juniorka
|
podezelje- jaz sem imela isti problem s kasico pr prvem, pa sem pol 2x raj nardila, al pa da ti kdo, ko ti zmanjkuje, hitro zmesa se drugo porcijo, upam, da ves, kaj mislim... lahk pa keramicno skodelico pogrejes prej, da je vroca in das pol na stran, bo tud toplo pocakalo nekaj casa, tko sem jaz delala z obroki gh kasneje pr prvem. Glede zelenjave, lahko jo blansiras in zamrznes, pa pol skuhas do konca, ko rabis! Najboljs je pa itak sveza, kuhana na pari. vodo jaz kr prekuhavam, tud zase, minuta dela v grelniku vode, pa kontrolo imam, kolk popijem Pri prvem pa nisem bla vec 'obcutljiva', ce je kje neprekuhano pil po prvem letu ! Nasa tud neki strajka, sploh noce zize videt, se dret zacne, pa vem, da je lacna in jo moram prav prisilit . Drugace se pa obraca, cveka, igracke so zakon, se zamoti po 1 uro... se vedno jo pa vetrovi matrajo Z gh sem zacela 2 dni nazaj, sem kr aptamilovo kasico nabavla, ker ze mleko pije ( ceprav sam zvecer, pa zadnje case samo 100ml). No, pa ni navdusena, sploh noce pogoltnit, malo mljaska, pol pa ven pljune. No, saj bomo komaj 5m, tako da pocasi, pa bo. Drug teden jo grem spet tehtat, se mi zdi, da se nic kaj ne redi... nimam problemov z nosenjem , ceprav je ful malo na rokah. Vstajanje oz. postavljanje na nogice... tavecji je pr 8m zacel in mu nisem nikoli pomagala, tudi na fizioterapiji so odsvetovali, ko bo sam, je ok... Tako da sem kr presenecena nad tem, da se nekateri ze sami postavijo na noge iz sede . A se prime in gor potegne al kako... si ne znam predstavljat, nasa se ni tolk dalec ok, lep pozdravcek vsem