Eva19
|
HEJ! Spet jaz mal po dolgem času, sploh ne najdem časa za računalnik, prebiram skos, da bi pa kej napisala pa kar ne utegnem. Je pa res, da sva z Lio res veliko zunaj čez dan, sva ble tudi v maškarcah, edin danes je mal smotan,ker se neki dež ponuja... V ponedeljek sva imele uz kolkov, je blo vse v redu, drug teden mamo pa posvetovalnico, pa da vidimo kok je kej naša pika zrastla. Ko sva imeli pa UZ kolkov, so bli pa vsi ostali tako majhni, edino en fantek je bil primerljiv naši Lii. ostali pa sami drobižki, so se mi zdel taki, ko je bla Lia ko sva prišle iz porodnišnice domov naša pikica more met že čez 6 kg, al pa tam nekje...ampak mi ni vidt da bi bla ful neki okrogla, ampak taka lih prava se mi zdi...sem sam vesela da rada je, pa čeprav smo zdej na flaški. Čez dan jo mam drugače veliko v ležalniku, pa tist lok pripet gor, da mal igračke opazuje. Zdej sva ji pa naštimala prenosno posteljico, tuki v dnevno, sva dala jogi notr in zdej tm notr leži, itak lahko gleda vn, čez sva dala pa tut tak lok, pa polhn igrač obešenih gor, ropotuljice in pa tiste šumeče pisane zadevice, ki so drugače za na voziček. in se zdaj veselo steguje za njimi, čeprav prijema pa to še ne-edino ponesreči,ampak je pol ful zanimivo se skos pol kr krega, k ji ne rata več prijet, pa pogovarja se... kravce tud pase zelo rada, v ležečem položaju jo imam pa samo še kadar jeva, no pa še to napol...noče bit tko več sploh, edino kadar postaja zaspana, pa jo tako potem mal uspavam. drugač pa samo sedet skos, tko da jo mam v naročju bolj pokonci že...drugače ji pa seveda še ne pustim. Ritem spanja imamo še vedno odličen, že dva meseca, hodi spat ob 8 oz.pol 9h in prespi lepo celo noč do 8h zjutraj. Imava pa res vsak večer ritual, kopanje ali vsaj umivanje po celem telesu, flaša, preoblečt v pižamo ter zamenjat pleničko, pogasit lučke in gospodična zaspi ko angelček Je res zelo pridna, nimam kej rečt Aja pa zadnjič na UZ kolkov ji je blo zelo zanimivo, ji je blo ful zanimivo, ko je ena punčka zraven nje ležala na previjalni, jo je tko opazvala Luštne maškarce ste imele, res, so najlepši teli naši kostanjčki. lep dan vsem
|