Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:42:34
|
|
|
|
petra a
|
hvala oliva-jih bom kar poklicala, nekaj niso dobro zatesnili pri steni, sicer z zaprtim balkonom, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:43:52
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 petrazg, tubby lepo se sprehodita in sprostita Hvala PetraZg tudi lahko pri Merkatorju, jaz bom z avtom šla do tja, bo tema od tam pa greva peš Pridem tudi jaz kar z avtom . Potem pa peš naprej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:44:45
|
|
|
|
petra a
|
petra-presliši jih, saj veš kake so une koke tam v vašem vrtcu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:45:15
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg ja to je pa druga zgodba če otrok zboli kasneje ko je že v vrtcu...neodgovorni so tisti ki dajo bolnega v vrtec. Pa da ne boste mislile da nisem videla enega primera...zjutraj mamica pripelje otroka starega malo več kot 1leto,ga preobleče da ŽLIČKO CALPOLA in gre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:47:08
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a petra-presliši jih, saj veš kake so une koke tam v vašem vrtcu Ne, sej ga nisem peljala v vrtec. Samo razmišljam kaj bi bilo, če bi ga dala.... Hotela sem samo napisat, da niso vse mamice enake in ne dajo zanalašč bolnih otrok v vrtec... Bi pa tistim, ki to naredijo zavestno, zavila vrat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:47:08
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, vam bom našo zgodbo povedala... Je Anže bil že od ponedeljka doma brez driske in vsega, preventivno. Niti ni kašljal, ne smrka, ni imel vročine. In je p. v torek rekla, da lahko gre v vrtec. Sva ga v sredo še obdržala doma, ker je bil moj doma... včeraj je bil 100%. In se odločiva, da gre danes v vrtec. Zjutraj ga oblečeva, nakar mali reče da gre kakat... in kaj je bilo driska... Seveda je ostal doma. Samo , če ne bi bilo tega bi ga dala v vrtec (v prepričanju da je zdrav) in bi me potem klicali in zmerjali za neodgovorno mamo... Včasih niti ne veš, da je bolan in ga daš v vrtec. Petra to je drugače, ona je že bla bolna in je bla 2 dni doma, pa če veš da je otrok bolan da se pozdravi ga maš še kak dan doma ponavadi ne, ne daš takoj prvi dan ko je brez vročine v vrtec? Učer je bla ena punčka pr umivalniku in je rekla moji tašči da je zjutraj bruhala, no pa jo je mamica vseen peljala u vrtec... pa še ena, k je šla otroka cepit pa ugotovijo da ma ušesa vneta, mu dajo antibiotik on pa že naslednji dan veselo v vrtcu to vse ta tedn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:48:27
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa da ne boste mislile da nisem videla enega primera...zjutraj mamica pripelje otroka starega malo več kot 1leto,ga preobleče da ŽLIČKO CALPOLA in gre Ma pa ji nisi nič rekla... babnca zmešana... Jaz bi ji napela par krepkih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:49:49
|
|
|
|
petrazg
|
Za vse, ki tega še ne vedo... ženske so pravi angeli! tudi če jim kdo zlomi krila, letijo dalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:51:17
|
|
|
|
petra a
|
če kero zanima... Nov program Univerze v Ljubljani (za moške) na bolonjski način Program študiranja za moške Modul 1 1. Naučiti se živeti brez mame (2000 ur) 2. Moja žena ni moja mama (350 ur) 3. Kako doumeti, da je nogomet samo šport (500 ur) Modul 2: 1. Ne biti ljubosumen na svoje otroke (500 ur) 2. Ne govoriti neumnosti, kadar ima žena obisk (50 ur) 3. Kako obvladati sindrom TV daljinca (550 ur) Bonus: 4. Ne urinirati mimo školjke (167 ur + praktični del) 5. Kako razumeti, da se čevlji sami ne pospravijo v omarico (800 ur) 6. Kako najti pot do koša za umazano perilo, ne da se perilo med potjo izgubi (500 ur) 7. Kako preživeti prehlad brez drame (100 ur) Modul 3: 1. Kako zlikati srajco v manj kot dveh urah (praktični del) 2. Prebavljati brez riganja, medtem, ko ona pomiva posodo (praktični del) Modul 4: 1. Začetna stopnja: gospodinjski aparati (prikaz z diapozitivi) - ON....vklopi - OFF...izklopi 2. nadaljevalna stopnja: Moja prva Knorr juha, ne da prekipi (praktični del) TEME ZA DISKUSIJO: (z obzirom na kompleksnost tem je lahko na razpravi največ 8 kandidatov) Tema 1: Likanje - od pralnega stroja do omare... ta skrivnosten proces Tema 2: Ti in elektrika - ekonomske prednosti, kdaj pokličeš mojstra Tema 3: Zadnje znanstveno odkritje- kuhanje in odnašanje smeti ne povzroča impotence Tema 5: Čeprav si z njo poročen, ji vseeno smeš kupiti rože (razgovor s psihiatrom) Tema 6: WC papir - ali papir sam zraste na držalu za papir? Tema 7: Kako spustiti pokrov školjke - korak za korakom (video posnetek s Harvarda) Tema 8: Deodorant - doziranje, uporaba (praktični del se izvaja na prostem) Tema 9: Osnovna razlika med košaro za umazano perilo in tlemi (laboratorijski poskus) Tema 10: Moški kot sovoznik - ali je genetsko možno, da ne komentira, ko ona parkira? Tema 11: Komunikacija: mentalne vaje za razumevanje: Če je nekaj v predalu, se ne sprašuje >v katerem?<, ampak poskušaš najti sam. Tema 12: Ali lahko skodelica za kavo sama poleti do pomivalnega stroja? (praktični del vodi David Copperfield)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:52:02
|
|
|
|
petra a
|
grem po ta malo v vrtec, čao
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:54:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa da ne boste mislile da nisem videla enega primera...zjutraj mamica pripelje otroka starega malo več kot 1leto,ga preobleče da ŽLIČKO CALPOLA in gre Ma pa ji nisi nič rekla... babnca zmešana... Jaz bi ji napela par krepkih... Ma kaj hočem...očitno nima vse poštimano v glavi...ne vem no,pa če bi vedela da mu nekaj ne štima logično ga ne dam v vrtec,samo zato da bi ga bla frej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:00:04
|
|
|
|
šivilja
|
Sem jaz tudi že slišala: je naša ponoči bruhala, pa pol ni več zato sem jo pripeljala! Sem sepritožila pa še na roditeljske sem pred vsemi rekla, da se bolnih otrok ne vozi. Nisem je sicer poimensko izpostavila, a je presneto dobro vedela o čem govorim. Drugače imajo vzgojitelji itak navodila, da bolanega otroka zavrnejo, samo vedno se to ne opazi takoj. Petrazg če pa otrok v vrtcu zboli, je pa druga stvar. Imam pa drugače srečo, ker otroke vozim v vrtec pri KC, kjer je veliko zdravstvenega osebja, ki se zaveda nevarnosti (za svojega in druge otroke) in imamo malo takih neodgovornih staršev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:19:41
|
|
|
|
tubby
|
Punce kaj bo dobrega za kosilo? pr nas ričet-kuha tašča, jaz pa sirove štruklje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, vam bom našo zgodbo povedala... Je Anže bil že od ponedeljka doma brez driske in vsega, preventivno. Niti ni kašljal, ne smrka, ni imel vročine. In je p. v torek rekla, da lahko gre v vrtec. Sva ga v sredo še obdržala doma, ker je bil moj doma... včeraj je bil 100%. In se odločiva, da gre danes v vrtec. Zjutraj ga oblečeva, nakar mali reče da gre kakat... in kaj je bilo driska... Seveda je ostal doma. Samo , če ne bi bilo tega bi ga dala v vrtec (v prepričanju da je zdrav) in bi me potem klicali in zmerjali za neodgovorno mamo... Včasih niti ne veš, da je bolan in ga daš v vrtec. naša zgodba je enaka. včeraj sem ga imela doma, ker je prejšni dan zvečer zakuhal - 38.5 a se je vročina umirila in začela padati. brez calpola. ponoči nič kuhal. bil cel dan doma, češ da vidimo kaj se bo izcimilo. ni bilo ništa. vse normalno. nobene vročine, enkrat kakal in to je to. danes zjutraj, ga mož pelje v vrtec, na poti reče da ga kakat, hitro šibata in glej ga zlomka. driska. ampak samo zjutraj. sem čakala, kdaj me bodo poklicali, da ga grem iskat. nič. vse bp. a sem s tem neodgovorna ? bolj mislim, da je včeraj popil preveč domačega jabolčnega soka in ga je zvilo. mogoče ga je moralo in da je dal vsaj nekaj virusov ven. al kaj...ne vem, nisem pametna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:48:47
|
|
|
|
petrazg
|
Pri nas bo danes samo pržganka... za naše razdražene želodčke... Tubby kako imaš ti fajn taščo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ola! sva z Ojem tekla iz vrtca, ker sta prišla moj oče in sestra na obisk... fina motivacija! no, pa sta šla domov... in Oja vzela s seboj. ga grem zvečer iskat. bruhanje? pri nas je tako, da O. bruha takrat ko želi. ker vročine nima, driska pa tudi ne, ga peljem v vrtec... no, sem se že naučila prepoznati "fake" bruhanje in bolezensko. v vrtcu še ni bruhal (trkam!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, odkar hodi v vrtec pa pokašljuje... a to kdaj mine?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 15:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa: bolančki pozdravite se!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:05:43
|
|
|
|
lake
|
Pomoje bo sneg, ker ste tok načvekale. Sva se dons s Kasijo opogumle in jih potunkale. Taja je bla sicer mal presenečena ko jeven pršla, ampak jokala pa ni. Oliva, Petrazg za vajine pikice. KatMat Je pa res Tija nekam pohitela. Skor za guinessovo knjigo rekordev. Drgač pa Oliva, se grdo sliš, ampak se navadiš delatna pediatriji, ker če se ti vsak smili, se ti zmeša, tko da z leti rataš mal odporen proti temu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:06:19
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Pri nas bo danes samo pržganka... za naše razdražene želodčke... Tubby kako imaš ti fajn taščo o tem bi se dalo razpravljat no ja ma velik dobrih lastnosti ampak pomisl kok ma ona fajn snaho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
pa je še Urbanček zaspal... priden fantič. in moj je prišel domov. lake, super za "tunkanje"... a bodo naslednjič tudi potapljači? sem tako jezna na situacijo, ker tudi danes nisem mogla z U. na plavanje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:18:10
|
|
|
|
Dudica1
|
Pri nas bodo zdej pečene hrenavke pa pire krompirr in rdeča pesa. Se mi ni dalo nč kuhat. KASIJA in LAKE za tunkanje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:20:00
|
|
|
|
Dudica1
|
dejte mi nekaj povedat jaz mam juho in korenček notr kuhan...kaj naj mu pa dam zraven še...na hitro ker je lačen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
gobova juha.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 16:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja gobova juha. joj, Dudica... to se je nanašalo na to, kaj jem(o) doma.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?