|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
7.3.2010 9:52:39   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Kje se pa dobi ta kiri sirček, samo v italiji?

Ne, Kiri sirček dobiš povsod, v sparu, merkatorju, kjerkoli. Nestle Mio je pa prav za dojenčke in do zdaj sem ga videla samo v Italiji.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
7.3.2010 10:10:03   
tecka
Oj, tale sir sem že večkrat videla v trgovini. Kupila ga pa še nisem. Na škatli je krava, ki se smeji in tudi ta "kiri" je verjetno namenjen za izvoz, ker v originalu se sir imenuje "la vache qui rit" (se prebere: la vaš ki ri - "smejoča krava"). Bom probala tega, ker ga v našem merkatorju prodajajo v majhnih kockah. Zdaj Srečku dajem kar zdenka sir, ki ima najmanjše triktonike (17 g). V hrano pa mu dam celega, itak pol pusti.

Aja, a ste vedele da je zdenka sir v tako majhnih trikotnikih pakiran posebej za slovenski trg? V smislu "za enako ceno dobite manj izdelka". Kar pošeklajte enkrat škatlo. Na Hrvaškem v istih škatlah prodajajo večje trikotnike. No, to je bilo enkrat napisano v reviji VIP.

Pa tudi sicer našemu Srečku kar bogatim obroke. V gres dodajam smetano za kuhanje, v zelenjavne kašice pa tudi tamar sir. Vse za kakšen dodaten gram.

Sicer pa res ne vem kaj je to. Že spet mu je temperatura ponoči narasla. A ni tako, da je zjutraj najnižjauser posted image user posted image user posted image No, zdaj spi drugo spanje in je dobil calpol. kakšnih drugih bolezenskih znakov še vedno nima. Mah, nič, do jutri moramo zdržat, potem bom pa poklicala P. Pa me je kar malo strah, ker je pri enem otročku že spregledala očitne znake meningitisa (so na pediatrični kliniki nadrli ene starše z vasi, kod so hodili tako dolgo...).

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
7.3.2010 11:40:48   
mini86
dojenje-
pred spanjem cca. ob 21h
cca. ob 5h ponoč
pa pol nekje od 7-9h enkrat..
to je to..

učeri smo bli vsi kr neki zmatrani in smo ob 20.45 že vsi spal, marcelči se je od 4.30 zbudu za jest in pa ob 7h-pol smo pa spal še do 8.30user posted image ampak da vam povem čist nč bol naspana nism..

copatki-zmeri bol razmišljam da nebi še enih naročila ker sm dala ene še popravt mami da mi mal zrahlja elastiko da ga naujo tiščale in mislm da ma tamauček dva para copatk čist dovolj za enkrat..

fotr in preživnina-ja sj on skos redno plačuje to ne morm rečt samo mi je pa zavrel k mi ni niti povedu in potem k sm ga lepo vprašala zakaj ni nakazan pol prbije da sm zoprnauser posted image user posted image no zdj pa dost o tem k sm se že pomirila in nebi spet..

mk8-kako mislš ker sir..-to spet pišm sprot in verjetno je kera že odgovorila..loh ji daš kerkol sir-al trdi al pa topljeni al pa parmezan-samo da ni lahek..js mu dam kr neki parmezana-da se ga čut ker par zrnc mi je brezveze dajat k se ga ne čut-nš ga ma ful rad
alpsko mleko pa lahko uporabljaš za kuhanje čist brez problema..naj se nebi daju za pit..samo kokr vidm jih že ful velik daje alpskega pa nubenmu nč ne manjka..nš bo verjetn kr kmal dubu mlečn riž al pa gres skuhan na alpskem-zdj se trudm te kašice porabt k sm jih smotana js tok kupla na zalogo..če js pijem kakav mu pa tud dam par žličk za probat..no uglavnem nš ni alergičen na njega, naj se nebi daju pa zato ker nima ustreznih vitaminov pa ne vem ž česa naj bi mel preveč..AMPAK kle je spet pač tvoja odločitev..
kiri sirček-mislm da se ga dobi pr ns-v leklerku sm ga mislm da vidla-samo ni glih za dojenčke..js mu dam pač tistga k ga mam doma..

10ka
-sj verjetno si že probala ampak mravlje uspešno preganja pecilni prašek in moka

manna-zgleda zelo navihanauser posted image user posted image

čeveljčki-ja bomo naročale 100% in ja so cenejš..js mam ogledane rečmo tri pare-ene kao mal odprte kokr sandalčke in dvoje zaprte in ta te tri bom dala 46,38€-za primerjavo pri nas so samo eni 30€..seveda nisem računala poštnine..
študeram pa da bi šla js tud v malo mašo ampak samo da bom zihr glede cifre pa zanima me tud un vložek k smo se na srečanju pogovarjale o njem..

tecka-zakaj čakaš če te skrbi na jutri..zapel se v lj na metelkovo k dežurnem..bol popolnoma brezveze kokr pa da je kej pa po možnosti še P spregleda..to ti pravm zato k je nš isti-dost stvari je že spregledal, ne sicer pri nas ampak sem vseeno bolj pozorna..no pr ns je še ta problem da se mu rečmo hočš izognt pa greš na metelkovo in maš glih neverjetno srečo da je pač on tm dežurnuser posted image user posted image magar pejte proti večeru tja in tud če nima vročine reč da jo je meu ampak si mu dala calpol in da je zgleda padla..pa da se to vleče že par dni..res rajš pejt kokr pa da bi se sekirala-no tko bi seveda js nardila-držim pesti

mony-moj je zdj na tvojem koncu-je šu po ribice k jih bomo pekl uzuni na žaru..mmmm
učeri smo mel pa žar piknik..mmmmm

sploh ne vem a nj gremo v živalski vrt al ne..k se mi zdi kr mrzlo pa še piha da je ja še bl brzlo..

šit sm se razpisala-se vid da me učeri nč ni blo goruser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
7.3.2010 13:54:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Me veseli da ste se imele lepo na kavici.Naslednjič pa tudi midve mogoče prideva.user posted image

Kaj je to mogoče ...lepo bosta prišle in pika user posted image ...

Nam je pa iternet šel-vrjetn mode,sem zdej na prenosnemključkuampak takoo počasi vse dela da ni za nikamor...tako da če se nekaj dni nam oglašala veste zakaj...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
7.3.2010 17:10:19   
mini86
evo tkole punce..najdla sm na original strani pediped kok pride poštnina..GROZN DRAGO..
http://www.pediped.com/Home/shipping.aspx  ---glej po evropo

zdj sm pa mal študerala če se ns res najde velik mogoče pa nebi tok pršla..zato bi prosila tiste k bi naročale čeveljčke da si pogledate na njihovi strani kere in napišete kok parov bi naročile-pol bo pa kolega-ker js ne znam tok dobr ang poslov dol mail če se da kšn popust al pa nižjo poštnino..
poglejte si tuki --- http://www.pediped.com/Home/home.axp    pa se dopište na seznam
če bo pa predrago bomo naročile pa iz strani rimbalzo

seznam

-mini86- 3 pare

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
7.3.2010 17:14:59   
manna
'dan
pri nas je tud skrajno dolgočasen dan. Piha, tako da ne gremo ven na sprehod. Tamala je navihana, ja, pa začela je ful visoko piskat, tako zavpije da gre skoz ušesa, pa to kar tko za hec! Za kosilo ni hotla niti ene žličke, pa ji nisem dala AM, tako da je zdaj za malico pojedla ful.
tecka, glede obogatitve obrokov... jaz ji tudi dam v vse malo kisle smetane ali pa masla.  Mama mi pa vztrajno pametuje naj ji dam v kašice sladkor da bo "močnejša"! Me tko jezi, da kar piham. Ona bi ji najrajš čokolado in cuker dajala petkrat na dan, da se bo ja zredila. Men je pa to kar neki.
Moram it ker mi pritiska na tipkovnico tle..
se beremo

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
7.3.2010 17:40:13   
mini86
seznam čeveljčkov

mini86- 3 pare
bačko - 2 para

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
7.3.2010 18:32:18   
Tira
Manna mala je res cuker, ne moreš zgrešit, da je punčka user posted image

Glede sirčkov... topljeni siri so najslabši (je tudi že manna pisala), ker so narejeni iz najslabših sirov in potem pretopljeni. Se mi zdi, da je vse drugo bolj kot pa ta sir.
Tudi alpsko mleko ni priporočljivo za male, je velik bolše navadno mleko in ga potem doma sam prekuhaš.

Naš mali je pa zadnje čase zelooo žejen, popije na dan tudi po tri stekleničke (po 150ml) soka razredčenega z vodo. Sem prav vesela, da je končno začel piti. In odkar pije tudi ponoči spimo in se ne prebujamo... zbudi se enkrat proti jutru okoli 5h popije stekleničko in zaspi nazaj. Drugače imava pa še vedno eno stekleničko AM pred popoldanskim spanjem in zvečer. Mu pa dajem pred spanjem in zvečer v AM čokolino ali pa piškotke ali pa frutolino. Tako, da čisto mleko popije samo zjutraj.

Mk8 super, da se mala postavlja na nogice sama. Meni je fizioterapevtka rekla, da naš verjetno ne bo nikoli puzal in bo verjetno kar shodil, ko bo pripraveljn. Očitno je tvoja mala ista... bo prej shodila, saj puzanje ni nujno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
7.3.2010 19:00:08   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo tkole punce..najdla sm na original strani pediped kok pride poštnina..GROZN DRAGO..
http://www.pediped.com/Home/shipping.aspx  ---glej po evropo

zdj sm pa mal študerala če se ns res najde velik mogoče pa nebi tok pršla..zato bi prosila tiste k bi naročale čeveljčke da si pogledate na njihovi strani kere in napišete kok parov bi naročile-pol bo pa kolega-ker js ne znam tok dobr ang poslov dol mail če se da kšn popust al pa nižjo poštnino..
poglejte si tuki --- http://www.pediped.com/Home/home.axp    pa se dopište na seznam
če bo pa predrago bomo naročile pa iz strani rimbalzo

seznam

-mini86- 3 pare

mini, meni te povezave ne delajo user posted image   Katero velikost pa boste naročile?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
7.3.2010 19:02:44   
manna
Tira, torej tvoj mali popije po kosilu preden gre spat še AM? Potem pa tudi papa popoldansko malico, ko se zbudi? Hmmm  naša če bi dobila mlekec, potem ne bi nič več hotla. Zato nevem kaj naj. No ja, bomo že sprobali. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
7.3.2010 19:39:39   
mini86
čudn da ne dela..bom še enkrat probala

njihova original stran-   http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=26

pa še za poštnino-   http://www.pediped.com/Home/shipping.aspx

upam da dela zdj

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
7.3.2010 20:22:51   
mojsonček

njihova original stran-   http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=26

upam da dela zdj

joooj, jst sm tko bizi... sem vas na hitrco preletela... mini... poštnina iz amerike je odvisna glede na št. naročenih parov... do 2 para 20 usd, do 4 pare 40 usd... itd... jst vseen mislim, da je najbolj ugodna varianta na angleški strani http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/index.htm

ker ni ne carine, ne dodatnega ddv-ja, za 5 parov je poštnina 7 funtov... kar bi zneslo 10 dolarjev...

evo, kr kopi pejstam kar mi je stric z njihove spletne strani odgovoru... čaka se 14 dni ampak sej se nam ne mudi, glede na to, da spet trka zima na vratauser posted image

Dear Customer,
Thank you for your enquiry. Using a standard Airmail service, the cost of delivery for 5 pairs of Pediped Originals to Slovenia would be £6.95. We can also use a signed for service for £9.95.
You can order through our website as normal, picking the International option. This won't fill in the postage cost automatically, but we can add that in when we receive your order.
Please let us know if you have any further questions.

Kind regards,

Mark Carter
www.Rimbalzo.co.uk

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
7.3.2010 20:23:07   
manna
Ja , zdej dela, mini86.

Gledam, pa so res krasni te čeveljčki.. pa še celo špangice imajo za pupike za v laske..to definitivno rabmo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
7.3.2010 20:25:25   
mojsonček
manna... tamala je cukr od cukra... jst mam zdej doma 6-12, za poletje pa definitivno 12-18... sprintej si po navodilih list na katerem imaš glede na velikost noge določeno številko...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
7.3.2010 20:26:42   
manna
Jao jao nevem če se bom do poletja lohk odločla kjere čeveljčke sploh bi, ko jih je toooolk!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
7.3.2010 20:31:29   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

manna... tamala je cukr od cukra... jst mam zdej doma 6-12, za poletje pa definitivno 12-18... sprintej si po navodilih list na katerem imaš glede na velikost noge določeno številko...

Hvala..
Pa so tele čeveljčki za punčke v stilu balerink sploh dobri za hojo, ko se še učijo hodit? A so v redu z ortopedskega stališča mislim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4216
7.3.2010 20:34:53   
Janci F

upam da dela zdj

Imam eno vprašanje glede nakupa čeveljčkov in sicer zanima me kako veste katero številko kupit?
Jaz sem zadnič samo copatke na zalogo kupila, ker jih itak skoraj ves čas nosi  - ponaredke Robeezk.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
7.3.2010 20:40:01   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

upam da dela zdj

Imam eno vprašanje glede nakupa čeveljčkov in sicer zanima me kako veste katero številko kupit?
Jaz sem zadnič samo copatke na zalogo kupila, ker jih itak skoraj ves čas nosi  - ponaredke Robeezk.

pri številkah je podana notranja dolžina stopala... zmeriš tamaučku nogo in poiščeš najbolj primerno velikost... ali še bolje...

http://www.pediped.com/ShoeSizingChart.pdf

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
7.3.2010 22:01:08   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g,69cm
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
4830 g, 54 cm
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled: 16.12
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
Naslednji pregled:

4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
Naslednji pregled: 08.03
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec: 6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:  8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:  8980g, 73,5cm
Naslednji pregled:  
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -

3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
Naslednji pregled : 02.04
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  ?
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
Naslednji pregled:

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
20.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm)polno doji         
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
Naslednji pregled:
2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:   -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:  11.03
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:                                 -PRVI ZOBEK 7m7dni
Naslednji pregled:
   - 
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -                     
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled: 10.03
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:  6887g,64cm
3. mesec:  7660g,65,5cm
4. mesec:   -
5. mesec:  9005g, 71cm
6.5 mesec: 9675g,74cm
Naslednji pregled: 10.03
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:                           -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -                         -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :15.03
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -                         - UVAJANJE GH
5. mesec:     -                         -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:                           -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
16.03
polno doji
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
37.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm)polno doji
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
Naslednji pregled

5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -                        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
Naslednji pregled :27.03

4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -               -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled:  11.01

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
Naslednji pregled
:

NICK                          (PDP)     RODILA     PODATKI                                        
44.bjondi                  (27.06.)    27.06     Žiga (3160 g, 51cm)polno doji
1. mesec:
4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH
Naslednji pregled:

2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -               
5. mesec:      -          -               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8999g,70cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled : 01.04
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled

< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.3.2010 22:07:07 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
7.3.2010 22:01:17   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
Snoopyka     -17.4.1991 
      mony     -14.4.1983

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
7.3.2010 22:16:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

user posted image

Manna-a se da Manco kupit user posted image ...bodi ponosna na to kak lep zakladek imaš...če bi bilo kar koli narobe z njo in njeno težo dobro vedi da bi ti to z jokom potrdila...ne sekiraj in ne obremenjuj se s tem,ker to prenašaš 100procentno nanjo zato je včasih tudi sitkana...tole slikico si nalepi na vidno mesto hladilnika in te bo gor držala da ne boš tako obremenjena z njeno težo...lej kako se lepo smeji in kaže vse svoje navihane adute user posted image ...

Jaz mam še dan danes po dveh porodih premalo kil na svojo višino ,miljonkrat sem jih že slišala kak suha sem,pa kaj nej naj se na trepalnice vržem...če mi ni po genski zasnovi zapisano da bi imela kako kilo preveč..mi ni... in nimam kaj narest..pa še sama konstrukcija je bl švohcana user posted image ...dobr da smo si različni...ima pol folk kej za po zbeh vlačit user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.3.2010 22:17:50 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
7.3.2010 22:19:10   
bjondi
Sej bi še kej natipkala pa keri še kej dodala kaj ampak je tale nadomesten comp tako počasen da se mi ga ne da čakat...upam da zrihtajo jutri net..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.3.2010 6:59:35   
mini86
mojsonček-ja sj bol k študeram se itak ne splača na njihovi strani naročit ker z vsem skupaj pride tok kokr bi kle dala čene še draži..sm pa hotla naročit kle zato k so mi tm všeč še eni čevelčki k so samo 12€ in vem da so jih pr ns tud mel samo jih nimajo več..a ti je una teta kej odgovrila iz male maše kok bi kej pršli uni čeveljčki..js srčno upam da mi bo ratal jt v staro lj-samo mi gre že zdj na bruhanje k pomislm na parkirišče da jih prou tm probam pa uprašam kokr sm že rekla za tist vložek..

sj verjetno bomo naročili na strani od rimbalzo (bačko preglej še na njihovi strani kere bi) samo mi ta par ni dau miru in sm prosila kolega če loh še kje zbrska njihove čeveljčke za naročit pa da je nizka poštnina..čeprav dvomm ampak ok, bomo vidl..

ns so pa ponoč zobki dajal..se je skos neki jokcu..pol sm mu pa calpol dala in namazala iz calgelom in je blo pol ok..samo spal je na trebuščku-morm P vprašat če je to kul..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.3.2010 7:30:32   
mojsonček
Jutro!

Hitr en kofi častim pol pa šibam v akcijo... naša piška je že prestavila na spomladanski čas in se zbuja ob 6user posted image user posted image  jst pa hodim ob polnoči spat pa vmes ene parkrat še mal pojokca... itak, da mami zizo dauser posted image  pol pa takoj nazaj zaspi, v tavelki postelji seveda... upam, da so tole samo začasni prebliski...

user posted image

bjondi čim prej spedenajte net, da te ne bomo preveč pogrešaleuser posted image

mini... mal poguglaj, sej je še angleških strani kjer prodajajo pedipedke sam ne vem lih, če bi se ti splačal kupvat na različnih koncih... sej veš, poštnine pa to... pol se kr nabere... jst bom verjetno vzela dva para... ene črne k povsod pašejo pa tiste gladiatorke mi ne dajo miru... user posted image

manna po moji kmečki logiki bi morali biti čeveljčki super, mehki, upogljivi, široki, da nogica ni utesnjena in kar je najbolj važno, fuuuul so luštni user posted image  pa čestitke lepotički za 9-ko user posted image

pri nas je -9 user posted image  in midve z Zoji že pleševa da prikličevauser posted image  user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
8.3.2010 7:32:54   
mojsonček
aja... bemti... mini... una teta z male maše ne ..ebe...user posted image  od rimbalzo pa pediped sem pa dobla mail naslednji dan user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.