|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
14.2.2010 12:26:27   
valerija77
Včeraj smo se cel dan potepali. Molo smo se sankali, na kosilo k babi in potem še v maškare, čeprav ni blo kej dosti za otročke. user posted image Bomo šli še v torek malo v maškare. Bi pa prlimala slikco gor pa me shrani.si ne spusti mimo...user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.2.2010 16:54:41   
rožica13
POMOČ!

Tiste, ki imate oz. ste imele mireno ali ima katera še doma navodila? Jaz sem kolegico poslala po njih, ker jih moram do jutri prebrati ko mi jo vstavijo, pa jih je založila user posted image . Če jih katera ima, da bi mi lahko skenirala, prosim!!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.2.2010 17:26:13   
valerija77
zakaj pa rabiš mavodila? jaz jo imam že en mesec, pred nosečnostjo pa sem jo imela eno leto, pa nisem potrebovala navodil. povej kaj te zanima.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.2.2010 17:49:54   
rožica13
G je rekla, da moram prej prebrat navodila? Nevem, pa kaj takega piše da bi bilo pomembno. Napiši kar veš o njej prosim.

Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.2.2010 18:47:43   
valerija77
Pri vstavitvi mirene ti bo povedala g, da te bo malo zabolelo, kot da bi vščipnila. Tisti dan te zna tudi boleti spodnji del trebuha, ni pa nujno. Po vstavitvi mirene se ti lahko zgodi da imaš tudi 3 mesece rjavkast izcedek, vendar se potem počasi ustavi. Lahko se zgodi tudi, da ti perilo čisto izostane, ker se hormon pri mireni sprošča 24 ur na dan vendar v tako malih količinah, ki ne presegajo niti količin v tabletki. In zato se tudi mat. sluznica nima časa zadebeljit in zatorej ne pride do krvavitve. Včasih so govorili da se ženska mora "sčistiti" vendar to ni povsem res kar mi je tudi moja g potrdila. Ko sem prvič imela mireno, sem M čisto izgubila, sedaj pa imam nekaj izcedka, tko da lahko uporabljam dnevne vložke. Edino tampone ni priporočljivo uporabljat. Če pa bi se bolečina stopnjevala pa itak moraš nazaj h G da pogleda. Drugače pa imaš itak en mesec po vstavitvi ponovni pregled. Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.2.2010 21:33:16   
tassika
Domžalske mamice objavljen je javni razpis za vpis v vrtec, oddati je potrebno do 8.3.2010 tako da bo treba kar pohiteti.

Ker pa itak najbrž ne bom dobila vrtca, se priporočam, če katera pozna v okolici domžal, ali tukaj kakšno privat varstvo z več otroci, da mi javi, zelo bom vesela kakršnekoli informacije.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.2.2010 21:36:38   
rožica13
Hvala, sem zdej še na netu najdla neki, tko da upam da bom mela dost info.

Neposredna povezava do sporočila: 1207
15.2.2010 8:27:28   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Domžalske mamice objavljen je javni razpis za vpis v vrtec, oddati je potrebno do 8.3.2010 tako da bo treba kar pohiteti.

Ker pa itak najbrž ne bom dobila vrtca, se priporočam, če katera pozna v okolici domžal, ali tukaj kakšno privat varstvo z več otroci, da mi javi, zelo bom vesela kakršnekoli informacije.

lp

Bom jst sestro vprašala, je imela tamalaga prvo leto v privat varstvu(privat vrtec-več otrok, igrala...) in je bila zelo zadovoljna..ti pošljem ZS ko izvem kaj več!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
15.2.2010 8:35:08   
Anonimen
Dobro jutro,kavica je že kuhanauser posted image ,kr postrezite si.
Da pokažem naše maškarce
user posted image
user posted image
user posted image
Zdej pa šibava mal vn, lep dan vsem

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1209
15.2.2010 9:09:38   
blondy_81
Punce ali ve vaše user posted image že kaj dajete v sedeč položaj. Naša Mancanoče več ležat. Hoče bit vsaj v polsedečem položaju, pa še to se kar dviguje. Tolk je firbčna, da mora vse imet pod nadzorom. Mal me skrbi, da ne bi blo kaj narobe, če jo mal preveč v pokončni položaj dajemo.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
15.2.2010 9:13:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Punce ali ve vaše user posted image že kaj dajete v sedeč položaj. Naša Mancanoče več ležat. Hoče bit vsaj v polsedečem položaju, pa še to se kar dviguje. Tolk je firbčna, da mora vse imet pod nadzorom. Mal me skrbi, da ne bi blo kaj narobe, če jo mal preveč v pokončni položaj dajemo.

ne še, v naročju ja drugač pa ne,Taj je tud vs srečen če ga dam sedet sam je še mal prekmal

(odgovor članu blondy_81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
15.2.2010 9:18:24   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

ne še, v naročju ja drugač pa ne,Taj je tud vs srečen če ga dam sedet sam je še mal prekmal

sej v naročju jo jaz tud dam, drugače pa se probam kontrolirat, da je ne dajem. Ampak se kar dviguje iz ležečega položaja in hoče sedet. Dons mi je pediatrinja rekla, da ko se sama začne dvigovat, da jo lahko začnem podlagat in ji dvignit vzglavje. Pa sem rekla, da to mi že dela in je rekla, naj vsaj do 4. meseca počakam, potem pa lahko. Ampak jo moram obvezno založit s povštri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
15.2.2010 9:19:49   
blondy_81
Če katero zanima.
S klikom na spodnjo povezavo se odpre stran,  kjer so označbe, katere
brezalkoholne pijače so priporočljive za pitje in katere ne ...

Je pa zanimivo, za nekatere pijače bi rekla, da so zdrave tukaj pa drugače piše...

http://ninamvseeno.org/zdravje/e/izdelki_aditivi.aspx?group=pija%E8e

Neposredna povezava do sporočila: 1213
15.2.2010 11:26:48   
Lupinca
blondy...tole je narjen za OŠ. -->pijmo union izdelke, pa bomo zdravi ;)

u, najini črmli sta pa na isti dan rojeniuser posted image sam da se Laura še nič ne dviguje. Je bolj lenuščekuser posted image

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 15.2.2010 11:31:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1214
15.2.2010 11:30:30   
blondy_81
Lupinca veš da sploh nisem šla za tem, da so Unionivi izdelki med temi kao zdravimi. Še čudno se mi je zdelo zakaj so vode od Zale med zdravimi, ker vemo kje črpajo Zalo. Tko da maš prav. Propaganda za Union....hmmmmuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
15.2.2010 11:46:33   
Eva19
nina7 smo mel pa isto maškraco :)

evo našo čebelico lio

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1216
15.2.2010 14:33:28   
rožica13
oj,

mi smo imeli pester vikend, ker je Lino spet precej napenjalo, ne vem ali je od smokijev? Ker arašidi so alergeni pa se mi zdi da napenjajo, sem jih pa 2x zvečer jedla.

Sem nazaj od G in ni bilo nič z vstavitvijo mirene, ker imam zadebeljeno sluznico in moram počakat na user posted image . Tko da sm zastonj šla v Celje user posted image .

Sedenje - Lina se tudi že ful dviguje, če jo za roke primeš se čisto vsede in pol vsa ponosna gleda na okol user posted image , ampak jaz ne pustim preveč to počet, ker se mora najprej naučit kotalit, da bo imela dovolj mišic za pokončno sedenje. V polsedečem položaju pa je v stolčku.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
15.2.2010 14:55:35   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Sedenje - Lina se tudi že ful dviguje, če jo za roke primeš se čisto vsede in pol vsa ponosna gleda na okol user posted image , ampak jaz ne pustim preveč to počet, ker se mora najprej naučit kotalit, da bo imela dovolj mišic za pokončno sedenje. V polsedečem položaju pa je v stolčku.

Manca se tudi čisto vsede. Pa še fajn se ji zdi. Samo tudi jaz ne upam tega preveč počet. Sam kaj ko se mi je zdej začela sama tako dvigovat. Če ima kak povšter za hrbtom, da je v polsedečem položaju se dvigne čisto v sedeči položaj. Jo moramo prav pazit, da kam ne pade.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
15.2.2010 15:30:20   
valerija77
Evo našega kostanjčka na maškarcah!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.2.2010 15:38:20   
petkapet
Helou,

samo se vam malo javljam, ki smo prišli s tedenskega dopusta. No jaz sem se bolj ukvarjala s korenjakom, mi je pa vseeno ratalo it malo smučat. Vozičkov je bilo kr nekaj, tudi družbo smo imeli dobro.
Krasen dopust, a zdej se že navajamo na "reality"...ma tudi to ni slabo user posted image .

Dopolnili smo tri mesece in jutri imamo sistematski, tako dopišem naše mere.

Pa-pa!

Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.2.2010 16:57:03   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

ej!

ja danes je pa res bolj zatišje user posted image . izkoriščate vreme kaj? pridne.

mi gremo jutri tudi v maškare user posted image . sem ji izrezala črne krogce, pa prilepla na rdečo majčko in nalepla dve črna cofka na kapico pa bo pikapolonica user posted image . glih za slikce. komaj čakam da jo vidim tako naštimano.

me pa zanima kako pogosto ve kaj temenca čistite? ker pri nas je področje glavice glih za par minut pol pa '' ne me tikat''. tako da nam ratuje to bolj po predelih. malo danes malo jutri ali pa pojutrišnjem user posted image . sej še ni take krize ampak...

drugače pa lep vikend. mi gremo tudi v nedeljo malo na sneg

mayamaya...kupi peno za temenca od A-derme...super stvar...Samo par minut pred kopanjem daj penico na glavo in malo zmasiraj in lepo operi glavico...In uala..temenc ni več... Mi smo jih full imel, sedaj pa od kar to penco uporabljam ni sluha in ni duha od njih...user posted image user posted image user posted image
aja to peno kupiš v lekarni...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.2.2010 21:22:19   
rožica13
Joj kok so luškane tele male maškarce!

Pa še naša mala mucka user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
16.2.2010 10:29:39   
karin82
Valerija naš je bil tud pikapolonica.

Eva, se mi zdi, da si ti pisala neki, da če dojimo lahko vse jemo. Mene so ravno včeraj dali na mlečno dieto+brez jajc, ker ima tamal flekce po obrazu in nogicah. Zdej sploh nevem kaj lahko jem. Sem gledala mal po forumih in ugotovila, da ima skoraj vse mleko oz. vsebuje sledi mleka, zdaj me pa skrbi, če se bom resno držala tega, da potem zgubim svoje mleko.
Tamalga moram pa naročit na pediatrijo da bo šel na testiranje pa se menda čaka tud po mesec ali več. Samoplačniško pa znese 100eurov. Sem tok jezna to naše zdravstvo skoz neki plačujemo pa dodatno pa nevem kaj še pol moraš pa še vse plačat.

user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
16.2.2010 10:33:33   
Anonimen
Kok so corti tele naše maškarceuser posted image

Karin ja maš prov, so full dolge čakalne vrste, sploh v Lj. Jest sm Gajo naročila v Trbovlje pa je blo za čakat 14 dni, v Lj. so bi rekli pol letauser posted image Tko, da mal poklič naokol.

(odgovor članu karin82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
16.2.2010 11:15:49   
Metuljcica77
ojla čvekice,

super luštne so tele vaše maškarce, jst se letos sploh nisem spomnila na to, smotka, ah bom pa naslednje leto k bo že hodila user posted image

sva ble v petek na pregledu za 3 mesece, naše mere:
TT 5250g
V 60cm
OG 39,8 cm

naslednji pregled 25.03.2010

joj šibam, se je zbudila

uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?