|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
8.1.2010 12:18:21   
Cari
blondy mi imamo tudi malo premalo mleka, predvsem zvečer, tako da si ga zjutraj izčrpam, ko ga je viška in ga kasneje uporabim, če je potrebno. Saj ne vem če je to najboljš način, ampak zaenkrat deluje ok. Ga pa ne mara, po flaški namreč, ko pa jo pristavim k prsim, pa je takoj lačna user posted image Ti naši srčki....

Cari

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.1.2010 12:20:48   
Cari
Ja pa še glede uspavanja - naša mala ima močan sesalni refleks, tako da dobi dudo, pa ji jo kako uro al pa dve mal popravljamo (jo vzame ven pa jok - nekdo ji je vzel dudo user posted image ) potem pa zaspi. Smo probali kopanje, pa sprehod, pa televadba...pa brez uspeha. Je pa kdaj tako zaspana, da kar joka, a spati pa noče - kot da se boji da bo preveč zamudila...

Cari

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.1.2010 12:23:40   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Ja pa še glede uspavanja - naša mala ima močan sesalni refleks, tako da dobi dudo, pa ji jo kako uro al pa dve mal popravljamo (jo vzame ven pa jok - nekdo ji je vzel dudo user posted image ) potem pa zaspi. Smo probali kopanje, pa sprehod, pa televadba...pa brez uspeha. Je pa kdaj tako zaspana, da kar joka, a spati pa noče - kot da se boji da bo preveč zamudila...

Jaz ji par ur skupaj dudo popravljam, ker jo skos ven meče, pol se pa krega, ker jo sama ne more nazaj v usta spravit. Po moje bi pomagal, če bi jo ob 11h zvečer al pa polnoči kopala, pol bi zaspala. Ampak tolk pozno se mi pa ne da kopat. Bom še marsikej mogla sprobat, da nam jo uspe čez dan mal bolj budno imet in da bo ponoči spala.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.1.2010 12:36:45   
tassika

v tem postu se pa čisto vidim, pri nas je vsak večer enako, potem pa okoli 23.00 samo še omaga in pade dol, grem recimo na wc in pridem nazaj in je ni več, jaz ne vem kako ji to uspe, prej pa uro ali dve borbe z dudo ali jokom.

Aja pa še eno vprašanje, začelo se nam je dogajat, da se ful velikokrat med spanjem začne tako jokat da je groza in jo moram prav na silo zbudit d ajo pomirim, a se ji to kaj takega sanja ali kaj? Pa saj če je to doma ni panike, se mi je pa to včeraj zgodilo sredi leclerca in sem jo komaj potolažila, ne pomaga niti duda, prav zbudit jo je trebauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.1.2010 12:41:10   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Aja pa še eno vprašanje, začelo se nam je dogajat, da se ful velikokrat med spanjem začne tako jokat da je groza in jo moram prav na silo zbudit d ajo pomirim, a se ji to kaj takega sanja ali kaj? Pa saj če je to doma ni panike, se mi je pa to včeraj zgodilo sredi leclerca in sem jo komaj potolažila, ne pomaga niti duda, prav zbudit jo je trebauser posted image

Tudi naša se začne včasih ful jokat. In to je čisto drugačen jok kot običajno. Ne vem sicer kaj se jim lahko takega sanja, ker dejansko še nič doživeli niso, ampak očitno se jim sanja. Naša se včasih med spanjem začne tud na glas smejat.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.1.2010 12:57:44   
caryn
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

v tem postu se pa čisto vidim, pri nas je vsak večer enako, potem pa okoli 23.00 samo še omaga in pade dol, grem recimo na wc in pridem nazaj in je ni več, jaz ne vem kako ji to uspe, prej pa uro ali dve borbe z dudo ali jokom.

Tudi pri nas smo se na začetku borili da smo zaspali - pa duda, pa rokica, pa božanje...potem sem pa enkrat tud jaz obupala in šla vmes na WC in glej mali je zaspal...tako da ga sedaj kar dava v posteljico...nekaj časa malo brblja, potem pa sam od sebe zaspi...user posted image

možno je da jih naša prisotnost moti, ker si potem želijo ''pogovarjat'' z nami in biti budni.
drugače je če jokajo...pol pa res ne preostane drugega kot ziza in/ali naročje.

pa naš se tudi med spanjem in smeje in joka...že od rojstva...ne vem ali sanjajo ali je kaj drugega???

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.1.2010 13:12:38   
Cari
Ja pri nas je podobno - med spanjem namreč. Sicer se ne joka ampak spuša čudne glasove, tako da se kdaj prav prestrašim. Jaz upam da so to sanje. Čeprav ne vem kaj bi tako hudega doživela, da se ji tako sanja. Mogočepa drugače dojemajo stvari kot mi in mi mislimo da jim je nekaj lepo, njih pa potem mora tlači...

Drugač bi pa tudi mi brez dude probal, ampak večinoma joka, tko da nič ne pomaga. Zelo redko se nam zgodi, da je tolk utrujena da na koncu zaspi brez dude. Če je od hranjenja že kar nekaj časa, dobi še mal za papcat (al pa se mal crklja user posted image ) in takrat včasih zaspi brez dude.

Cari

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.1.2010 13:37:32   
mayamaya
izgleda, da sem glih prav uletela user posted image

mi imamo tudi take nočne ptičke doma. ne zaspi pred polnočjo, pa da je ne vem kaj. aja, pa duda je pri nas tudi zakon, ko je ustih, ko pa ven pade... pa se mi včasih zdi, da jo zanalašč ven meče, samo da ji jo nazaj v usta dajamo.
pa smeje in joče se naša tudi med spanjem. in sem skoraj šrepričana, da sanjajo. jaz jo morem tudi prav zbudit, da revica neha jokat. sej drugače pa kar spi tudi po 8 ur skupaj. včasih se sicer zbudi ponoči, pa ji samo dudo dam, pa že spi nazaj. ne utegnem niti za jest dat user posted image . sej potem zjutraj poje še za ponoči user posted image

bo pa danes prav dolg dan. tukaj tako zliva že cel dan. sej ne vem več s čim jo zamotit. navadno smo zunaj kolikor lahko, ampak tole danes... user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.1.2010 14:12:19   
juniorka
Hej!
Vas nisem prebrala, se na hitro javim. Sva ble na cepljenju danes, je dobila v vsako nogo pikico in malo pojokala, pa je blo ok in zdaj kr spi v lupinici. Tu je cepljenje pri 8 tednih prvic, je bla tolk v sredo, ko je imela 6,035kg. Malo mi je mimo, ker zdravniski pregled pa imava komaj drug teden...user posted image
Jaz je ne oblecem prevec za v lupnico, tudi zdaj ko imamo 11 minusa, ji dam samo en plisast pajac navrh( bodi in bombazni pajacek s stopali in nogavicke), pa jo pokrijem z dekico raje in je fajn topla. Si ne predstavljam kombinezona v lupinici, tudi tavecjemu nisem nikol bundice oblacla za v avto, ga prej przgem in ni mrzlo not.
Dojiva se na polno zaenkrat, na priblizno 3 ure, tudi ponoci, se zbudim, ko cmoka in tisci obe roki v ustauser posted image . Dudo ima vcasih, vecinoma jo ven pljune.
Zaspi sama ne, na rokah zvecer, da jo cist k sebi stisnem, kot bi se dojili, pa hodit moram, sede ni ok, mora mami telovadituser posted image . Pa tudi med 10 in polnoci, vcasih mi pa do 2eh nagaja. Tako da sem pol zjutraj cist hin, ko se tavecji zbudi vcasih ob sedmih...
Pol pa zrihtat vse, oblect, nafutrat oba, avto talit... sem rekla mojmu, da ga drug teden ne bom vozila v vrtec, ce bo 15 minusa, da me prevec izcrpa tole, pa mu ni blo pogodu, ker mali rabi druzbo... Ma saj jaz se pol potrudim, da kaj peceva, riseva z vodenkami, pleseva in pojeva... moj tega ne vidi, ker se mu ne da nic takega pocet z njimuser posted image . Saj meni pase, ce je v vrtcu, se spocijem, imam malo miru doma, pa na rr pogledamuser posted image , ampak ko je tako mrzlo, pa malo ven... mi je pa too much! Tako, pa sem se spihala maluser posted image
lepo se mejte, moram nekaj skuhat!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.1.2010 16:13:27   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Ja luan-upam, da bo Luka kmalu navdušen smučaruser posted image Moj Luka bo marca 5 let, pa ne vem, ali naj že letos začnemo ga malo na smuči postavljat-sam jih mormo še kupit, al drugo leto...poročaj kako vam bo šlo!!!

Danes pa je že kar šlouser posted image .Sicer sem jaz navijala in ploskalauser posted image user posted image , ko da vozi Križaj v najboljših letih.Še padce sem vse pohvalila, češ da še pade kot profesor smučanjauser posted image .In je bil mali ful navdušen.Sem pa tudi mojmu dala natančna navodilauser posted image kako naj se obnaša do Luka.Tako da me je nekaj časa tako zabodeno gledal, da me je bilo kar malo strahuser posted image .
In mali je ful užival.Tako da počasi menda bo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.1.2010 21:42:28   
luan
Evo mene nazaj.Sem zdele kidala sneg eno uro in pol.Imam tak občutek, kot da mi bodo zapestja odpadla.Tašča je pa čist vn padla, ko me je videlauser posted image user posted image .Je vpila, če sem znorela, da imam še trugo pod posteljouser posted image .Sem ji komaj dopovedala, da mi ful paše, da malo gibam, da sem že predolgo v stagnaciji.Res pa je , da jutri verjetno ne bom mogla s postelje vstat.
Zdaj pa bom počakal, da pride moj domov in me konkretno zmasira.

Mali pa spi že od sedmih.Sva imela mali incident zvečer pri striženju nohtkov, sem ga uščipnila je tako jokal, da sem ga komaj potolažila.Upam, da ne bo imel kakih travm zaradi tegauser posted image user posted image .

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.1.2010 21:43:21   
sanjacka
Bravo Luan in smučar Luka!user posted image Saj sem vedla, da bo užival, če bo mamica poleg!

Pri nas na Štajerskem koncu pa ni veliko snežilo, ampak je ledeni dež padal dol in je prava poledica. user posted image Sem danes bila neprimerno obuta,saj sem dopoldan mal "fušala" in sem skoraj zletela po cesti, ko sem hodila do neke tetkice stare, saj sem ji pedikuro naredila.  Zdaj pa so moje noge tudi potrebne odmakanja in strganja petk, lavorček me že čaka, sem dolgo odlašala...zase vedno časa zmanjka. Tokrat pa ne bo, moj itak gleda hokej, pa kr 3 programe hkrati, ni za gledat poleg...tako da grem jaz v lavor. Lep vikend vam želim in uživajte! 

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.1.2010 21:46:33   
sanjacka
Saj vem kako je pri nohtkih...boljše je malo počakat, če je nemiren, pa magari dat rokavičke gor...pa saj se vse poceli, samo da ni huje in da spančka!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.1.2010 22:02:03   
rožica13
Čer!

Mi imamo spet cel dan kričanje, jaz ne vem al jo zdej spet tolk krči od AM al je res alergična na kravnje mleko, to je groza, ker se kar naprej dere in to ornk! Bomo jutri klicali v bolnico ali pa kar šli tja.

Danes sva bili kar po dežju na sprehodu, nisem vedela da pada in sem potem kar dežno prevleko dala čez ker sem bla tko jezna, jaz pa dežnik in sem rinla voziček eno uro z eno roko po tem pesku ki je zdaj po censti, pa še malo snega je blo.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.1.2010 22:24:21   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka

Zdaj pa so moje noge tudi potrebne odmakanja in strganja petk, lavorček me že čaka, sem dolgo odlašala...zase vedno časa zmanjka. Tokrat pa ne bo, moj itak gleda hokej, pa kr 3 programe hkrati, ni za gledat poleg...tako da grem jaz v lavor. Lep vikend vam želim in uživajte! 

Saj poznaš pregovor, da je kovačeva kobila zmeraj bosa.Bo že držalo, neuser posted image ?

O ja celodnevne krče in jok pa sem jaz doživela pri prvem sinu, kateri je tudi bil na AM.Včasih sploh nisem vedla, kateri več joka al on al jaz.Mi je bilo tako hudo, ker mu nisem mogla pomagat.Kapljice smo vse sprobal pa ni bilo nič bolje.Minilo pa je šele ko je bil star osem mesecev.
HB, da Gašperja zdaj dojim.V primerjavi z Lukom sploh ne vem, da ga imam.Skor nič krčev in posledično tudi joka ne.Je pa res da mu dajem probiotike.Pri Luku sploh nisem vedela, da obstajajo.Mi je pa kolegica rekla, da so zakon saj so njeni tamali v P dajali, ker je tudi imela tako hude krče, da so bile dva tedna v P.Po njih pa je bilo bolje.
user posted image

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.1.2010 23:17:01   
sanjacka
Rožica13, ful mi je hudo zate in za tvojo pikico! Verjemi, da se bo kmalu vse uredilo, le probaj najti vse možne rešitve, kaj ji ne paše!user posted image user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 716
9.1.2010 12:39:54   
tassika
Punce eno vprašanje, vsakega odgovora bom vesela.

Zoja se mi že 3 dni zvečer joka in noče ne jesti, ne se nositi, tudi popoldne se na joški krega, ampak mislim, da mleko imam, ker še vedno skoraj po vsakem obroku malo poliva in tam se vidi, da je nekaj pojedla. Zdaj pa ne vem a je moj otrok lačen, a je samo kakšno razvojno tečnarjenje. po flaški dobiva samo vodo, da ustaviva kolcanje in pa ponoči lepo je brez problema. Je na 3 urce. Zdaj pa vprašanje, tiste, ki ste začele dodajat, a se vaši otroci še dojijo, a je potrebno potem vse obroke po flaški, namreč rekli so mi, da ko enkrat dobi mleko po flaši nočejo več vlečt, jaz bi ji pa samo zvečer dala malo, da vidim če je res to narobe ali kaj drugega, ker tudi šele po recimo 6 urah ali malo več vidim, da imam res polne, prej so mehke in takoj ko začne jest ratajo spet čisto mehke, pa delam vse da bi imela mleko, veliko pijem,...

No ja upam, da je res kaj drugega, ker potem ko zaspi lepo spi in se ne zbuja in joka, se pravi, da sita mora biti, samo če je pa dovolj to je pa vprašanje.

Evo sem malo zamorila samo to me daje že tri dni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.1.2010 13:30:06   
eva1
Tasika-to je ono obdobje , dvomim da bi ti kar na lepem zmankalo mleka, pa četudi ga je kakšen dan, dva malo manj, bo sigurno spet prišlo..pridejo krizte,ampak jaz nebi šla na flaško, ker se mi zdi brezveze, sploh  če mala po podoju polije...jaz mislim da maš dosti mleka, samo mala ima kakšno obdobje kreganja na joški..če bi bila lačna bi ti tut bolj na pogosto jedla, ne samo na 3 ure,jokala...pride in gre tole, vrjemi...sicer pa joške slej ali prej postanejo mehke, kar pa ne pomeni da ni mleka notr..boš videla tam okoli 4meseca joške sploh ne bodo več trde in polne, samo kadar bo recimo preskočila en obrok..
jaz vem da se anže jezi na joški ko ne more več pit..se krega, zmajuje z glavo, vleče bradavico..sem najprej mislila da ni mleka pa se zato krega, pa ga dam še na drugo stran(dojim na obrok samo na eni strani) pa se isto krega..in pol sem vidla kadar začne to delat, da vleku bi, sam ga jezi k mleko teče, pa ne more več jestuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 718
9.1.2010 13:31:49   
luan
tassika jaz sem mu dvakrat zvečer dodala, pa pri meni še vedno lepo doji.Drugače imam pa tudi jaz mehke dojke in na občutek prazne, samo ko pa ga podojim in dam na vago pa vidim, da je dovolj dobil.Ful polne imam samo včasih zjutraj, če mi res celo noč prespi.
Za večerne težave pa ne vem odgovora, moj zaenkrat še lepo zaspi.Bomo videli kaj bo ko bo star toliko kot tvoja, imate precej prednostiuser posted image .
Zakaj pa si ne izposodiš vage in jo vagaš?Pride samo 10 evrov na mesec.Jaz jo imam izposojeno in mi ful prav pride.
LP

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 719
9.1.2010 14:05:02   
tassika
Eva1 tvoj odgovor mi je zelo všeč, mogoče je pa res to, ker če stisnem pride še kakšna kapljica vn, mogoče se pa res krega ker noče več jaz jo pa imam tam in jo silim, pa naj naredi tako ko za dudo, ko je ne mara več jo pljune vn in reče bljakuser posted image .

Vaga, ma ne vem meni se zdi da dobro pridobiva, če bi si jo izposodila bi si jo zaradi firbca, mogoče pa saj 10 eur nič ne stane, sam zdaj dajem na stran za cepivo za rota virus, sva se odločila da jo cepiva, ker ima veliko malih nečakov v vrtcu in misli it tudi ona novembra v vrtec, sevede če ga bomo dobili, drugače pa privat varstvo z več otroci.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.1.2010 15:41:22   
sanjacka
Ja, tudi jaz opazim podobno! Včasih je moj Nino proti večeru takšen, da noče ne zizat, pa bi zizal, dudo meč ven, ko ga dojim z nogicami ful brca, mu ne paše da je pokrit, ga odkrijem, ali pa se sam zbrca...pa ga malo nosim...itd., na koncu pa od vsega sladko zaspančka. Po mojem je to neko obdobje, lahko da se pripravljajo dlesni z zobki,lahko da je luna, ali da mu je prevroče, kaj pa vem...?!    

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.1.2010 16:09:43   
valerija77
Tudi jaz dodajam novalac in se še dojiva. Sicer ne vem koliko imam mleka, ker imam tudi jaz čist mehke. Ampak pr mojmu itak nisem nikoli sigurna kolk bo pojedu. Enkrat poje samo 30 ml, drugič 60 ml, pa spet 30 ml, kr naenkrat pa celo 150 ml. In potem se še kr dere in mu dam zizo pa še kr vleče, kaj pa vem...user posted image Ma zvečer je pr nas isto. Nikakor noče zaspati. Nam je pa ratal da je dva večera zapal že ob 22 uri.user posted image Spi sicer v spalnici pri naju ampak v svoj postlci. In kadar ga dam noter preden zaspi, se dere da mu na koncu kr sape zmanjkuje.user posted image Ko pa ga dam k nama pa kr neha, kot da ni blo nič. Tudi jaz razmišljam da bi ga prestavila v svojo sobico, ampak moj pravi da še ne, je očitno še mal paničen da ne bi šlo kaj narobe al kaj. Bomo še mal počakal.
No to je pa moj sonček..

user posted image

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.1.2010 16:10:11   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Tasika-to je ono obdobje , dvomim da bi ti kar na lepem zmankalo mleka, pa četudi ga je kakšen dan, dva malo manj, bo sigurno spet prišlo..pridejo krizte,ampak jaz nebi šla na flaško, ker se mi zdi brezveze, sploh  če mala po podoju polije...jaz mislim da maš dosti mleka, samo mala ima kakšno obdobje kreganja na joški..če bi bila lačna bi ti tut bolj na pogosto jedla, ne samo na 3 ure,jokala...pride in gre tole, vrjemi...sicer pa joške slej ali prej postanejo mehke, kar pa ne pomeni da ni mleka notr..boš videla tam okoli 4meseca joške sploh ne bodo več trde in polne, samo kadar bo recimo preskočila en obrok..
jaz vem da se anže jezi na joški ko ne more več pit..se krega, zmajuje z glavo, vleče bradavico..sem najprej mislila da ni mleka pa se zato krega, pa ga dam še na drugo stran(dojim na obrok samo na eni strani) pa se isto krega..in pol sem vidla kadar začne to delat, da vleku bi, sam ga jezi k mleko teče, pa ne more več jestuser posted image

se podpišem, je pri nas isto.

tassika, jst ne bi nič dodajala. Sej ni vedn, ko se otrok prtožuje, pa joka....krivo pomanjkanje mleka. Sasm večina mamic tko pomisli, pa takoj AM in flašo. Naša je tut 2 dni zvečer vpila, ko pr norcih, pa se jezila na joški,,....pol je blo pa dobr.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.1.2010 17:30:52   
eva1
Hoj!

Ekola, zdej mam malo več časa..dokler se Anže ne zbudi -nemreč že 4 ure spi v vozu k top! Prej smo šli malo vn da smo se malo zluftali, sem že prav pogrešala sprehode in svež zrak! Včeraj me je pa tko glava bolela, da sem mislila da bom znorela-šele po 4 lekadolih je blo bolje...grozn res!
Valerija-kaj pa če bit, če bo v svoji sobi spal? Jaz imam angel care pa varuško obenem, pa sem čisto mirna, ker vem če bo karkoli bo alarem..lušten user posted image , pa ful velik je žeuser posted image user posted image user posted image

Zdej pa tortico delam, je imela alja 6.1 3. rojstni dan in bomo jutri mal praznovali-bolj tko na izi...sam sem obljubila  da bova skupaj torto dele, tko da nimam zdej druge izbireuser posted image

se javim še zvečer kaj!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 9.1.2010 17:31:33 >

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.1.2010 17:34:13   
sanjacka
Jaz se tudi popolnoma strinjam z Evo1,pač to je neko obdobje! Moj Nino je čisto enak! Na zizi  joče, pa sam ne ve zakaj, saj ima vse pred sabouser posted image user posted image user posted image ! Pa tudi res je, da se nam na momente prsi čisto spraznijo, ampak mlekca je notri še za dva...user posted image
Valerija, luštkan je tvoj mali sonček!  

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.