Bubacka
|
Živjo punce! Pa še jaz nekaj napišem, ker sem tukaj čisto nova! Prosim takoj za razumevanje, ker nisem iz Sloveniji, ampak bom pa poskusila čim bol pravilno se izražati... ne se smejati preveč ko me berete ! V glavnem, pupi moji ime Eva, rodila se je 25.11 ob 11.05, v Celjski porodnišnici, težka 3140 kg in dolga 51 cm. Prvo posvetovalnico imava 7.01, ampak sem njo že sama stehtala doma, imela 2dni nazaj 5200 kg. Dojiva se polno, na vsakih 3 urce. Ponoči spi v kosu 4-5 ur. Problemov z kakanjem nimava, naredi 3krat na dan, ali pa kako pikico zraven prdca . Krčki imamo tu pa tam, vse odvisno od tega kaj jaz pojem, in to sem opazila da najbolj od čokolade, mlečnih stvari, ali pa zelenjave pa solate. Včasih jo zvija navsezgodaj zjutraj, eno uro po dojenju, ko ne podre nič kupčka, prava mala zaspanka . Mi še kavice ne pasemo, pa čebljamo tudi še ne, nekaj krat spustla par zvokov, pa par krat se nasmejala meni. Drugače pa prava jokica, kaj se tiče tega, če je kaj ne po njenem... če je lačna ali zaspana, jaz pa jo previjam, se bo drla tko, da rata plava po celem telesu , morem jo dvignit pa zaviti na hitrico in podojiti, potem je super, uživa na previjalni, in si ogleduje mal kopalnico al pa igračke... Tudi Eva ima rada đumbus... Čim bol glasna tastarejša, tim bol trdno spi... Na začetku je fajn pančkala čez dan v ležalniku, zdaj pa spi večinoma v zibeljki, tako da so vrata v sobo odprta. S sestrico se imata zelo rada... Jaz pa vsakič ko niju zagledam, ne morem verjeti da so moje, in da sem MAMA "verjetno sem še mal poporodnem obdobju" evo prilepim še slikco Punce, lep pozdravček!!! pa velik cartanja z , ker to tako hitro mine!!!