|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
11.2.2010 12:36:12   
mita21
hoj, naš je bil pa včeraj siten. Verjetno zato, ker sva bila v razvojni in je z vožnjo pa s shoopingom trajalo celo dopoldne. Dobro, da naju je možek pelju, drugač bi spet poklicala, da nas prestavijo. Hodiva preventivno zaradi Gasperja in naju je full pohvalila. Sem bila res vesela. Tudi lulčka je pogledala, pa je rekla, da gre lepo - tko kot je običajno za to starost, da ne smem nič na silo in da naj jo kar lepo pustim pri miru - user posted image  vsak drugač. Odločila sem se, da bomo kožico še trenirali, samo nič na silo.

Bravo za dosežke!!!user posted image user posted image  Pravi korenjaki!! Naš tudi neki probava, vendar še ne rata. Po mojem mu bo čez kakšnih 14 dni, takrat pa bo tudi že dopolnil 8m.  
Mi smo pa ta velikemu sončku za rojstni dan naročili 3m tunel s premerom 53cm. full uživa na raznih valjih in tunelih, vendar mora bit to res ornk zadeva, ker je tudi zelo močen (ima tak mišični tonus na nogah so rekli, kot bi steroide jedel), groza. Dobili bomo konc meseca, bomo videl kako bo všeč Matiji.

Nam pa š**** četrtega zobka ven kuka - zato verjetno taka tečka.
Kar se pa cepljenja proti rota virusu tiče - nam so rekli, da mora biti cepljen do 6 meseca.

Drugač pa lep, zasnežen dan - imamo tasta doma, full priden in kida, tko de nam ni trebauser posted image . Bova šla popoldne z Matijo na sanke. komi čakam!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.2.2010 12:42:41   
mita21
aja, bačko men se zdi da  ima vaša Zoja full preveč kg Naš Matija jih ima pri 7 in pol skoraj 9 (nekaj gramov manj)  pri velikosti 70,5 in je kar lepo zalit. Sicer je razvojna rekla da ni predebel, da bo s kobacanjem izgubil. ker je zalivanka, bo po moje kriza. Mislim, da je to slaba popotnica za kasnejša leta. Mi imamo v šoli eno punčko, ki je v 2 razredu imela več kg kot jaz v 6 m nosečnosti in se mi full smili. Poje ogromno, starši pa ne naredijo nič ...

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.2.2010 12:57:53   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Mini86, sem pisala v Miškolina in so napisali tole:
V zvezi z vašim vprašanjem o številu oddelkov prve starostne stopnje v posameznih enotah, vam sporočamo, da zaenkrat predvidevamo 3 nove oddelke za 1. jaslično sk. v enoti Rjava cesta ter po en oddelek v enotah Novo Polje in Sneberje. Priporočamo tudi, da sproti sledite informacijam o vpisu na spletni strani vrtca in MOL, saj bo tudi letos pri vpisu kar precej novosti.

o super sm prou vesela da je še v novem polju..bi mi bl pasal v novo polje ga furat kt pa v sneberje k ni nikjer za prkerat..čeprav sm z rjave ceste doma bi rajš vidla da v novo polje hod...

joj punce že od učeri mi je čudn da nobena nč ne napiše..ok sm rekla vrjetn kidate al pa kej tazga..pol grem pa zdj prevert in vidm da ve veselo čvekate men ni pa na mailu nč javluser posted image user posted image

tecka-če nima vročine gre loh komot vn..moj je meu sicer samo 37,5 enkrat jesen pa sva šla vn-za 15-20 minutk, mu je prou pasal

grem tamaumu dt kosilo-špinačo pa krompir pa vs še dokonca pol preberm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.2.2010 13:27:52   
mita21
moj je tud špinačo, krompir in zajčka jedu.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.2.2010 13:42:13   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

o super sm prou vesela da je še v novem polju..bi mi bl pasal v novo polje ga furat kt pa v sneberje k ni nikjer za prkerat..čeprav sm z rjave ceste doma bi rajš vidla da v novo polje hod...

Potem bosta pa v isti skupini, če bosta oba sprejetauser posted image user posted image . Jaz bi tud najraje dala v Novo Polje, sam če ne bo šlo drugače mi tud drugi dve lokaciji odgovarjata...sam da bi dobili!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.2.2010 13:45:33   
mini86
js mislm da mu špinača ni všeč..poje par žličk in pol ni hotu več odpret ust..baraba mala..ampak jo bo čez neki časa spet dubu..

js sm fasala rota virus ene 3-4 leta nazaj..takrat sm mela otročke stare od 3-6 let telovadbo in sem se od njih nalezla..pol od mene moj, od naju pa še njegova sestra..groza..sicer je trajal samo dva dvi ampak vseeno..mi smo našga dal cept in so nam tud rekl da mora dobit obe dozi do 6 meseca..

kolegica bi mogla oz od nje tamau praznovat 1 leto v soboto..pa še v maškarah bi šli tja..prou luštn..samo ne vem kaj nj nardim zato ker tamau ful kašla pa smrka..ga je tud obdržala doma zato da se fajn pozdrav k v ponedeljek ma konc porodniške-ji nism nč fouš..
tamau ma tak suh kašelj..a bi ve šle..al bi se bale da bi se nalezu..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.2.2010 13:54:42   
bačko
Mita ja jaz vem da ima nečakinja malo preveč kg samo jaz ne bom nič pametna in ne bom nič njeni mamici govorila. Ona že ve.
Naša je imela pa govedino,korenček,brokoli,cvetačo in pire krompir pa ni hotla jest.Dvakrat je odprla usta potem pa konec.Kar neki je začela štrajkati.Bom mogla malo drugačen urnik narediti.user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.2.2010 13:57:38   
mini86
Potem bosta pa v isti skupini, če bosta oba sprejetauser posted image user posted image . Jaz bi tud najraje dala v Novo Polje, sam če ne bo šlo drugače mi tud drugi dve lokaciji odgovarjata...sam da bi dobili!!!
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

jasj to je res..sam če bi loh zberala..men je noro všeč ta vrtec v zajčji..takoj bi ga tja dala samo ni tok mejhnih tm..sj ne vem a bo zdj na novih vlogah tud treba kej po šteilkah dt al sam pač enoto napišeš..a kera kej ve..

midva sva se pa z mojim odločila da greva kr 2x na pag po 14 dniuser posted image user posted image seveda k istmu k je noro dobr..bo makarska kr počakala..hodva pa sm če kero zanimauser posted image
http://www.travel-tourist.com/obj2298_si.htm
midva sva tm u unem app k so 3 drevesa..skos sva bla v unem ta desnem, letos bomo pa v levem ker je pikico večji

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.2.2010 14:02:56   
bačko
Mini kdaj pa boste šli na Pag?Mi bomo šli 4.9.
Imam pa še eno vprašanje:Koliko obrokov mleka morajo naši user posted image imeti?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.2.2010 14:31:35   
mini86
gremo od 18.6-2.7-to je ziher
pol pa verjetno še prve 14 dni v avgustu..kam pa to greste..
sam zdj si mi pa dala idejo..en teden v avgustu in pa še en teden v septembru..user posted image user posted image user posted image

mislm da pri enem letu morjo met 2 obroka mleka, se pravi da naši pomoje morjo met ene tri

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.2.2010 14:56:44   
bačko
Mi gremo pa sem:
http://www.adria-holidays.net/si/adriahome/locations/pag_strasko/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.2.2010 15:25:11   
manna
Oh morje morje.. mi smo šele pri toplicah user posted image

mini86 a potem boste pihali prvo svečko na morju?

Glede obrokov mleka pa nimam pojma. Včasih nevem ali naj Manci rajši ponudim mleko ali sadje. Ker oboje je dobro da dobi, in obojega dobi zelo malo. Pol pa vediuser posted image Ima en obrok AM ponoči ob 2h, enega zvečer pred spanjem, enega zjutraj in mlečno kašico okrog 17.30h. Ampak vsak od teh obrokov je samo cca 100ml.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.2.2010 16:01:50   
mini86
ja naša prva svečka bo na morju..pol k pridemo dam pa nardimo dva piknika-enga za kolege pa tamaučke druzga pa za familijo..joj komi čakam

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.2.2010 16:21:01   
bačko
Ja midve imava zaenkrat okoli 4 ure zjutraj mleko okoli 180 ml potem ob 8 gres ob 16 uri zopet okoli 180 ml mleka in zvečer ob 20 uri zopet okoli 200 ml mleka.Tega ob 16 uri bi ukinila.Kaj pravite?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
11.2.2010 16:27:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini kdaj pa boste šli na Pag?Mi bomo šli 4.9.
Imam pa še eno vprašanje:Koliko obrokov mleka morajo naši user posted image imeti?

sem se glih danes z patronažno menila in je rekla, da more imeti še 3obroke mleka.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
11.2.2010 16:28:54   
bačko
Deja hvala!A samo mleka ali tudi šteje gres z mlekom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.2.2010 16:36:08   
mini86
obrok mleka-to pomeni ali SAMO mleko ali pa mlečne stvari-skuta,gres, mlečna kaša..

ej a ve že kej študerate kaj bojo mel sončki polet obut..ok itak bom probala da bo čimveč bos ampak povsod le ne gre..
mal se nagibam za crockse in pa tele

http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=144

verjetno bomo mli ene od pediped pa crockse..sam za crokse ne vem če majo tok male cifre

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.2.2010 16:44:09   
Hanuši
definitivno Pediped ali pa Robeez. Crocske, ko se bo še učil hodit?user posted image

Zakon so bili od Naturina, Hana je imela samo njihove modele, a je sedaj žal treba it v Italijo, ker jih pri nas nihče več ne uvaža

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 11.2.2010 16:45:46 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.2.2010 16:48:07   
mini86
no sj ne vem zato uprašam..mam pa js doma ene k sm jih naročila preko e-baya iz kanade, copatke mislm in so na tak način k robeezke in so trde oz usnje je tak smotan pa težko se mu obujejo tko da morm pol nove naročit..ok pol crocksi odpadejo

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.2.2010 16:49:27   
mini86
kle mate mau za pobrskat

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=14

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.2.2010 16:50:39   
Hanuši
bačko pri nas imamo samo mleko 2x. Zjutraj ob 8h in zvečer ob 20h, ko gre spat. Jaz sem to Binetovemu P že 2x povedala, pa ni nič komentiral.

Ma pa še en mlečni obrok, samo to je ali gres, ali ml.riž, skratka nakaj kašastega z mlekom

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.2.2010 16:57:36   
Hanuši
mini, saj nisem nič hudo mislila, sam meni osebno za tok male ne potegne. So preširoki. Je pa tko kot si rekla, čimveč bosi.

Tko kot so Ciciban zakon, ampak šele od ene 4. let dalje, ker prej so pa razen Softy programa čist pretrdi. Glavno merilo je, da z roko lahko upogneš podplat

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.2.2010 16:57:55   
bačko
Jaz imam itak še od Žane Pedipedke.Meni so zakon pedipedke.
Hanuši hvala!Pomoje ji bom tudi jaz tega ob 16 uri ukinila.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.2.2010 17:01:30   
mini86
sj nism tko hudo uzela..
iskreno nism niti pomislna glede tega da so preširoke..js sm mela v glavi samo da pač so ful mehki pa majo tud tist za zataknt da ne padejo dol kokr natikači..sj verjetno k bi jih šli probavat bi vidla..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.2.2010 17:57:45   
Hanuši
No danes pa smo še osvojili kobacanje. Se pravi po kolenih in rokicah user posted image user posted image user posted image . Saj mu je ratalo že zjutraj, samo sem še malo počakala, da vidim, če bo osvojil. Tako, da je plazenje po trebuščku  danes odpadlo, je ves čas, ko je bil na tleh, če ni bil na 2-eh, lepo kobacal

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?