juniorka
|
Hej! Vas nisem prebrala, se na hitro javim. Sva ble na cepljenju danes, je dobila v vsako nogo pikico in malo pojokala, pa je blo ok in zdaj kr spi v lupinici. Tu je cepljenje pri 8 tednih prvic, je bla tolk v sredo, ko je imela 6,035kg. Malo mi je mimo, ker zdravniski pregled pa imava komaj drug teden... Jaz je ne oblecem prevec za v lupnico, tudi zdaj ko imamo 11 minusa, ji dam samo en plisast pajac navrh( bodi in bombazni pajacek s stopali in nogavicke), pa jo pokrijem z dekico raje in je fajn topla. Si ne predstavljam kombinezona v lupinici, tudi tavecjemu nisem nikol bundice oblacla za v avto, ga prej przgem in ni mrzlo not. Dojiva se na polno zaenkrat, na priblizno 3 ure, tudi ponoci, se zbudim, ko cmoka in tisci obe roki v usta . Dudo ima vcasih, vecinoma jo ven pljune. Zaspi sama ne, na rokah zvecer, da jo cist k sebi stisnem, kot bi se dojili, pa hodit moram, sede ni ok, mora mami telovadit . Pa tudi med 10 in polnoci, vcasih mi pa do 2eh nagaja. Tako da sem pol zjutraj cist hin, ko se tavecji zbudi vcasih ob sedmih... Pol pa zrihtat vse, oblect, nafutrat oba, avto talit... sem rekla mojmu, da ga drug teden ne bom vozila v vrtec, ce bo 15 minusa, da me prevec izcrpa tole, pa mu ni blo pogodu, ker mali rabi druzbo... Ma saj jaz se pol potrudim, da kaj peceva, riseva z vodenkami, pleseva in pojeva... moj tega ne vidi, ker se mu ne da nic takega pocet z njim . Saj meni pase, ce je v vrtcu, se spocijem, imam malo miru doma, pa na rr pogledam , ampak ko je tako mrzlo, pa malo ven... mi je pa too much! Tako, pa sem se spihala mal lepo se mejte, moram nekaj skuhat!
|