juniorka
|
Rozica13, VSE NAJBOLJSE! Eh, jaz sem ze v kristusovih letih, pa se mi zdi, da sem 18 Na hitro, dokler se dremucka v lupinici.. jaz ji dam pajac iz flisa v lupinico, cez pa deko, je ne tlacim not s kombinezonom, pa avto ogrejem prej. A je ze katera odstranla uno podlogo iz jajcke? Jaz jo moram, ker je v avtu ne morem vec prpet, ma noge prevelke, samo pol pa glava nima opore Bo treba s plenickami podpret verjetno... Nasa ima tudi okoli 6,5 kg in 65 cm pri 2eh mesecih.. bom v petek potrdila, ko imava zdravnika. Cepljenje- ni blo obenih stranskih ucinkov kljub 2 pikicam, upam, da bo tako tudi naslednjic. Bodyji smo pri 68, 62 komaj zaprem, ampak so rokavi pr komolcih , iz Leclerca pa za 6 mesecev kot uliti.. tukaj stevilke pa 3-6 mesecev, so Britanci manjsi otroci zascita- nimam pojma, po prvem porodu je nisem imela, pa je skor 2 leti trajalo, da sem zanosla, ceprav sem menstro dobila 2 meseca po porodu. Zdaj pa ne vem, ker se enga otroka si ne predstavljam imet tassika, jaz sem prvemu dodajala zvecer od 3 tednov naprej, pa se je lepo dojil do 1 leta. Zdaj pa sem rekla, da ne bom dodajala, saj se lepo redi, cetudi se mi zdi, da imam bolj malo mleka. Dojiva se pa en obrok samo na eni joski. Ampak jaz probam, ko neha jest, iztisnit( kr s prsti) in ce kaj pritece, pol mleko je in se ne sekiram. Pa prsi se ne napolnijo vec, kot od zacetka... Sem pozabila, kaj ste se komentirale, se kaj javim, ko bodo otroci pustili ( moz vkljucen - moj ima tudi problem z rr, on pa na fb visi po ure
|