tassika
|
Saj ne, saj sem še tukaj, samo zadnje čase mi manjka energije, mala je ratala pravi požerušček, zgleda imamo poskok v rasti in sva cel dan zunaj, potem gre ob sedmih spat, jaz pa visim in visim pred tv in ko grem spat, začne ona godrnjat in potem spim vsega skupaj nič, ob sedmih zjutraj pa spet auf, pa saj ji ni za zamerit, saj je spala 12 urc Drugače pa nič novega pri nas, iz trebuha se prevali na hrbet, če se ji da, ponavadi se ji ne da, pa zdaj je začela nekaj se zvijat in most nazaj delat, posledično tudi pri kravicah roke zavija nazaj in jo veselo popravljam, čveka na polno, sevede če se ji spet da, drugače kar zignorira. Pa navadila sem jo, da veliko pojeva in pleševa in potem ona tako v naročju zaspi. Imava pa tudi novo rutino ob sedimh v posteljo na joško in ko zaspi jo samo prestavim v pojstlico in ona spančka po novem tam nekje do polnoči, takrat je pa že treba jest, čez dan pa mi je na dve uri ali pa tudi na uro in pol, zdaj tudi ko se ji kolca noče več flaške in čaja, ampak samo joško in potem je in je in to tako vleče, da že včasih kar boli. Na fizioterpaijo še vedno hodiva, drugi petek imava kontrolo v razvojni, cepljenje pa 11.3., konec marca gremo tudi v čatežke za 5dni, da vidim če ji bo ustrezalo in če bo rada v vodi greva tudi v atlantis na plavalni tečaj, šlauf in hlačke in plavalne pleničke že imava Sem še kaj pozabila: aja glavico že zelo stabilno drži in zdaj moramo biti ves čas pokonci , potem pa jo ravnam na igralni podlogi