|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 12:16:21   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

K.tja... plavanje, kaj je že to user posted image

Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda?

Jaz lahko grem user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
26.11.2009 12:16:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc user posted image

ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo?

imaš pa prav, mame čudežno zdržimo... user posted image

vidiš, vsak dan se nekaj novega naučim... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno!user posted image

user posted image user posted image

kar celo naselje user posted image user posted image user posted image

bomo potem kot "razočarane gospodinje"user posted image

To so mi na infekcijski rekli... da naj mu dajem čokolado, ker zapira. Coca cola je pa preverjeno zdravilo za drisko... je tako umetna... Sicer je pa najprej drisko imel... Pijačo nam je pa oči pripeljal malo prej... user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.11.2009 12:18:52   
Anonimen
kaj mi je pa zdaj naredil en špaget?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
26.11.2009 12:21:01   
Anonimen
nič, čas je, da še kaj drugega naredim,...

punce, lepo se imejte, da ste "zlate" pa tako ali tako veste, ne? lp;

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.11.2009 12:21:55   
zoja10
K.tja jaz sm dala mal skorje, sam se bojim da jo pregrizne, k jo tko vleče z zobmi...mam skoz strah da bo mela velik kos v ustih in se bo zadušila user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.11.2009 12:23:00   
petrazg
Tubby , a greva potem peš do Panterja?

K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali  ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.11.2009 12:27:02   
tubby

K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali  ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača....

ja lahko, same mal na sprehod a ne?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.11.2009 12:28:01   
tubby

če bi bli večji bi jim dali kaj močnejšega za razkužit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.11.2009 12:43:54   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam

blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz...

frutek testenine sm mislila... ji dajem pa drgač tud že kr makarone k jih jz jem... ji čist zmečkam na majhne kose, pa ma full rada

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.11.2009 12:43:55   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam

blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz...

sem Urbanu kupila hippve prepečence od 6 mes dalje... so z glutenom in jih rad je...
a je katera že dala otročku "suho" žemljo?

jz ji dajem kruh in žemlje.. jih obožuje

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 26.11.2009 12:44:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.11.2009 12:45:05   
petrazg

če bi bli večji bi jim dali kaj močnejšega za razkužit user posted image user posted image user posted image

A veš, da  coca cola bolj pomaga... user posted image user posted image user posted image

Ja, same greva enkrat popoldan, a vredu?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.11.2009 13:03:08   
tubby
PetraZg ja lahko kdaj pa? tam 16.30 ti je ok?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.11.2009 13:07:19   
šivilja
Ja za coca colo sem jaz tudi že slišala, aprobala pa še ne.

Jaz tudi že razmišljam o polovičnem delavniku - trije otroci pa mož, ki hoče delat kariero. Samo bolj mislim, da bi probala tako, da bi delala tri dni, dva dni bi bila pa doma. Hja, pa delodajalec se mora strinjat.

Še vedno se igram z idejo o četrtem otroku, pol bomo pa že mal računal, če se bolj splača mogoče doma ostat pa občasno kaj počet. Nekaj sem že postorila v tej smeri (ne v smeri otroka, da se razume), neke ideje pa še razvijam.

Samo kot pri večini nastopi še en problem - že zdaj smo bolj natesno (seveda ne tako kot nekatere), amo četrtega pa res ne vem kam bi dala. Tako da bi si mi tudi radi omislili kakšno hišico in to v Ljubljani, za to moraš pa na lotu zadet, ne pa službe pustit.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.11.2009 13:10:40   
Dudica1
O delavnem urniku pa tud jaz razmišljam za 4 ure...mam že ene plane v tej smeri in ponubo tud...ampak najprej počakam če dobim vrtec z septembrom potem pa bo treba.Do takrat pa bom še uživala lepo še čez poletje domauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.11.2009 13:15:25   
petrazg

Tubby to je meni čisto prehitro. Moj pride domov tam okoli 17 ure. Lahko se zmeniva ob 17.30 ali 18.00...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.11.2009 13:16:42   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?

flaška ubistvu sem jaz gledala kako je naša fizioterapevtka to počela bom poskusla napisat

vaja je podobna kot za prevračanje čez bok iz hrbta na trebuh le da se spodnja noga (torej če je na desnem boku desna noga) pokrči čisto k trebuhu, zgornja noga pa se pokrči ampak 90stopinj zamaknjeno (bolj stran od trebuha) potem pa nekako pritisneš z zasukom na medenico (v tem primeru levi bok) se nekako ustane

en link sem našla kako ena punčka sedi sam žal ne pokaže tudi kako se ustane. Pozorno glej kako ima nogice ker tako morajo bit ko se usede http://www.youtube.com/watch?v=ocKqMf2WrxY&feature=related

če bi naš to vsaj malo bolj znal bi posnela sam ne smemo še te vaje delat ker ni dost ojačan, pa se mu lahko zameri

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.11.2009 13:23:13   
majana79
Nore ste... Kaj ste vse napisale user posted image

Midva sva šla ven, da je zunej mal zaspal... Samo se zdej spet krega z vsem živim v igralnem centru.

coca cola in bobi palčke so preverjene pri slabosti pa driski user posted image

Mi bi pa radi kar tukej ostal pa dokupil zraven eno stanovanje, pa nam ne dajo user posted image Tako da bog ve kje bomo pristali... Vsekakor pa dokler nimamo večjega stanovanja ne bo še enega user posted image , ker ga res nimamo kam dat...

petra, upam da se kmalu pozdravite user posted image user posted image user posted image

J. se pa spet neki postrani drži, ves je zvit pa ne vem od česa user posted image Potem ko pa pridemo k P na pregled pa pravi da ni nič...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.11.2009 13:24:12   
tubby

Tubby to je meni čisto prehitro. Moj pride domov tam okoli 17 ure. Lahko se zmeniva ob 17.30 ali 18.00...

pol pa 17.30 če boš lahko. Pridem do Hoferja pa greva skup tja? hm sm nek morva prit čez progo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.11.2009 13:29:45   
petra a
katmat-ne morem da ti ne bi napisala, samo ne me narobe razumet, želim samo dobro...tvoja pupa je premala da bi stala na nogah, kaj šele hodila. tudi vsak pediater bi ti povedal isto in ti rekel da jo ne postavljaj na noge. verjamem da se ti dobro zdi. vendar v dobro punčke tega ne pusti in jo omejuj če bo treba. da ne bo imela nato kakšne probleme z mišicami, sesedanjem kosti, hrbtenico.

flaška-pomagaj ji tako kot kaže filmček o emmi. v ležečem položaju jo daj na bok, pokrči nogici, spodnjo še bolj, rokici ji postavi na tla ob nogici in ji pokaži kako naj se z rokicama počasi dviguje, najlažje sedi, če se z rokicama opira na nogice...mah, težko je to napisat, lažje pokazati.

petra zg-tudi jaz pošiljam user posted image user posted image za oba tvoja otročiča. Upam da se hitro izmažete ven. kar nadaljuj z coca colo, morda probaj še z blagim metinim čajem, tudi ta pomaga proti driski. sicer sprobano pri driski od hrane, ne vem če pomaga pri virusni driski.sej razumeš kaj hočem povedat.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.11.2009 13:53:55   
FLASK_A
Ok, bom poskusla. Hvala!

Zdele pridejo miza in stoli!!! Cant waituser posted image Za jogi se mi pa noben ne javiuser posted image Ta je pa res dobra. Naj bi ostavili v tem tednu. Uf.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.11.2009 13:58:12   
petra a
flaska-jaz sem se 2 leti nazaj tkole selila, ta mala je bla stara pol leta, prišli med 4 stene, je blo treba vse opremt...na hitr seveda...ni čudn da si tako napeta in razdražljiva, verjetno tudi utrujena od vsega in vseh...srečka, malo se nasmej in lepo počasi guraj dalje, saj bo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.11.2009 14:00:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

flaska-jaz sem se 2 leti nazaj tkole selila, ta mala je bla stara pol leta, prišli med 4 stene, je blo treba vse opremt...na hitr seveda...ni čudn da si tako napeta in razdražljiva, verjetno tudi utrujena od vsega in vseh...srečka, malo se nasmej in lepo počasi guraj dalje, saj bo

user posted image Mogoče mi pa manjkajo take sanje kot jih je imela Katmat... Ali pa da bi bilo tako zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jogija pa ne bo- se jim je dostavni kombi pokvariluser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.11.2009 14:03:49   
petrazg
Flaska tebe pa jezijo...user posted image

Petra a ... veš kako komaj čakam, da se tole konča. Zdaj sem dala oba v posteljo. Bomo videli kako bo... A Nejc je ok?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.11.2009 14:11:55   
OliveOyl
Pri nas je padla žrtev št.2 Tina user posted image ,se mi je zdela nekam cmerasta zjutraj,pa kosila ni hotela pol pa s trgovine pridem (20min) pa čist rdeče očke in 38,3 temperature.Čist je boga,sam jamra.
Zdaj je zaspala,pol ji še enkrat pomerim vročino če bo treba kaj dat.

Za drisko pa tudi pri nas laufa coca cola pa bobike.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.11.2009 14:14:57   
petra a
petra-ja, Nejc je od včeraj o.k., sem klicala v razvojno če dobiva nov datum, pa je rekla da če je že dobr naj kar prideva, pa sva šla

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?