juniorka
|
Koncno sem se malo naspala ponoci, je jedla mislim da 3x, pa malo crkljala, ostalo sva pa spali... malo me hrbet boli, ker sem bla cudno zvita zgleda.. namrec nasa bejba noce spat v svoji postli, ceprav se drzi moje, ampak hoce bit zravn mene... tako da lepo pustim, da zaspi na joski in se pol samo malo odmaknem. Sem poskusila vse drugo, pa se ne obnese, ker nisem pol nic spala! Tassika, dude tudi nasa noce, za kako minuto al dve vcasih... nohtki so se nasi ze vsi polomili, ko je mela gor rokavicke, drugace sem jaz zacela pr 1 pr enem mesecu rezat. Glede luknjice v srcku, so meni rekli, da prvi dan jo imajo vsi, zato tu regledajo otroka sele 2. dan. Vasa pa je bla prej rojena, tako da se bo pomoje vse zaraslo do regleda, drzim pesti petkapet- nas 2inpolletnik se je malo oddaljil od mene in ima ocija zdaj pod kontrolo, se mu pa ful dopade, ko pocarta malo, pa ji dudo prnese... drugac pa tiste 3 ure, ko je doma pred kopanjem minejo 123. Cakam, da pridem k sebi, da grem malo ven z njim, si ful zelim... Pri nas tako piha, pa 2 dni dez, da se nisva nic sli ven..saj je komaj 1 teden dans stara, ampak vseeno. Sem pa dvignila vecjega s postle zadnjic in sem si ligamente nategnila in me je vse spodaj fajn bolelo se ene 3 dni, tako da se zdaj cuvam, nic ne delam, razen skuham kaj, pa prat dam in kaksno stvar prestavim . Orbitrek bo se malo pocakal Sem pa dobila kr nekaj strij po porodu, pa se skoz mazem... eh, nekaj pa mora bit za spomin, a ne . Nam je danes sponka odpadla, zdaj pa cakamo, da se popek posusi in odlusci ven. V glavnem, lepo se rihtajte, vsem novim mamicam pa cestitke!!!!!!!
|