|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
18.2.2010 11:22:13   
eva1
hej!

Vsem malim kostanjčkom čestitke za obrate iz trebuška na hrbet in obratnouser posted image user posted image user posted image Anže se še nič ne obrača..sicer pa mislim, da je eden od najmlajših tukaj, tko da ma še časuser posted image
Mi hodim spat okoli osmih..čez dan pa tudi še vedno veliko spi...je očitno po meni..kr jst lahko spim 15 ur na dan če je trebauser posted image ...tut k mali podnevi spi, grem jst velikokrat z njim(dopoldan), mi je tko luštn touser posted image user posted image
Ko pa je buden, pa je veliko na igralni podlogi, v ležalniku...malo po naročju..itak pa je max buden 1 in pol...včasih pa že pri podoju zaspi..
Včeraj je bil tak revež-v teh dobrih 2 mesecih ni skupaj tok jokal kot včeraj...smo bili na pregledu na nefro, pa scintigrafijo je mel..že kot prvo, se ni naspal, ker on spi zjutraj do 10h, pol pa se začne dnevna rutina...tko smo pa že ob pol osmih šli na pot, pol pa jok, ko so mu kri jemali, potem preiskava, ki je trajalo skoraj 1 uro..je mogel skoz na hrbtu  pri miru ležat(sem ga mogla držat, da se ni premikal...pol pa čakanje izvidom skoraj 2 ure(on pa ne zna na rokah zaspat)..pol pa  spet kanalček vn(ga je mel na glavci in ga je ful cukalo, ko je flajšter dol dajala) pa pol preveza nefrostome..mislim revež je bil čist razdražen...ko smo prišli dam, je potem samo spal, po 6 urah sem ga zbudila pa podojila, pa dalje...
Je pa preiskava pokazala, da mu leva ledvica ne deluje, oziroma kao 6%, desna pa je prevzela vso funkcijo 94%...so rekli, da gre najvrjetneje za 2 prirojeni napaki(zožitev sečevoda+to da je ledvica nepopolno razvita(navzven zgleda ok), ampak ne opravlja funkcije)...so pač rekli, da to se sedaj ve, ker sem bila lih na UZ v 30 tednu, drugače tako nebi vrjetno izvedeli, ker take ledvice redko povzročajo infekte, tko da...nimamo kaj..sicer sedaj ne vem kaj bodo..al odstranili nefrostomo, pa počakali kaj bo z ledvico, ali pa odstranili ledvico..karkoli že bo, so rekli da naj pričakujemo da bo kmalu...v ponedeljek imajo konzilij, v torek zvem kaj na čaka in kdaj...mal sem bla razočarana, sva oba z možem pričakovala boljši razultat-sploh po UZ in ostalih preiskavah..ampak kaj čmo..vseeno pa bolje da se že zdaj ve, da se lahko bolje čuva zdravo ledvičko! Ima pa 6200g in 62 cm pri dobrih 2 mesecih!

Sicer pa se mamo prav super...Anže sedaj najraje gleda ko mu Alja in Luka pojeta, ful se jima smeji, ko ga ogovarjata pa afne špilata okol njega....res so cukri...se jim tok smejim..zadnjič sta mu pela pesmico, kje je palček...tukaj sem....in ko sta kazala z rokam  ju je mali ful oponašal, tko z rokcami migal...luštni so res!!!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 18.2.2010 11:23:45 >

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.2.2010 11:28:28   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Mi smo mel 16.2 posvetovalnico, za seznam 60,5cm,6150g,OB 41

drugač sva bla pa dons spet pri P, je full prehlajen, morm štet vdihe ko spi, upam, da se ne bo poslabšalo, ker od torka pa do dons se je že maluser posted image

O bogi no...ja dobr noska pucajte, pa tko kt je že ninka napisla inhalacije-lahko se kr v kopalnico zapreš, pa fajn paro naredi z vodo(da je ogledalo čist zarošeno), pa bodta 2x na dan po 15 minut notr...lahko probaš z fizioterapijo prsnega koša..malega daj na en pouštar(al pa na svoje noge) ne trebuh ležat da bo mal navzdol nagnjen(glavca nižje od nog), pa ga narahlo trepljajz dlanjo(naredi čašico), pa od sredine hrbra proti glavici(se lažje sluz odlepi od pljučk)...sice sploh ne vem če si tol predstavljaš, ker sem tok čudni napisala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.2.2010 12:03:16   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Sicer pa se mamo prav super...Anže sedaj najraje gleda ko mu Alja in Luka pojeta, ful se jima smeji, ko ga ogovarjata pa afne špilata okol njega....res so cukri...se jim tok smejim..zadnjič sta mu pela pesmico, kje je palček...tukaj sem....in ko sta kazala z rokam  ju je mali ful oponašal, tko z rokcami migal...luštni so res!!!

Ta je tudi zoji ful zabavna, jaz pa razmigavam prsteuser posted image , pa itak veliko pojeva in pleševa, največkrat poje z mano in potem samo omaga in jo odložim, všeč ji je maček muri in romana kranjčan, najbolj Tuba Luba pa živa in žanuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.2.2010 13:30:29   
Eva19
HEJ!

Spet jaz mal po dolgem času, sploh ne najdem časa za računalnik, prebiram skos, da bi pa kej napisala pa kar ne utegnem.

Je pa res, da sva z Lio res veliko zunaj čez dan, sva ble tudi v maškarcah, edin danes je mal smotan,ker se neki dež ponuja... user posted image V ponedeljek sva imele uz kolkov, je blo vse v redu, drug teden mamo pa posvetovalnico, pa da vidimo kok je kej naša pika zrastla. Ko sva imeli pa UZ kolkov, so bli pa vsi ostali user posted image tako majhni, edino en fantek je bil primerljiv naši Lii. ostali pa sami drobižki, so se mi zdel taki, ko je bla Lia ko sva prišle iz porodnišnice domovuser posted image user posted image naša pikica more met že čez 6 kg, al pa tam nekje...ampak mi ni vidt da bi bla ful neki okrogla, ampak taka lih prava se mi zdi...sem sam vesela da rada je, pa čeprav smo zdej na flaški.

Čez dan jo mam drugače veliko v ležalniku, pa tist lok pripet gor, da mal igračke opazuje. Zdej sva ji pa naštimala prenosno posteljico, tuki v dnevno, sva dala jogi notr in zdej tm notr leži, itak lahko gleda vn, čez sva dala pa tut tak lok, pa polhn igrač obešenih gor, ropotuljice in pa tiste šumeče pisane zadevice, ki so drugače za na voziček. in se zdaj veselo steguje za njimi, čeprav prijema pa to še ne-edino ponesreči,ampak je pol ful zanimivo user posted image user posted image se skos pol kr krega, k ji ne rata več prijet, pa pogovarja se... kravce tud pase zelo rada, v ležečem položaju  jo imam pa samo še kadar jeva, no pa še to napol...noče bit tko več sploh, edino kadar postaja zaspana, pa jo tako potem mal uspavam. drugač pa samo sedet skos, tko da jo mam v naročju bolj pokonci že...drugače ji pa seveda še ne pustim.

Ritem spanja imamo še vedno odličen, že dva meseca, hodi spat ob 8 oz.pol 9h in prespi lepo celo noč do 8h zjutraj. Imava pa res vsak večer ritual, kopanje ali vsaj umivanje po celem telesu, flaša, preoblečt v pižamo ter zamenjat pleničko, pogasit lučke in gospodična zaspi ko angelček user posted image user posted image Je res zelo pridna, nimam kej rečt user posted image

Aja pa zadnjič na UZ kolkov ji je blo zelo zanimivo, ji je blo ful zanimivo, ko je ena punčka zraven nje ležala na previjalni, jo je tko opazvala user posted image

Luštne maškarce ste imele, res, so najlepši teli naši kostanjčki.

lep dan vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.2.2010 14:26:23   
pi82ka
Ojla,
ne vem a ste ze kaj pisale o jogijih...kupujemo jogi, pa ne vem kakšneg. Eni pravijo da j navaden jogi s fedri o.k., drugi da alergiski je prepojen z neko kemikalijo in da kao ni o.k. za dojenčke, kokos da je lari fari in ,...kr neki, sploh ne vem...najbolš bi bla kr slama ha,ha,ha kt včasihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.2.2010 14:48:35   
Eva19
Midva imava čist naveden jogi, večje debeline kot so običajno, ter take trdote, da  se nikjer ne poleže, ampak mala lepo leži na trdnem...in se mi zdi da je čist fajn. midva okrog tega nisva komplicerala, važno da je jogi nov, da ni ves mehak že...nevem no, jaz sem sklepala kar po sebi, ker mi je važno da je jogi prave trdote, ker se mi zdi, da je to za hrbtenico in ubistvu celo telo zelo pomembno, mala pa spi na njem kot angelček, tko da ji nabrž tudi ustreza. na 14 dni ga pa presesam z globinskim sesalcem...včasih tut niso kej kompliciral kakšne jogije smo mel mi user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.2.2010 19:02:42   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

mene zanima, kdaj dajete svoje jenije spat za ponoč? Midva sva do sedaj prakticirala, da sva jo ob 7ih začela kopat, potem pa je dobila še flaško in ker je ta AR mleko ful gosto, zlo počasi teče ven, tko da pol je kako uro user posted image in gre okol 8.30 spat. Je pa že ful tečna in zaspana takrat ko gremo iz vode in pol se ful dere in jo komi pomirim za jest.

Naš je tudi zelo počasi jedel, zdaj pa smo mu kupli nov cucelj, s tremi luknjicami za 3 mesece in je brzinsko user posted image . Tako da to poglej, kak cucelj maš.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.2.2010 19:17:17   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: MC09

mene zanima, kdaj dajete svoje jenije spat za ponoč? Midva sva do sedaj prakticirala, da sva jo ob 7ih začela kopat, potem pa je dobila še flaško in ker je ta AR mleko ful gosto, zlo počasi teče ven, tko da pol je kako uro user posted image in gre okol 8.30 spat. Je pa že ful tečna in zaspana takrat ko gremo iz vode in pol se ful dere in jo komi pomirim za jest.

Naš je tudi zelo počasi jedel, zdaj pa smo mu kupli nov cucelj, s tremi luknjicami za 3 mesece in je brzinsko user posted image . Tako da to poglej, kak cucelj maš.

Ja, mi imamo tudi že od 2m cuclje za 3m, ker je naša miss mal preveč lena, tko da je s temi res precej hitrej in brez dretja.

Spat jo pa dajem po kopkanju...od 6.55h pa do 7.15h..odvisno kok ji dogaja v vodici in na previjalniuser posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.2.2010 19:33:12   
tassika
Jogi, midva sva kupila v BC merkur z fedri, ima 15cm in je bolj vzdržljiv, kot spominske pene, je tudi dokaj trd, ampak zoja lepo spi na njem.

Vglavnem, danes ji je ful začelo tečt vn iz noska, zdaj mi je pa še zakuhala. Moj jo je sicer zdaj uspaval, ampak v najini postelji, tko da bo danes vsaj do prvega hranjenja imela privilegij in bo spala pri meniuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.2.2010 20:28:00   
Anonimen
Eva1 bogi Anže kaj more prestajat pa tok še mejčken.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju.

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Mi smo mel 16.2 posvetovalnico, za seznam 60,5cm,6150g,OB 41

drugač sva bla pa dons spet pri P, je full prehlajen, morm štet vdihe ko spi, upam, da se ne bo poslabšalo, ker od torka pa do dons se je že maluser posted image

O bogi no...ja dobr noska pucajte, pa tko kt je že ninka napisla inhalacije-lahko se kr v kopalnico zapreš, pa fajn paro naredi z vodo(da je ogledalo čist zarošeno), pa bodta 2x na dan po 15 minut notr...lahko probaš z fizioterapijo prsnega koša..malega daj na en pouštar(al pa na svoje noge) ne trebuh ležat da bo mal navzdol nagnjen(glavca nižje od nog), pa ga narahlo trepljajz dlanjo(naredi čašico), pa od sredine hrbra proti glavici(se lažje sluz odlepi od pljučk)...sice sploh ne vem če si tol predstavljaš, ker sem tok čudni napisala...

ja res je bogi, sploh ker full težko je, pa spi. Nos mu pa res fajn pucam, baby vac je zakon, ne vem kaj bi brez njega.
Ja tele inhalacije bi ble fajn samo kaj ko mamo mi mal preveliko kopalnico pa bi res mogla hajcat več kot uro, da bi savno naredila, sm 1x pri Gaji probala pa sm obupala.
To fizioterapijo bom pa probala čeprov ne vem kako bo šlo, ker noče bit na trebuhu, se takoj začne dret.
Hvala eva

Tassika a tud tvoja je bogauser posted image , joj komi čakam konc zime, ker tole me že vse skupi prov psihirauser posted image

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.2.2010 20:32:04   
Lupinca
ah bejbe no...sploh nisem zasledila da mata bolčkane čričkeuser posted image

tassika in nina7user posted image in user posted image da se čimprej pozdravita!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.2.2010 20:36:55   
Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jogi, midva sva kupila v BC merkur z fedri, ima 15cm in je bolj vzdržljiv, kot spominske pene, je tudi dokaj trd, ampak zoja lepo spi na njem.

Vglavnem, danes ji je ful začelo tečt vn iz noska, zdaj mi je pa še zakuhala. Moj jo je sicer zdaj uspaval, ampak v najini postelji, tko da bo danes vsaj do prvega hranjenja imela privilegij in bo spala pri meniuser posted image

ah boga pikica no...ja, kr naj pančka ob tebi. V bolnici ko sva bili z Lauro, je tudi ob meni pančkala...je nisem spustila iz rok, pa če ne vem kaj. No, sicer je pa sama jokala, če je nisem ful močno k sebi stiskala. Otročki tkole ko so bolni res rabijo bližino mamice!
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.2.2010 20:42:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

ah bejbe no...sploh nisem zasledila da mata bolčkane čričkeuser posted image

tassika in nina7user posted image in user posted image da se čimprej pozdravita!!!

hvala, da bi le pomagaleuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.2.2010 22:18:10   
rožica13
Čer!

No danes smo prakticirali kopanje ob 6ih in je 15 do 7ih že spala, sicer se je vmes parkrat zbudila ker jo je neki zvijalo ampak še kar spi. Sej ji pa dala po flaški jest popoldan pred spanjem pa joško, tko da je bol hitr šlo in se ni tko matrala.

Joj kok sm jst butara, sm misnla da so tej cucli do 6ga meseca tko kot dude!user posted image Še dobro da ste me opozorile! Sem že razmišljala, da bi povečala luknjico, sploh za pol ko bo kašice začela jest, bi šlo mal težko samo čez eno luknjo vn user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse jenije, ki so bolani.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
19.2.2010 10:58:35   
pi82ka
ojla,
user posted image za bovčkane čmrlčke.
Jaz sem na cuclje tud naredla luknje sama pa kupla sem najprej je bla enka pol dvojka zdej ma pa trojko...pa tko naprej. Sam pol za čaj moram pa pazit ker voda in čaj full bl tečeta ker sta redkejša.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
19.2.2010 14:35:17   
rožica13
OJ,

me smo mele ponoč mal žurke! Se je ob 3.30 zbudila, sem ji dala jest im mi je zaspala na rami. Jo dam v postlco in pol je 1 uro bruhala, sem zamenjala 5 plenic pod vratom! Pol je bla pa že tolk zbujena, da ni mogla zaspat in je 20 min gledala projekcijo od zvezdice in se pogovarjala pa vriskala, jaz pa tko zaspana user posted image . No pol sem jo šla pa previt, je pa take počela na previjalni, kar ni dol skočila, komi sem jo oblekla, vmes se je itak še 3x pobruhala, ko sem ji komi navlekla bodi gor ga je blo treba hitr pobruhat, no pol smo pa še spalno vrečo pobruhale pa mamicno pižamo user posted image ! Sem ji dala še enkrat jest in po 2eh urah je končno zaspala!

Drugače je pa že 2 dni ful bol živahna, kar naprej se pogovarja pa več smeji, se skoz zabavamo, kadar ne jokamo za spat user posted image . Včeraj sva jo kopala in je gledala tko nazaj na steno ko ma gor narisano Arielo čez pol stene, kar naenkrat pa v jok, ko bi jo kdo tepu! Sem jo mogla ven vzet, da se je pomirila, pa je še kr tja pogledovala in začela nabirat pa ustka v maulčka user posted image . No sem pa danes še enkrat probala, če ji gre res Ariela na živce in se je takoj začela kremžit.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
19.2.2010 17:40:12   
mayamaya
ejla

zdaj, ko vas berem vidim, da imamo mi doma pravo ponočnjakinjo user posted image . mi gremo zares spat šele tam med enajsto in polnočjo, prej pa spimo tam po pol urce ali pa urco. pa ni važno ali jo prej skopam ali ne.
spi pa potem do 7 ali 8, potem pojemo in potegne še eno rundico do 10, 10.30. potem odspi še sprehod tam nekje do dveh ali pa treh in potem je vse bolj tako glih da je do večera. ampak se ne pritožujem, ker pridno spi celo noč. midva itak tudi prej ne bi šla spat in tako smo zjutraj lepo vsi naspani in pripravljeni za nov dan user posted image .

čez dan je pa pikica zelo različno: malo na kavču, pa v ležalniku, pa na tleh na igralni podlogi, pa malo se sprehajamo okoli na rokah... se pa že kar zabava tudi s sabo. obrača se pa še ne. no, z levega boka se že prevali na hrbet, z desnega še ne, pa tudi ko pase kravice se še ne obrne. pa sej bomo še prehitro tekli za njimi user posted image . aja, dela pa take trebušnjake, da je joj. kar skozi se neki dviguje in če bi lahko bi že tudi sama sedela. bo imela lepo izklesan trebušček user posted image .

cuclje imamo mi še vedno samo na eno luknjico. itak tako vleče, ko da je zadnjič user posted image

za vse bubane pikice pa en koš user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
19.2.2010 19:37:53   
tassika
Evo, mi smo bolje, z noska teče minimalno, vročina pa je padla na 37,1. Tudi Zoja nasplošno zgleda bolje, ker se pogovarja in smeji oz prejle se je začela na glas smejat, joj kako je pa to lepo, saj mi ni treba pisat, da sem jokala zraven. Saj vem grozna sem, ampak take zadeve me vedno spravijo v jok veseljauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
19.2.2010 21:01:53   
pikica 28

Čer!

No danes smo prakticirali kopanje ob 6ih in je 15 do 7ih že spala, sicer se je vmes parkrat zbudila ker jo je neki zvijalo ampak še kar spi. Sej ji pa dala po flaški jest popoldan pred spanjem pa joško, tko da je bol hitr šlo in se ni tko matrala.

Joj kok sm jst butara, sm misnla da so tej cucli do 6ga meseca tko kot dude!user posted image Še dobro da ste me opozorile! Sem že razmišljala, da bi povečala luknjico, sploh za pol ko bo kašice začela jest, bi šlo mal težko samo čez eno luknjo vn user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse jenije, ki so bolani.

oj a ti ji boš dala kašico po flaški? No jaz bom začela lepo z žličko...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.2.2010 10:53:38   
Perlica76
Pozdravljene po dooolgem času!!
Lepo,da smo še skupaj in si izmenjujemo izkušnje,ne?!No,mi smo imeli krčke(so hvala bogu za nami) in nisem imela ne volje ne energije za pisat,zdaj pa so krčki hvala bogu za nami.

Mi smo tudi že cepljeni za DiTePer,pa tudi obe dozi za rota so že za nami,vse je blo ok,nobenih reakcij,pa tudi pri cepljenju je bila ful pridna!
Tiste,ki hranite samo po steklenički:
a še sterilizirate po vsakem obroku stekleničko user posted image ?
Čiščenje ustne votline:
meni tudi tega ni nihče nič omenil user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.2.2010 14:14:11   
pikica 28
jaz steriliziram stekleničke vsak večer...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.2.2010 18:28:40   
Perlica76
Pikica 28,jaz sem tudi redno sterilizirala,po vsaki uporabi,pa mi je sestra pri pediatru rekla,da ne rabi,če je otrok zdrav več sterilizirat,pa sem še pediatrinjo na forumu vprašala,pa mi je odgovorila takole:

Počasi zmanjšajte število sterilizacij. Če ste do sedaj to delali vsak dan, naredite to vsak drugi dan, čez kakšen mesec na tri dni, potem počasi opustite. Seveda pa ob res dobrem čiščenju in umivanju.

lp
Tanč

No,zdaj to delam vsak drugi dan.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.2.2010 19:59:44   
Lupinca
že od 2m dalje nič več...mi je patronažna rekla, da se mala mora navadit na "umazanijo". Jih pa perem skor pod kropom, ker imamo samo krop ali pa mlačno vodo iz pipe...mrzle pri nas ne poznamouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 20.2.2010 20:01:21 >

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
20.2.2010 20:15:42   
rožica13
pikica 28 ja ne vem, najprej sem mislila dati po žlički, potem so se pa vsi menili glede flaške, tako da res ne vem več.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
20.2.2010 20:49:38   
Nončika
s sterilizacijo sem prenehala, ko smo drugič pokasirali soor. mi je pediater rekel, da je vse skupaj še hujše. operem pod vročo vodo, dnevno 1x pa še z detergentom in pošteno, pošteno splahnem. in evo rezultat, soora smo se takrat rešili in resnično upam, da ga ne fasamo več.

pri hčerki sterilizatora nisem mela, ene tedensko, na 2t sem vse lepo prekuhala in niti 1x ni mela soora.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?