![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 9:56:33
|
|
|
|
manna
|
Ne dela
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 9:57:28
|
|
|
|
manna
|
Potem pa res nevem. Tecka, nauči nas.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 9:58:19
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna 'jutro zaspana sem kot čmok ker se je madam celo noč zbujala Glede citiranja - če citiraš samo enega avtorja, potem ni problema: greš na vrhu Citiraj in potem brišeš kar ne rabiš in vstavljaš svoje besedilo vmes. Tisto kar je v oklepajih [Quote], tisto bo v belem okvirčku. Nevem pa, če se da več avtorjev hkrati citirat, najbrž ne. da, da mannči, sam ene tega ŠE ne znamo probi se kej z Manco zment, da kkšno kitico odčinkata v duetu... a vam še burja nagaja? naša miss je pa včeraj zgodaj zaspala, se čist mal zbujala in zdej evo spet neki čori... pa neki mi kašlja k je prejšnji teden tavelik brat krehal in kuhal... upam, da ne bomo spet boučkani... mita pedipede imajo nekje v ljubljani trgovini mala maša, drugač se jih pa sam po spletu dobi... jst sem za našo fračefelko že dobila naročene ene supergice in so ful dobre... sem se pa z gospo dogovorila, da ko bo konec meseca naročala novo robo iz ZDA, da lahko izberem z ameriške strani model in ga bo ona uvozila kar se mi zdi super... mam že 2 ugledane bačko kakšna velka pupa je Lora... naša bi bla poleg nje k drobižek naša se na vseh štirih tut sam gunca pol pa sam stegne na trebuh bjondi drugič tastu kkšno kepo v okn vrž bo imel koj rolete gor joooj, kolk je že ura.. grem fruštkat pol pa dobiva na obisk Zojinega bodočega fanta
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:01:17
|
|
|
|
Hanuši
|
Aja, kar se pa Geoxa tiče, ga pa večina mamic ful hvali, mi pa nismo imeli dobre izkušnje. Je imela 2 para in vedno čist vlažen stopalček. Sedaj pa ne vem ali se ji je potila, ali pa čez tiste luknjice čez udari. Skratka jaz jih ne kupim več. manna ti si iz Ajdovščine, pojdi čez mejo in ji kupi Naturino, res super čevlji> Ti so naši Hani najbolj odgovarjali, so čist mehki, v njih se ji nogica ni potila, res zame najboljša znamka, res pa, da takrat ni bilo Pedipedov, Robeezov... Je bil samo Ciciban, Superfit, Naturino in Geox
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:03:17
|
|
|
|
bačko
|
Tale citiranje je pa kar zahteven a ne? Mi bom pa jutri na Igu imeli karneval.A katera pride?Začne se ob 13.13.Prej pa lahko pridete na poslikavo obraza in klovna Žareta pogledat.Potem ob 16 uri pa bo Brigita Šuler mal zapela.Meni je full fajn karneval gledat ker gredo ravno mimo naše hiše in smo lepo na balkonu in gledamo.Verjetno prideta tašča in tast na kosilo.Tašča pa mi bo pomagala krofe pečt.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:10:19
|
|
|
|
Hanuši
|
bačko nas ne bo, tko, da za nas ni treba kosila . Tudi jaz bom jutri krofe cvrla
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:13:23
|
|
|
|
bačko
|
Ja Hanuši škoda!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:16:00
|
|
|
|
bačko
|
No če bo katera našla kako spletno stran kjer se jih da naročiti kar sporočite.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:25:30
|
|
|
|
MONY25
|
hello... evo, da se javm po enmu dnevu! mi smo bli čist bogi smo prejšno noč bruhali, driskali itd. včer smo bli čist švoh in to cela bajta! midva z dragijem oba, spodi pa tud tast, od dragega brat in sestra! no, dons je pa še tašča fasala WTF?! joj, js sam močno upam, da nau Alex kej fasu! zaenkrat je v redu...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 10:35:40
|
|
|
|
MONY25
|
je pa včeri Alex osvojil: VELIK, VELIK in da rokice gor sm ga ful dolg časa učila, no včeri je pa kr naenkrat dal rokice gor in itaq js čist happy in cel cajt sva sam to delala pol-in tud dons to dela... no, zdj bo pa na vrsti PAPA...to mu tud še ne rata... tko k vas berem, se vse neki že sami na nogice postavljajo itd. pa pojstlce ste mogle že znižat... pr nas ni pa še nč tega! on je na nogicah sam takrat k ga mi damo in držimo seveda...da bi se pa sam kam prjel pa dvignu, je pa še daleč od tega. pojstlco mam še vedno na najvišjem položaju in tud k mu pokažem, da se lohka prime za ograjo in dvigne, ga sploh ne zanima ...tud vsede se še ne sam, pa je že več k 8 mescov star plazi se tud še ne-sam obrača se skos, tko da pride kamor če
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:04:00
|
|
|
|
bačko
|
Mony vaš je potem pa tak kot naša.Sem ji zadnjič kazala kako naj se prime pojsteljice in dvigne in jo niti malo ni zanimalo.Potem pa sem si rekla vse ob svojem času.Bo že sama ko bo hotla.Upam da se tudi vaš ne bo nalezu.Čuvaj ga!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:37:33
|
|
|
|
lenika
|
Mi smo pa danes dobro spali, pa sem vseeno nekam povožena. Mogoče pa več nisem navajena dobro spat.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:46:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
danes bila pri ginekologinji in me je sestra malo "pohecala" da naj vmes (ker še nimam rdeče tete) kakšen test nosečnosti naredim, če je še ne bom dobila ha ha, ne jst pa že nisem spet saj uporabljamo stričke matičke , tablet nebi, mirene pa tud še ne..... pa nabavila končno en spodoben modrc......mojmu pa spodnjice na katerem piše: "Jaz sem car", imajo pa tud take na katerih piše: "Skiny ME" tk da če nimate idej kaj kupit v Skinya zavijte Krofi......iz Hitmix mase nič uspelo, ker sem ugotovila da sem namesto 7 dag masla in kvasa dodala samo 7 g, jaooo jaooo Vaš še preberem za nazaj, sam na hitrco vidla, da se o čevljih zgovarjate, jst bom naročala al pa v živo kaj hodila v Malo Mašo: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2 aja mini, zdej pa vem zakaj ti je štacuna tak všeč ker sem se neki spomnila
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:49:03
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce. A citiranje vam dela težave? Jaz to rešujem s copy (ctrl+c) - paste (ctrl+v) in s prehajanjem med okni. Iz tega okna za pisanje grem nazaj na forum in dam citiraj pri željenem sporočilu, se mi odpre še eno okno za urejanje teksta, npr. nekaj od Mony. Iz tega okna skopiram v "glavno" okno, kjer nakladam: IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 je pa včeri Alex osvojil: VELIK, VELIK No, ko pokomentiram Mony, grem spet nazaj na forum in dam citiraj pri eni drugi, se mi odpre 3. okno za urejanje teksta, npr. Bačko. In spet dam copy-paste v "glavno" okno za urejanje teksta: IZVIRNO SPOROČILO: bačko No če bo katera našla kako spletno stran kjer se jih da naročiti kar sporočite. In tako naprej, na koncu pa pozaprem vsa odvečna okna za urejanje teksta. Sem pa včeraj 2x citirala Manno, pa mi ni šlo samo v enem koraku in s kopiranjem "quote", ampak sem njeno sporočilo 2x citirala. No, upam, da vam zdaj rata.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:49:55
|
|
|
|
Hanuši
|
MONY za vas in pa ena za Alexa da zdrži. Veš kaj nič se ne sekiraj, v večini mi RR pomaga, samo v takih primerih pa pol skos nekaj primerjamo in se sekiramo, če naš ne dela vse tisto kot ostali. Lej eni shodijo z 9. meseci, eni pa s 15.-imi. Pa se pri 2 letih nobenmu ne vidi a je shodil prej ali kasneje. Vsak svoje ob svojem času
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:53:52
|
|
|
|
tecka
|
No, zaenkrat samo napišem, da gre naš prehlad na bolje, je bilo treba danes šele 3x spucat nos. Slini se še vedno nenormalno, ker kar avtomatsko diha skozi usta. Imamo pa srečo, da je prehlajen zdaj, ko je pokonci, drugače pa kar malo težko zaspi v ležečem položaju. Ga spet zibam. Vročino ima še vedno, ampak ga očitno ne moti, ker je kar živahen. Evo, zdaj pa kuhat - danes kuham piščančji kari, sem v Nedelu končno našla en recept in zaenkrat diši lepo, čeprav mi nekaj začimb manjka in bo malo "po slovensko". Potem gre pa ta star spet na šiht, midva pa sama spet cel dan...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:58:48
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Vaš še preberem za nazaj, sam na hitrco vidla, da se o čevljih zgovarjate, jst bom naročala al pa v živo kaj hodila v Malo Mašo: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2 aja mini, zdej pa vem zakaj ti je štacuna tak všeč ker sem se neki spomnila jbkljsdghdfutreutjrdlfg IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši MONY za vas in pa ena za Alexa da zdrži. Veš kaj nič se ne sekiraj, v večini mi RR pomaga, samo v takih primerih pa pol skos nekaj primerjamo in se sekiramo, če naš ne dela vse tisto kot ostali. Lej eni shodijo z 9. meseci, eni pa s 15.-imi. Pa se pri 2 letih nobenmu ne vidi a je shodil prej ali kasneje. Vsak svoje ob svojem času da vidmo, če zdj znam tole...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 11:59:38
|
|
|
|
MONY25
|
hehe...obvladam hvala, tecka
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 12:13:09
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka No, zaenkrat samo napišem, da gre naš prehlad na bolje, je bilo treba danes šele 3x spucat nos. Slini se še vedno nenormalno, ker kar avtomatsko diha skozi usta. Imamo pa srečo, da je prehlajen zdaj, ko je pokonci, drugače pa kar malo težko zaspi v ležečem položaju. Ga spet zibam. Vročino ima še vedno, ampak ga očitno ne moti, ker je kar živahen. tecka za sončka in da bo čim prej bolje IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 hehe...obvladam hvala, tecka pa da vidmo, če je meni tut ratalo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 12:13:55
|
|
|
|
Hanuši
|
Jeeeee, tecka, hvala za inštrukcije
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 12:17:13
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček bjondi drugič tastu kkšno kepo v okn vrž bo imel koj rolete gor
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 12:59:09
|
|
|
|
mita21
|
Full luštna šobica, bačko. Res kar se tiče teh napredkov in primerjav, je sama sekirancija. Jaz sem full pomirjena, k naju je razvojna pohvalila, pa bova čez 12 dni stara 8m, pa nič ne kobaca, se sam ne ueda, sam od nekje 5 in pol se kotali na vse strani. Pravi, da skobacajo nekje večina od 8 - 10m, imajo še časss!! Bravo Mony za velik, velik, nam pa upam, da bo tale papa kaj kmalu zares uspel. Glede naročanja pedipedk: tam so mere notranjosti čevlja, a pol zmeriš podplat, kak cm lufta in je to to?? jaz nisem vajena čevljev po netu naročat, vedno probamo tko da ...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 12.2.2010 13:49:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši manna ti si iz Ajdovščine, pojdi čez mejo in ji kupi Naturino, res super čevlji> Ti so naši Hani najbolj odgovarjali, so čist mehki, v njih se ji nogica ni potila, res zame najboljša znamka, res pa, da takrat ni bilo Pedipedov, Robeezov... Je bil samo Ciciban, Superfit, Naturino in Geox Ja jaz sem pri Nini itak poznala samo Ciciban in Superfit(ampak samo copatke), pa v massu Massove. Bom pa v Supernovi v Humanicu kej pofirbcala, če ne prej maja, ko bom kaj v službi tam okoli......sem videla, da imajo Geox in Superfit. Bo orng strošek obe obut (copati za v šolo, vrtec,....+ čevlji letni/zimski) .....se pravi bodo čevlji na2 (kvadrat)
|
Otroška oprema3Sonček3Kje si boste priskrbele otroško opremo ( posteljico, stajico,...)Kupila bom v spletni trgovini (
7%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Kupila bom v trgovini (
35%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Sposodila si bom od prijateljic / sorodnikov (
16%)
Prijatelji / sorodniki mi bodo podarili (
8%)
Imam že vse od 1. nosečnosti (
34%)
Število vseh glasov: 245Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!