tassika
|
Uf jaz vam res ne sledim več, zoja je ful budna in zahteva pozornost. Kje naj začnem, midve se dojiva čez dan na 2,5 - 3 urce, ponoči zaspi okoli 22 in spi prvo rundo od zadnjega hranjenja ca 6 urc in potem spet naprej na 3 urce. Koliko poje nimam pojma, lačna pomoje ni, ker ne joka, razen po 10 min na joški ko je zgleda še bolj malo notri se začne kregat in pol ji jo vzamem podreva kupčka in je srečna naprej. Sem jo pa poštudirala da ne mara mokre pleničke, včekrat joka zaradi tega kot pa zaradi lakote. Kaka vsak dan večkrat, pa še zvečer obvezno dobim eno veliko pošiljko, ponavadi takrat ko jo odnesem spat . Zaspi pri meni v dnevni na rokah ali pa v zibki, samo tam sem pol dobra za kakšno urco, da dajem dudo nazaj, ker grda duda ves čas pada vn . Koliko spijem tudi ne vem, vem samo da pijem ful, po vsakem dojenju obvezno, če bi se dalo bi še vmes, ker sem ful žejna, ponoči to zgleda tako, grem lulat, spit vodo, jo podojim in še enkrat wc in pitje Kravice pase, najrajši na previjalni mizi, na previjalni mizi se tudi največ smeji in čeblja, ne mara pa igralne blazine, tam je takoj jok, so pa te kravice še bolj tako tako, se dvigne pa omahne, ni še čisto stabilna, je pa vsak dan bolj. Itak je pa čisti firbc, najrajši je v naročju tako, da je s hrbtom naslonjena name, da ima vse ppod kontrolo Mere, pri 2 mesecih ima okoli 5kg in ca 57 cm. Pospravili sva že vso št 56 in sva na 62, kakšno stvar je treba malo zavihat drugače je pa prav. Zdaj grem kupit tudi večje pleničke, ker je naša malo bajsek in jo 3-6kg tiščijo, pri nogicah ima malo šlavfkov A sem še kaj pozabla, pojma nimam, zdaj pa šibam pod tuš, ker sem potem spet sama, moj gre na košarko. ps. a bo katera dala vlogo za podaljšanje porodniške? Rožica ti mogoče zaradi refluksa? JAz bom dala, pa ne vem točno kako to gre.