Eva19
|
Dobro jutro mamice Po doooooooolgem času se spet mal oglasim,sam sej veste kako je, kar ne najdem časa. Sicer kakšnih extra novih novičk nimam. Lia lepo napreduje, se vrti kot vrtavka, ko je bila stara 5 mesecev, je bla še vedno samo na hrbtu. No zej je pa v 14 dneh ful napredovala, spi po novem vedno na boku, če je dolgo ne dvignem,ko je budna, jo najdem na trebuščku, zdej se zelo spretno obrača na trebušček v obe smeri, edino nazaj še ne znamo ampak bo tud to že osvojila. Kako so pa vaši sončki kaj s sedenjem? Naša je še čist majava. Sedi nekaj časa, če je naslonjena recimo na kavč, ampak se slej ko prej prevrne naprej ali pa v stran. Zdej se tko igrava, da sedi med mojim nogam, pa igrače pobirava. Res se mi zdi, da nima še nobenih mišic, da bi lahko sedela, na nogice se pa tudi ne postavljamo. Če leži, se z nogicam tok opre, da ritko čist v luft dvigne, ampak če bi jo pa tko hotu postavt na nogice, jih pa pokrči k sebi. Sam sej to ni verjetno nič narobe... ma še dost časa za te stvari, kajne? V vozičku mi kar lepo sedi,ali pa v stajici, sam tam je malo bolj založena z igračam in se nekak ujame da se ne prekucne. Jemo gosto hrano čist na polno, jemo praktično vse, ji dajem vse mlečne izdelke, sem pediatrinjo vprašala in je rekla da če po 14 dneh ni bilo nobene reakcije, potem je pač melko za nas vredu. Zelo rada ma mlečne riževe kašice. to jeva dopoldan za malico. Za kosilo imamo ponavadi zelenjavno juhico, je vso zelenjavo ali pa pire krompirček in meskać, jedla je že špinačo, sataraž, filane paprike morm rečt, da praktično res je vse in s prebavo nimamo težav. popoldne pa za malico dobi potem kakšno sadje zvečer in zjutraj pa je pri nas še vedno flaša mleka zakon Drugač sva bli pa mal prehlajeni dele, zabasan nosek, pa 37,6 vročine, no ampak hujšga ni bilo in smo že bolje. Upam da bo kmalu sonček spet, da bomo lahko spet naprej uživali na sončku. Lep pozdrav vsem vam in vašim
|