|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
4.3.2010 23:13:17   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
5.3.2010 8:14:25   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mormo pa še puncam ki niso prišle povedat hec kako so tri mamice z vozički prišle in se vsedle k naši mizi...nakar se mal hecno gledamo in vprašamo po nickih...nam pa nič jasno kam bi jih dale...so ble pa punce iz RR-ja ,ki so julijke user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa tud dobra user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
5.3.2010 8:17:20   
MONY25
Hanuši, Majana79-čestitke za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

joj, Alex tud že star 9 mesecev...kok gre to hitr...kmal se bo poroču, odselu stran od mamice...smrk, smrk...user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
5.3.2010 9:13:21   
10ka
janci - vse najboljse, sori za zamudouser posted image

mojjaka - dobrodošla nazaj. še dobro, da se je s stanovanje dobro izteklouser posted image . slikice in jaka so pa superuser posted image

mony25- ne se sekirat, Alex se ne bo tolk kmal odselil. čez 30 let mu boš vsa živčna prala obleke, kuhala kosilo in se spraševala kdaj se bo že enkrat osamosvoljil user posted image pa super fotka iz toplic user posted image

srečanje - je bilo super, krasne in pridne sončke imate. srečko je itak najhitrejši telovadec in mislim, da si ga je katja dobro ogledala. danes že trenira hitrostno plazenje user posted image

evo, mi smo še eno noč dokaj dobro prespali user posted image . katja ravnokar kliče igrače, ki so na polici in se jezi, zakaj nočejo priti v njene roke. hehe, se mora še naučit, da samo z zvokom predmetov ne more premaknitiuser posted image . itak pa hoče prepovedane igrače, tko da jih grem kar skrit. drugače so nas pa obiskale naše prve resne znanilke pomladi - mravlje. borba z mravljami 2010 se je torej začela in s tem tudi eno mojih bolj stresnih obdobij v letu. user posted image user posted image user posted image

dajte mi plis še nekaj povedat. jaz sem katjo brez problema naučila, da mi da BUC (se trkneva s čelom) in da ploskne petko (njena in moja dlan). druge stvari ji pa sploh ne potegnejo - ploskanje, dvigovanje rok v zrak in take stvari. čudi me, ker se enih stvari s tako lahkoto nauči, drugih pa niti "pogledat" noče. saj se ne sekiram, samo ne razumem v čem je fora.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
5.3.2010 9:19:07   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

dajte mi plis še nekaj povedat. jaz sem katjo brez problema naučila, da mi da BUC (se trkneva s čelom) in da ploskne petko (njena in moja dlan). druge stvari ji pa sploh ne potegnejo - ploskanje, dvigovanje rok v zrak in take stvari. čudi me, ker se enih stvari s tako lahkoto nauči, drugih pa niti "pogledat" noče. saj se ne sekiram, samo ne razumem v čem je fora.

js tud ne vem, v čem je fora...alex je znal pokazat ne ne (miga z glavo levo desno), bravo bravo in pa velik velik... prvo je znal bravo bravo in odkar zna velik velik, bravo bravo sploh noče več delat user posted image tud če mu rečm: dj bravo bravo, on da rokice v luftuser posted image   ga že ful dolg časa učim papa, pa mu sploh ne potegneuser posted image
hehe...upam, da je blo razumljivouser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
5.3.2010 9:25:16   
MONY25
smo pa mi mel spet prov luštno noč...tamau se je sam 1x zbudu ponoč, glede na to, da je ves prehlajen, kašlja itd. sm ga šla ponoč 1x pogledat, je dec lepo spal na trebuščku user posted image k dojenček... pa sm ga kr pustila...sj zdj je že dovolj star, da se sam obrne, če bi blo kej, a ne? zjutri je pa čist bogi po obrazčku...vnete učke ma še povrh, vse neki posušen okol ustk, kar mu priteče vn iz noska ponoč...ga sploh ni za prepoznat user posted image sm se pa večkrat zbudila ponoč, ga pogledala, kako diha itd. dokler je to vse ok, se ne sekiram kej dost! edin mal me skrbi, k mi ful mal papca zadnje čase (odkar je takrat bruhal itd.) mi je včer zvečer sam 90ml spil, pa ob 5ih zjutri okol 120 ml... ob 9ih sva jedla pa mlečno kašico iz 90ml mleka in se mu je zadnja žlička že začela mal dvigovat in sm kr nehala...user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
5.3.2010 9:25:59   
MONY25
kje so kkšne slikce iz srečanja? a vam jih spet ni uspel slikat vse na kup???

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
5.3.2010 9:28:43   
Lsica
vidiš, da smo sneg zakuhale včeri user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
5.3.2010 9:53:32   
bačko
Jutro!
Me veseli da ste se imele lepo na kavici.Naslednjič pa tudi midve mogoče prideva.user posted image
Vse naj naj za 9 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Majana - Jure
- Hanuši- Bine
- Mony - Alex

No mi smo imeli zelo pestro noč.Pa ne zaradi otrok ampak zato ker se je en fant zaletu v sosedovo ograja in ša malo našo in v možev avto.To se je zgodilo okoli 3 ure zjutraj.Najprej sva mislila da je samo kakšen tovorjak mimo pelju ampak meni je bilo malo sumljiva tišina.No potem pa je le mož pogledal čez okno in vidu petko zaleteno v naš avto.Fan je šel čez cesto na polje na potrebo in potem ko je vidu da sem jaz luč prižgala na balkonu je kar zginu.No mož je šel dol in potem je le fant prišel.Ležu je za grmovjem in se je hotu skriti.Ampam mu ni uspelo.Bil je pod vplivom alkohola in je mojega moža prosil da naj ne kliče policije.Vendar jo je poklical in so prišli in pač vse poslikali in naredili zapisnik.Fantu nič ni bilo hvala bogu.Njegov avto je ka rpoškodovan najin pa niti ni.Malo je barve gor in malo je počen.Ni take panike.No tako da sva šla z možem potem okoli 4 spat in nisva mogla zaspati.Prav pestro je bilo.user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
5.3.2010 10:37:01   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mormo pa še puncam ki niso prišle povedat hec kako so tri mamice z vozički prišle in se vsedle k naši mizi...nakar se mal hecno gledamo in vprašamo po nickih...nam pa nič jasno kam bi jih dale...so ble pa punce iz RR-ja ,ki so julijke user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa tud dobra user posted image

Ja super :-)))

Saj OBLJUBIM, da tudi jaz pridem po 15. marcu enkrat (da nabavim vinjeto), če se boste še kaj videvale, ker Manca je nora na otroke okoli sebe :-))))) in bo lovila kakega fanta :-))) tko da se kar pripravte.....
Osebno samo Mini poznam, ostale pa vas še spoznam. :-)))
a je pred Kolosejem gužva za parkirat, ker sem navajena tam parkirat in ne v garažni hiši???

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
5.3.2010 10:47:30   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Me veseli da ste se imele lepo na kavici.Naslednjič pa tudi midve mogoče prideva.user posted image
Vse naj naj za 9 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Majana - Jure
- Hanuši- Bine
- Mony - Alex

No mi smo imeli zelo pestro noč.Pa ne zaradi otrok ampak zato ker se je en fant zaletu v sosedovo ograja in ša malo našo in v možev avto.To se je zgodilo okoli 3 ure zjutraj.Najprej sva mislila da je samo kakšen tovorjak mimo pelju ampak meni je bilo malo sumljiva tišina.No potem pa je le mož pogledal čez okno in vidu petko zaleteno v naš avto.Fan je šel čez cesto na polje na potrebo in potem ko je vidu da sem jaz luč prižgala na balkonu je kar zginu.No mož je šel dol in potem je le fant prišel.Ležu je za grmovjem in se je hotu skriti.Ampam mu ni uspelo.Bil je pod vplivom alkohola in je mojega moža prosil da naj ne kliče policije.Vendar jo je poklical in so prišli in pač vse poslikali in naredili zapisnik.Fantu nič ni bilo hvala bogu.Njegov avto je ka rpoškodovan najin pa niti ni.Malo je barve gor in malo je počen.Ni take panike.No tako da sva šla z možem potem okoli 4 spat in nisva mogla zaspati.Prav pestro je bilo.user posted image user posted image

Ja čestitke 9 mesečnikom user posted image user posted image user posted image

Bačko, samo da ni nič hujšega, pločevina se že zrihta, verjamem pa da je šok, ko se avto kar tko brez veze raztovče....user posted image
Ej a do Supernove se ti da pridet a ti je predaleč??? Grem najbrž 15. marca, se spet s kolegico dobim tam in morje plačat...Daj mi mobi na ZS napiš, če hočeš, mislim da ti mojo imaš.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
5.3.2010 10:57:47   
bačko
Mala princeska nimam daleč do Supernove.10 minut z avtom.Te bom jaz poklicala če bova prišli.Velja!Sam morem prej voziček dobiti od sosode nazaj.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
5.3.2010 11:21:28   
mini86
mini jst sm celo študijo nardila s tem pedipedkam... user posted image poštnina je glede na število naročenih parov... 1-2 para 20 usd, 3-4 pare 40 usd, itd... carine do 150 € naj ne bi blo, vsaj jst sm tko poštekala, pri nas te pa cepijo še za ddv ... sem pisala mail na malo mašo kolk bi pršli čeveljčki, ki so na pediped.com 42 USD... me prou zanima kaj mi bo odgovorila...

no mene tud zanima kok souser posted image sm pa na njihovi strani že najdla en par k so mi všeč in za primer da bomo naročaleuser posted image

ej a sm prou dojela da so Boy's Originals taki k maš ti-bl copatki, Boy's Flex pa čeveljčki..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
5.3.2010 11:24:12   
mini86
alina-evo men tud nč ni jasn glede tega upisa v vrtec..al osebno al po pošti-vsak drgač reče..no in sm jim poslala na mail in so mi to odgovorl:

Novi obrazci bodo na voljo danes ali v ponedeljek, domov pa boste dobili
tudi obvestilo z vsemi navodili, zato predlagam, da počakate nanj. Vlogo
lahko oddate po pošti ali osebno v času uradnih ur ali v času javnega vpisa
od 15. do 31.03. Uprava vrtca Miškolin je v enoti Novo Polje, novo polje c.
VI/1 (pri Merkatorju).

domov dobiš v primeru da si že poslala staro vlogo k njim

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
5.3.2010 12:06:23   
mini86
evo nove vloge za vrtec-čisto ucpodi

http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
5.3.2010 13:39:58   
July08
Pozdravljene!

Včeraj nisem utegnila na RR, zato malo z zamudo:

JANCI VSE NAJ-NAJ ZA ROJSTNI DAN! In lepo praznuj še naprej.

Bjondi lepo si povzela včerajšnje srečanje.
Tudi meni je bilo všeč, Juliji pa sicer malo manj, bila je precej zaspana. Kasneje mi je zaspala v vozičku za dve uri, doma pa sva tudi zakoj šibali v posteljo.
S Tečko sva šli pogledat marele v BabyCenter. Meni ni bila nobena pretirano všeč. Še najbolj Esprit Smart (se mi zdi?), samo nekako ozko deluje.
Mah, res nisem tip za take nakupe. Za domov sva se ustavili še v Supernovi (hvala za nasvet, 10ka!!) in tam mi je bil všeč BUBU Smart. Samo sploh ne poznam te firme. Kaj izkušenj.
Bjondi tvoja, no Žigova marela mi je všeč in praktična. Na tak način smo jo mi imeli prej, samo od Chicota. Na koncu bom tisto mal zglancala, pa bouser posted image

Včerajšnje srečanje me je drago stalo, saj sem si v Supernovi kupila dvoje superge, pa jakno za moža, pa srajčki za fanta... Če bo vsakič tako, me mož ne bo več pustiluser posted image
Sigurno še prideva.

Manna če imaš težave preživeti cel dan v LJ, greš lahko z mano. Meni to nikoli ni problem. Včeraj sva prišli domov ob 17.30user posted image , pa Mojsonček tudi, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
joj, Alex tud že star 9 mesecev...kok gre to hitr...kmal se bo poroču, odselu stran od mamice...smrk, smrk...

10ka Julija se tudi počasi (ali pa sploh ne) uči stvari, ki jih kažem. Npr. Pa-pa in mahanje še zdaj čisto ne obvladamo. Najbrž so te za nas enostavne stvari njim dosti bolj kompleksne in rabijo več časa. Potem pa kar iz nič tri naenkrat pogruntajo. Bomo videli.

Bačko kaj vse se živim ne zgodi... Upam, da nam naši user posted image ne bojo delali takih težav čez 20 let.

Mala Princeska
ti kar pridi! Za parkiranje ni problema, je ful placa.

Malo se je sonček prikazal, greva z Julijo ven. Imamo pa spet čisto zimo, vse belo in še naletava sneguser posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
5.3.2010 14:04:36   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mini jst sm celo študijo nardila s tem pedipedkam... user posted image poštnina je glede na število naročenih parov... 1-2 para 20 usd, 3-4 pare 40 usd, itd... carine do 150 € naj ne bi blo, vsaj jst sm tko poštekala, pri nas te pa cepijo še za ddv ... sem pisala mail na malo mašo kolk bi pršli čeveljčki, ki so na pediped.com 42 USD... me prou zanima kaj mi bo odgovorila...

no mene tud zanima kok souser posted image sm pa na njihovi strani že najdla en par k so mi všeč in za primer da bomo naročaleuser posted image

ej a sm prou dojela da so Boy's Originals taki k maš ti-bl copatki, Boy's Flex pa čeveljčki..

evo stric s spletne strani rimbalzo mi je odpisal, z male maše pa še ne...  pravi, da je poštnina za 5 parov čeveljčkov  (tolk sem jst napisala, da bi jih kao vzela) 6.95 funtov, kar je za moje pojme zanemarljivo... edino čaka se 14 dni ampak mi je tut to zanemarljivo, ker cene so pa čist enake kot na ameriški strani... tisti čeveljčki, k jih je imela Zoja so bili pri nas s poštnino 32 € v ameriki pa 23 usd... bom počakala še mail od male maše...

je tamala pokonci kar pomeni nič rruser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
5.3.2010 14:05:47   
mojsonček
ah... še neki... flex so pol za starejše, ko že fajn hodijo... originals so pa tut za zunaj primerni... so 2 v 1, čeveljčki in copati...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
5.3.2010 16:42:31   
mini86
aha ok..pol gledam originals..ej pa kako pol te funte preračunam v evre..
a bomo pol naročale aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4169
5.3.2010 18:44:58   
mojjaka
Hvala za dobrodošlicouser posted image
Ja zanimivi so ti naši malčki...Jaka je ravno včeraj prvič pomahal babici, ko je šla od nas in potem smo bli vsi navdušeni in se mu je tako fajn zdelo da je pol kr mahal in se smejaluser posted image
Kako sem jezna na to klinčevo vreme, tako lepo je že blo, pa toplo..zdaj pa evo spet zimauser posted image upam da kmalu odide...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
5.3.2010 20:47:25   
10ka
manna - jutri bom na vašem koncu, moja babica praznuje RD user posted image

bačko - samo da ste OK. tale mulc pa tudi, kar zbežat je hoteluser posted image

july08 - firme bubusmart ne poznam. sem pa bila do zdaj zelo zadovoljna z vsem iz turbolimača (zdaj turbomalčka). dobra kvaliteta glede na ceno. žal so se iz parih velikih trgovin skrčili na eno malo... ah, recesijauser posted image

Mini sem na srečanju obljubila, da bom poslala vse podatke glede naročanja ustnjenih copatkov iz Kanade. Vse skupaj objavljam kar tule, če še katero zanima. Podatke so kolegice dobile prek maila od prodajalke, oz. na kakšnih forumih. Jaz sem naročila vsaj kakšnih 6 parov do zdaj in so bili vsi OK. Je pa res, da drugih sploh nisem sprobala. Vedno sem naročala preko kolegic, tako da direktne izkušnje glede naročanja nimam. Baje se ddv obračuna, ko znesek preseže 20€ s tem, da mora biti poština posebej napisana.

PRODAJA:
http://stores.ebay.com/Littleoneshoes__W0QQ_fsubZQ2d999QQ_scZ1QQ_sopZ1

VELIKOSTI:
18-24m  -  152mm
12-18m  -  140mm
06-12m  -  127mm

POŠTNINA
1 par:  EUR 2,58
2-3 pari:  EUR 5,17
4-7 parov: EUR 8,4

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
5.3.2010 20:59:23   
manna
Pozdravljene
no, bili smo v posvetovalnici in naše mere so 70cm in 7320g, pod številko 20. Ja, prav ste prebrale. Kaj naj rečem, eden pač mora biti najmanjši. Moram pa rečt da so se mi kar orosile oči ko sem vidla kako lahka je Manca..ne morem se nehat sekirat. No, sej enkrat proti popoldnevu sem se že pomirila. 
In dobile sva napotnico za fizioterapijo. Sem pediatrinji sama rekla da bi kar rada šla, da bom bolj pomirjena. Drugač je pa P rekla, da je Manca res malo "wobbly" al kako naj rečem, menda bo lahko gimnastičarka ko bo velika. Ker mišični tonus ima, samo vseeno kar spolzi ko jo primeš... Njen psihosocialni kontakt je pa menda super in zna že celo vrsto stvari; "živjo", "buc", tata, mama (ko ji kaj ne paše), ve kje je lučka, pa če jo vprašaš "a greš k meni?" dvigne rokice, danes pa sem celo opazila da kaže s kazalčkom na stvari, ko jo nekaj zanima. Skratka, samo fizično je v zaostanku.
Drugače pa smo se nehali dojit, P je napisala v kartoteko konec dojenja pri 8,5 mesecih.

Kaj mate to neko debato o čeveljčkih? Jaz bi tudi!

bačko, joj pestra noč! Take pa si res ne želim! Dobro, da se je vse v redu izteklo!

A na kavi so se vam pa kar julijke priklople! user posted image user posted image

Aja, glede šopingiranja cel dan po LJ - a vam tamalčki nič ne skačejo po vozičku? Pridno čičajo cel popoldan? Pridni! No, naša en čas že zdrži, ampak pozno popoldne bi pa ziher ratala sitkana, potem bi imeli pa še celo pot do doma (najmanj eno uro) cvilkota v avtu...

< Sporočilo je popravil manna -- 5.3.2010 21:03:28 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
5.3.2010 21:14:10   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

alina-evo men tud nč ni jasn glede tega upisa v vrtec..al osebno al po pošti-vsak drgač reče..no in sm jim poslala na mail in so mi to odgovorl:

Novi obrazci bodo na voljo danes ali v ponedeljek, domov pa boste dobili
tudi obvestilo z vsemi navodili, zato predlagam, da počakate nanj. Vlogo
lahko oddate po pošti ali osebno v času uradnih ur ali v času javnega vpisa
od 15. do 31.03. Uprava vrtca Miškolin je v enoti Novo Polje, novo polje c.
VI/1 (pri Merkatorju).

Super, hvala!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
5.3.2010 21:41:09   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pozdravljene
no, bili smo v posvetovalnici in naše mere so 70cm in 7320g, pod številko 20. Ja, prav ste prebrale. Kaj naj rečem, eden pač mora biti najmanjši. Moram pa rečt da so se mi kar orosile oči ko sem vidla kako lahka je Manca..ne morem se nehat sekirat. No, sej enkrat proti popoldnevu sem se že pomirila. 
In dobile sva napotnico za fizioterapijo. Sem pediatrinji sama rekla da bi kar rada šla, da bom bolj pomirjena. Drugač je pa P rekla, da je Manca res malo "wobbly" al kako naj rečem, menda bo lahko gimnastičarka ko bo velika. Ker mišični tonus ima, samo vseeno kar spolzi ko jo primeš... Njen psihosocialni kontakt je pa menda super in zna že celo vrsto stvari; "živjo", "buc", tata, mama (ko ji kaj ne paše), ve kje je lučka, pa če jo vprašaš "a greš k meni?" dvigne rokice, danes pa sem celo opazila da kaže s kazalčkom na stvari, ko jo nekaj zanima. Skratka, samo fizično je v zaostanku.
Drugače pa smo se nehali dojit, P je napisala v kartoteko konec dojenja pri 8,5 mesecih.

Kaj mate to neko debato o čeveljčkih? Jaz bi tudi!

bačko, joj pestra noč! Take pa si res ne želim! Dobro, da se je vse v redu izteklo!

A na kavi so se vam pa kar julijke priklople! user posted image user posted image

Aja, glede šopingiranja cel dan po LJ - a vam tamalčki nič ne skačejo po vozičku? Pridno čičajo cel popoldan? Pridni! No, naša en čas že zdrži, ampak pozno popoldne bi pa ziher ratala sitkana, potem bi imeli pa še celo pot do doma (najmanj eno uro) cvilkota v avtu...

uf... pol sm jst sam tiho lahko, k ma tamala 8,5 kg pa čeprav je starejša... a kri ji je P kej gledala? fino, da si si izborila napotnico za FT... če nč druzga boš pomirjena, da je s pupo vse ok...  in po vsem zgoraj napisanem čist lepo napreduje... itak bo manekenka user posted image

čevljčke pejt gledat na tole stran... jst sem se v nekaj parov zaljubilauser posted image

glede sedenja v vozičku... na srečanju naša niti sekunde ni bla v vozičku... se je čist preveč dogajal... pol med šopingom je mal pančkala, na poti domov pa itak tečkala do doma pa sami sva bli v avtu... sem jo celo pot domov morala držat za roko user posted image  pa smo tut to preživel... nekako se mora navadit, da je treba bit v stolčku pripet...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
5.3.2010 21:58:04   
mini86
mojsonček-ej zakaj pa nebi naročile na njihovi spletni strani k cene so iste, treba se je pozanimat samo za poštnino..k je večja izbirauser posted image
o mal si poglej pa če maš čs če loh jih uprašaš za poštnino al pa če kje že piše k js se na to glih ne spoznam..

http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=54

gdaj bi pa naročale-upam da čimprej

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?