|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
13.11.2009 16:30:16   
christiana21
Flaska, uspešno in čimmanj stresauser posted image

jaz sem pa takoooooo vesela, Gloria mi že odpira ustka za žličko oz. žitne kašiceuser posted image user posted image user posted image , juppyyyyyy. V srčku mi kar pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.11.2009 16:54:56   
Tanja_
Čao babuške!
Ste na pivu, ha?Je zatišje tukej.

lina jaz bi mogoče prišla. Me zanima, samo odvisno, iz kje si in kateri dan boš imela?

Hana je tudi že psa zagrabila za brke. Je psička samo fejst zacvilila in se skrila pod mizo. Še dobro da je ni ugriznila. Zdej se ji pa ne pusti več božat. Edino iz varne razdalje ji roko liže.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.11.2009 17:55:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Flaska, uspešno in čimmanj stresauser posted image

jaz sem pa takoooooo vesela, Gloria mi že odpira ustka za žličko oz. žitne kašiceuser posted image user posted image user posted image , juppyyyyyy. V srčku mi kar pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super počasi boste speljale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.11.2009 17:55:19   
Anonimen
oooooo, Christiana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  proti enemu letu bo Klara Gloria lepo ujela naše malčke na teži!

*lina* ko boš imela "justovanje" nas obvesti kakšen dan prej... mogoče bi se tudi jaz oglasila.

imam pa danes noro,... sva se prejle z Oskarjem "skregala" (user posted image ) in je šel k babi. zdaj, se mi zdi, tam gleda risanke. je danes prav user posted image  neukrotljiv! bi ga morala zjutraj lepo peljati v vrtec! sicer oba, Urban in Oskar vlečeta v svojo smer, seveda stran od mene!

sem pa vesela iz povsem drugega razloga: danes sem po dolgem času spet govorila z najboljšo otroško prijateljico (saj veste: to prijateljstvo ne zastara, tudi če po nekaj let nimate kontakta)... mi je rekla, da mi že dva dni maha, ko se mimo nje vozim z avtom (s tem, ki sem ga prejšnji teden prodala) in meni se že nekaj dni pripleta v misli,...

Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.11.2009 17:57:23   
Anonimen
cveka, lep pozdrav! si v redu? javi se še kaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.11.2009 18:06:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

cveka, lep pozdrav! si v redu? javi se še kaj!user posted image

živjo smo super, in uživamo, sploh k mamica ni več zasvojena z računalnikom, user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.11.2009 18:19:03   
meduzica
nisem vsega brala mela gužvo dans ... pokica se je kaj javila ??

koleraba je zelo bad user posted image user posted image .. že 2 dni se mučimo fejst da poje 10g (pa še to večino na slinčku pristane) men pa tko dooobr z veseljem pomljackam kar ostane ... polenta tretji dan pojedu 2 žlički pa še to ven pljunil...

sem pa zadnjič naredila eno kupljeno kašico pol rižek pol koruza (mislim da milupa) je pa 40g pojedu. In ko noče več jaz pojem do konca - mi je jasno ratalo zakaj ... čist sladko user posted image user posted image user posted image

skratka mamo še brokoli pa cvetačo pa blitvo za sprobat .. pol pa začnemo mal sadja dajat čist tolk da vidim če bo to kaj bolj jedel ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.11.2009 18:22:07   
Anonimen
naš pa še vedno ni dojel koncepta ''hranjenja po žlički'''....jezik ven moli namesto notri....ampak ko pa flašo zagleda se mu pa kar sfuzla....user posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.11.2009 18:37:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

*lina* ko boš imela "justovanje" nas obvesti kakšen dan prej... mogoče bi se tudi jaz oglasila.

nameravala sem imeti drug teden, saj veste - po plači user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.11.2009 18:41:11   
eelyy
kaj tMi smo pojedli in T. ko je gledal naju je kar hotel jesti in je kar mahal z rokami in nogami....user posted image
Sem mu danes dala kar dva obroka(zjutraj je pojedel kar dosti piškotki s jabolkami in svojo riževo kašico..vse skupaj naredim z vodo in je njami,popoudne pa polento in še prej sem mu dala par žličk polente)

cveka;nič se nisi oglasila zadnje dni.
christiana;zelooooooooooooo smo veseli zate in glorijo...držimo pesti,da bo vsak dan bolše boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa še malo miru in veselja bo prišlo v vašo družino!

lina;to je odvisno od otroka,kako sprejemajo hrano nasploh..navadil se je na flaško in zdej je to kriza!
Pri meni je bila to težava na začetku(ampak ker sem mu dajala mejčkeno hrane na žličko in sploh ni opazil,da je kaj za jest..in je prišla mami in je celo žličko dala pireja in mu dala v usta in tako je dojel....probaj s čim sladkim(naš zelo rad  papca skuhana jabolka s cimetom pa piškote plazma).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.11.2009 18:45:02   
maja1488
sam na hitro javim podatke za šesti mesec:

teža 8230g
dolžina 72 cm
obseg glave 43cm

imamo pa z mašo pregled pri nevrologu, ker ima veliko glavo user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.11.2009 18:45:52   
eelyy
meduzica;glede brokolija pa ne hvala več nikoli........sem ga zaradi tega morala peljati na urgenco ker je imel take krče.....zdravniki so me pa tko gledali kot da sem otroka hotela usmrtiti.....da češ brokoli napenja tavelke in kaj šele mejhne!Odvisno je pa vse od otroka kako je občutljiv.Ampak mi ni jasno,da ga je komaj čez 7 ur vse skupaj začelo navijati.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.11.2009 18:47:30   
eelyy
maja:kako to misliš da ima Maša preveliko glavo..in ima nevrologauser posted image user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.11.2009 18:56:09   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

maja:kako to misliš da ima Maša preveliko glavo..in ima nevrologauser posted image user posted image

na sistematskem sva bile 3 tedne nazaj (pri treh letih) in danes mi je P rekel, da je naredu graf rasti njene glave od rojstva do treh let in je cca 50% višji od najvišje krivulje.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.11.2009 19:00:34   
eelyy
maja; aha..razumem sej ne se nič sekerat verjetno ni nič narobe!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.11.2009 19:04:45   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

sam na hitro javim podatke za šesti mesec:

teža 8230g
dolžina 72 cm
obseg glave 43cm

imamo pa z mašo pregled pri nevrologu, ker ima veliko glavo

u madonca kakšne mere, to pa bo manekenka user posted image

eelyy-čist možno je, da ga je šele po tolikšnem času začel zvijat, mogoče ma malo bolj počasno prebavo. No, naš je brokoli v 7 urah pokakal, skoraj neprebavljenega. Pa ima naš ful hitro prebavo, vsaj tak filing mam. Sem mu danes dala korenčka okoli 12ih, pa je blo ob treh že mal prebavljenga v plenički user posted image

Sva šla v btc kupit bone za otročka od bratranca od mojga-ima mlajša jutri krst, starejši pa praznuje prvi rojstni dan user posted image No, pa naju je premamil še mcdonalds in sva šla po sto letih na drive in pa se res napokala junk fooda user posted image Sva se cel teden tako zdravo prehranjevala, da sva morala 'popravit bilanco'.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.11.2009 19:16:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

na sistematskem sva bile 3 tedne nazaj (pri treh letih) in danes mi je P rekel, da je naredu graf rasti njene glave od rojstva do treh let in je cca 50% višji od najvišje krivulje.

a kvari povprečje ?

upam in držim pesti, da ni nič , ampak tole merjenje mi res ni všeč. naše otroke bi kar nekam po predalčkali.

po drugi strani pa - ziher je ziher. bolje da zdaj pregledajo in vidiš za naprej kaj in kako.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.11.2009 19:18:36   
Anonimen
mene so pa danes klicali in mi prestavili odstranitev znamenja. imam jo že danes teden.

sem jim poslala mail in jih prosila, če me lahko čimprej vzamejo in evo...rezultat je tukaj. sicer so koncesijo letos že porabili in bo šlo tole na njihove stroške, tako da svaka čast. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.11.2009 19:23:22   
Tanja_
maja kako to misli, da za 50% odstopa?A v vseh teh letih ali zdej?A mate v družini velike glave?Hana ima tudi veliko glavo, ampak ima tudi moj....Čeprav-glede na to, da se normalno razvija in da ni opazil že prej kakih nevroloških motenj, odstopanj, ne verjamem, da je kaj narobe. Verjamem pa, da si nervozna.Držim pesti, da bo vse okej.

lina super za datumuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.11.2009 19:27:50   
KatMat
hello.....sori babnce...mi ni uspelo pridt pa drugic.....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.11.2009 19:29:25   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

maja kako to misli, da za 50% odstopa?A v vseh teh letih ali zdej?A mate v družini velike glave?Hana ima tudi veliko glavo, ampak ima tudi moj....Čeprav-glede na to, da se normalno razvija in da ni opazil že prej kakih nevroloških motenj, odstopanj, ne verjamem, da je kaj narobe. Verjamem pa, da si nervozna.Držim pesti, da bo vse okej.

lina super za datumuser posted image user posted image

vsa 3 leta je cca 50% nad tisto najvišjo krivuljo. Mah meni se ne zdi, da imamo velike glave, mi je pa prej moj reku, da je moja glava ogromna. Sm bla kr slabe volje user posted image velikoglavka. A se vam zde moja glava velika, Katmat, leela, dudi, zoja?

Nisem nič živčna ne nervozna. Nisem take sorte, da bi paniko zaganjala. Sploh pa ne prej kot dobimo kako mnenje.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.11.2009 19:31:59   
KatMat
ja maja kaksne pa klatis....a se vam zdi moja glava velika....ojojoj....trapica....cist sorazmerna z telesom...

maja,dej poslj mi tisto st. na zs....da kr prec posljem....pa podatke tud rabm

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.11.2009 19:34:26   
Leela
maja upam, da ni nič in da bo samo preventivni pregled. Saj, če bi kaj bilo bi že opazila ali pa bi maša imela kakšne bolečine.

lina super za datum

eelyy mojega je grozno zvijalo po krompirju, isto 8 ur zatem. Brokoli mu bom dala pa kasneje, enako krompir bo počakal. Danes je dobil cvetačo pa bomo videli.

Zame je bil pa danes težak dan, res petek trinajsti. Birokracija...v podrobnosti ne bom šla bi pa lahko kakšnega ustrelila...kr neki. Spet se bomo kregal user posted image  user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.11.2009 19:36:18   
Tanja_
Ja men se tudi ne zdi, da bi moj imel veliko glavo. Ampak naprimer ful težko dobi očala, ker so mu vsa preozka. Tako da jo imauser posted image .
Ampak sigurno ni nič, če je mala normalno razvita. Hodi, govori....Pa da je 3 leta čakal?To je pa malo čudno.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.11.2009 19:37:38   
Leela

vsa 3 leta je cca 50% nad tisto najvišjo krivuljo. Mah meni se ne zdi, da imamo velike glave, mi je pa prej moj reku, da je moja glava ogromna. Sm bla kr slabe volje user posted image velikoglavka. A se vam zde moja glava velika, Katmat, leela, dudi, zoja?

Nisem nič živčna ne nervozna. Nisem take sorte, da bi paniko zaganjala. Sploh pa ne prej kot dobimo kako mnenje.

nič nisem opazila. Sem pa ugotovila, da jaz katerikoli klobuk (ženski) probam so mi vsi premajhni. Mogoče so pa te krivulje zastarele, iz katerga leta pa so? pa mere klobukov tudi.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......