da bi šla kdaj v bližnji prihodnosti spet na večerjo. glede na to, da sama nisva bila že pol leta. Bom videla, kok hitro bo dojel namig in bova kam šla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:58:17
|
|
|
|
ledenka
|
cunje... za službo bom rabila par novih zadev. žal so to kostimi. razen, če bom kmalu spet noseča potem se mi ne splača
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:58:35
|
|
|
|
petrazg
|
Midva greva jutri po vsej verjetnosti v savno Komaj čakam... ena mojih najljubših razvad...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:59:48
|
|
|
|
lake
|
No jst mam to srečo,da sm v službi vedno isto oblečena, pa še prat mi ni treba , doma pa itak zadnje leto nosim samo neke že dotrajane trenirke, ampak se čist vredu počutm v njih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 21:59:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jaz sem tudi najraje v športni opravi, kavbojke ali hlače, mikica. Je pa tudi res, da se pa rada tudi lepo oblečem, dam petke gor, si nardim frizuro in grem z možekom kam Kakor kdaj... Jaz tudi. Sem mu glih prej namignila, da bi šla kdaj v bližnji prihodnosti spet na večerjo. glede na to, da sama nisva bila že pol leta. Bom videla, kok hitro bo dojel namig in bova kam šla. midva morava it spet ven, samo še ne vem, ali naslednji teden ali teden po tem enkrat na mesec se je kar treba spravit
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:01:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Midva greva jutri po vsej verjetnosti v savno Komaj čakam... ena mojih najljubših razvad... kam pa?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cunje... za službo bom rabila par novih zadev. žal so to kostimi. razen, če bom kmalu spet noseča potem se mi ne splača ja, saj si res omenila, da po Maksovem šestem mesecu... ... zdaj zdaj bodo novičke, kaj? IZVIRNO SPOROČILO: lake No jst mam to srečo,da sm v službi vedno isto oblečena, pa še prat mi ni treba , doma pa itak zadnje leto nosim samo neke že dotrajane trenirke, ampak se čist vredu počutm v njih. jaz imam tudi v službi "uniformo" ... se mi zdi, da sem se ravno zaradi tega tako razpustila... petrazg, tole savno ti pa kar malo zavidam,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:19:28
|
|
|
|
petrazg
|
Ledenka... v Laško upam, da greva. V novi del... še nisva bila... nosečnost in podobne stvari . Če bo Lukec jutri ok in ne bo kaj posebnega...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
nočko! je čas za počitek...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:24:39
|
|
|
|
petrazg
|
Katja nočko.... naspi se...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:24:59
|
|
|
|
lake
|
Tud jst ti zavidam, bo res treba nekam, vsaj na masažico. Zihr se bosta mela skrajno lepo, najboljš da vzameta sabo kakšno varuško, da se bo s tamalima sprehajala, medtem ko bosta vidva uživala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:31:28
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud jst ti zavidam, bo res treba nekam, vsaj na masažico. Zihr se bosta mela skrajno lepo, najboljš da vzameta sabo kakšno varuško, da se bo s tamalima sprehajala, medtem ko bosta vidva uživala. Tanja sama greva... malečka bosta pri babici in dediju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:39:32
|
|
|
|
lake
|
No super, pol bosta pa res uživala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:40:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cunje... za službo bom rabila par novih zadev. žal so to kostimi. razen, če bom kmalu spet noseča potem se mi ne splača ja, saj si res omenila, da po Maksovem šestem mesecu... ... zdaj zdaj bodo novičke, kaj? neeee, sem rekla, da mora najprej shodit pa itak še nimam menstre pa bo že!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:40:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: lake Tud jst ti zavidam, bo res treba nekam, vsaj na masažico. Zihr se bosta mela skrajno lepo, najboljš da vzameta sabo kakšno varuško, da se bo s tamalima sprehajala, medtem ko bosta vidva uživala. Tanja sama greva... malečka bosta pri babici in dediju uživajta
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:56:28
|
|
|
|
lake
|
Grem počas proti pojstli, še kmetijo zrihtam. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 22:58:23
|
|
|
|
petrazg
|
Upam, da res greva... bom še za vas uživala, ko ste tolk fajn... Grem v posteljo, čeprav sem mislila še malo pospravljat, samo se mi ne da... Lahko noč....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 13.11.2009 23:31:20
|
|
|
|
eelyy
|
evo sem se spravla da vas malo preberem in se T. zbudil,noče zaspati nazaj,po gledam v postelejo spet vse mokro(pa sam 4 ure je mel plenico,se mi je zdelo da ko se je ponovno polulal je bilo vse mokro....itak sem ga hotela preoblečt,potem ko ga nahrim....ampak to stemi lidlovimi plenicami pa res nevem al pa on tok popije da samo lula!!!!!) vidim,da se pogovorjate o oblekah res to obožujem..hlače,majčke in pase,ampak že potem v pozni nosečnosti sem se počutila,da zame ni obleke,da mi na vsak način ven gleda ogromni trebuh..sem mislila,da sem edina,ko grem v trgovino,da nič nenajdem,res tisto ,ki mi je všeč je pa svinjsko drago...in grem potem rajši tianu kaj kupit( sem čudna.....za igračo njegovo,da je primer 40 eur mi ni žau toliko plačati......zase pa je....eh to pa je materinska ljubezen) drugače se naboljše počutim v športnih trenerkah in supergah...ko oblečem kaj bolj elegantnega se nepočutim prijetno... punce sem štela še koliko dni do konca porodniške,to bo tako hitro minilo....jst bom pa v ponedeljek poslala prošnjo in seveda navedla,kdaj končujem porodniško...tako,da srčno upam da se nevrnem na staro delavno mesto,ker lahko začnem takoj jemati apaurine za živce želim vam lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 7:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro no zakaj se nisem nič javila, ker je bilo prelepo zunaj da bi jaz visela v hiši pred računalnikom no danes popoldne pa končno dobim avto in grem v nabavo , no ja bomo videl če bo možek mel čas, drugače gremo vsi 4je, če pa ne bo časa grem pa sama z otrokoma zdejle dopoldne grem pa sinku kupit čevlje za v zimo , k jih rabi so mu skoraj premajhni uni k jih ima madonca hiter raserjo otroc no pa še eno kavico
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?