|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
16.2.2010 16:18:26   
pikica 28
ojla,
eno vprašanjce: a ve svojim pupam čistite ustno votlino s bombažno krpico (pleničko)? Ker men naš mali tega ne pusti delat. Pa ne vem kako mu naj drugače sčistim ustno votlino...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.2.2010 18:44:57   
rožica13
pikica 28 jaz imam takega zajčka za čistit http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/nega-malcka/ustna-nega/mam-zajCek-za-ustno-nego/3510379001616351037 ampak se itak ne spomnim, velikokrat, počasi bo prišlo v navado. Imajo pa veliko grizal s ščetkami oz. kako tkanino pa si tako ko grize sam sčisti. http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/nega-malcka/ustna-nega

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.2.2010 19:47:04   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

ojla,
eno vprašanjce: a ve svojim pupam čistite ustno votlino s bombažno krpico (pleničko)? Ker men naš mali tega ne pusti delat. Pa ne vem kako mu naj drugače sčistim ustno votlino...

A to je treba, nič zasledilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1228
16.2.2010 22:26:12   
sanjacka
Tudi jaz nič ne vem  o tem!user posted image Dojim na polno, tako kot prvič in se ne spomnim, da bi mogla mu čistit! Mleko pa še kr imam in pridno dojim!
Jutri pa nič več  ne jem!user posted image Danes sem pojedla se mi zdi 3 al 4 krofe, zdaj pa sem na Donatu mg, ker mi je slabo. user posted image Ta lačna moja usta! 
Moj mali pustek je bil danes palček in že sladko spančka od 20.30 ure dalje!user posted image Sem pa vidla kar nekaj leeeepih pustekov tukaj gor! Lepo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.2.2010 0:47:45   
blondy_81
Včeraj smo imeli pregled in cepljenje.
Mere za seznam:

teža 5190 g
velikost 60 cm
OG: 38,5 cm

Naslednje cepljenje 22.3. Pregled pri 6.mesecih pa 10.5.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.2.2010 11:50:51   
pikica 28
glede čiščenja ustne votline: nekateri priporočajo čiščenje že prej, nekateri pa kasneje ko ima dojenček zobke... Skratka vprašala sem tudi moje prijateljice in tega ne prakticirajo, sem si pa vseeno nabavila grizalo, ki še čisti zraven utrjevanja dlesni. Ker mi smo že res zelooooo bogi zaradki zobkov. Včeraj smo se cel dan jokali in nič nam ni pasalo. Danes pa je spet ista pesem in sem ga sedaj reveža komaj uspavala. Pa tudi apetita danes zjutraj ni imel kaj prida. Naš mali škratek pa spet noče piti čajčka (smo samo na AM). Danes sem mu ga probala dati po žlički, pa je par požirkov naredil, potem pa zaprl usteca... Včasih je pa po 50ml spil naenkrat, sedaj pa komaj dva tri požirke...user posted image user posted image user posted image Menda že ni žejen, sam norimo pa toliko, da je cel moker... Da ne povem kako šele norimo v naročju, hoče za vsako ceno sedeti pa pika...user posted image user posted image user posted image Na igralni podlagi pa je tudi pravi vragec, se vrti kot vrtalka...enkrat na trebuščku, drugič na hrbtku...morem imeti polno dekic okoli, da se ne prevali ven...user posted image user posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.2.2010 12:23:00   
ninka80
Pikica 28...ti si mislila čiščenje dlesni, ne celotne usten votline ali pač?user posted image Jst sm mu dlesni kar s tetra krpico, potem pa s tistim zajčkom. Ko je pa dobil 1. zobek pa z zobno ščetko.

Mi smo dobro, jutri imava P in stara bo 3 mesece.
Že cel mesec čeblja kot velika (gi, gu, ej, dej , goj...) in to se zdi njenemu bratcu zelo smešno. In potem on vzame knjigico  in ji pravi: eva, glej, to je A, I, E...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sama se tudi obrne s trebuščka na hrbet, nazaj pa še ne gre, samo na bok. Zelo rada se igra na podlogi in brca ter prijema tiste živalce.
Še vedno se samo dojiva, včeraj je celo ene3x potegnila čaj po flaški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep dan, je toplo zunaj.

http://nina80.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.2.2010 12:25:00   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Sama se tudi obrne s trebuščka na hrbet, nazaj pa še ne gre, samo na bok. Zelo rada se igra na podlogi in brca ter prijema tiste živalce.

A si jo učila, da se prevrne, a se je sama od sebe začela?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.2.2010 13:36:57   
ninka80
blondy...se je sama začela. Iz trebuščka na hrbet se obrača že od 2. meseca, teden prej, kontra se pa zdej nekaj dni trudi. Je full hitro začela to delat, v primerjavi s sinom, pa tut on ni bil pozen.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.2.2010 15:05:17   
Pecorella
lep pozdav! kako ste kaj mamice in vaši otročki? pri nas vse super, vsak dan se potepamo zunaj, če le ni premrzlo. letos pa smo bili že v maškarah. evo našega medvedkauser posted image

user posted image

user posted image

naš bo pa v soboto star še štiri mesece. jupi!user posted image ampak se še vedno nič ne prevrača, niti iz trebuha na hrbet niti obratnouser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.2.2010 15:07:43   
blondy_81
Manca se tudi ne prevrača, ker ji je tako fino na trebuhu, da ji po moje na misel ne pade, da bi šla nazaj na hrbet.

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.2.2010 15:09:41   
Pecorella
pikica 28: sem šele zdaj opazila, da sta naša čmrla na isti dan rojenauser posted image a vi ste pa že bogi zaradi zobkov? user posted image pri nas jih pa še čakamo. jah, to bomo vsi morali dati čez. je pa res, da so prav bogi naši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.2.2010 15:14:02   
Pecorella
ja, izgleda da je naš tud mali lenuhec. je pa res, da  tako brca in maha z rokami in nogami, da izgleda kot da bo poletel. velikokrat pa skupaj telovadiva in ga sama malo prevalim na trebuh oz. obratno v upanju, da se bo sam naučil. ga pa ne mislim nič na silo. se bo menda že, ko bo prišel njegov časuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.2.2010 18:08:51   
pikica 28
naš čmrl se je sam naučil obračanje s hrbta na trebušček pri 3,5 mesecih...iz trebuha na hrbet pa pri slabih 3 mesecih... Tako, da sedaj je potrebno zelooo pazit nanj. Da se o sedenju sploh ne menim... Ja pa kaj se je danes zgodilo. Imam ga v naročju, tako da je gledal stran od mene in je sedel na mojih nogah ter bil s hrbtom naslonjen name. seveda sem ga držala in glej ga zlomka...mali se je tako urno odrinil stran od mene, da sem ga komaj ujela, da mi ni čofnil na sedežno... Res je hiperaktivno dete... ali je pa mami premal pozorna kaj počne na njenih kolienih...user posted image user posted image user posted image

glede čiščenja ustne votline: nam je rekla babca, da se čistijo dlesni in jeziček...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.2.2010 20:37:24   
petkapet
Pozdravljene,

samo mere da vam javim s pregleda. Cepili smo se (za Diteper), večjih problemov ni bilo, razen tega, da je malo več ninal podnevi.
Za roto pa se nismo cepili.

MERE ZA SEZNAM: teža: 6750g, d:62cm

Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.2.2010 20:57:01   
sanjacka
IZVIRNO SPOROČILO: Pecorella

ja, izgleda da je naš tud mali lenuhec. je pa res, da  tako brca in maha z rokami in nogami, da izgleda kot da bo poletel. velikokrat pa skupaj telovadiva in ga sama malo prevalim na trebuh oz. obratno v upanju, da se bo sam naučil. ga pa ne mislim nič na silo. se bo menda že, ko bo prišel njegov časuser posted image
   Tako je tudi pri nas, Pecorella! Bo že, ko bo čas za naše kostanjčke, nič na silo! Čestitam pa vsem vam, ki vam že cukrčki  veselo migajo na hrbet in obratno.
Dnevi pa tako bežijo, da še malo pa se bomo pogovarjale:" Mi smo že shodili, mi še rabimo čisto malo itd..."!user posted image
Smo pa tudi mi zelo pridni in se veliko sprehajamo na svežem zraku in nam je zelo lepo!
P.S. Tassika, ne zapusti nas!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.2.2010 21:19:28   
tassika
Saj ne, saj sem še tukaj, samo zadnje čase mi manjka energije, mala je ratala pravi požerušček, zgleda imamo poskok v rasti in sva cel dan zunaj, potem gre ob sedmih spat, jaz pa visim in visim pred tv in ko grem spat, začne ona godrnjat in potem spim vsega skupaj nič, ob sedmih zjutraj pa spet auf, pa saj ji ni za zamerit, saj je spala 12 urcuser posted image
Drugače pa nič novega pri nas, iz trebuha se prevali na hrbet, če se ji da, ponavadi se ji ne da, pa zdaj je začela nekaj se zvijat in most nazaj delat, posledično tudi pri kravicah roke zavija nazaj in jo veselo popravljam, čveka na polno, sevede če se ji spet da, drugače kar zignorira. Pa navadila sem jo, da veliko pojeva in pleševa in potem ona tako v  naročju zaspi. Imava pa tudi novo rutino ob sedimh v posteljo na joško in ko zaspi jo samo prestavim v pojstlico in ona spančka po novem tam nekje do polnoči, takrat je pa že treba jest, čez dan pa mi je na dve uri ali pa tudi na uro in pol, zdaj tudi ko se ji kolca noče več flaške in čaja, ampak samo joško in potem je in je in to tako vleče, da že včasih kar boli.
Na fizioterpaijo še vedno hodiva, drugi petek imava kontrolo v razvojni, cepljenje pa 11.3., konec marca gremo tudi v čatežke za 5dni, da vidim če ji bo ustrezalo in če bo rada v vodi greva tudi v atlantis na plavalni tečaj, šlauf in hlačke in plavalne pleničke že imavauser posted image
Sem še kaj pozabila: aja glavico že zelo stabilno drži in zdaj moramo biti ves čas pokonciuser posted image , potem pa jo ravnam na igralni podlogi

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
18.2.2010 8:50:51   
rožica13
Jutro,

mene zanima, kdaj dajete svoje jenije spat za ponoč? Midva sva do sedaj prakticirala, da sva jo ob 7ih začela kopat, potem pa je dobila še flaško in ker je ta AR mleko ful gosto, zlo počasi teče ven, tko da pol je kako uro user posted image in gre okol 8.30 spat. Je pa že ful tečna in zaspana takrat ko gremo iz vode in pol se ful dere in jo komi pomirim za jest. Pri flaški najprej drema, ko pa kupičko podre pa gleda ko čuk in pol ne spat, se začne spet ful dret in upirat z vsemi štirmi ko jo nesem v sobo. Tassika, vidim da daš ti Zojo že ob 7ih spat, kdaj se pa pol že kopate? Me je pa strah, da bi se pol zjutri zlo zgodi zbudila, ker že zdaj vstanemo pred sedmo.

Včeraj se je tudi Lina sama obrnila iz hrbta na trebuh user posted image , drugače je pa tudi včasih tako lena da še jaz začnem zehat ko jo gledam kako lepo namiru leži v igralnem centru user posted image .

Včeraj smo bile na UZ kolkov in na eni strani še nima jedra vstavljenega, pravijo da to ni nič posebnega, moramo pa čez dober mesec na kontrolo.

Neposredna povezava do sporočila: 1243
18.2.2010 8:53:00   
ninka80
rožica13...me se gremo okrog 6h kopat, potem se podojiva, tko da okrog 7h spi. Jo pa tko navajam zato, ker hodi tudi starejši sin takrat spat.

Danes imava pa pregled pri P in cepljenje. Pa stara je 3 mesece. user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
18.2.2010 9:28:06   
karin82
ninka80 čestitke tvoji malčici za tri mesece. Tudi moj piškotek ima danes tri meseceuser posted image user posted image user posted image Kako hitro rastejo teli kostanjčki.

Danes imava fitioterapijo, bomo vidl kaj me bodo novega naučili. Naš se še nič ne prevrača. Ga imam pa veliko v stolčku, tako, da se tud ne more. Kje jih imate pa vi največ časa? Postelja, kavč, igralna podloga,, naročje, tla, sedežek, gugalnik,...?

Še vedno čakamo datum za alergološko ambulanto. Sicer se mi zdi, da se mu stanje malo izboljšuje, sam se mu je pa naredil orng grd flekc na ličku in sedaj se mu celi in ima hrastico. Se mi prov smil. a katera ve kaka izgledajo ti testi za alergijo?

Lep dan, čeprav pri nas nič ne kaže da bo sonček.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
18.2.2010 10:05:37   
ninka80
karin82, tudi vam čestitke user posted image user posted image user posted image .

Naša je največ časa na tleh, na igralni podlogi.

Testi za alergijo....Sin je bil star 1, 5 leta, ko so mu jih delali. Na rokico mu je označil pikice, na njih nakapal kapljice ž8snov, za katero je ugotavljal, ali je alergičen, npr: prašice, dlaka...) in potem v vsako pikico enkrat "postrgal". je bil tko bogi, pa jokal, revček moj mali user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
18.2.2010 10:35:57   
Anonimen

karin82, tudi vam čestitke user posted image user posted image user posted image .

Naša je največ časa na tleh, na igralni podlogi.

Testi za alergijo....Sin je bil star 1, 5 leta, ko so mu jih delali. Na rokico mu je označil pikice, na njih nakapal kapljice ž8snov, za katero je ugotavljal, ali je alergičen, npr: prašice, dlaka...) in potem v vsako pikico enkrat "postrgal". je bil tko bogi, pa jokal, revček moj mali user posted image user posted image user posted image user posted image .

Gaja je bla stara tud približno tolk stara, je tud full jokala, bogi so ko jih tolk pikajouser posted image

(odgovor članu ninka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
18.2.2010 10:35:59   
Anonimen
Mi smo mel 16.2 posvetovalnico, za seznam 60,5cm,6150g,OB 41

drugač sva bla pa dons spet pri P, je full prehlajen, morm štet vdihe ko spi, upam, da se ne bo poslabšalo, ker od torka pa do dons se je že maluser posted image

Taj spat hodi ob pol osmih, rihtat ga začnem pa okrog pol sedmih, kopamo se pa ne vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
18.2.2010 11:11:10   
ninka80
nina7, kaj pa če poskusiš z inhalacijami??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
18.2.2010 11:16:21   
Anonimen

nina7, kaj pa če poskusiš z inhalacijami??

kakšne to misliš?

(odgovor članu ninka80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?