|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
12.2.2010 9:56:33   
manna
Ne dela user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.2.2010 9:57:28   
manna
Potem pa res nevem. Tecka, nauči nas.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.2.2010 9:58:19   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

'jutro
zaspana sem kot čmok ker se je madam celo noč zbujala user posted image

Glede citiranja - če citiraš samo enega avtorja, potem ni problema: greš na vrhu Citiraj in potem brišeš kar ne rabiš in vstavljaš svoje besedilo vmes. Tisto kar je v oklepajih [Quote], tisto bo v belem okvirčku. Nevem pa, če se da več avtorjev hkrati citirat, najbrž ne.

da, da mannči, sam ene tega ŠE ne znamo user posted image user posted image  probi se kej z Manco zment, da kkšno kitico odčinkata v duetu... a vam še burja nagaja?

naša miss je pa včeraj zgodaj zaspala, se čist mal zbujala in zdej evo spet neki čori... pa neki mi kašlja k je prejšnji teden tavelik brat krehal in kuhal... upam, da ne bomo spet boučkani...

mita  pedipede imajo nekje v ljubljani  trgovini mala maša, drugač se jih pa sam po spletu dobi... jst sem za našo fračefelko že dobila naročene ene supergice in so ful dobre... sem se pa z gospo dogovorila, da ko bo konec meseca naročala novo robo iz ZDA, da lahko izberem z ameriške strani model in ga bo ona uvozila kar se mi zdi super... mam že 2 ugledane user posted image

bačko kakšna velka pupa je Lora... naša bi bla poleg nje k drobižekuser posted image  naša se na vseh štirih tut sam gunca pol pa sam stegne na trebuhuser posted image

bjondi drugič tastu kkšno kepo v okn vrž bo imel koj rolete goruser posted image

joooj, kolk je že ura.. grem fruštkat pol pa dobiva na obisk Zojinega bodočega fantauser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.2.2010 10:01:17   
Hanuši
Aja, kar se pa Geoxa tiče, ga pa večina mamic ful hvali, mi pa nismo imeli dobre izkušnje. Je imela 2 para in vedno čist vlažen stopalček. Sedaj pa ne vem ali se ji je potila, ali pa čez tiste luknjice čez udari. Skratka jaz jih ne kupim več.

manna ti si iz Ajdovščine, pojdi čez mejo in ji kupi Naturino, res super čevlji> Ti so naši Hani najbolj odgovarjali, so čist mehki, v njih se ji nogica ni potila, res zame najboljša znamka, res pa, da takrat ni bilo Pedipedov, Robeezov... Je bil samo Ciciban, Superfit, Naturino in Geox

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
12.2.2010 10:03:17   
bačko
Tale citiranje je pa kar zahteven a ne?user posted image
Mi bom pa jutri na Igu imeli karneval.A katera pride?Začne se ob 13.13.Prej pa lahko pridete na poslikavo obraza in klovna Žareta pogledat.Potem ob 16 uri pa bo Brigita Šuler mal zapela.Meni je full fajn karneval gledat ker gredo ravno mimo naše hiše in smo lepo na balkonu in gledamo.Verjetno prideta tašča in tast na kosilo.Tašča pa mi bo pomagala krofe pečt.user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.2.2010 10:07:10   
bačko
Mi imamo Pedipedke take:
http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=124

Poglejte če se tukaj jih da naročiti:
http://www.pediped.com/home/home.aspx

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
12.2.2010 10:10:19   
Hanuši
bačko nas ne bo, tko, da za nas ni treba kosila user posted image .

Tudi jaz bom jutri krofe cvrlauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
12.2.2010 10:12:37   
bačko
Pa take imam:
http://www.tinysoles.com/pediped-janine-pink-navy.html

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
12.2.2010 10:13:23   
bačko
Ja Hanuši škoda!user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
12.2.2010 10:16:00   
bačko
No če bo katera našla kako spletno stran kjer se jih da naročiti kar sporočite.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
12.2.2010 10:25:30   
MONY25
hello...

evo, da se javm po enmu dnevu! mi smo bli čist bogi user posted image smo prejšno noč bruhali, driskali itd. včer smo bli čist švoh user posted image in to cela bajta! midva z dragijem oba, spodi pa tud tast, od dragega brat in sestra! no, dons je pa še tašča fasalauser posted image WTF?! joj, js sam močno upam, da nau Alex kej fasu! zaenkrat je v redu...user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
12.2.2010 10:35:40   
MONY25
je pa včeri Alex osvojil: VELIK, VELIK in da rokice gor user posted image user posted image user posted image sm ga ful dolg časa učila, no včeri je pa kr naenkrat dal rokice gor in itaq js čist happy in cel cajt sva sam to delala pol-in tud dons to dela... no, zdj bo pa na vrsti PAPA...to mu tud še ne rata...

tko k vas berem, se vse neki že sami na nogice postavljajo itd. pa pojstlce ste mogle že znižat... pr nas ni pa še nč tega! on je na nogicah sam takrat k ga mi damo in držimo seveda...da bi se pa sam kam prjel pa dvignu, je pa še daleč od tega. pojstlco mam še vedno na najvišjem položaju in tud k mu pokažem, da se lohka prime za ograjo in dvigne, ga sploh ne zanimauser posted image ...tud vsede se še ne sam, pa je že več k 8 mescov staruser posted image plazi se tud še ne-sam obrača se skos, tko da pride kamor če user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.2.2010 11:04:00   
bačko
Mony vaš je potem pa tak kot naša.Sem ji zadnjič kazala kako naj se prime pojsteljice in dvigne in jo niti malo ni zanimalo.Potem pa sem si rekla vse ob svojem času.Bo že sama ko bo hotla.Upam da se tudi vaš ne bo nalezu.Čuvaj ga!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.2.2010 11:37:33   
lenika
Mi smo pa danes dobro spali, pa sem vseeno nekam povožena. Mogoče pa več nisem navajena dobro spat.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.2.2010 11:46:07   
Mala_princeska
danes bila pri ginekologinji in me je sestra malo "pohecala" da naj vmes (ker še nimam rdeče tete) kakšen test nosečnosti naredim, če je še ne bom dobila user posted image user posted image user posted image ha ha, ne jst pa že nisem spet user posted image saj uporabljamo stričke matičke user posted image user posted image user posted image , tablet nebi, mirene pa tud še ne.....

pa nabavila končno en spodoben modrc......mojmu pa spodnjice na katerem piše: "Jaz sem car", imajo pa tud take na katerih piše: "Skiny ME" tk da če nimate idej kaj kupit v Skinya zavijte user posted image user posted image user posted image

Krofi......iz Hitmix mase nič uspelo, ker sem ugotovila da sem namesto 7 dag masla in kvasa dodala samo 7 g, jaooo jaooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaš še preberem za nazaj, sam na hitrco vidla, da se o čevljih zgovarjate, jst bom naročala al pa v živo kaj hodila v Malo Mašo:

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2

aja mini, zdej pa vem zakaj ti je štacuna tak všeč user posted image ker sem se neki spomnila user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.2.2010 11:49:03   
tecka
Živjo, punce.
A citiranje vam dela težave? Jaz to rešujem s copy (ctrl+c) - paste (ctrl+v) in s prehajanjem med okni.
Iz tega okna za pisanje grem nazaj na forum in dam citiraj pri željenem sporočilu, se mi odpre še eno okno za urejanje teksta, npr. nekaj od Mony. Iz tega okna skopiram v "glavno" okno, kjer nakladam:
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

je pa včeri Alex osvojil: VELIK, VELIK

No, ko pokomentiram Mony, grem spet nazaj na forum in dam citiraj pri eni drugi, se mi odpre 3. okno za urejanje teksta, npr. Bačko. In spet dam copy-paste v "glavno" okno za urejanje teksta:
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
No če bo katera našla kako spletno stran kjer se jih da naročiti kar sporočite.

In tako naprej, na koncu pa pozaprem vsa odvečna okna za urejanje teksta.
Sem pa včeraj 2x citirala Manno, pa mi ni šlo samo v enem koraku in s kopiranjem "quote", ampak sem njeno sporočilo 2x citirala.
No, upam, da vam zdaj rata.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.2.2010 11:49:55   
Hanuši
MONY za vas user posted image in pa ena user posted image  za Alexa da zdrži.

Veš kaj nič se ne sekiraj, v večini mi RR pomaga, samo v takih primerih pa pol skos nekaj primerjamo in se sekiramo, če naš ne dela vse tisto kot ostali. Lej eni shodijo z 9. meseci, eni pa s 15.-imi. Pa se pri 2 letih nobenmu ne vidi a je shodil prej ali kasneje. Vsak svoje ob svojem času

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.2.2010 11:53:52   
tecka
No, zaenkrat samo napišem, da gre naš prehlad na bolje, je bilo treba danes šele 3x spucat nos. Slini se še vedno nenormalno, ker kar avtomatsko diha skozi usta. Imamo pa srečo, da je prehlajen zdaj, ko je pokonci, drugače pa kar malo težko zaspi v ležečem položaju. Ga spet zibam.
Vročino ima še vedno, ampak ga očitno ne moti, ker je kar živahen.

Evo, zdaj pa kuhat - danes kuham piščančji kari, sem v Nedelu končno našla en recept in zaenkrat diši lepo, čeprav mi nekaj začimb manjka in bo malo "po slovensko".
Potem gre pa ta star spet na šiht, midva pa sama spet cel dan...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.2.2010 11:58:48   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Vaš še preberem za nazaj, sam na hitrco vidla, da se o čevljih zgovarjate, jst bom naročala al pa v živo kaj hodila v Malo Mašo:

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2

aja mini, zdej pa vem zakaj ti je štacuna tak všeč user posted image ker sem se neki spomnila user posted image

jbkljsdghdfutreutjrdlfg

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

MONY za vas in pa ena  za Alexa da zdrži.

Veš kaj nič se ne sekiraj, v večini mi RR pomaga, samo v takih primerih pa pol skos nekaj primerjamo in se sekiramo, če naš ne dela vse tisto kot ostali. Lej eni shodijo z 9. meseci, eni pa s 15.-imi. Pa se pri 2 letih nobenmu ne vidi a je shodil prej ali kasneje. Vsak svoje ob svojem času

da vidmo, če zdj znam tole...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
12.2.2010 11:59:38   
MONY25
hehe...obvladamuser posted image user posted image user posted image

hvala, tecka user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
12.2.2010 12:13:09   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No, zaenkrat samo napišem, da gre naš prehlad na bolje, je bilo treba danes šele 3x spucat nos. Slini se še vedno nenormalno, ker kar avtomatsko diha skozi usta. Imamo pa srečo, da je prehlajen zdaj, ko je pokonci, drugače pa kar malo težko zaspi v ležečem položaju. Ga spet zibam.
Vročino ima še vedno, ampak ga očitno ne moti, ker je kar živahen.

tecka user posted image user posted image  za sončka in da bo čim prej bolje

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

hehe...obvladamuser posted image user posted image user posted image

hvala, tecka user posted image

pa da vidmo, če je meni tut ratalo

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
12.2.2010 12:13:55   
Hanuši
Jeeeee, tecka, hvala za inštrukcije

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
12.2.2010 12:17:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

bjondi drugič tastu kkšno kepo v okn vrž bo imel koj rolete goruser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
12.2.2010 12:59:09   
mita21
Full luštna šobica, bačko. Res kar se tiče teh napredkov in primerjav, je sama sekirancija. Jaz sem full pomirjena, k naju je razvojna pohvalila, pa bova čez 12 dni stara 8m, pa nič ne kobaca, se sam ne ueda, sam od nekje 5 in pol se kotali na vse strani. Pravi, da skobacajo nekje večina od 8 - 10m, imajo še časss!!user posted image
Bravo Mony za velik, velik, nam pa upam, da bo tale papa kaj kmalu zares uspel.

Glede naročanja pedipedk: tam so mere notranjosti čevlja, a pol zmeriš podplat, kak cm lufta in je to to?? jaz nisem vajena čevljev po netu naročat, vedno probamo tko da ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
12.2.2010 13:49:08   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

manna ti si iz Ajdovščine, pojdi čez mejo in ji kupi Naturino, res super čevlji> Ti so naši Hani najbolj odgovarjali, so čist mehki, v njih se ji nogica ni potila, res zame najboljša znamka, res pa, da takrat ni bilo Pedipedov, Robeezov... Je bil samo Ciciban, Superfit, Naturino in Geox

Ja jaz sem pri Nini itak poznala samo Ciciban in Superfit(ampak samo copatke), pa v massu Massove. Bom pa v Supernovi v Humanicu kej pofirbcala, če ne prej maja, ko bom kaj v službi tam okoli......sem videla, da imajo Geox in Superfit. Bo orng strošek obe obut (copati za v šolo, vrtec,....+ čevlji letni/zimski) .....se pravi bodo čevlji na2 (kvadrat) user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Otroška oprema
3Sonček3

Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)

Kupila bom v spletni trgovini (7%)

Kupila bom v trgovini (35%)

Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (16%)

Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (8%)

Imam že vse od 1. nosečnosti (34%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!