mk8
|
Živjo po dolgem času!! Mi smo včeraj proti večeru prišli s toplic, pa sem danes cel dan delala, pospravljala in prala in je šele zdaj čas za RR. Drugače smo se imeli super fajn, Veronika je pa uživala 100 na uro. Prvič, ko smo šli v vodo je malo čukasto gledala, naslednjič je pa že veselo špricala, čebljala in brcala. Enkrat se spomnim, da sem rekla, da je v obroču otroček čisto varen in se ne more prevrnit v vodo... no, to vzamem nazaj, ker tokrat je Veronika celo 2x pristala v vodi. Vsakič, ko ji ni kaj po godu, se strmi in kar vrže nazaj - to je naredila tudi v obroču in posledično se je prevrnila nazaj. Z rokicami se je odrinila od obroča (na tistem delu, kjer rokice na obroču spredaj počivajo) in se vrgla nazaj in pristala v vodi. Sem jo takoj ven potegnila pa ni bilo kaj hudega, je čudno pogledala, malo zamežikala, ker ji je šla voda v oči, pa smo šli naprej. Sem se pa ful ustrašila!! No, ratala je ena velika TRMA. To, kar je počela prej, sploh ni nič v primerjavi s tem, kar počne zdaj. Začne tako vreščeče jokat in kričat, pa to zaradi malenkosti . Ne vem, po kom ima to . Da poročam, kako je uspelo moje rojstnodnevno darilo... Jaz sem sicer spala, ampak sem se zbujala iz navade, čeprav nisem slišala ničesar, ker sem bila v drugi sobi. Mi pa vsaj vstati ni bilo treba. Dragi je bil pa zjutraj čist sesut. Je reku, da me zelo občuduje, ker to počnem vsako noč, da če bi on moral tako vstajati še eno noč, bi Veroniko kar prodal . Mal šale . Zelo ga je zmatrala, mislim da celo bolj, kot ponavadi zmatra mene. Verjetno ji je bilo čudno, da je nisem rihtala jaz in se je zato še večkrat zbujala, kot ponavadi. Je pa potem OBČUTNO boljše spala (jo je voda čist zmatrala), enkrat je celo potegnila do 5ih zjutraj, kar se ni še nikoli zgodilo . Pa ji ni prišlo v navado, ker je bilo danes, ko smo že spet spali doma, spet vse po starem. Škoda! HVALA vsem za čestitke za rojstni dan!!! Jaz pa čestitam Janci F (oprosti za zamudo) in vsem obmesečnikom, ki so vmes praznovali (naša Veronika je tudi vmes ) Nisem vas ful brala za nazaj, sem samo preletela. Vem da si Manna govorila o napredku svoje Mance. Imam eno kolegico, njen fantek je sedaj star 16 mesecev. Shodil je pri 10ih mesecih, ampak še zdaj kaj prida ne govori, pa bi baje že kaj mogu povedat. Je njihova P rekla, da je normalno, ker je na motoričnem področju tolk prehiteval, da je na tem področju v zaostanku. Tako da pomoje nimaš kaj skrbet, ker Manca pa druge stvari obvlada. Aja, pa naša tudi pazi na postavo, jih ima tudi 7400, točno ti pa povem v torek, ko imamo P. Mini za tvoje težave, pa prav je, da si mu končno povedala svoje. Pa hvala za vse info o vrtcih, so mi zelo prav prišle!! Zadnjič sem rekla, da me prav zanima, kakšno novo pogruntavščino bo Veronika prinesla nazaj s toplic. No pa imam... miss se je začela postavljat na noge, ampak to čist prehmal!! Ona se niti ne plazi (no v rikverc, ampak to pomoje ne šteje), sploh ne kobaca, sicer se zdej vsakič vsede, tako da to obvlada. Ampak je kar preskočila ene par faz, ona bi šla že kar po dveh. Je bil v toplicah en bazenček za otroke z nizkim robom in se je ful prijemala za njega. Ko sem pogruntala kaj počne, se je že postavila na noge gospodična! Nimam pojma, kaj se gre, sej to verjetno ne gre tako ane?!? Mamo v četrtek fizioterapijo, pa bom uno tetko vprašala. Mam še en kveščn... Kakšen sir lahko mi našim dajemo? Je dobila po trebuščku ene fleke, pa me skrbi, da ni od tega. Aja, pa še to, zakaj se ne sme alpskega mleka uporabljat za kuhanje? No to je to, sem se ful razpisala . Grem zdej mal potelovadit, sem cel teden zabušavala.