sanjacka
|
Hej, mamice! Pišem že drugič, saj me je prvič vrglo ven! Danes je za mano dolg dan, spila sem dve dobri kavi, da sem zdržala, edino kar nisem uspela, je likanje! Valerija, ti si baje "peglala", pa bi ti lahko še jaz dostavila! Imam to srečo, da ko se kup poveča kot Triglav, rečem moji mami v šali, da ima ona gospa, ki mi lika dopust...samo ta ona gospa je kr moja mama! Najbolj me presenti, če me ni doma, pa imam vse lepo zlikano, kdaj ne zmorem. Ti dnevi pa so tako turobni, težki , da se mi še ni dalo, ko pa sem že danes skoraj držala likalnik v roki, pa se je Nino zbudil in spet ni šlo! Joooj, kako sem zatežila z "peglanjem". Upam, da mi uspe saj jutri! Lepo, da vas je že kr nekaj, ki razmišljate o dopustih! Če boste v naših toplicah, pa se oglasite, da gremo na kavo! srecna zvezda, samo da je tvoja pupika zdaj ok in da ste že doma! Me pa zanima, kako ste ugotovili, da ima bakterijo?Verjetno je dobila vročino? A je bila prehlajena? Tassika, najboljše je, da nam narediš osnovni tečaj za urejanje seznama! Da nas naučiš, da te razbremenimo! V katere toplice pa vi greste na dopust, da mi daš malo idej, kje je še fajn, poleg naših? Nosek pa mi čisitimo z fiziološko, pa se fajn skiha in nežno z vatirano palčko dobim ven! Z aspiratirejm pa ne znam, sem verjento prenežna! Lahko noč! Če me pa še zdaj vrže ven, pa pišem jutri!
|