sanjacka
|
Hej,dober večer mamke in kostanjčki! Spet lepe, nove slikice naših malih luštnih cukrčkov, kostanjčkov! Bravo! Danes je bil tak čuden dan zame, ne vem kaj me je noslo? V postelji z mojim sinkom sva bila skoraj do 12. ure.Potem pa akcija, do 14. ure je bilo kosilo skuhano in ne starejši sinek, ne moj dragi, nista vedela, da je mama taka zaspanka! Potem pa sva šla še ven na sveži zrak in spila sem fajn kavico, pa je bilo boljše!Popoldan pa ne sluha ne duha o zaspanosti, saj sem pomagala starejšemu sinu pri šoli, in spet obvladam Naravoslovje in English za 6. razred. Pa saj so bogi tile šolarji, saj se ne znajo učit, 3 leta v začetku niso nič kaj prida delali, zato otroci nimajo občutka za učenje, potem pa pride 4 razred in prve ocene, pa se vse samo stopnjuje, da se moramo mame tako trudit zraven in pomagat.Upam, ko bodo tile naši kostanjčki v 6. razredu,bo kaj lažje? Včasih se doma hecamo, ko je Nino zraven, mi pa se vsi tako na glas učimo, da bo Nino že vse znal,saj se že zdaj uči, ko samo posluša! Rotavirus? Ne vem!!! Mogle bi naredit referendum na RR pa da vidimo, koliko jih je za in koliko proti! Problem je, ker se moramo sami odločit, o stranskih učinkih vsakega ceplenja pa boljš da ne debatiramo! Lep večer vam želim! P.S. Nič nisem danes poslušala vreme, pa upam, da so se zmotili, saj so že včeraj napovedali dež za jutri...pa kaj nam je potreben zdaj še dež!!! Potem sem mi bo še spalo, če bo jutri deževalo! Boljš da sneži, če že more kaj! Komaj pa čaaaaaakm pomlad in sonček,da gremo ven za pol dneva in se razgibam, pa znebim nekaj preveč KG, ki se nabirajo in nabirajo....jao
|