|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
5.3.2010 22:24:11   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mala princeska nimam daleč do Supernove.10 minut z avtom.Te bom jaz poklicala če bova prišli.Velja!Sam morem prej voziček dobiti od sosode nazaj.

ok važi :-))) se slišimo, do takrat je še daleč, pa te spomnim :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.3.2010 22:34:58   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Drugač je pa P rekla, da je Manca res malo "wobbly" al kako naj rečem, menda bo lahko gimnastičarka ko bo velika. Ker mišični tonus ima, samo vseeno kar spolzi ko jo primeš... Njen psihosocialni kontakt je pa menda super in zna že celo vrsto stvari; "živjo", "buc", tata, mama (ko ji kaj ne paše), ve kje je lučka, pa če jo vprašaš "a greš k meni?" dvigne rokice, danes pa sem celo opazila da kaže s kazalčkom na stvari, ko jo nekaj zanima. Skratka, samo fizično je v zaostanku.
Drugače pa smo se nehali dojit, P je napisala v kartoteko konec dojenja pri 8,5 mesecih.

Manna ne sekiraj se zaradi teže, jedla bo lahko še preveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek - psihosocialni kontakt.
Jaz moje nisem ne vem kako še preizkušala v to smer - jo učimo mahati, pozdravljati,....sicer rokice nekaj dviguje. v bistvu zna se skrivat: ku kuc in je njej najbolj zanimiva igrica, ko ji ji nekaj všeč ona to pokaže z vzdihovanjem kot kuža - odpre usta in diha kot kuži user posted image
Čebljanje čeblja bolj malo oz. kakor ima dan.

Danes mi je pa zbolela - iz noska teče, malo je vroča, kašljauser posted image user posted image user posted image jedla mi je dokaj normalno....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.3.2010 22:41:29   
minča
zdravo!

Tudi mi smo imeli dons pri 9.mesecih posvetovalnico. Imao zdaj : 72 cm in 7610 g (pod 7. ). Mi je zdravnica pokazala krivuljo in je naša user posted image po velikosti v povprečju, po teži pa smo že od rojstva na spodnji meji. Mala lepo napreduje, in se ne sekiram več zarad teže. Drgač pa lepo in pridno je in smo zadovoljni. mi je pa rekla, naj ji k hrani dodam žličko olivnega olja, da je bolj kalorično, pa tudi zato ker so notri potrebne maščobe.
Drgač pa imamo eno posebno vprašanje. Na pregledu je P tudi pogledala luliko naše pupike in videla da ima "zalepljeno" luknjico.(izgleda kot da bi bila taka brezbarva sluz).Upam, da me rezumete kaj hočem povedat. To mi je že pogledala pri 3. mesecih in takrat rekla, da se bo to samo odlimalo. Pa se ni. In zdaj moramo po vsakem kopanju to mal narazen potegnit in menda bo enkrat kar samo se odlepilo. Ali ima tudi katera tak primer oz. ali je že slišala za to? kako se drgač temu reče? Prosim za nasvet!
Zanima me tudi kakštna so mnenja vaših pediatrov: copatki Da ali Ne pri postavljanu na nogice(ne še hoja); ali kar bose nogice?

uživajte!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
6.3.2010 6:39:00   
bačko
Jutro!
Naša noč obup!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Žana kašlja in sem že kot pravi zombi.
Daj če bo katera naročala pedipedke naj pove bi jaz tudi in bom tisti denar nakazala.Prosim.
Danes če bo vse po sreči bomo končno dobili obisk Zoje.Bomo še videli.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
6.3.2010 8:02:00   
mini86
evo midva sva tud že pokonc..noč je bla pa super..joj spet sm pohvalila pa vem da bo pol dons katastrofauser posted image

bačko..midve z  mojimsončkom se zdj pogovarjave, dogovarjave....................................glede pedipedk..no in ko bo dokončno kje bomo vzele pa kok poštnina pa bla bla bla se boste javle kera bi mela..user posted image user posted image user posted image
drgač pa pomoje bo treba zarad carine večkrat naročit k pomoje jih bo kr nei vzel te čevelčke..js bom npr tri user posted image user posted image

mi gremo dons pa na en rojstni dan, pol zvečer bomo pa pekl uzuni na žaru..mmm..že zdj sm lačna za poluser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 6.3.2010 8:03:01 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.3.2010 9:21:06   
bačko
Mini super.Jaz ti bom kar na ZS poslala email in tudi katere bi naročila.Hvala za enkrat!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.3.2010 9:53:10   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Naša noč obup!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša tudi...Sem ga nosila, božala, nekaj prestavljala vso noč. Tamauček je bil čisto vroč in imel zjutraj 38.1 vročine. Zdaj spet spi in se vsake toliko v joku zbudi. Ni videti, da bi kakšen zobek rinil ven, pa vendarle mu bom pred naslednjim spanjem dala kar malo calpolauser posted image user posted image user posted image Nosek je v redu, nobene čudne pike po telesu nima, le malo bolj siten je (normalno....), jaz pač več kvihtam. Komaj čakam, da se mož zbudi iz spanja po nočni izmeni, da ga malo prevzame.

A katera ve, kdaj pride pomladuser posted image Danes ob 7h zjutraj je bilo pri nas -11. Itak ne moremo ven, pa vseeno...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.3.2010 10:09:25   
NatyTaja
IZVIRNO SPOROČILO: minča

zdravo!

Tudi mi smo imeli dons pri 9.mesecih posvetovalnico. Imao zdaj : 72 cm in 7610 g (pod 7. ). Mi je zdravnica pokazala krivuljo in je naša user posted image po velikosti v povprečju, po teži pa smo že od rojstva na spodnji meji. Mala lepo napreduje, in se ne sekiram več zarad teže. Drgač pa lepo in pridno je in smo zadovoljni. mi je pa rekla, naj ji k hrani dodam žličko olivnega olja, da je bolj kalorično, pa tudi zato ker so notri potrebne maščobe.
Drgač pa imamo eno posebno vprašanje. Na pregledu je P tudi pogledala luliko naše pupike in videla da ima "zalepljeno" luknjico.(izgleda kot da bi bila taka brezbarva sluz).Upam, da me rezumete kaj hočem povedat. To mi je že pogledala pri 3. mesecih in takrat rekla, da se bo to samo odlimalo. Pa se ni. In zdaj moramo po vsakem kopanju to mal narazen potegnit in menda bo enkrat kar samo se odlepilo. Ali ima tudi katera tak primer oz. ali je že slišala za to? kako se drgač temu reče? Prosim za nasvet!
Zanima me tudi kakštna so mnenja vaših pediatrov: copatki Da ali Ne pri postavljanu na nogice(ne še hoja); ali kar bose nogice?

uživajte!

Pa so res manekenke tele vaše pupike! Pa sej jih lažje nosite. Narobe pa ni kaj zato, a ne?

TOle glede lulike - je imela od kolegice mala tako, samo ona je to opazla oz. se začela spraševat, če je normalno pri 3 letih! user posted image Naša P pa itak ni gledala in tako so prigurali do tako daleč. No kakorkoli - ni panike, ona je potem dobila eno kremo in s to kremo masirala po vsakem kopanju in se je lepo odprlo. Če se nebi bi morala pa na pediatrijo k otroškemu ginekologu, kjer bi zadevo rešili operativno. Je pa tako, da zadeva rata moteča v adolescenci, ko se začne menstruacija - kri ne more iztekat. Tak da se nič ne sekiraj. Če se ne razpre, pa le omeni še tole kremo, ne vem pa kako se reče. Pa sej to bo P vedela.

Mi smo tudi še kr bolni. Zdej oba fanta kašljata, pa mami smrka...groza tale prehodna obdobja!! kdaj bo že konc!!!

Drugače pa naš mali že pridno mašira malo po štirih in malo po dveh. Da že papa, ko se mu da, ploska že kr nekaj časa, buc buc tudi zna, pa rokce dvigne, ko hoče gor. Pa ko muziko zasliši začne tak plesat - se drži in hopsa pa z rito miga - to se je pa od sestrice naučil! Srčki naši!
Pazite nase in na njih in se pišemo!!

Pa čestitke za vse obmesečnice in rojstne dneve...

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.3.2010 10:52:59   
mini86
evo js se morma spucat..kr preskočte me..

uglavnm moj predragi očka mi more nakazat preživnino do 5ga v mesecu in dnara še dons ni gor..in mu LEPO pošlem sms če mi je pozabu nakazat..in pol mi odgovori da pridem na vrsto v pon in nj NE BOM ZOPRNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
halo!!in pol mu odgovorim-zmislm da mu verjetno nism tok zoprna kokr je blo men v štacuni z polnim vozičkom glede na to da sm dnar prčakvala že včerat..in pol mi gospod napiše da mi bo od zj naprej plačvou med 5 in 10 v mesecu..naj povem še enkrat da v odločbi piše da more do 5 ga v mescu..in pol mu js napišm da če mu je to sociala dala nov datum..in pol mi prijazen napiše da kr nj grem na socialo in nj uprašam kok let je redno plačvou in nj povem da bo zdj md 5 in 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol mi je pa počl..in sm mu napisala da gre kle za zdrav človeški odnos in da bi blo vse ok če bi mi lepo odgovoru da bo nakazan v pondelk in da nism zoprna..in pa da njih na sociali ne zanima nč razen odločba..in da ne morm vohat kaj on misl..aja pa še napisu mi je da dost žalostn da sm si tko postlala da sm odvisna od njegove preživnine..sam sm mu nazaj napisala da nism bla nikol odvisna od njega in njegovga dnara NIKOL!!!!!!!BESNA SM K RIS..

no mal sm dala vn..

moj mi prav da nj ne zapenam sam kokr sm živčna sm po eni strani vesela ker sm mu PRVIČ v življenju napisala tist kar sm mu mislnauser posted image user posted image tko da sm kr ponosna nase..user posted image user posted image user posted image

kreten da ni večjiga..vem pa da k mt to povem bo ceu halo in ga bo klicala kaj se gre..user posted image

evo tok iz moje strani

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.3.2010 13:30:06   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: minča

zdravo!

uživajte!

Nasveta ti ne morem dati, ker imamo druge luknjice user posted image Drugače pa tudi mene zanima, kako je glede copatk in tudi kasneje hoje... če kaj izveste od prediatrov kar poročajte. Mi ga imamo drug teden in bom tudi to vprašala.

Danes sva se z M. res sprehodila, sva bila celo dopoldne zunaj in on sedaj spi, jz bi šla pa tud najraje mal počit.
Tudi naš mali je motorično malo bolj počasen ali pa tudi ne... socialno se mi pa ne zdi... sedaj zavestno že pomaha čau, čau... zna dati lupčka (seveda če hoče), ve kje je lučka, tudi buc zna, najbolj zabaven je pa ku ku, kje je Marel... Me pa res zanima, kje je po krivulji... do sedaj mi je P ni še nikoli pokazala.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.3.2010 15:05:38   
manna
Živjo
No, glede čeveljčkov še nevem, ampak preden boste naročile, povejte, da se odločim.
minča, ja naši dve bosta pa res manekenki!
mini86, takega očka je imel moj lubi - glede preživnine mislim. Kaj češ, sej bo. user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.3.2010 16:18:00   
manna
Kolikokrat na dan ve še dajate svojim tamalčkom AM (oz.dojite)? No, za Bineta že vem da samo zjutraj in zvečer dobi AM, kolikor se spomnim. Kaj pa ostale?  Meni so rekli pri P da naj ji dajam AM samo zjutraj in zvečer, vse ostalo naj bo GH. Tudi če pri kosilu poje samo 10 žličk, naj ji ne dam mleka čez. In popoldne mora dobit skuto, jogurt. Pa na splošno mora čimveč mesa in rumenjaka papat.
mojsonček, ne P krvi ni nič gledala. Tud sicer je njeno mnenje, da Manca zelo zdravo in zadovoljno zgleda, lička, nogice in rokice ima lepo zalite, nič suhljate, kar naprej se giba, plazi, dviguje ritko, smeje,  tako da ona meni, da je pač drobna po konstituciji in ni nič narobe z njo. Napotnico mi je pa dala samo zato ker vidi, da se obremenjujem in da bom bolj mirna. Zadovoljen otrok, mama pa nevrotična samo zato ker ni po knjigi user posted image
10ka, potem imaš nono, ne babice user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.3.2010 17:54:31   
tecka
mojsonček, ne P krvi ni nič gledala. Tud sicer je njeno mnenje, da Manca zelo zdravo in zadovoljno zgleda, lička, nogice in rokice ima lepo zalite, nič suhljate, kar naprej se giba, plazi, dviguje ritko, smeje,  tako da ona meni, da je pač drobna po konstituciji in ni nič narobe z njo.

Manna user posted image user posted image user posted image za Manco. Mene pri Srečku v bistvu moti samo to, da če bi bil kaj bolan, nima nič zaloge. DRugače pa naredim vse, kar je v moji moči in več kot poje ne more pojesti. Je pa zdaj, ko ima vročino, čisto fino, da je bolj lahek, ga je lažje nositiuser posted image Sicer pa je pri nas po popoldanskem spancu (2h 15 min) vročina padla na 36.9

Manna, a Manca ponoči pa nič več ne je? Zakaj am samo še zjutraj in zvečer? Jaz SRečku še kar dajem ponoči AM, čez dan pa načeloma samo gh. Edino danes je imel za dop in pop malico samo mleko, ker noče nič piti čaja. Niti po kozarčku. Me prav zanima, če bo naša P kaj komentirala nočno hranjenje. Se pa moram "pohvaliti", da kakšen teden Srečko ponoči brez flaše zdrži že 8 ur, ker je za nas kar velik napredek.

Copatki: kolikor imam jaz "v glavi" je najbolje, da je otroček bos, potem sledijo štumfki, nato čim bolj mehki copatki. Skratka - čim manj obuti otročki.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.3.2010 17:56:53   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
.. Me pa res zanima, kje je po krivulji... do sedaj mi je P ni še nikoli pokazala.

Saj tudi nam P ne kaže tabel rasti, ampak si našo krivuljo rišem kar sama (in bo mogoče nekoč Srečko to dobil kot darilo)
Krivulje najdeš tu:
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4080683

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.3.2010 20:21:10   
10ka
mini86 - edino prav, da si dala tole iz sebe in povedala, kar je treba. vseeno upam, da boš v ponedeljek dobila denar, pa da se bo on tudi malo zamisilil.
manna - moji babici se je italjanska okupacija tolk zamerila, da sploh noče slišat za nono user posted image . katja dobi AM še 2x na dan: zjutraj in zvečer. počasi bom ukinila jutranji obrok, ker ji niti ne potegne.

copatki - dokler otročiček ne shodi (samostojna hoja), naj bi bil bos oz. v mehkih copatkih. za čas plazenja, postavljanja na noge in hoje ob opori zati priporočajo boso nogo ali mehke ustnjene copatke. o tem je tudi članek na RR http://www.ringaraja.net/otrok/obutev-za-otrosko-nogico_1158.html

tecka - pomlad je že tu!!! 100% ker so pri nas že prve znanilke pomladi - mravlje. v naprej se opravičujem, ker vam bom mogla naslednje tri mesece ves čas težit o svojih izgubljenih bitkah z njimi. no, konec maje se pa na srečo ponavadi že odselijo na vrt

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.3.2010 21:02:40   
mk8
Živjo po dolgem času!!

Mi smo včeraj proti večeru prišli s toplic, pa sem danes cel dan delala, pospravljala in prala in je šele zdaj čas za RR.
Drugače smo se imeli super fajn, Veronika je pa uživala 100 na uro. Prvič, ko smo šli v vodo je malo čukasto gledala, naslednjič je pa že veselo špricala, čebljala in brcala. Enkrat se spomnim, da sem rekla, da je v obroču otroček čisto varen in se ne more prevrnit v vodo... no, to vzamem nazaj, ker tokrat je Veronika celo 2x pristala v vodi. Vsakič, ko ji ni kaj po godu, se strmi in kar vrže nazaj - to je naredila tudi v obroču in posledično se je prevrnila nazaj. Z rokicami se je odrinila od obroča (na tistem delu, kjer rokice na obroču spredaj počivajo) in se vrgla nazaj in pristala v vodi. Sem jo takoj ven potegnila pa ni bilo kaj hudega, je čudno pogledala, malo zamežikala, ker ji je šla voda v oči, pa smo šli naprej. Sem se pa ful ustrašila!!

No, ratala je ena velika TRMA. To, kar je počela prej, sploh ni nič v primerjavi s tem, kar počne zdaj. Začne tako vreščeče jokat in kričat, pa to zaradi malenkosti user posted image user posted image . Ne vem, po kom ima to user posted image .

Da poročam, kako je uspelo moje rojstnodnevno darilo... Jaz sem sicer spala, ampak sem se zbujala iz navade, čeprav nisem slišala ničesar, ker sem bila v drugi sobi. Mi pa vsaj vstati ni bilo treba. Dragi je bil pa zjutraj čist sesut. Je reku, da me zelo občuduje, ker to počnem vsako noč, da če bi on moral tako vstajati še eno noč, bi Veroniko kar prodal user posted image . Mal šale user posted image . Zelo ga je zmatrala, mislim da celo bolj, kot ponavadi zmatra mene. Verjetno ji je bilo čudno, da je nisem rihtala jaz in se je zato še večkrat zbujala, kot ponavadi. Je pa potem OBČUTNO boljše spala (jo je voda čist zmatrala), enkrat je celo potegnila do 5ih zjutraj, kar se ni še nikoli zgodilo user posted image . Pa ji ni prišlo v navado, ker je bilo danes, ko smo že spet spali doma, spet vse po starem. Škoda!

HVALA vsem za čestitke za rojstni dan!!!

Jaz pa čestitam Janci F (oprosti za zamudo) in vsem obmesečnikom, ki so vmes praznovali (naša Veronika je tudi vmes user posted image )

Nisem vas ful brala za nazaj, sem samo preletela. Vem da si Manna govorila o napredku svoje Mance. Imam eno kolegico, njen fantek je sedaj star 16 mesecev. Shodil je pri 10ih mesecih, ampak še zdaj kaj prida ne govori, pa bi baje že kaj mogu povedat. Je njihova P rekla, da je normalno, ker je na motoričnem področju tolk prehiteval, da je na tem področju v zaostanku. Tako da pomoje nimaš kaj skrbet, ker Manca pa druge stvari obvlada. Aja, pa naša tudi pazi na postavo, jih ima  tudi 7400, točno ti pa povem v torek, ko imamo P.

Mini user posted image user posted image user posted image  za tvoje težave, pa prav je, da si mu končno povedala svoje. Pa hvala za vse info o vrtcih, so mi zelo prav prišle!!

Zadnjič sem rekla, da me prav zanima, kakšno novo pogruntavščino bo Veronika prinesla nazaj s toplic. No pa imam... miss se je začela postavljat na noge, ampak to čist prehmal!! Ona se niti ne plazi (no v rikverc, ampak to pomoje ne šteje), sploh ne kobaca, sicer se zdej vsakič vsede, tako da to obvlada. Ampak je kar preskočila ene par faz, ona bi šla že kar po dveh. Je bil v toplicah en bazenček za otroke z nizkim robom in se je ful prijemala za njega. Ko sem pogruntala kaj počne, se je že postavila na noge gospodična! Nimam pojma, kaj se gre, sej to verjetno ne gre tako ane?!? Mamo v četrtek fizioterapijo, pa bom uno tetko vprašala.

Mam še en kveščn... Kakšen sir lahko mi našim user posted image  dajemo? Je dobila po trebuščku ene fleke, pa me skrbi, da ni od tega. Aja, pa še to, zakaj se ne sme alpskega mleka uporabljat za kuhanje?

No to je to, sem se ful razpisala user posted image . Grem zdej mal potelovadit, sem cel teden zabušavala.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.3.2010 21:11:09   
manna
'čer
tecka, seveda, nočni obrok vsekakor še imamo! Jaz sem samo napisala, kako so mi pri P rekli, ampak potem sem tudi tam povedala, da Manca okrog 2h dobi še AM, pa so tudi rekli da je to OK, ker je itak drobna (za zobke tudi ni tako strašno hudo) Sicer pa njen obrok redko preseže 120ml tako da ima pač večerjo v dveh delih. Samo po novem bom uvedla to, da od jutra do večera nič ne ponujam AM, če hoče GH, če ne pa nič. Tudi če poje samo nekaj žličk zelenjave, ne ponujam AM. Je rekla P da naj lepo ponudim hrano kadar je čas za obrok, ne pa da letam s flaško in žlico vsake dve uri okrog nje. Moram počakat vsaj cca 3,5 ure.

Ko smo pa ravno pri tem, moram povedat da odkar se ne dojiva več, ful bolje spi! Mogoče je naključje, nevem. V zadnjih 14 dneh se je vsako noč zbudila samo 2x, dve noči se je pa celo zgodilo, da se je zbudila samo 1x ob 2h, popila 120ml in spala naprej do 6h. Sanjsko!! Lubi je celo nehal hodit na kavč spat. Je pa smešno, da sem potem jaz ob 2h že naspana ker nisem navajena več tolk spat!

10ka kaj pa imate tako hudega z mravljami? A Biokill in podobno nič ne deluje user posted image

Aja, tecka, glede pitja čaja - jaz sem nehala ponujat čaj ker ga noče in sem probala s sokom - od Bebivita, okus banana+breskev (brez dodanega sladkorja) in ga ful rajši spije. Danes ga je popila več kot en deci!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.3.2010 21:20:47   
manna
Ooo mk8, dobrodošla nazaj! Super da ste uživali! Glede postavljanja na nogice - seveda lahko preskoči kobacanje in kar shodi, saj nekateri nikoli ne kobacajo in plazijo! Trmico imamo pa tudi mi! Ampak se jo kar da nekako zamotit, da takoj neha cvilit. Samo nekaj zanimivega ji moraš pokazat, al pa povedat, da se začne čudit in pozabi cvilit user posted image
Glede sira - jaz dajem sirček Kiri ali pa od Nestle Mio sirčke za dojenčke (iz Italije). Ali pa ji naribam parmezan na testenine - sam to je res v mikromajhnih količinah.
Alpsko mleko je pa menda zanič ker je preveč predelano, prekuhano, homogenizirano...skratka tako kot je recimo ragu iz konzerve slabši kot taprav ragu iz svežega mesa, tako približno je z alpskim mlekom ali pa svežim mlekom. Preveč umetnega. Nam so rekli nič kravjega mleka do 1 leta.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.3.2010 21:24:14   
manna
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.3.2010 21:24:48   
manna
Evo naša madam ko papa Kiri sirček

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.3.2010 21:29:58   
mk8

user posted image

Ampak je pa cukr, da ni večjega!!!! Po kom ma take očke?

Se pravi, topljeni sir za namazat je OK? Katerikol, al samo določeni?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.3.2010 21:31:13   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bačko..midve z  mojimsončkom se zdj pogovarjave, dogovarjave....................................glede pedipedk..no in ko bo dokončno kje bomo vzele pa kok poštnina pa bla bla bla se boste javle kera bi mela..user posted image user posted image user posted image
drgač pa pomoje bo treba zarad carine večkrat naročit k pomoje jih bo kr nei vzel te čevelčke..js bom npr tri user posted image user posted image

mini, lahko tudi name računaš, jaz bi tud vzela en par, če boste naročale iz tujine in bo kaj ceneje kot v Ljubljani. Če ne bom šla pa kar v Malo Mašo pogledat.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.3.2010 21:32:56   
Lsica

user posted image

joooooj kak cukerček user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.3.2010 21:56:32   
manna
mk8, v bistvu topljeni sir ni najbolj zdrava stvar, ker ima razne stabilizatorje, zato sem jaz naši kupila tiste za dojenčke, ker so menda bolj prilagojeni.. Kiri pa se mi zdi da ima za "mazljivost" dodano več smetane, da je zato morda bolj primeren. Saj nevem, mogoče ve kjera več o tem user posted image Naša frajla dobi samo polovico sirčka vsakih par dni. No, saj odvisno koliko pač želi kdo komplicirat. Jaz se pri Manci zaenkrat še držim malo nazaj z raznimi E-ji in ji probam dat čimmanj predelanih snovi. Žal pa je to kar težko - recimo navadna skuta od Ljubljanskih mlekarn ima že tok enih dodatkov noter da je joj (modificiran škrob, citronska kislina, gostilo pa še pa še)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.3.2010 22:11:13   
mk8
Kje se pa dobi ta kiri sirček, samo v italiji?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?