|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
3.12.2009 20:25:44   
ledenka
takole, M. spi, dec lost in space (to pa zadnje cajte pogosto ponavljam user posted image ), sicer je še kuhna za pospravit, pa bo že počakala user posted image rabim pol ure sproščanja... odkar ima zobke, imam bradavice spet tako boleče, kot na začetku. še dobro, da mam še lanolin doma user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
3.12.2009 20:26:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tam pr gostilni Sokol je en kafe ku majo po 1.60, bomo šle pa tja. Mam jaz tut 2 termovki doma. Sicer pol pa skor ne rabmo it v mesto, gremo lahko tlele v Tivole na klopce k klošarji pa srednješolci. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4777
3.12.2009 20:30:48   
ledenka

Tam pr gostilni Sokol je en kafe ku majo po 1.60, bomo šle pa tja. Mam jaz tut 2 termovki doma. Sicer pol pa skor ne rabmo it v mesto, gremo lahko tlele v Tivole na klopce k klošarji pa srednješolci. user posted image  user posted image  user posted image

komot user posted image pa še gužvi se bomo izognile in piggi-gripi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
3.12.2009 20:45:40   
lake
Taja je tud skopana in spi, jst sm psa ven peljala, moj je lost v kleti, enkrat bom sam pop..... Pa sej mu lahko 100 krat rečem, pa mu gre čez en ušes not, čez sruzga ven, najbolj poosta beseda je pa itak nikol izpolnjeni bom.

Zuni je mrzlo, nebo je pa res tak da bo jutri res sneg.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
3.12.2009 20:51:05   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Zuni je mrzlo, nebo je pa res tak da bo jutri res sneg.

se dobro, da mamo zimske gume user posted image midva mava jutri plavanje

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
3.12.2009 21:08:38   
majuška10
ojla!
punce, a je kateri od vaših malčkov že stal na nogicah? hvalabogu, smo par dni nazaj spustili dno posteljice, danes se je zjutraj nekaj igral v njej, jst sem šla za par minut iz sobe, pridem nazaj, mišek se že drži za ograjco in stoji na nogicah, me je skoraj kap!!! a je sploh to ok!!! jst ga nikoli ne postavljam na nogice, evo ti zdej pa v parih dneh se splazi in ob opori stoji na nogicah!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
3.12.2009 21:13:07   
Anonimen
sem malo opazovala danes Urbanovo reakcijo,... ko smo se pogovarjale na plavanju o "nočni razvajenosti" naših mulčkov...

se je prej zbudil, ga priklopim na svoje mleko, popije in ga dam nazaj v posteljico,... čez pet minut se spet oglasi, gre moj do njega in mu da čaj,... stopnja joka se viša, dokler ne pridem jaz in ga vzamem v naročje, me pogleda s široko odprtimi očmi in se NAGLAS zasmeje, mu ponudim jošk, sem deležna še enega glasnega smeha, vendar noče piti ampak mi namigne, da bi šel nazaj v posteljico... potem ga tja položim, se stisne v polža in zaspi,...

ja, razvajen je. KAKO ČEM UKREPATI?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
3.12.2009 21:17:53   
Anonimen
majuška, kaj češ, hitronogca imaš!user posted image  zdaj bo iskal vsako oporo, kjer se bo le lahko postavil na noge... fizioterapevti ti bodo seveda to odsvetovali,...
pri nas je bil takšen Oskar... pri sedmih mesecih je samo še stal... Urbanček pa ne kaže zanimanja za to. je HB še zadovoljen "plazilec"... še sedeti se mu "ne da", če ni opore (voziček ali lupinica).

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4783
3.12.2009 21:19:26   
lake
Navajen je tebe. Sm glih prej mojmu razlagala, da če ne bo več z njo, ga praktično nebo poznala. Ko je zaspana, se pri njemu joka in  noče jesti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
3.12.2009 21:24:27   
majana79
Moj je recimo popoldne, ajde, kar nekaj časa z J., ampak tudi opažam da je name veliko bolj navajen. Danes sta večerjala, jaz pa sem pospravljala po kuhinji in me je ves čas iskal in obračal glavo. Tako da sem se mogla kar odstranit... 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
3.12.2009 21:28:05   
Anonimen
mama faza drugič, torej?user posted image  

saj vem, da bo tole zelo nezanesljivo prebrati, ampak spomnila sem se, da sem pozabila naročiti krstno svečo za Urbana... če jo naročim jutri, jo dobim v soboto? saj gre samo za napis,...user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4786
3.12.2009 21:28:57   
FLASK_A
Ktja, nimam nasveta. Žal. Jaz svojih mulcev že od začetka nisem nekaj razvajala in sta kar se tega tiče (trenutno) OK. Maja hoče nekaj izsiljevat, pa ji ne uspe ker prej živce zgubim kot pa da ji vse ustrežemuser posted image Kaj čmo, čudna mama sem... Rabim tudi sama mir in si ga tudi vzamem. Otroci niso nič prikrajšani (vsaj jaz tako mislim no), zelo ju imam rada ampak izsiljevat se pa takoj od njunega rojstva nisem pustila...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
3.12.2009 21:30:06   
majuška10
joj ko bi vsaj še kak mesec počakal!!!! user posted image  mogočee kak namig, kako ga zmotiviram da bo v ležečem ali sedečem položaju  vztrajal dlje, al bo glede na to da je odkril čemu služijo nogice  zdej silu pokonci??
ma najbolj zanimivo je to, ker je zdej to vse v tako kratkem cajtu osvojil. Za martinovo je komaj obsedel, zdej pa kr naenkrat - prej kot v mesecu - pa že na noge!!!
drugače pa k.tja naš ima podobne fore. če nisem zraven posteljice, sploh ne zaspi, oz. se moram stalno vračat v sobo, ker dobesedno čekira ali sem zraven ali me ni,... zato zdaj sedim poleg njegovoe posteljce, on pa kao zaspi, pol pa dvigne glavo in jast rečem " tuki mami, panča panča" in glavico spet spusti in zapre oči - vendar to ponovi ene 3x-5x in jaz moram vedno reč "mami tuki, panča panča", pol pa je naenkrat ok....
ali je to razvajenost ali ni ne vem, ampak trenutno se mi zdi bolj pomembno da čimprej rešim trenutno težavo, kot pa da ga pustim da mi se dere in pol smo vsi na koncu z živci, lahko da se bom kasneje kesala, ker nisem drugače delala, ampak tko je....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
3.12.2009 21:32:15   
FLASK_A
Moj je recimo popoldne, ajde, kar nekaj časa z J., ampak tudi opažam da je name veliko bolj navajen. Danes sta večerjala, jaz pa sem pospravljala po kuhinji in me je ves čas iskal in obračal glavo. Tako da sem se mogla kar odstranit... 

Našadva se pa z nama obema zadovoljitauser posted image HBuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
3.12.2009 21:32:17   
ledenka
sem ravno danes razmišljala, da bi bilo fajn, da daje M. še kdo drug spat, ne samo jaz (beri moj). sam kaj, ko takoj zgubi živce z njim... vsaj pravljico bi mu lahko prebral al kaj... mah, bo že. samo bojim se kako bo, ko grem nazaj na šiht, ko bom pač redno morala na službene poti.

grem kuhno pospravit pa mal kavčat... sem neki bljak volje danes, neprespana. bo že user posted image

pa kar neki črke spuščam user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.12.2009 21:34:13 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
3.12.2009 21:37:00   
ledenka
uspavanje - midva imava rutino - kopanje, dojenje, pravljica, dojenje, vrtiljak. potem grem ven in pridem nazaj, če se zelo joka. včasih zaspi sam, včasih se pogovarja z vrtiljakom in aspi, včasih ga pa še dodatno podojim. ni neke panike user posted image je bilo že tudi tako, da je bila varuška z njim, on je bil podojen in v postlji, samo zaspal pa še ni. ga je šla parkrat pobožat, pa je bilo ok.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
3.12.2009 21:41:59   
majana79
Jaz ne vem če je J. ravno razvajen, je pač kombinacija raznih dejavnikov vplivala na stanje kot je danes. To, da je bil ful bogi s krči in smo ga precej nosili, ker mu nič drugega ni pomagalo, vsekakor se pozna, da sem večino časa sama z njim, ker druge družine tukaj nimava, je pač tudi tak otrok, da zahteva pozornost. Jaz sem bila kot otrok popolnoma drugačna in to končno vidi tudi moja mama (mi ni verjela, ko sem ji razlagala). Moja sestra recimo je bila tudi ful zahtevna, ampak je to kazala tako, da je nagajala, samo moji starši tega niso znali prepoznat (to se sedaj spominjam za nazaj...).

Bo že... Danes je pikec sam zaspal, sicer sva mu šla dudo parkrat popravit, pa ga pobožat, ampak se je na koncu zamotil. Je bil pa čez dan težak in sem imela spet en grozen tenutek, ko sem mogla it stran.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
3.12.2009 21:45:47   
Anonimen
ledenka, meni tudi pri uspavanju ne dela problemov... zaspi več ali manj takoj, ko ga položim v posteljico (danes je to storil moj),... ampak čez uro, dve se začne zbujati in takrat moram biti pa jaz zraven.

ja, je kar srhljivo pomislit, da bomo morale kmalu v službo.
v soboto imamo službeno "novoletno" zabavo in se bom malo bolj smejala našim kadrovnikom (rit, vemuser posted image user posted image ), mogoče ostanem v firmi (user posted image ),... drugače pa bom začela iskati kar novo. že po novem letu (če dobim preden zaključim s porodniško, jo bom prekinila)

ampak si bom morala spet nabaviti rokovnik,... pozabljamuser posted image  (ali: pametni pišejo)

majuška, sta luštna za spanje!user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4793
3.12.2009 21:46:12   
FLASK_A
Naša večerna rutina:

maja- umivanje, flaša, postelja.
jaka- večerja, kopanje, risanka, postelja. Knjigice beremo čez dan.user posted image

Stiskanja je samo za minutko, nič več. Stiskanje je potem v spalnici naprejuser posted image Matr sem jaz ena čudna mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
3.12.2009 21:47:06   
FLASK_A
aja, lahko nočuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
3.12.2009 21:48:03   
Anonimen
majana user posted image  je vseeno fino, da se zavedamo situacije in dejstva, da rabimo premor, ko je le-ta potreben!

FLASK_A bi rada ravnala tako kot ti, a se mi je tudi pri Urbanu nekaj zalomilo... očitno je odvisno tudi od otroka ne samo od staršauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
3.12.2009 21:50:39   
Anonimen
tudi jaz odhajam v mižalčke,... mogoče bo res sneg, ker nekaj tlači ozračje,... ampak čudno, ponavadi me boli glava, preden pade sneg,...

se je pokvaril moj vremenar,...user posted image

lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
3.12.2009 21:54:48   
majana79
Tako kot so otroci različni, smo tudi starši. user posted image Pa različno se spopadamo s situacijami. Jaz sem izredno čustven človek in mi dostikrat čustva prevladajo nad razumom. Zato ga npr. ne morem pustit jokat, tako da se izjoka (kaj vem, pol ure, uro), grem k njemu ko se oglasi, ipd. Sigurna sem, da sedaj prihaja ven, to kar sem pogrešala v svojem odraščanju in otroštvu...
Že mora tako bit, nikoli pa nam ni naloženo več kot lahko prenesemo. 

k.tja
, premor že, je pa grozljivo ko se zaveš teh čustev do otroka, ki ni nič kriv... To mene najbolj mori user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
3.12.2009 22:03:18   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FLASK_A bi rada ravnala tako kot ti, a se mi je tudi pri Urbanu nekaj zalomilo... očitno je odvisno tudi od otroka ne samo od staršauser posted image

Jaz tudi, pa ne gre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
3.12.2009 22:04:48   
Tanja_

Tako kot so otroci različni, smo tudi starši. user posted image Pa različno se spopadamo s situacijami. Jaz sem izredno čustven človek in mi dostikrat čustva prevladajo nad razumom. Zato ga npr. ne morem pustit jokat, tako da se izjoka (kaj vem, pol ure, uro), grem k njemu ko se oglasi, ipd. Sigurna sem, da sedaj prihaja ven, to kar sem pogrešala v svojem odraščanju in otroštvu...
Že mora tako bit, nikoli pa nam ni naloženo več kot lahko prenesemo. 

k.tja
, premor že, je pa grozljivo ko se zaveš teh čustev do otroka, ki ni nič kriv... To mene najbolj mori user posted image

Mene tudi. Danes sem jokala zarad tega....K sem res tok izčrpana in k ji čist nič ne pomaga-ne nosit, ne ležat, ne dojit, ne nič....Me je moj potolažu, sem zdej mal bolš.Ampak čist mal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?