|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
3.12.2009 18:12:41   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jaz pa čakam, da se spečejo bagete iz Hoferja-danes nisem nič kuhala namreč-pol bom pa za sladico toast namazan s čokoladno-lešnikovo-kokosovo kremo.

a tisto iz DM, od Alnature, ali kakšno drugo?

Tisto ja. Sem ga zdej prvič kupila, pa ga bom šeuser posted image

lešnikova je tud dobra user posted image men je boljše kot nutella, pa še bolj zdravo user posted image nutello kupujem sam še za v muffine... pa če je kriza, jo pojem, drugač pa dolgo stoji user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
3.12.2009 18:14:18   
Dudica1
cveka kr še teži user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
3.12.2009 18:16:14   
pokica_
Živjo!

Mi pa vsi gledamo Nodija, čakamo da bo ura pol sedem, da se gremo kopat, jest in pančat. Anej je bil HB full priden danes, tako da nekaj preveč nisem obremenjevala svojga križa, je možek šel delat, sem ga kr spodila, da bom že nekak sama zmogla, in sem.

Jutri pa HB petek!!!! Jeeeeeeeeee! Pol smo pa vsi doma, jupi!
Mi smo mel danes registracijo...brrrrr...bo šlo spet skoraj 800€. Pol pa naj človk še špara, ane? Nevem kakouser posted image  Glih neki prišparamo, pa že spet en strošk,..ampak kaj čemo, tud avto stane, ane.

Danes sma z Anejem jedla pire krompir+cvetačo...pa mu je bilo v slast! user posted image  Boma jutri spet ponovila to kosilo.

A že kuhate kake enolončnice s testeninami? Ali ponudite otrokom brez jajčne Barilla testenine? Kk je s tem? Kaj pa kruh? Glede na to, da lahko jejo že gluten?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
3.12.2009 18:20:10   
Anonimen
Papua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Svita,... upam, da je vse okej!

*Lina* na zdravje!

Lake, tudi tebe je bilo lepo videti! in tudi ostale... malčki so že zrasli (se res poznajo trije tedni!), predvsem Gal od Kasije se je zelo spremenil...
Tanja_ ja, sem bila bolj tiho danes,... kar utrujena (pa šparam z izgovorjenimi besedami)... pa bazen je očitno tudi mene zelo zelo utrudil (kot Urbana... kot sem omenila, je spal do 16h in sem ga pustila kar v lupinici...)

lučke, žal,... bodo počakale na kakšen drug dan.

punce, hvala vam za spodbudo!!!user posted image  res sem vesela, da lahko z vami klepetam!
Urban je že siten,... skočim še v DM potem pa dam mulčka spat,...

še vedno sem izmučena!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4754
3.12.2009 18:20:35   
Dudica1
poki jaz sm mu že dala skorjico hruha za glodat in jo lepo liže in grizlja...testenin še nisva...sem mu pa danes dala sadno skutko in jo je slastno pomalcal user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
3.12.2009 18:23:04   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

poki jaz sm mu že dala skorjico hruha za glodat in jo lepo liže in grizlja...testenin še nisva...sem mu pa danes dala sadno skutko in jo je slastno pomalcal user posted image

če nimam piškotov, dobi kar kruh. itak samo poslini skorjico, poje nič. testenin pa tudi jaz še nisem uvedla, bo treba user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
3.12.2009 18:23:55   
pokica_
ja sj zato vprašam, ker sem mu prejle ko sma midva večerjala, dala tud kos skorjice in jo je tako veselo grickal in lizal...je je blo povsod po stolčku in po tleh. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
3.12.2009 18:28:43   
Anonimen
sej zdej lahko počas vse jejo, jez sem ji dala juhico s cmočki, k so jajčka notr, pa se je kregala k je zmankalo, tako da ji zdaj kr dam k imamo zdrobove cmočkeuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
3.12.2009 18:31:54   
Anonimen
nč zdej pa res grem, nočko, moram niko zbudit k še vedno spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
3.12.2009 18:33:53   
ledenka
čveki, nočko user posted image

še 15 min, pa gremo večerjo pripravit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
3.12.2009 18:59:34   
lake
Punce na štantih je kunano vino 2 EVRA. Ga bomo kr same skuhale user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
3.12.2009 19:03:02   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Punce na štantih je kunano vino 2 EVRA. Ga bomo kr same skuhale user posted image

Jst sm pa uganila ceno, zdej pa moj misli, da smo popoldan že ble tamuser posted image Itak, da ga bomo s sabo prnesel-k bi blo vsaj res 2 deci vina, ampak k je še sedemkrat razredčen. lake sej ti maš termovko, pa bomo tja natočileuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
3.12.2009 19:04:11   
Dudica1
jajca sej jejo jih že njim itak ni problema samo naj jih še ne bi zaradi alergij

lake pol pa kr k meni n vino user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
3.12.2009 19:10:08   
lake
Ja in tud če bi ble že tam user posted image .

Moja termovka je premejhna, bom večjo nabavla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
3.12.2009 19:16:34   
ledenka
ne termovko, termofor user posted image gre več noter!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 3.12.2009 19:18:08 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
3.12.2009 19:17:24   
majana79
Tam pr gostilni Sokol je en kafe ku majo po 1.60, bomo šle pa tja. Mam jaz tut 2 termovki doma. Sicer pol pa skor ne rabmo it v mesto, gremo lahko tlele v Tivole na klopce k klošarji pa srednješolci. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
3.12.2009 19:22:42   
Leela
k.tja bravooo user posted image , a boš zdaj povedala kaj boš doštudirala?

lina user posted image  za pomoč za jutri, upajmo da ne bo snega.

papuaNG, kot črvi so ti otroci. ne se preveč sekirat, bo še polno takih dogodkov.

Alnaturino "nutelo" sem enkrat kupla pa je zmanjkala v dveh dneh.

poki kruh sem mu jaz že droptinice dala.

Danes sem se končno malo postrigla, da se hudički ne bodo ustrašl.
Filipu sem dala jest eno zelenjavno hippovo kašico. Segrejem, probam da ni prevroče in skoraj bruham. zanič user posted image . Tamal jo pomalca kot še nič drugega prej, niti trznu ni, pri sadju se zmeraj malo nakremži.

Jutri je miklavžev sejem in prižiganje luči, bomo šli če ne bo dež.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
3.12.2009 19:40:18   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Filipu sem dala jest eno zelenjavno hippovo kašico. Segrejem, probam da ni prevroče in skoraj bruham. zanič user posted image . Tamal jo pomalca kot še nič drugega prej, niti trznu ni, pri sadju se zmeraj malo nakremži.

a sem slaba mami ker nisem vedla da se to pogreva user posted image user posted image user posted image   jaz sem nehala kupovat ker mali neče jest mrzlih kašic user posted image user posted image user posted image   jaoooo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
3.12.2009 19:42:57   
PapuaNG
Joj, bom popenila s tem našim pupekom. Sploh noče več jesti ničesar na žlico user posted image Sem mislila,da je to samo pri zelenjavi,pa zdej zavrača tut kašico. Se obrača stran, zapira usta, odriva žličko...je kak deci še kokr tok normalno pojedel, pol pa ni šans,da mu kaj v usta spravim. Pa ne gre za to, da bi bil že sit, ker joško pa pol še veselo cuza. In ko naju gleda, kako jeva, se kar trese, ampak ko mu hočeš v usta dat pa ko da bi zadrgo zaprl.
Sploh ne vem več, kaj narest. Namest da bi skos več jedu, on skos manj? user posted image user posted image Pa mislim, da ne gre za to, da mu ne bi bilo všeč-kar ima v ustih, poje. Sam v usta je problem spravit.

Drugače pa mislim,da mu padec ni pustil kakih poškodb. Je bil popoldne prava tečka, da sem ga kar malo nadrla. Se potem ni več oglašal, edino prijazno se mi je smehljal user posted image Se mi je hotel nazaj prikupit zgleda user posted image

Še dobro,da bo kmalu v mižulah...bi se mi še zrolalo drugače.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
3.12.2009 19:44:37   
Dudica1
Tako midva pa greva plesat.user posted image

Se beremo...nočko vsem!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
3.12.2009 19:50:02   
Anonimen
ah MILINA....mater sem se lovila danes, sem že samo sebe vikala...

v našem koncu je tudi jutri miklavž, sem pa sklenila, če bo sneg ne grem nikamor....K pa šivi...bodo pa še en dan počakali....T pa tudi ma da je zdrav in tako se nič več ne sekiram. user posted image  

imejte lep večer, meni že možiček user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4771
3.12.2009 20:03:46   
Dudica1
Mi imamo pa miklavža v soboto zvečer user posted image user posted image user posted image ...T že komaj čaka...doma pa je v nedeljo zjutraj in dol pri babi nekaj malega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
3.12.2009 20:09:20   
KatMat
no skuhala sem pojedl smo,pa jožefa pa marijo sem ze naredila,sam se baby jezus mi manjka....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
3.12.2009 20:12:01   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Joj, bom popenila s tem našim pupekom. Sploh noče več jesti ničesar na žlico user posted image Sem mislila,da je to samo pri zelenjavi,pa zdej zavrača tut kašico. Se obrača stran, zapira usta, odriva žličko...je kak deci še kokr tok normalno pojedel, pol pa ni šans,da mu kaj v usta spravim. Pa ne gre za to, da bi bil že sit, ker joško pa pol še veselo cuza. In ko naju gleda, kako jeva, se kar trese, ampak ko mu hočeš v usta dat pa ko da bi zadrgo zaprl.
Sploh ne vem več, kaj narest. Namest da bi skos več jedu, on skos manj? user posted image user posted image Pa mislim, da ne gre za to, da mu ne bi bilo všeč-kar ima v ustih, poje. Sam v usta je problem spravit.

Drugače pa mislim,da mu padec ni pustil kakih poškodb. Je bil popoldne prava tečka, da sem ga kar malo nadrla. Se potem ni več oglašal, edino prijazno se mi je smehljal user posted image Se mi je hotel nazaj prikupit zgleda user posted image

Še dobro,da bo kmalu v mižulah...bi se mi še zrolalo drugače.

papuang ti povem kako sem jaz naredila, nevem mogoče pa ti uspe kaj podobnega.

naš je tut vedno manj in manj jedu (pa že tako v štartu sploh ni pojedu kej dost)... pol sem mu začela že sadje dajat in na koncu mi ga je uspelo premamit s ta mehkim/sladkim kakijem, zmiksanim v katerega sem dodala vrelo vodo da je vsaj malo vroče potem vseskupaj in pa vseskupaj je dost vodeno bilo tako da je lahko napol že srkal iz žlice. Prvi dan je pojedu 5 žlic, drugi dan 10 tretji dan je pojedel že ful tega in pol nekak od takrat mu lažje v usta dajem žličko.

Skratka kar sem ugotovila da je ključno za GH pri našem fantalinu: da je zmiksano (struktura hrane ga ful moti - zaenkrat mu miksam da vsaj kaj dam vanjga, bom pa počasi opuščat začela), da je toplo (moram pa naredit res vrelo in pihat ko nora da ostane še toplo do konca hranjenja) in da je čimbolj tekoče (če je premalo vodeno mu kar nekak ne spolzi po grlu zgleda) če karkoli od teh 3 manjka mu bom uspela samo 5 žlic dat pa bo jok. Tut dostikrat ko se zatakne pomaga, da mu dam 3 žličke vode. pri prvi se kremži pri tretji pa že hlasta user posted image no pol pa ga lahko nahecam še s kako žličko GH

Naš Tomotej je pa zdej okopan (ga očka vsak dan okopa, da lahk mami bluzi po netu tacajt user posted image ) in bo čez kake 2 uri šele šel v mižule .. al pa celo 3 ... joooj kako bi mu mal uro prestavla ... sam bi pa da zjutri lihtao spi do 8 user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
3.12.2009 20:22:59   
PapuaNG
meduzica-sej men je ravno to čudno, da je recimo kašice že pojedel po dva deci ali več, kolerabo, brokoli, bučke pa polento je isto zmazal (ok, ne tako kot mlečno kašico,pa vendar). Odkar je bil bolan in se je več dojil, gre pa samo še na slabše. No, bom probala še tvoj 'recept', pa bomo potem videli...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?