Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Včeraj zvečer 2 uri, ponoči je spala, ob 6ih zjutraj pa spet in še kar, jo mormo skos met na rokah ker drugač takoj začne jokat pa se zvijat. HB da hoče zdaj vsaj imeti NUKovo dudo iz kavčuka, čeprav jo težko zagrabi, jo pretentam tako da ji najprej dam prst in ko začne vleči potem hitro dudo in jo zagrabi, drugače jo ne zna. In ji ful pomaga.
Smo danes stari 3 dni in tudi trpimo za vetrovi, ker ne uspemo vedno kupcka podret... Dojimo se pa vcasih po 4 ure skup- samo josko menjavam vmes, se najem, spijem, previjem in spet dojim, dojim. Saj bo boljs
.
zelo zvija predno se pokaka, tako se napenja in cel je rdeč revček v obraz! Če mu pomaga ziza, jo dobi,vmes pa tako simpatično napolni pleničko. No in zdaj me zanima, če že dodajate čajek od komarčka?Kupila sem ga v lekarni in se zmeša ena čajna žlička z 100 ml vroče vode. Malo prejle sem mu dala čajek za pit in je lepo vlekel. Spomnim pa se, da moj starejši sinek ni nikoli želel vleči po flaški ne čaj ne moje mleko, ampak samo zizo.
, lepo spančka, danes do 9-ih,vmes smo se previli, malo napenjali in zdaj je pri atiju in bratcu v dnevni in ne vem kaj bolj gledajo smučanje al Nina? Jaz pa hitro v akcijo, posparvljanje, prezračevanje sobic in tuš itddd...še sreča da danes in jutri kuha moj dragi!