|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
7.1.2010 21:27:27   
sanjacka
Hej,dober večer mamke in kostanjčki!user posted image user posted image
Spet lepe, nove slikice naših malih luštnih cukrčkov, kostanjčkov! Bravo!user posted image
Danes je bil tak čuden dan zame, ne vem kaj me je noslo?user posted image V postelji z mojim sinkom sva bila skoraj do 12. ure.Potem pa akcija, do 14. ure je bilo kosilo skuhano in ne starejši sinek, ne moj dragi, nista vedela, da je mama taka zaspanka! user posted image  Potem pa sva šla še ven na sveži zrak in spila sem fajn kavico, pa je bilo boljše!Popoldan pa ne sluha ne duha o zaspanosti, saj sem pomagala starejšemu sinu pri šoli, in spet obvladam Naravoslovje in English za 6. razred. Pa saj so bogi tile šolarji, saj se ne znajo učit, 3 leta v začetku niso nič kaj prida delali, zato otroci nimajo občutka za učenje, potem pa pride 4 razred in prve ocene, pa se vse samo stopnjuje, da se moramo mame tako trudit zraven in pomagat.Upam, ko bodo tile naši kostanjčki v 6. razredu,bo kaj lažje? Včasih se doma hecamo, ko je Nino zraven, mi pa se vsi tako na glas učimo, da bo Nino že vse znal,saj se že zdaj uči, ko samo  posluša!user posted image

Rotavirus? Ne vem!!! Mogle bi naredit referendum na RR pa da vidimo, koliko jih je za in koliko proti!user posted image Problem je, ker se moramo sami odločit, o stranskih učinkih vsakega ceplenja pa boljš da ne debatiramo!

Lep večer vam želim! 
P.S. Nič nisem danes poslušala  vreme, pa upam, da so se zmotili, saj so že včeraj napovedali dež za jutri...pa kaj nam je potreben zdaj še dež!!! user posted image Potem sem mi bo še spalo, če bo jutri deževalo! Boljš da sneži, če že more kaj! Komaj pa čaaaaaakm pomlad in sonček,da gremo ven za pol dneva in se razgibam, pa znebim nekaj preveč KG, ki se nabirajo in nabirajo....jaouser posted image

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.1.2010 21:38:44   
eva1
čer!!!

Da se pohvalim, danes mi je pa uspelo zlikat..ampak že spet perem user posted image ..ko končam, se vsedem pred  comp, pa mi sestra pošlje tole:
SAMO ZA TISTE, KI VESTE KAJ JE LIKANJE

Znanstveniki so odkrili,
da sta  likanje in zakonski seks enaka:
Človek se mora prisiliti, da  začne...
Ko  že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo...
Ko  vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...

hehhee sem se tok smejalauser posted image user posted image user posted image

sanjačka-jutri bo sneg..do 20 cm naj bi ga zapadlo, razen na primorskem in v južn ter vzhodni SLo bo lahko dneg prešel v dež...

Jaz tut ne vem al naj cepim za rota al ne..Luka in Alja nista cepljena, Luka ga je že 2x prebolel prvič je bil 2 dni na infuziji, Alja ga je kljub hudi obliki prebolela brez večjih problemov! Vrjetno se bom odločila za cepljenje..100% pa še ne vem, se bom še malo posvetovala z DR. in z nefrologom kaj misli...

Pupi-taka je bla naša Aja je bluzila zvečer, pa sploh ni mogla zaspat..šele kasneje ko je tudi čez dan več spala, je zvečer zaspala brez problema..in pol sem prišla do ugotovitve da je prečuta in da se ji je čez dan preveč dogajalo, pa ni mogla zaspat! Jaz osebno raje vidim, da se 1-2x na noč dojiva, pa mi tut čez dan večino prespi, kot pa da spi celo noč, pa je ves dan buden..čeprav se nebi branla da bi celo noč prespal pa še večino dnevauser posted image user posted image

Nič zdej pa da film do konca pogledam..mirno nočko vsem!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.1.2010 22:11:37   
sanjacka
Ja, moj recept za luštno spanje je takšen! Nino čez dan lepo spančka,če se da greva vsaki dan  obvezno ven na zrak,da se nadiha svežegega kisika in fino spančka v toplem vozičku.
Tam po 17. uri ga obvezno nesem mami en štuk višje, da malo spremeni okolje in ji ga pustim za kakšno urco, da se babica in dedek naigrata!user posted image  Pred spanjem in umivanjem obvezno preluftam spalnico! Pred umivanjem pa na postelji, če ga še ni babica preveč "zmatrala" potelovadim, malo masiram, leži na bokcu in ga po hrbtenici nežno kr čez oblekce zmasiram...res mu godi, se smeje itd! Ko je umit, kmalu po 20.uri zvečer je lahko že zelo utrujen, danes je in je takoj ob zizi zaspančkal.Če pa še bedi kot čukec, pa prideta moja dva moška, ati in bratec, pa vsi trije v postelji ležijo delajo čuda stvari, mali pa se smeji in so res luštni.
Tako bom rekla, tudi če nimaš babice ali tašče pri roki, da bi malo vskočile v varstvo, saj tudi moja mama ni vedno dosegljiva, je fajn,da predno jo boš dala spančkat, naj jo čuvata in se ukvarjata tvoj dragi in sestrca.Ker me smo z cukrčki res največ in jim paše sprememba. Potem bo pa postala lačna in hitro zaspančkala, ko bo prišla mamica v posteljo z flaško mlekca ali zizo!user posted image . Pa obvezno priejtno, umirjeno glasbo za dojenčke.

Jutri bo spet sneg...moj bo spet zjutraj pred službo kidal....ubošček!
Lahko noč!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.1.2010 22:15:36   
pikica 28
dober večer...

smo se skopali in že lepo pančkamo...user posted image

Imam pa eno vprašanje...našem Ožiju so se naredile take male rdeče pikice: pod pazduho, po vratku in malo tudi na prsnem košu. Sedaj sem to lepo namazala z riboderminom in upam, da bo kaj bolje...ker če ne bo, jutri pokličem P.... Vem, da se lahko te pikice naredijo, če je otroku vroče...To mu je bilo včeraj, ko sem ga preveč reveža oblekla...user posted image Močno upam, da so te pikice zaradi tega in, da se ne bodo razširile še naprej... In upam, da sem prav naredila, ker sem namazala z ribjo mastjo...
Drugače pa tako lepo pančkamo, včeraj smo spali od osme ure zvečer, pa vse do petih zjutraj....user posted image user posted image user posted image Danes pa je tudi pravi panček...že celo popodan pančka...user posted image user posted image Upam, da bo tudi ponoči tako priden...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.1.2010 22:16:15   
sanjacka
Joj, user posted image user posted image tale vic  Eva1, zelo dober!  Eden boljših!!!!
Mene pa likanje čaka jutri!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.1.2010 22:21:23   
blondy_81
Joj naša Manca bi pa čez dan ful spala, ponoči bi bla pa pokonci. In pol imamo enga joka ponoči, da zaspi. Če imamo srečo zaspi ob 1h zjutraj, pa potem spi do 8h ali 9h, ampak zadnje par dni nam ga pa serje kar do 2h, 3h ali še dlje predno zaspi. Ne vem kako naj jo čez dan zmatram, da bo zvečer spala, ker tud če ne vem kaj počnem z njo, ona kar zaspi. Se sploh ne meni,če ji kdo teži.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.1.2010 22:22:16   
luan
Aaaaaaaaaaa zmešal se mi bo.Starejšemu sinu sem danes za rojstni dan kupila opremo za smučat.Moj se je spravil z njim na vrt za hišo, da ga nauči.Po dveh urah učenja je jokal sin, njegov stric(od mojega brat) moj pa je vpil, ko ena zverina.Šlo je tako daleč, da je Luka vse vrgel v cel sneg in ni hotel več na smuče.Pa še moj in njegov brat se spet ne bosta pogovarjala mesece, no glavno kajlo je zabila tašča, ko se je šla vmešat.Pa pustmo to.
Popoldne sem šla jaz z njim na vrt in sva se šla osnove(štanfanje, vožnja pluga, smrekca, padci in pobiranje s tal,....).Že po pol ure mi je bilo jasno zakaj je moj čist podivjal.Njegov brat je Luku vbil v glavo neke ideje smučanja, ki so primerne za nekoga, ki že obvlada smučanje in ne za popolnega začetnika.
Mali sploh noče poslušat.Kaj naj naredim?Neko prisilo se ne bi šla, ker nočem da se mu že v startu vse upre, menda pa jaz nimam pojma, tako je vsaj rekeluser posted image .Moj pa je očitno preživčen.
Nekaj se je tašča ponujala za jutrišnje inštrukcije, upam da z več uspeha kot mi.
Oprema pa ni bila poceni, tako da spwet ne bi rada de že kar odneha.

Spet ne bom spala ponočuser posted image user posted image .
LP

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.1.2010 22:27:53   
pikica 28
hm...poznam to...s smučanjem...takšen trmovček sem bila jaz, ko me je moj brat učil osnove smučanja... Skratka, mene so potem ko sem se strmala vsi pustili na miru in so šli uživat na snegeca, ko sem se strmala in ko sem ugotovila kako vsi uživajo, sem se sama lepo postavila na smuče in ponovno sama prosila brata za inštrukcije.... Moje mnenje...ne sili sineka...naj sam vidi kakšen užitek je smuka....user posted image user posted image user posted image Pojdi se z njim oziroma sama smučat in naj te samo opazuje kaj delaš na smučeh...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.1.2010 22:32:53   
sanjacka
Luan, pridno nadaljuj z svojo tehniko šolanja, pa pusti njegovega strica. Prav si začela, počasi ga je treba  učit, sploh pri otrocih, pa pri tem snegu pred hišo, ko še ni steptan itd...
Tudi štanfanje je zahtevno in potem spust na plug itd...pridno ga uči, držim pesti!Pa fulll ga pohvali kako mu lepo gre, da bo dobil še večjo voljo!user posted image

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.1.2010 22:36:03   
eva1
Luan-kok pa je star Luka? Jaz bi na tvojem mestu za kakšen dan vse pustila, pol pa bi ga vprašala s kom hoče smučat oz. kdo naj ga uči, pa bi šli spet čist na izi...najslabše je itak da nekdo vpije na njega, mu bo vso voljo pobral..lepo počasi, par osnov pol  pa naj proba lepo sam počasi kakor se mu bo zdelo da je prav..no tako bi jst naredila!

Pikica..ja znajo se mu narediti take pikice, ker mu je bilo prevroče-nič se ne sekiraj, veš kok jih bo mel poleti, ko bo vroče zunaj...to se je brezveze obremenjevati! Anže ma tut pike po obrazu-vrjetno se mu čišči koža, pa rečem P v kolikem času naj bi zginil, pa reče, ma ne obremennjujte se tko kt so pršle bodo spet zginle..pa se spet pojavle...mah sej ma prav..vem da sta bla oba pikasta okol1 meseca, sam se ne spomnem kok časa...drugače pa super za spanjeuser posted image user posted image user posted image Aja z Riboderminom komot mažeš...

blondy-joj tole pa zna bit ful naporeno ane...sem bila v P cimra z eno ki je tamala bla ista..zvečer ob 8h je začela žurirat, pa tja do 4h zjutraj...a čez dan spala k ubita..jo ni nč predramlo..se mi je mamica prav smilila, res sploh ni vedela kaj narediti, tako da so ji potem sestre tamalo na štacijo odpeljale, da se je vsaj malo naspala! Jst upam, da bo Manca čimprej poštudirala da je noč za spanje...da se vsi lepo spočijete!!!

Zdej pa res grem...nočko!!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.1.2010 22:42:09   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Luan-kok pa je star Luka? Jaz bi na tvojem mestu za kakšen dan vse pustila, pol pa bi ga vprašala s kom hoče smučat oz. kdo naj ga uči, pa bi šli spet čist na izi...najslabše je itak da nekdo vpije na njega, mu bo vso voljo pobral..lepo počasi, par osnov pol  pa naj proba lepo sam počasi kakor se mu bo zdelo da je prav..no tako bi jst naredila!

Šest let je star.Tako, da mislim da je zrel za smuče.

Bom upoštevala nasvete in bomo res se šli počas.Če ne, pa bom najela učitelja smučanja, bo drugačna avtoriteta in bo verjetno lažje sodeloval.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
7.1.2010 22:45:30   
blondy_81
Eva1 v začetku nismo imeli nobenih težav. Kot si jo dal v posteljico, tako je spala do jutra. Zdej pa hoče mal uveljavljat svojo voljo in zna zelo ihteče jokat. Ko pa jo vzameš ven, je pa vse dobro spet. Mal več bi jo imela rada čez dan budno, da bi ponoči bolj spala. Danes se bova preselili kar v njeno sobico in bom tam stegnila en fotelj, da se bo moj vsaj naspal lahko. Ker zdej že 3 noči ni normalno spal. Zdej bom vidla, ali ne mara v zibki več spat in zato dela probleme ali pa enostavno ni zaspana ponoči. V njeni sobici ima pa posteljico in tam čez dan ful rada spi in nič ne joka. Mogoče bo ponoči tudi boljše.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 687
7.1.2010 22:51:54   
sanjacka
Zibka!!!
Tudi meni se že dogaja da ne spi rad več v njej! Že razmišljam, da bi postavili posteljco. Zdaj spi kar pri naju. Tudi čez dan spi dlje v najini posteji kot v zibki. Mogoče jim je postalo preutesnjeno...?Ne vem do kdaj naj bi spančkali v zibki? Sem že pozabila kdaj sem prvega sina dala v posteljco? Skleroza!user posted image  Čeprav mi bo zibke žal,a otroci rastejo!!!!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 688
7.1.2010 22:53:59   
pupi
Naša Nisa se ponoči, doji in ne spi v kosu, da ne bo pomote user posted image , samo jaz to štejem kot, da spi, ker se samo priklopima se napapca in spi, naprej. Od začetka, ko sem še jo ponoči previjala, je kar spala med previjanjem. Ko ona en krat zaspi ni panike, samo zaspat je problem in to že vse od začetka. Je znala bit prva tečka čez dan, ja kak ne če pa ne more zaspat. Jo vsal šum zmoti. Poleg naše tastarejše pa ni samo šumov user posted image . Vse možno sem že sprobavala, pa ko mislim, da sem jo naštudirala je že spet nekaj novega. Sem prav znervirana že zaradi tega uspavanja!! Vsak dan skoraj ne glede na vreme smo najmanj dve urci veni, tastarejša ji non stop nekaj razlaga, špilike sem ji naštimala, da že malo opazuje, ker sem opazla, da so ji zanimive (danes komaj user posted image ), non stop nekaj v njo "lajamo" , jo prenašamo... kak jo še naj drugače utrudim oz. kako naj drugače utrudim dvo mesečnika nimama pojmauser posted image  
Eva1 tudi meni bi pasalo, da je čez dan kdaj mir ... samo vsakemu ko rečem, da pač ne spi čez oz. da ne more zaspati, mi vsak reče da naj bom srečna, da mi čez noč spi. Ja čez dan pa jo bom nosla oz. animirala v eno!! Mogoče pa se ji res preveč dogaja in se jaz preveč na zobe mečem, da bi jo utrudla in je to rezultat težkega uspavanja... nimam pojma, ker saj tak kot sem že omenla, ko si rečem zdaj pa jo mam, zdaj sem jo skapirala, evo nje spet neka nova taktika user posted image Jaz mam tak "grdo" navado to sem že mela pri ta prvi, da pač otrok ne sme bit sam in ga je treba non stop... pač nekaj!

Ženskice hvala za odgovore, kljub temu, da tak malo sodelujem tukaj user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 7.1.2010 22:56:13 >

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
7.1.2010 22:54:08   
eva1
Ja luan-upam, da bo Luka kmalu navdušen smučaruser posted image Moj Luka bo marca 5 let, pa ne vem, ali naj že letos začnemo ga malo na smuči postavljat-sam jih mormo še kupit, al drugo leto...poročaj kako vam bo šlo!!!

Blondy-ja probaj jo dati v svojo sobico-Anže že od začetka spi v svoji sobi, ker jaz enostravno nič ne spim, ker skoz neki cvili, se napenja, godrnja...tut Aljo sem ful hitro prestavila v svojo sobo(pri 2-3 tednih)..mogoče pa bo bolje...zanimivo da je sedaj začela to delat, k je že mela en ritem...mogoče se res preveč naspi čez dan, pa pol ni zaspana..parobaj vsaj zvečer od 5 ure da ti ne spi..pa jo kopaj, pa previjaj, pa zbujaj kolikor se le da...

Joj tut ne znam nehat tle gor viste..ampak ker vsak dan potegnem z tamalim do 11h zvečer nisem nč zaspana....zjutraj se lih tok ustanem, da pomagam možu zrihtat tamaladva za v vrtec, pa mrknem nazaj...no sej mi kmalu ne bo več tok luštn, k bo šel mož spet v službo, tko da bom izkoristila to udobje do konca...

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 690
7.1.2010 23:02:53   
blondy_81
Jaz sem tudi že razmišljala, da ji je zibka že pretesna in se utesnjeno počuti v njej in zato ne mara spat tam. Je par noči zdej ko je bla bolna spala pri nama v postelji, samo preveč jo pa ne upam imet zraven naju, da se ne bo razvadila. Danes bomo probali spat v njeni sobici. Mogoče bom par noči tudi jaz tam spala, potem bomo pa vklopili baby varuško in bo spala sama, če se bo izkazalo, da je boljše.
Manca se ful razživi na previjalni mizi in se ful smeji in gruli. Sem jo pred 2 urama spet dala tja, da jo mal budno obdržim, ampak še ni bil pravi čas in je zaspala. Če jo pa kopam, pa potem še slajše zaspi po kopanju. Ne vem ali to, da je nedonošenček kaj vpliva na spanje...da ga mogoče rabi več? Glede drugih stvari ne bi človek nikoli rekel, da je nedonošenček, glede spanja je pa res fenomen.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
7.1.2010 23:07:10   
pikica 28
spanje: pri nešem je tako, da če čez dan ne panka kaj prida, potem je zvečer vik in krik ko se uspavamo. Tako, da čez dan ko on pomane očke, se midva kar spokava lepo v sobo ali pa v dnevno sobo in ga lepo položim, ga pokrjijem, se malo pocartava in šmrc že pančka. Če pa ta znakec za pančkanje spregledam (s prtski si mane očke)potem gase prečuje in ni ni pankanja cel dan, zvečer pa joj....Sploh je obup to dopovedat moji tašči. Ker naš mali hoče imet mir in ne mara, da se preveč rine vanj. Moja tašča pa se ob njem tako na glas spakuje, pa smeje pa ga žgčka....mali se sicer en čas smejčka, kaj kmalu mu pa to več ne paše...pa želi mir, da bi pankal, njej se pa to ne da nikak dopovedat...joj...Potem mi pa utruja, da otrok mora čez dan čut in ne preveč spat...mislim halo??? HB, da pančka...Ko pa je razpoložen za igro, se pa maksimalno igramo...kaj hitro se pa utrudi in želi mir...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 692
7.1.2010 23:10:52   
sanjacka
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Joj tut ne znam nehat tle gor viste..ampak ker vsak dan potegnem z tamalim do 11h zvečer nisem nč zaspana....zjutraj se lih tok ustanem, da pomagam možu zrihtat tamaladva za v vrtec, pa mrknem nazaj...no sej mi kmalu ne bo več tok luštn, k bo šel mož spet v službo, tko da bom izkoristila to udobje do konca...

No, pa le nisem edina, da ne rabim imet slabo vest!user posted image   Eva1, tebi vsaka čast, saj imaš tri cukrčke in vse obvladaš! Je pa res, tako kot si rekla, več kot jih imamo, več izkušenj imamo in vse je lažje... 
Luan, pri nas je v OŠ organiziran vsako leto smučarski tečaj, tako da mislim, da je pri vas podobno in bo vse osnove smučanja osvojil na tečajih preko šole, ti mu le daj veliko smučarske volje zdaj doma in vse bo ok! 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.1.2010 11:14:22   
Cari
No da nas malo vrnem na prvo stran user posted image . Kako lepo sneži zunaj. Midve sva se pa v tem vremenu potepali malo okrog - z avtom seveda. Komaj čakam, da malo neha padat, da gremo v akcijo z vozičkom.

Za rota virus mi je P rekla, da ga zelo priporoča, cepljenje namreč. In tudi sama sem mnenja, da jo bomo cepili. Saj če zboli ima zdravljenje tudi posledice, pa še srček te boli ko ga gledaš trpet.

Se je pa naša mala danes tehtala in smo težki že 5240 - jutri bo 2 meseca user posted image

Bi bilo pa zanimivo zbrati predloge, kako zamotiti dojenčka čez dan da je bolj buden, al pa ko je buden. To je moja prva štručka, in moram reči, da res ne vem kaj lahko in kaj ne.

Pa mamice, s čim strižete nohte svojim user posted image ?

Cari

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
8.1.2010 11:26:55   
ninka80
oj,

sem že nazaj od G. Mala pa lepo spančka na kavču. Zunaj pa pada leden dež.
Rotavirus....jo bomo cepil, ker je bil lani mali zarad njega v bolnici, pa tudi P mi ga je priporočil, glede na to, da imam otroka v vrtcu.

Cari nohtke strižem s škarjicami. S ščipalcem nisem preveč spretna.

Zdej pa šibam malo pospravit, se še kasneje oglasim.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 695
8.1.2010 11:49:42   
eva1
Jutro!

Sanjačka-kaka slaba vest..dokler je doma kolker tok poštiman..pa tut če ni-glavn da je RRuser posted image user posted image user posted image

Pri nas je pred 1 uro padal dež, zdej pa sneži kt pri norcih, tole bo še snega, če bo cel dan takoleuser posted image user posted image user posted image bodo otroc uživali...

cari-jaz tudi strižem z škarjicami!
danes sem spala k ubita, ko se je tamal zbudil 4 čez  ure sem rekla, pa kva spet jokca, sej sem ga lih podojila..čist sem bla zadeta, pol pa vidim kok je že ura, druga runda je trajala 6 ur, pa kot bi spala 20 minut...sm kt bi me kdo z kladvom po glavi...čist adijo...

13.1 meva pregled pri nefrologu v Lj zaradi ledvičke, upam, da se  kmalu znebimo nefrostome in da naredijo čimprej kar je najbolje za malega...čeprav tamalega nič ne moti ko previjam, al pa tko...sploh ne trza, sam jst moram pa ful pazit..sploh zaradi Luka in Alje da nebi potegnla po nesreči vrečke, se tko hitro kej zgodi... pol bi jo mogli spet ustavljati...uglavnem komi čakam na 13 da mi povedo kako in kaj naprej! Eh..spet bluzim mal....

Joj kok ga mede pri namuser posted image upam, da jutri ne bo dežja..nč, zdej pa šibam pod tuš,,,uživajte!!!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.1.2010 11:58:00   
tassika
Še jaz na hitro, pri nas tudi sneži, sej ne da smo zmenjeni da gremo popoldne na obisk, sam če bodo ceste take ne grem nikamor.

Rotavirus, bom dala cepit.

No midve se pa danes spet boriva s kolcanje, lepo poje, podreva kupčka in čez kakšno urco kar na lepem malo polije in evo kolcanje je tukaj. Je pa danes ful pridna, spala do 10,30 zdaj pa se že eno uro igra sama na igralni podlogi, ful ji je zanimivo, ker se vidi v ogledalu, pa tudi igračke je že našla na lokuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.1.2010 12:15:10   
blondy_81
Evo danes je Manca prvič ponoči spala v posteljici in ne v zibki in sem ugotovila, da se v zibki očitno res utesnjeno počuti in zato non stop joka. Spala še vedno sicer ni, ker je preveč naspana čez dan, ampak jokala pa ni. Sama s sabo se je kr neki pogovarjala in godla. Sem pa ugotovila, da ne mara teme in tišine. Če sem imela prižgan vrtiljak na posteljici, kjer igra glasba, svetloba kroži po stropu in igračke se vrtijo, takrat je bila pridna in tiho,pa lučke je gledala. Ko sem pa mislila, da spi in sem ugasnila in je postala tema in tišina v sobi, je pa začela spet se oglašat. Tako da danes bova imeli prižgano solnolučko,ki zelo nežno sveti, pa uspavanke bodo nežno igrale celo noč. Bomo videli kako bo.

Danes zjutraj sem ji dala Hippovo adaptirano mleko in je tako bruhnila vse ven po pol ure. Par dni nazaj isto. Verjetno ji mleko ne paše. Ko mojega pije, nikoli ne bruhne, po tem mleku je pa kar konkretno poletelo. Moram kupiti drugo mleko. Ne vem ali naj Aptamil ali Novalac. Mam malenkost premalo mleka in moram občasno dodajati.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.1.2010 12:15:14   
Cari
no pa da vam poročam o striženju nohtkov - sem ji ravnokar uredila rokice, ko je pančkala. In s ščipalcem mi je bilo lažje kot s škarjicami. Sploh tele otroške škarjice delajo take, da nič ne strižejo, mali ščipalček je pa lušten. Do sedaj sem jih pa samo s pilco, sedaj pa ne gre več. Saj bo mela dolge nohtke, če jih bo hotela, a sedaj je pa še res premajhna user posted image

sicer pa naša mala veliko spi. ponoči zaspi okrog 23.30 in spi do 6.30. se trudimo prestavit uro, da bi prej zaspala, a neuspešno. Tako da se ji bomo še kar prepustili, da ona določa ritem. Čez dan pa itak spi, sploh dopoldan, zvečer pa akcija user posted image

Razmišljam pa tudi jaz o igralni podlogi, da ji bo bolj zanimivo na tleh ležat. Joj kolk ene "šare" že imamo, a kaj ko se za male ne moremo upreti. Ko grem v šoping vedno kupim kaj zanjo, zame....zmanjka časa in enegrgije user posted image

Cari

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.1.2010 12:17:52   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

sicer pa naša mala veliko spi. ponoči zaspi okrog 23.30 in spi do 6.30. se trudimo prestavit uro, da bi prej zaspala, a neuspešno. Tako da se ji bomo še kar prepustili, da ona določa ritem. Čez dan pa itak spi, sploh dopoldan, zvečer pa akcija user posted image

Cari, vidim da imaš ti podobne probleme s spanjem čez dan in akcijo zvečer. Kako ti jo potem uspe uspavat, da lepo zaspi. Meni je vedno uspelo, zdej ta teden pa bedi kar celo noč. Okrog 5h ali 6h zjutraj šele zaspi.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.