|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
4.1.2010 21:54:31   
luan
Lep pozdrav punce.

Najprej naj vam zaželim vse lepo in dobro v letu, ki je pred nami.

Mi smo imeli danes prvo posvetovalnico in je mali težak 5000g(se je zredil skor 1,5 kg) in dolg 59 cm, so me vprašal s čim ga fotram, da je zrasel 7 cmuser posted image .Dala me je na dieto brez jajc in jajčnih izdelkov in brez mleka in mlečnih izdelkov.Jaz pa od poroda naprej živim od jogurtov(saj sploh ne vem kaj naj zdaj jem)user posted image .Ponoči še vedno ful spi, sploh prvo rundo od osmih do treh zjutraj.
Se mi je pa zgodil en dan, da sem bila čist brez mleka, sem iz obe v dvanajstih urah napumpala samo 100ml in me je ful panika.Tako, da sem mu zvečer dodala.Drugi, dan pa sem imela tako polne da je kar špricalo.Ful hecno.
Je pa mali še vedno ful pikast po obrazu in poln lišajev, upam da bo kmalu mimo.
Saj pravim, pri nas krče popolnoma umirim z Biogaio.Mu ful pomagajo, vidim ker mi jo je pred prazniki zmanjkalo in sem jo pozabila naročit, tako da smo imeli nekaj dni pestrih.Danes pa sem jo naročila že takoj zjutraj in jo jutri dobim, komaj čakam.

Moj je tudi nekajkrat ful zeleno kakal in mislim, da sem se jaz pregrešila v kaki hrani.Drugače pa kaka samo enkrat na dan ali dva dni.
Tako, zdaj pa moram še starejšega sina spravit v posteljo že komaj gleda.
Lp in lahko noč.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.1.2010 7:36:37   
sanjacka
Dobro jutro!
Zunaj je vse belo, mi pa smo na toplem in se cartamo!
Nismo pa še nič naredili v plenički, pa me že malo skrbi?user posted image  Ste me pa potolažile, da je baje to normalno pri dojenih otrocih. Ne bi pa rada nič na silo, malo še počakam, pa Donat bom pila brez mehurčkov, da bom  še jaz imela čiščenjeuser posted image !
Luan, tudi moj sinek je imel do nedavnega kr nekaj časa probleme z kožico. Pridno maži, večkrat na dan s hladilno kremo, saj imamo vsi zaradi kurjave suh zrak, sploh tam med obrvmi se  mu je rado naredil lišajček. Zdaj smo to odpravili in ima čisto kožo.Da pa je imel pikice po obrazu, pa eni pravijo, da se čisti koža, kar je normalno, drugi pa da je od hrane. Ne jem več nič kar bi lahko škodilo in res se je ščistilo.
Eva1 zelo lepe otročičke imaš-fotografije pa so the best!Uživajte še naprej v tako sreči!
Lep pozdrav!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.1.2010 8:43:00   
valerija77
Jutro

Sanjacka, mislim da sva midve zmeraj prve tle gor..user posted image

Sori ampak jst sem ful velik zagovornik dojenja, men je dojenje zakon, ena posebna vez med mamico in otrokom,sploh potem kasneje okoli 6 meseca, k te gledajo z tistimi lepimi učki in se dojijouser posted image men je to nebeško..je pa res da se je treba včasih kaki hrani mal odpovedat, ampak ni panike! Jst uživam ko dojim, in lih zadnjič sem patronažni rekla, da niti 1x nobenem otroku nisem dala AM, ker sem mnejnja, da iz obeh jošk bo že tok, da se bo najedel, če je kakšen dan dva mleka malo, bo se bolj pogosto dojiva, jst velik pijem(ampakj to je res veliko okol 5l na dan,)pa čaj za dojenje, počitek, pa je spet mlekarna polna!

Srečnica!user posted image Ampak kako ti uspe popiti 5 litrov?!? Mislima da bi mene zalilo..user posted image

Ja mi smo pa na novalacu. Morda ima zato tako zelen kakec. Dojima se sicer redno. Najprej podojim potem pa dodajam, ampak pri meni ni kaj dosti mleka. Zvečer se pa tko rad carta pri meni in potem tudi tako zaspi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.1.2010 10:04:41   
Anonimen
Dan mamice kako smo? A ni smotan k je tak vreme pa nikamor ne mormo z user posted image . Komi čakam pomlad, da bomo več vozičkale.
Divja kako je z dojenjem zdej, maš mleko? Veš, ko sm jest začela Taju dajat AM je ratu čist drug user posted image . Prej se mi je skoz joku pa zvijal ga je non stop, spal je full mal, ne ponoč ne čez dan. Zdej mi pa spi ponoč 11 ur v kosu, kr ne morm verjet kaka sprememba. Mislim, da mu moj mlek res ni odgovarju, pa jedla nism res nč tazga. Upam, da bo pri tebi drugač pa da si res kej tazga jedla.
Valerija77
Gaja je mela tud po AM zelen kakec, je reku P da je to čist ok. Taj ma pa neki vmes, med rumenim in zelenim.
Eva1 full lepe slikce, pa še lepši otročki
Blondy81 pri nas je mela Gaja soor ko je bila stara 1 mesec, sm jo isto mazala z dektarinom pa je zginil v parih dneh.
Čaj pa Taj ne mara preveč, mogoče ga spije ene 10-20ml na dan.

v novem letu vam želim vse lepo pa , da bi vam user posted image spali ponoči predvsem pa da bojo zdravi

(odgovor članu luan)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
5.1.2010 10:58:14   
Anonimen
na kolk časa vm user posted image čez dan jejo?
Taj kr naprej. je jedu ob sedmih, pol devetih pa zdej spet je.pa to poje tm okol 12oml. verjetn zato tolk poje ker ponoč ne je,more nadoknadituser posted image

(odgovor članu luan)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
5.1.2010 11:03:47   
Anonimen
aha kolk pa kej kravce passejo? Naš jih nikakor noče, čim ga dam na trebuh se začne dret k sraka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
5.1.2010 12:09:13   
Nezy85
Vse dobro v novem letu in da bojo našiuser posted image eseli in zdravi!!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.1.2010 12:51:54   
divja
Divja kako je z dojenjem zdej, maš mleko? Veš, ko sm jest začela Taju dajat AM je ratu čist drug user posted image . Prej se mi je skoz joku pa zvijal ga je non stop, spal je full mal, ne ponoč ne čez dan. Zdej mi pa spi ponoč 11 ur v kosu, kr ne morm verjet kaka sprememba. Mislim, da mu moj mlek res ni odgovarju, pa jedla nism res nč tazga. Upam, da bo pri tebi drugač pa da si res kej tazga jedla.

Nina7 zdej sva že 4 dni samo na AM in je res ful razlika..čez dan ni več takega krčevitega joka in ful več se smejčka in pogovarja-pravi dobrovoljček, ponoči je pa tako da zaspi tam nekje okoli 23 pa se pol okoli 4-5 zbudi in pol do 8, kasneje pa bolj pogosto na 2 uri ...poje pa 90 ml na obrok, pa cca 100 ml čaja čez dan. kar se hrane tiče sem se ful pazila, tako da nekaj mu ni ustrezalo, ker zdaj je res čisto drugiuser posted image
Tiste ki dojite, vam kar zavidam-srečnice, mi je prav hudo ker nimam dovolj mleka, ker je res nekaj najlepšega če stisneš svojo štručko k prsim in jo opazuješ in poslušaš kako prijetno gode od ugodja ...joj prav pogrešam ta občutekuser posted image

mi2 sva imela včeraj UZ kolkov, je vse ok pa prav priden je bil nič jokal razen potem ko sva se napravila v zimskega pajaca se je čisto razjezil, a ma še katera problem pripeti user posted image v lupinico če je napravljen v pajaca...meni se zdi lupinica čisto premajhna, pol je pa revež čisto stisnjen noter...
včeraj sva se šla pa še slikat za osebno, jutri grem pa še na občino jo dat delat, tako da bomo šli mogoče že konec meseca malo v Umag če bo lepo vreme in če bo dragi dobil še kaj dopustauser posted image

Blato meni je patronažna rekla da je čisto normalno da če je user posted image na AM da je blato tudi sivo zelenkasto, ker je v AM železa in zaradi tega je blato druge barve

Patrik tudi noče ležati na trebuščku, samo da ga obrneš je že jok, no razen če je moja roka spodaj pol je pa za 5 min tiho pol pa jokuser posted image

Jaz tudi komaj čakam lepo vreme in vozičkanje, čeprav bo treba še malo počakati da tale snegec skopni

Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.1.2010 12:57:34   
Tinshna
Hej nina7....sva pa en dan razlike rodile tko da ti lahko komentiram. Meni je jedel na uro in pol, spal pa vse supi 3 ure ponoči in 2 podnevi. To je trajalo do 2.1.2010, zdaj pa že par dni spi  ponoči 6 ur v kosu, podnevi pa spi cca. 2 uri, potem futramo, kupčka podiramo, uspavamo, spimo 2 uri in jovo na novo....torej mi je na ene 3 ure. Nehal je kakat ponoči, do zdaj je skos saj smo bli skos budni in se dojili. Krčke mamo pa še vedno, ob večerih. Ampak vsaj spimo zdej. Sem pa že skor v minusu s kilami ker smo tok dežural ponoč in se živceral. Tud jst sem skor zgubila mleko in mal dodajala ene 4 dni, no zdej je okej. Se še vedno zvija, ampak vztrajala bom vsaj do treh mescev, potem pa če bo še tok hudo, neham.

JAKA
12.11.2009 52 cm, 3900 g
15.12.2009 56 cm, 4820 g
20.01.2010 58 cm, 5870 g
16.02.2010 63 cm, 6500 g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.1.2010 13:14:12   
rožica13
Jutro! user posted image

Po dolgem času, naj še jaz zaželim SREČNO in čim manj krčev, križev in kražev z jeniji!

Sanjacka, Lina zadnjič ni 6 dni kakala, smo čakali kakec kot Božično darilouser posted image , zdaj je pa spet redno oz. tudi večkrat na dan.

Mleko in dojenje, Lina tudi je zdaj na manj kot 2 uri user posted image , tko da včeri sm mela že čist prazne mlekarne, danes je malo boljše, sem se ful trudla pit, ker čez dan, ko jo skor mam po rokah, kar nimam toliko časa, da bi oz. se spomnem ko jo dojim, če je moj doma mu že rečem naj prinese in stankam dol tist čaj. Je pa tko pogosto lačna, ker toliko bruha, v nedeljo sem pojedla 3 košče sira, pa je bil spet obup, je tolk bruhala oz. še, očitno ne smem čisto nič mlečnega. Vidim, da so jeniji bol mirni, ko ste jim začele dajati AM. Lina je tko nemirna cel dan in ko jo dam ležat se zvija ko kača, krili z rokami in bruha user posted image , tko da jst ponavad prej zaspim ko ona. Tudi jaz bi rajši videla, da lahko kdaj zaspi čez dan, ker po dojenju je včasih čist koma, pol jo pa takoj začne matrat, pa ne more spat bogica! Ampak bomo vidli, zdavo je sigurno bolj moje mleko, samo če so šlo tko naprej, da bo skoz bruhala in bla čist nervozna cele dni, nevem kaj bomo. Vsaj do tretjega meseca ja bi blo fajn da se polno doji, bomo vidli če bo sploh mleko dohajalo glede na povpraševanje.

Eva 1 ful maš lepe otročke!

luan, zakaj imaš to dieto, ker se je preveč zredil al kako?

(odgovor članu Tinshna)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.1.2010 13:15:24   
Bubacka
Živjo kostanjčki!!! A smem biti kostanjček tudi jaz?

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Tinshna)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.1.2010 14:16:31   
eva1
Hej!

Evo to me pa prav preseneča, da so take razlike ko začnete dajati AM...res to sedaj prvič slišim! Seveda če je tako, ni kaj, potem je itak za oba bolje da pijete po flaški...se oba spočijeta, sta zadovoljna in to je to!

Valerija-jaz spijem že itak ful tekočine..sedaj ko dojm, pa sem takoj po dojenju tok žejna za na eks spijem 3 dcl..pa itak še vmes ful..jst mislim, da če otrok spije pri dojenju 150ml, potem je treba ta takoj nadoknaditi-nekaj za mleko, ostalo pa itak še tvoje telo rabi! Ampak kot sem že napisala jst od nekdaj ogromno pijemuser posted image

bubacka-dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

nina7-mi jemo tako..čez dan na okoli 3-4 ure, ponoči pa tako okoli 20h gre spat, pa potem ob 2h pa ob 6-7h..pol pa spet dalje na 3-4 ure...
Naš še ne pase kravic, sicer ko ga dam na trebuh obrača glavico sem in tja...ampak to je to...sta pa tut Luka in Alja oba šele okol 3 meseca začela kravce past tko da se ne sekiram!
Anže pa ful rad spančka na trebuščku...sicer ne vedno ampak včasih mu pa ful paše ko ga dam na trebuček..

Mi smo imeli danes posvetovalnico..težek je 5kg in velik 57cm(čeprav mislim, da ni lih prav zmerlauser posted image )...se je zredil 1200g od  odpustne teže..priden dečko! Ni pa hotel nč gledati tistih igračk, pa nč ni sodeloval..doma pa vse naredi, k sm sama probala..tam pa se je zagledal v eno sliko in fertikuser posted image

A vaši tut rabijo da skoz neki špila, al pa se govori čez dan..naš zaspi samo tako da mu pustim vrata odprta, pa radio prižan, al pa če se kdo pogovarja..drugače kr neki ****ka v postli..koker pa sliši da se dogaja okol pa kr učke zapre..mogoče je tko navajen ker na pediatriji tut ni bila nikol tišina, zdej zjutraj pa ko sva sama doma pa se res nč ne dogaja..itak pa najbolj spi, k sta tamaladva domauser posted image user posted image težko zastopit, ampak je res! ponoči ni panike...samo podojim pa mrkne v manj kot 10 minutah..zaspi brez dude, brez muske, brez vsega...čez dan pa itak bolj kot ne skoz spi ampak mora pa bit skoz neki da poslušauser posted image mogoče se bolj varnega tako počutiuser posted image

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.1.2010 15:05:32   
ninka80
Pozdravljene,

naša Eva se samo doji, pa nimamo (trkam) nobenih težav s krčki.... jst jem vse in ji nič ne škodi. Čaj sem ji 2x dala poskusit, pa ji ni šlo, tko da sem to opustila, ma sej ni panike, ker se doji. Kaka pa ne vsak dan, tako vsak drug, tretji dan. Je čist druga kot sin, ki je imel vedno pokakano plenico.

eva1, tut pri nas je isto. Popoldne, ko je še mali doma ona sladko spi, večji đumbus je, manj jo motiuser posted image user posted image . Sej tudi dopoldne spi, tko da sploh ni panike.

PIKICA28.... nisem dobila nič nakazano. Bom počakala 15.1., drugač bom pa na socialno klicala.

tassika...evo še slikico za seznam.

user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.1.2010 15:06:37   
blondy_81
eva1 naša Manca tudi čez dan rabi, da se kaj dogaja. Tko da ji ves čas radio igra. Ona spi, tudi če ji sesam okrog posteljice.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.1.2010 16:13:07   
Eva19
hej!

Se spet jaz mal oglasim. Pri nas tud kar močno sneži, ampak upam da se potem vreme porihta, da bomo šli lahko kej vn. Sva ble pa prej z Lio mal na balkonu, sem jo fajn oblekla pa sva ble mal zuni, tko da je dobila mal svežga zraka, ker se mi zdi, da ji ful pomaga, da se ji nosk sčist.

Kar se hranjenja tiče, smo mi tudi na AM in tud morm rečt da je user posted image od takrat naprej veliko bolj zadovoljna, skos se smeje neki, user posted image skoraj nič. Pa tud mal več je spat začela čez dan, čeprav to še vedno ne veliko, je to pač bolj buden otrok, ampak tak cukr, skoz dobre volje user posted image Poje nekje med 100 in 120 ml, kdaj tudi kaj manj, ampak redko. hraniva pa se približno na 3 urce, včasih je tudi po 2h urah že lačna kot volk, včasih pa zdrži tudi dlje. ampak povprečno je pa tam nekje na 3 urce.

Kakanje je pri nas odkar smo na AM bolj poredko, ampak še vedno vsak dan, sem pa tudi jaz opazila spremembo v drekcu, kakšen je bil prej ko sva se dojili, kakšen je pa zdej od tega mleka, barva je tud pri Lii čisto druga, tud men je pa patronažna rekla, da je to normalno. Če je pa slučajno zelo intenzivno zelen drekec, pa to pomeni samo to, da je šla hrana prehitro skoz želodec in se ni dost prebavla. Je blo pri meni tko na začetku nekajkrat, pa sem vprašala, pa so mi rekl da je to to.

Spanje naša Lia je danes prvič spala celo noč user posted image user posted image user posted image in sicer od 9h zvečer do 7h zjutraj. In zjutri je bla potem lačna res ful user posted image Zaspi mi sama, jo nesem v posteljico, se najprej še mal pogovarja- je kar neki že začela različne glasove spuščat, ampak slej ko prej jo zmanjka. Čez dan je pa tud navajena, da je skoz neki prižgan zravn, ponavad je to televizija. Drugače se pa na noč zbuja samo enkrat.

No pa sem se mal razpisala, lep dan še naprej vam in vašim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.1.2010 18:57:02   
pikica 28
oj, mi imamo pa težave s kakanjem. Tako, da sem mu dala kar svečko, ker ga full zvija in je res bogi. Če ne bo bolje bom poklicala P in vprašala kaj naj naredim, ker do sedaj smo redno kakali vsako jutro. sedaj pa kar naenkrat stop. Dodadajm pa aptamil, tam dve flaški na dan. Pijemo pa domače kamilice, janež in sevdea bebe čajček...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 616
5.1.2010 19:07:15   
pikica 28
ninka80 a pa odločbo si pa že dobila? Ker na odločbi piše, da nakazano dobiš, takoj ko občina nakaže denar...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 617
5.1.2010 19:12:33   
ninka80
pikica28, ja, to sem dobila.
Kok časa ti pa ne kaka? Raj poskusi z laktozo (kupiš v lekarni), če čajček ne nuca.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 618
5.1.2010 19:18:07   
pikica 28
tri dni, sam je full bogi...sladkane kamilice mu nič ne pomagajo in pa tudi probala sem s termometerčkom v ritko pa nič....Sem med prazniki klicala na urgenco in mi je zdravnik svetoval svečke. Sem mu jo dala in je takoj kakal (bil tudi vidno boljše volje). Potem je na dva dni kakal, sedaj pa smo spet čakali kakec tri dni. Danes pa je tako jokal, da sem mu dala svečko. Jutri pa grem v lekarno in kupim laktozo, ker se mi zdijo te svečke tako, tako. Da bolj oleniš prebavo na daljši čas.  Revež tudi ni pančkal popoldan, ker ga je toliko zvijalo...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 619
5.1.2010 19:20:29   
pikica 28
aha kako pa mu daš to laktozo?

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 620
5.1.2010 19:30:57   
sanjacka
Ja, kot bi čakali na božično darilo...., ko pa se je  danes popoldan naš Nino le pokakal po treh dneh, smo bili vsi ganjeni od veselja!user posted image  
Sem zjutraj klicala patronažno, pa je rekla naj skuham kamilični čaj in ga fajn sladkam. Pa je lepo spil po flaški dvakrat in rezultat je kmalu prišel ven! Zdaj pa tako sladko spančka, saj ga je kr malo zvijalo na momente po trebuščku, pa sem ga pridno masirala.
Kravice pa lepo pasemo, je zdravnica že pri 1 mesecu rekla, da je dobro da ga večkrat obrnemo na trebuh, postopno, je fajn za hrbtenico. Vsak dan je boljše,a ne pretiravam.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 621
5.1.2010 19:37:13   
tassika
Uf jaz vam res ne sledim več, zoja je ful budna in zahteva pozornost.

Kje naj začnem, midve se dojiva čez dan na 2,5 - 3 urce, ponoči zaspi okoli 22 in spi prvo rundo od zadnjega hranjenja ca 6 urc in potem spet naprej na 3 urce. Koliko poje nimam pojma, lačna pomoje ni, ker ne joka, razen po 10 min na joški ko je zgleda še bolj malo notri se začne kregat in pol ji jo vzamem podreva kupčka in je srečna naprej. Sem jo pa poštudirala da ne mara mokre pleničke, včekrat joka zaradi tega kot pa zaradi lakote.

Kaka vsak dan večkrat, pa še zvečer obvezno dobim eno veliko pošiljko, ponavadi takrat ko jo odnesem spatuser posted image .

Zaspi pri meni v dnevni na rokah ali pa v zibki, samo tam sem pol dobra za kakšno urco, da dajem dudo nazaj, ker grda duda ves čas pada vnuser posted image .

Koliko spijem tudi ne vem, vem samo da pijem ful, po vsakem dojenju obvezno, če bi se dalo bi še vmes, ker sem ful žejna, ponoči to zgleda tako, grem lulat, spit vodo, jo podojim in še enkrat wc in pitjeuser posted image

Kravice pase, najrajši na previjalni mizi, na previjalni mizi se tudi največ smeji in čeblja, ne mara pa igralne blazine, tam je takoj jok, so pa te kravice še bolj tako tako, se dvigne pa omahne, ni še čisto stabilna, je pa vsak dan bolj. Itak je pa čisti firbc, najrajši je v naročju tako, da je s hrbtom naslonjena name, da ima vse ppod kontrolouser posted image

Mere, pri 2 mesecih ima okoli 5kg in ca 57 cm. Pospravili sva že vso št 56 in sva na 62, kakšno stvar je treba malo zavihat drugače je pa prav. Zdaj grem kupit tudi večje pleničke, ker je naša malo bajsek in jo 3-6kg tiščijo, pri nogicah ima malo šlavfkovuser posted image

A sem še kaj pozabla, pojma nimam, zdaj pa šibam pod tuš, ker sem potem spet sama, moj gre na košarko.

ps. a bo katera dala vlogo za podaljšanje porodniške? Rožica ti mogoče zaradi refluksa? JAz bom dala, pa ne vem točno kako to gre.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 622
5.1.2010 19:57:21   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Koliko spijem tudi ne vem, vem samo da pijem ful, po vsakem dojenju obvezno, če bi se dalo bi še vmes, ker sem ful žejna, ponoči to zgleda tako, grem lulat, spit vodo, jo podojim in še enkrat wc in pitjeuser posted image

Sem se kr nasmejala-čist isti ritual mam jst..do potankosti istiuser posted image user posted image user posted image user posted image

ps. a bo katera dala vlogo za podaljšanje porodniške? Rožica ti mogoče zaradi refluksa? JAz bom dala, pa ne vem točno kako to gre.

ja mene so že spreaševali če bom dala vlogo zaradi ledvičke, pa ne vem, se bom še odločla...sodelavka je dala vlogo sedaj 2 meseca prd koncem porodniške, zaradi operacije tetive na nogih...bom vprašala če ji bopdo podaljšali pa za koliko časa...so ji pa rekli naj prej ne daje vloge kot mesec, dva, predno ji poteče porodniška!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
5.1.2010 20:09:33   
luan

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

luan, zakaj imaš to dieto, ker se je preveč zredil al kako?

Ma ne, rekla je da je ves pikast zaradi alergij, verjetno na mleko in jajca.Da bom nekje v dveh tednih vedla, če je to to.Da bi moral do takrat izginit, če se bom držala diete.
Ampak se neuser posted image , ne morem brez jogurtov.Tako, da te bom jedla, pa saj jih jem že skoz, mali pa je pikast šele zadnja dva tedna.Ah, bomo videli.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 624
5.1.2010 20:12:55   
tassika
Eva meni so rekli naj dam ful prej, ker so vmes poletne počitnice in lahko pride do zakasnitveuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.