Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tako kot so otroci različni, smo tudi starši. Pa različno se spopadamo s situacijami. Jaz sem izredno čustven človek in mi dostikrat čustva prevladajo nad razumom. Zato ga npr. ne morem pustit jokat, tako da se izjoka (kaj vem, pol ure, uro), grem k njemu ko se oglasi, ipd. Sigurna sem, da sedaj prihaja ven, to kar sem pogrešala v svojem odraščanju in otroštvu... Že mora tako bit, nikoli pa nam ni naloženo več kot lahko prenesemo. k.tja, premor že, je pa grozljivo ko se zaveš teh čustev do otroka, ki ni nič kriv... To mene najbolj mori Mene tudi. Danes sem jokala zarad tega....K sem res tok izčrpana in k ji čist nič ne pomaga-ne nosit, ne ležat, ne dojit, ne nič....Me je moj potolažu, sem zdej mal bolš.Ampak čist mal. O Tanja, a ti tudi Mogoče je bil pa tak dan, pa bo jutri bolje? Mislim da rabiva it na en pir, ampak res kmalu. Imam pa 2 točki zate, da te še malo spravim v boljšo voljo. Kok si ti prjazna, da mi jih boš dala.Pivo ali pa kuhano vino-oboje bo dobro.... lake a 4 urni delavnik imaš lahko tudi,če imaš samo enega otroka? Bi še jst tko nardila, dokler ne dobim spec.Čeprou sem dons ugotovila, da pogrešam operacijsko....
|