Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 11.4.2010 20:52:48
|
|
|
|
tassika
|
Pri nas pa čist vn pade, če ji držiš roke, nasplošno je ful alergična če nima prostih rok. Jo tudi bolj zanimajo kot noge in vse večinoma počne z njimi, o kakšnem nožnem palcu v ustih lahko samo sanjam, so roke preveč zakon
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 11.4.2010 20:55:02
|
|
|
|
podezelje
|
večer! ko midve jeva na žličko, ji jaz na veliko neklaj razlagam,dajem žličko v usta,ji govor,da je ful dobro,skratka jo animiram in pozabi mahati z rokicami.če mogoče poskusiš,da ji daš igračko v roko?zvečer poskusim res čim hitreje in z čim manj norenja,da poje. čez dan pa ji dam v eno posodico malce hrane,žličko pa se igra,ko moja animacija ne deluje več mirno noč vsem
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 11.4.2010 21:21:09
|
|
|
|
rožica13
|
Čer! tassika, ko mi Lina tako nagaja, vzamem eno igračko in ji tko gor maham z njo, da steguje roke za njo in pol ji hitr podturim žličko v usta, pa še ful lepo takrat usta odpira . Ko pa poje iz žličke, ji dam igračko, da jo malo prime in jovo na novo. Danes ponoči, se je kar naprej zbujala, jedla je 3krat ali pa 4krat, ne vem ker sem bila že čisto zmešana, poskušala sem jo uspavati brez hranjenja a večino mi ni uspelo. Danes zvečer pa sem ji dala najprej pirino kašico jesti (jo nekaj časa nazaj ni marala) in je lepo jedla in pojedla kar nekaj, potem pa je spila še 120 ml mleka, bi ga verjetno še če bi imela prpravlenga. Tko da upam, da bo kaj boljše spala. Super eva1 za tole info. o ušeskih, ker Lini vedno gledajo ven, ko glavo obrača sem in tja, pa ji kar naprej popravljam kapo. Do kdaj pa morajo imeti kapo v vozičku če npr. ne piha? Fino, da sta končko preživela operacijo in da bosta imela sedaj mir!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 11.4.2010 21:29:54
|
|
|
|
tassika
|
Jaz ji jo ne dajem več, kape, ali ima trak če piha, ali pa klobuček, pa še tega zato, če jo vzamem vn, da ne bi kakšne sončarice staknila. No če je tako hladno kot danes ima potem kapuci od termovolurčka, če pa je tako kot v petek +25 skoraj pa ni imela nič. Še tko sem ji vsakih 5 min nekaj slekla, ji je bilo tako vroče, da tudi jesti ni hotela.
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 9:24:04
|
|
|
|
lenybaby
|
Mi pa kr pridno papamo sam včasih si mora v polna usta še roko stlačt... joooooj, skoz treba brisat rokice in okol ust, ni druge. Js mu čez slinček ponavad dam še na pol prepognjeno plenico in ma tko rokice spodi skrite ampak to mu nardim da ni lih ves usran od kašice... Ne vem kolk se kej pr nemirnih rokicah obnese Mamo pa dons 5 mescooooov!!!! Jiiiipiiiiiiii! Zdej je tud uadno že velik fant! Haha! Začel se mi je vrtet po postli, v zibki je včer že na boku spal, očitno mu je bl pasal kt na hrbtu, uživa če ga za moment postavim na nogice, tko proučuje svoje roke in roke drugih, itaq bi jih vse stlaču v usta.... pa ta nova pogruntavščina - dudo je treba prou obrnt da paše v usta... pobere jo, jo da najprej hrbtno v usta, jo da vn, pogleda, počas obrne in nacentrira direkt u usta! Ma je hecen! Tlele mi čiča zdej v naročju in meče po tleh vse kr doseže, miza je pa itaq čist slinasta... Moj lump, ni kej! Pol bova pa rolado naredla tolk mal za rojstni dan... no mesec al kaj že! Perlica76 - tistga o količini obroka tud js ne štekam lih Tko je pisal na listu, takrat ko sm jo mela (patronažno) šanso prašat, nisem vidla tega tk da.... Rekla bi da bl mlekec, čeprov tud kašice lahk meriš v ml... Js se kr na mojga minija trenutno zanašam - ko zapre usta pravi da ma dost in noben nau not spravu 200 ml če on ni več lačen... tk da... Po moje bo kr držal - velikost jabolka oz. pesti.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 17:25:33
|
|
|
|
nogavicka80
|
Na hitro... Studi mi začeli z GH in imeli isti problem kot ti tassika. In sem ji avtomatsko z roko (podlahtjo) prekrila njene roke (kot če bi v Gardalandu dobila čez tisto varovalo - si znaš predstavljati?), z drugo roko pa sem jo hranila in je res lepo jedla!!! Začela pa sem s kuhanim in z vilico pretlačenim korenčkom. Govor je bil tudi o oblačenju. Pri tem zmešanem vremenu imamo mi čebulni sistem in dekco za vsak slučaj s sabo. Drugače pa za kilažo ne vem na pamet, imamo v kratkem P in poročam. A katera ve kakšen je povprečen časovni interval med 2. in 3. zobom? Saj vem, da je pri vsakem drugače, ampak kake so vaše izkušnje recimo? Namreč mi imamo 2, zgornje dlesni pa si drgne kot nora... Lep dan! Šibam...
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 19:22:46
|
|
|
|
valerija77
|
Punce danes sem pa Hapy, Hapy, Hapy,... Sem bla pr odvetnici, ker sem imela že od leta 2007 tožbo zaradi dodelitve starejšega sina in je pred nekaj dnevi prišlo iz višjega sodišča, da je zadeva zaključena in je sin dodeljen meni. Stiki žal še vedno ostajajo enako kot so bili (en teden pri očetu in en teden pri meni), vendar jih bomo sčasoma itak zmanjšali ko bo treba iti v šolo. Sam da je sodišča konec!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 19:56:37
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77 Punce danes sem pa Hapy, Hapy, Hapy,... Sem bla pr odvetnici, ker sem imela že od leta 2007 tožbo zaradi dodelitve starejšega sina in je pred nekaj dnevi prišlo iz višjega sodišča, da je zadeva zaključena in je sin dodeljen meni. Stiki žal še vedno ostajajo enako kot so bili (en teden pri očetu in en teden pri meni), vendar jih bomo sčasoma itak zmanjšali ko bo treba iti v šolo. Sam da je sodišča konec! Super!!!!! Sem vesela za vas
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 20:48:30
|
|
|
|
Perlica76
|
valerija77!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 12.4.2010 21:00:15
|
|
|
|
ninka80
|
valerija, čestitam, super
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 8:09:44
|
|
|
|
podezelje
|
valerija-super.sem vesela!!! pri nas je včeraj bil ful naporen dan. spomnila se je,da bo kričala med vsakim uspavanjem.takih glasv nisem pri njej vaje in sem bla prav zmedena .obred je ponovila celo zvečer,ko nikoli ne joče je že rabla pokurit energijo,ker sva cel dan ble zaprte med 4 stene.sem pa jaz zbolela,smrkam,kiham,vse boli. upam,da ni nič prenosljivega.mislim,da me je klima "poškodovala".je pa naša punca non stop na kravicah. sploh noče več biti na hrbtu moram danes nabaviti večjo podlogo za na tla.kaj priporočate?pa še to:naša punca,ko pase kravice in ne more več,da glavo naravnost dol. ne zna je obrniti na stran.kaj menite,je to ok?me je ful strah jo pustit samo,še na wc ne upam,ker se bojim,da bi se zadušila.sem poskusila jo ful dolgo pustit,da vidim,če bo obrnila,pa NI.nikoli je nisem dajala spat na trebuh,glavo pa dviguje od rojstva.pa še to:imajo vaši srčki tudi črno za nohtki?živimov bloku,kar pucamo,ji roke umivam,a za nohtki ima vedno črno. v upanju,da ta smotan dež kmalu nekam odide,vas pozdravljam.
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 10:35:03
|
|
|
|
lenybaby
|
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77 Punce danes sem pa Hapy, Hapy, Hapy,... Sem bla pr odvetnici, ker sem imela že od leta 2007 tožbo zaradi dodelitve starejšega sina in je pred nekaj dnevi prišlo iz višjega sodišča, da je zadeva zaključena in je sin dodeljen meni. Stiki žal še vedno ostajajo enako kot so bili (en teden pri očetu in en teden pri meni), vendar jih bomo sčasoma itak zmanjšali ko bo treba iti v šolo. Sam da je sodišča konec! Čestitke! Perlica - hvala za link!
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 11:50:21
|
|
|
|
valerija77
|
Punce hvala. si bom zdej res oddahnila od vsga skup. Mišeka pa kr pogrešam , ne grem skoraj cel teden v sobo, sam tolk da prezračim , pa pobrišem prah in tla. Ma sej bo. Mi pa tamali dans nagaja..vragec mali. cel dan je že neki sitn. Ga zobki matrajo, ampak jih ni na spregled, slin se pa kokr polžek.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 11:50:29
|
|
|
|
rožica13
|
Valerija77 - super, čestitam podezelje - Lina ima tudi zopet težave s spanjem, tko lepo je že zaspala, zdaj pa spet uspavat na rokah, zraven pa poskakovat in guncat . Mogoče jih vreme daje, ali pa mlaj, ki bo jutri. Priporočam ti, da kupiš za po tleh te velike puzle iz pene, jih lahko poljubno zlagaš, dajo se sestavljati, oprati, pa še mehke so.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 13:05:15
|
|
|
|
pikica 28
|
hello punce... najprej valerija77 tebi super, da je konec sodišče no pri nas smo še vedno hiperaktivni papamo radi...samo začeli smo noro lulat ponoči...in naš srček je že en reden vsako noč čisto moker, da se nonstop preoblačimo....sem kupila pampareske (nočne) in je še slabše. Danes ponoči je bil ob 1 zjutraj njegov hrbet čisto moker, sva se cela preoblekla in zjutrja spet jovo na novo....Sploh ne vem kaj naj naredim...Čez dan je pa vse OK....ponoči pa joj... Ima katera kakše predlog??? Imava pa namreč navado, da najprej pojeva žitno kašico, potem se skopava in tik pred spanjem še flaša mleka...med kopanjem pa čajčka, ker je zeloooo žejen, ker tako nori...Sedaj pa razmišljam, da bi mu dala najprej flašo mleka, potem tik pred kopanje še žitno kašico in po kopanju čajčka, in potem pančkat...Mogoče ima preveč tekočine naenkrat????
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 13:11:46
|
|
|
|
eva1
|
Pikica-pri nam zdržijo ponoči le pamperske premium care ki so izdelane v nemčiji..
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 15:44:03
|
|
|
|
Eva19
|
valerija77 čestitke za sodišče....glasek sem pa tud oddala joj je bedno vreme no čist nič ni za počet in naša tamala je zmer prov slabe volje, kadar je tkole... no ja, zdej je vsaj končno zaspala mal. sva pa prej jedle krompirčka, pa ni bla neki navdušena nad njim no ampak je vsen pol kr neki pojedla... nič, lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 13.4.2010 17:49:46
|
|
|
|
tassika
|
Ojla, samo na hitro: Valerija super za razplet Jaz sem pa danes tako utrujena, da je groza. Organiziram krst in praznovanje 30 let od mojega, groza kolk je vseh zadev in zdaj naju je še župnik razveselil s tem, da morava v pon zvečer na priprave za krst. No varuško sem že naročila. Prid emoja sestra, jaz bom tamalo dala spat, pa upam, da ne bo panike, še nikoli je nisem pustila. Evo tole je pa naša pridobitev z konca marca
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 14.4.2010 9:40:47
|
|
|
|
pi82ka
|
valerija česstitke...glasek pa tud oddan Mi gremo pa danes k meni v službo na obisk...upam da ne bo jokala :) Že en teden čakma uno zimsko vrečo za na voziček...no tok dolg smo jo kupval, da jo sploh rabl ne bomo ha,ha,ha al pa, k je tok blesov vreme. A ve še uporabljate vrečo? Ta janejeva je res zimska in full topla, tko da res vprašanje če jo bomo zdele rabil...bo pa jeseni prav prišla. Danes je pošilka nekje na poti do mene...tko piše pa bomo vidl če bo prišla do mene še danes. Naša je pa včeri tok papala po žlici da je joj...sem ji dala 60ml mleka pa 4 žličke prosene kašice in pol majhne banane-nč ni ostal za mami ha Imam pa problemček...na učku, veki ma že en teden tak rdeč flek...neki izpuščajči se ji delajo...ko sva bile na pregledu je rekla P da to ni nč hudga eni majo pa na ličku al pa na ušesku, da če bo pa res full naj pa nazaj prideve...bom še mal počakala da vidim al bo izginal al ne. A je mela še kera kak tak poblem? pa,pa
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 14.4.2010 11:14:08
|
|
|
|
divja
|
mi smo pa danes stari 5 mesecev joj kako gre hitro naprej, še malo pa bo treba v službo.... smo kar pridni, zobka še ni, vendar mislim da bo kmalu, ker se že nekaj čuti, kar tudi pojasni popoldanski jokec drugače sem pa tudi jaz prijavila mojega malčka na šparovo nagradno igro, tako da se priporočava za glasek Majhni koraki lahko naredijo velikowww.majhnikoraki.siPozdrav. Z mojim malčkom sodelujeva v Sparovi dobrodelni in nagradni akciji 'Majhni koraki lahko naredijo veliko'. Sodeluj tudi ti ter glasuj za naju in nama pomagaj na poti do sijajne glavne nagrade – letne zaloge plenic. S glasom podpore se lahko poteguješ tudi za lepe nagrade.
|
|
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 14.4.2010 11:28:27
|
|
|
|
juniorka
|
Samo slikco na hitro, Nasa velikonocna smejka lep pozdravcek, bom glasovala, pa valerija, super!!!!!!!
|
|
RE: Novembrski kostanjčki 2009 14.4.2010 12:34:36
|
|
|
|
rožica13
|
Oj, no mi napredujemo pri (ne)zbujanju ponoči, danes je jedla samo enkrat, potem pa ob 6.00 , vmes se je 2x zbudila ampak je sama nazaj zaspala. Ko je 1. jedla, sem jo malo prej dala stran tako da ni še čisto zaspala, pol pa pol ure ni zaspala, sem ji dala dudo in si jo je z roko dala ven (to zdaj vedno dela, grrr), pa sem jo pol kr pustila (sem bila čisto pri miru, še dihat nisem upala), malo je vsake tolko jamrala, se premetovala sem in tja a je sama zaspala in brez dude . Zdaj sva pa bili zunaj s kengurujčkom 1 uro in ji je bilo tko všeč! Utrujena je bila pa tudi tako zelo, ko sva prišli nazaj, da je takoj zaspala! juniorka, kakšno luškano pupiko imaš, pa tko veliko lask že ima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?