|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
10.2.2010 10:31:20   
bačko
Mojsonček naša je tudi danes sitna.Malo manj ampak je še vedno.Pa nič noče jest oziroma bolj malo.Je bila ravno soseda pri meni in je rekla da je njihova tudi sitna.
Mony zamenjaj P!Ke nisi zadovojna z njim in je resnično bolj da ga zamenjaš.Meni je moja P glede pitja tekočine rekla da naj se nič ne sekiram in da bo ona že pila ko bo žejna.Naj ji ponudim večkrat na dan.In to tudi delam.Naša se ne postavlja na noge.Ima čisto mehke če jo malo postaviš na noge.Kot bi tvist plesala.
Tecka kako lepo že sam stoji.user posted image user posted image user posted image Pravi frajer.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.2.2010 10:33:34   
manna
mini86 ahaaa žolčni kamni to pa poznamo. Moja mama je mela operacijo žolčnih kamnov ko sem imela jaz 7 mesecev in je bila 14 dni v bolnici brez mene...Takrat me je tud nehala dojit. Drugače pa pri njej je bil znak to, da je zelenkasto bruhala.
tecka
, uau a vaš tud na noge že?! Naša še zdaleč ni tako močna, še ko sedi se zvrne. Tako da Tira, ne skrbi, niso vsi tako hitri.
Ja pa čestitke za vse slavljence!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.2.2010 10:46:59   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Mini86, sem te pozabila zadnjič vprašat, če boš ti otroka vpisala v vrtec Miškolin? Ker sem mal gledala na netu pa nikjer ni podatka koliko imajo oddelkov 1. starostne skupine...? Mogoče kaj veš?

ja v miškolina bom dala prošnjo..
za prvo starostno obdobje majo oddelke na rjavi cesti in pa v sneberju..ja vem da nikjer ne piše majo smotan to..iz kje pa si

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.2.2010 10:56:23   
mini86
a kera ve kok ti največ vrnejo dohodnine..js sm zdj nardila izračun pa mi pride kr visoka številka-oz zelo visoka številka

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.2.2010 11:09:49   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Mini86, sem te pozabila zadnjič vprašat, če boš ti otroka vpisala v vrtec Miškolin? Ker sem mal gledala na netu pa nikjer ni podatka koliko imajo oddelkov 1. starostne skupine...? Mogoče kaj veš?

ja v miškolina bom dala prošnjo..
za prvo starostno obdobje majo oddelke na rjavi cesti in pa v sneberju..ja vem da nikjer ne piše majo smotan to..iz kje pa si

V originalu prihajam iz Zadobrove in mislim da jo bom vpisala v Miškolina, kljub temu da zdaj živimo na Rakovniku. Ker oba delava na Gorenjskem koncu se bolj pozno vračava nazaj, zato sem mislila, da bi Laro v vrtcu pobrala moja mami...Pa prej ali slej se bomo tako ali tako preselili nazaj. Vem pa da je za 1. st. skupino tudi enota Novo Polje, pri OŠ Zadobrova...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.2.2010 11:14:42   
*alina*

a kera ve kok ti največ vrnejo dohodnine..js sm zdj nardila izračun pa mi pride kr visoka številka-oz zelo visoka številka

To je pa čisto odvisno od dohodkov, olajšav in obračunavanjem med letom....če dobiš nazaj, bodi samo vesela...user posted image user posted image user posted image
Tukaj lahko natančno izračunaš (če slučajno še nisi uporabila tega obrazca):

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=759713fe-1f5a-478f-812e-c4a9d9e037b3&new=true&action=import

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.2.2010 11:15:18   
mini86
Vem pa da je za 1. st. skupino tudi enota Novo Polje, pri OŠ Zadobrova...

men je 14 dni nazaj rekla samo te dve enoti..ma kr neki..bom ob priliki poklicala v vrtec pa vprašala

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.2.2010 11:17:14   
mini86

To je pa čisto odvisno od dohodkov, olajšav in obračunavanjem med letom....če dobiš nazaj, bodi samo vesela...user posted image user posted image user posted image
Tukaj lahko natančno izračunaš (če slučajno še nisi uporabila tega obrazca):

https://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/Documents/Edit.aspx?id=759713fe-1f5a-478f-812e-c4a9d9e037b3&new=true&action=import

sm zračunala..sam sm že slabe volje ker je baje tko da morš met iz partnerjem najmanj 1 leto skupno prebivališče da te loh uveljavljauser posted image user posted image user posted image zdj je pa razlika v znesku 500€..besna,besna,besna

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.2.2010 11:30:18   
mk8
Jutro!!

Mojadva oba spita, jaz pa kar nekaj bluzim.. Na živce mi gre že ta sneg, pa prou dans, ko mormo na pregled v razvojno. Sem bolj za toplo podnebje, moj pravi, da se bomo nekam v tople kraje preselil, ko bomo mel dost dnarčka user posted image user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom!! user posted image user posted image user posted image

Tečka, super je že tale vaš dečko, pa že tko na nogicah!! user posted image user posted image

O avtosedežu še sploh ne razmišljamo, naša bo pomoje še kar nekj časa v lupinci, ko je bolj male sorte.

Manna in Mojsonček super da sta tamičkeni začeli bolj jest. Zdej bo pa še naša začela user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.2.2010 12:56:29   
Hanuši
Dan,

najprej čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image .

Jp, očitno nas bo spet zamedlo user posted image . Pri nas prav mede, ta goste in ta velke snežinke. No jaz se pa prav nič ne pritožujem, ker računam, da bomo še cel marec lahko smučali, pa še april user posted image . Saj mi vsi pravijo, da nisem normalna, samo jaz se vam bom pa poleti pritoževala, ko bo +32 in soparno ko hudič. Takrat bom pa jaz gagala, pa na škrge dihala, pa kožo poskušala slačit user posted image .

Kaki cortki so te naši sončki. user posted image  za mamice in očke, da so take cukrčke naredili.

tecka, kako pa vi rešujete problem, ko vstane v posteljici, ker pri nas že poizkuša eno nogo dvigovat, sva mu jogi čisto spustila, samo ne vem kako bo čez 2 meseca. Pa na prste se dviguje in se ziba na ograjo, samo čakam kdaj ga bo čez odneslo. Ker pri nas vstane tudi, če je v spalni vreči. Je dragi že razmišljal, da bi kar eno ograjo še na posteljico nabil.

Drugače pa pri nas samo še po dveh hodimo. Če ga poizkušam posedet, kar romulit začne, ko mi pa uspe, se pa v sekundi spet dvigne. Sedaj uporablja tisto hodalo, ki ga pred seboj poriva in se zgoraj za roč drži.

manna, ja Bineta sem na fertik pogrešala, najhuje je bilo pa, ko sem z dragijem po telefonu govorila in sem malega zadaj slišala. Če ne bi bile z družbo, da so me pregovorili, bi že naslednji dan pokala domov user posted image . So bili pregnani. So mi rekli, da moram tut na Hano mislit, ko tako uživa na smučah.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.2.2010 13:31:56   
Hanuši
Evo ti dve fotki je pa ravnokar naredila Hana. Očitno smo se odločili, da pomagamo Hani pri učenju user posted image . Mali je sam odprl predal in začel zvezke ven metati.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.2.2010 13:33:37   
Hanuši
pa zakaj so spet tok giant slike?????

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.2.2010 13:33:45   
MONY25
js sm pa zdle toooook že utrujena...user posted image sm vzuni ves sneg skidala, dovoz, dvorišče, štenge pometla itd. k sm bla fertik, bi loh šla pa kr še enkrat od začetka, k ga je sprot tok napadal...user posted image

tamau spi (upam, da bo ene 3 ure-tko k včeri), kosilo se peče-sm dala kr mal krompirja pa piščanca pečt in to je to, zravn pa rdeča pesa! upam da bo moj dragi sploh pršu dam, če bo tkole snežil...kle v hribih bojo dons bl ketne v modiuser posted image

zdj se grem pa prov vržt na sedežno pa vrjetn si bom en filmček zavrtela in dala vse 4 od sebe-no ja 6-če še joške štejemuser posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.2.2010 13:44:18   
Hanuši
Probam še prek Slikomata

user posted image
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.2.2010 14:28:53   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
tecka, kako pa vi rešujete problem, ko vstane v posteljici, ker pri nas že poizkuša eno nogo dvigovat, sva mu jogi čisto spustila, samo ne vem kako bo čez 2 meseca.

Bravo za Binetovo učenjeuser posted image user posted image user posted image Je pri drugih tako fino gledat radovedne otročke... Doma so pa vragolije kar utrujajoče.user posted image
No, naš Srečko za vašim zaostaja. Zaenkrat je v posteljici dovolj, da je nekdo blizu in ga dvigne, ko se zbudi. Za jutranje fotkanje smo ga nalašč postavili v posteljico.
No, zdaj, ko stoji, bo moral osvojiti pa še vsedanje iz stoječega položaja. PRedvidevam, da bo spet par dni joka, ker trenutno se kar vrže nekontrolirano nazaj.

Naš Srečko je kar božček. Do popoldanskega spanca (14h) sva vsaj 6x spucala nosek, mu kar teče ven. Kar dobro prenaša tole sesanje, očitno ve, da mu bo potem malo odleglo. Pa ker bolj čez usta diha, se spet slini... toliko cunj kot danes verjetno še nisva pomazala (umazana sem tudi jaz, ker se stalno nekaj drgne ob mene).

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

js sm pa zdle toooook že utrujena... sm vzuni ves sneg skidala, dovoz, dvorišče, štenge pometla itd. k sm bla fertik, bi loh šla pa kr še enkrat od začetka, k ga je sprot tok napadal...

tamau spi (upam, da bo ene 3 ure-tko k včeri), kosilo se peče-sm dala kr mal krompirja pa piščanca pečt in to je to, zravn pa rdeča pesa!

Pri nas celo zimo jemo rdečo peso. Včasih še stročji fižol, ampak to zimo mi ga še ni uspelo skuhat (ga imam v skrinji)
Jaz sem tudi kidala. Snega je bilo slabih 10 cm, ampak je bil lahek in sem bila fertig v 1 uri, vključno s spucanima obema avtoma. Sem to vzela za telovadbo, ker ta teden ne morem na aerobiko. Pa še Srečka sem fotru pustila, popoldne s Srečkom itak samevava. Pa samo vam povem: Najhujši od vseh obrokov mi je dopoldanska sadna malica. Ker traja in traja, da naš korenjak poje malo sadja. In sem neskončno vesela, da lahko ta obrok poturim možu, če ima popoldanski šihtuser posted image . Uradna verzija je seveda, da se mora Srečko navadit tudi od fotra jest.user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.2.2010 15:06:17   
manna
Bravo Bine!! user posted image

A se vaši tamalčki že usedejo sami iz ležečega položaja? Recimo ležijo na hrbtu in potem se dvignejo v sedenje? Naši ne rata. Se dvigne kot da dela trebušnjake, potem se zvali na bok in nato na trebušček na kravce. A mislite da ji bo sčasoma uspelo se usest al to ni pravi način? Kako naj bi se sploh usedali?

Pridne ste s tem kidanjem. Jaz pa niti slučajno ne grem ven v ta vihar.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.2.2010 15:08:44   
Hanuši
manna, naš se vsede tako, da se prevali na bok in se potem dvigne-vsede. Sigurno še niso dovolj močni, da bi se z ležečega položaja dvignili. Ali pa, kateri junijček bo presenetil?user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.2.2010 15:44:57   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Bravo Bine!! user posted image

A se vaši tamalčki že usedejo sami iz ležečega položaja? Recimo ležijo na hrbtu in potem se dvignejo v sedenje? Naši ne rata. Se dvigne kot da dela trebušnjake, potem se zvali na bok in nato na trebušček na kravce. A mislite da ji bo sčasoma uspelo se usest al to ni pravi način? Kako naj bi se sploh usedali?

Pridne ste s tem kidanjem. Jaz pa niti slučajno ne grem ven v ta vihar.

js k z alexom hodm na fizioterapije, mi je una rekla, da je to slepa ulica, če se hočjo dvignt iz hrbta v sedeč položaj...vedno iz boka, pol se uprejo na eno rokico s komolcem, pol pa to rokico stegnejo in se vsedejo...nekak tko-upam,da si loh predstavljaš!

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.2.2010 18:27:51   
lino
čer.

Sam na hitro, čestitke vsem obmesečnikom in pa lepim fotkam!!!!!!!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.2.2010 19:16:12   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: manna

A se vaši tamalčki že usedejo sami iz ležečega položaja?

Naši je prvič uspelo šele ta teden, tako kot so že druge opisale. Prvi poskusi so bili prav smešni, zdaj se pa že kar lepo vsede...

Mini86, sem pisala v Miškolina in so napisali tole:
V zvezi z vašim vprašanjem o številu oddelkov prve starostne stopnje v posameznih enotah, vam sporočamo, da zaenkrat predvidevamo 3 nove oddelke za 1. jaslično sk. v enoti Rjava cesta ter po en oddelek v enotah Novo Polje in Sneberje. Priporočamo tudi, da sproti sledite informacijam o vpisu na spletni strani vrtca in MOL, saj bo tudi letos pri vpisu kar precej novosti.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.2.2010 19:46:50   
tecka
Oj, punce.
Naše dete je definitivno prehlajeno, popoldne smo nos čistili na 10 - 20 min in je nekako šlo. Vročine ima 37,4, zaspal je v redu in po kakšnem tednu znova samuser posted image .
Neumno sprašujem, pa vseeno: a prehlajeni otroci gredo lahko ven ali ne? Danes sem ga samo malo nosila po dvorišču, me je motilo, da je dihal skozi usta.

Uf, zdaj bom pa še kakšno uro na računalniku visela, tudi stuširati si ne upam, če bo slučajno jok. Sem pa malega danes tolikokrat nesla v mansardo, pa malo je še kidanje snega pomagalo, da me spet boli "porodna pot". A je to sploh normalno? Se mi vse bolj zdi, da je emšo...user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.2.2010 19:50:29   
manna
No ja saj z dvigovanjem iz ležečega sem to mislila, da se najprej na bok zvrnejo. Naši ne rata, ampak se pa matra s tem. In danes se je prav grdo butnila ob rob stajice. Nekej je poskušala, potem pa bum in jok in joooook! Tako mi je hudo ko jo bubauser posted image Lubi pa pravi naj se navadim, koliko bušk še bo!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.2.2010 20:51:25   
Janci F
Iskrene čestitke vsem, ki preznujete obmesečnice!

Redno vas bere, bolj poredko pa kaj napiše, predvsem zadnje čase.

Najprej se moram pohvalit, da se naš Tom že pridno sprehaja po kavču gor in dol.
Včeraj sem mu v BC kupila valj (nekaj podobenga tunelu), ki je tol 1,85m in ko sva ga odprla se ga je Tom kar malo ustrašil in potem se je počasi in previdno približal valju in se ga dotaknil. No čez nekaj časa sta postala prijatelja in sedaj se že kar pogumno (še vedno zelo previdno) preplazi čez tunel in strašno uživa.
Verjamem pa, da je njemu ta tunel videti res ogromen. Vedno se tlači in leze skozi najmanjše mogoče luknje in zato sem mu kupila to in vidim, da bo prava uspešnica.

Hmmm, kaj je še novega?
Nič, razen tega da sem nase jezna, ker sem totalna lenoba glede faksa.

Vsem želim mirno noč in lepe sanje, naš user posted image  že 1,5 ure pridno spi in upam, da bo do ene 8 ure zjutraj tako ostalo.
Moram pa reči, da je postal že pravi mali razbojnik, saj bi ves čas stal in se po možnosti guncal sem in tja ali pa razbijal z igračami, bolj ko poka bolje je.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.2.2010 21:21:54   
bjondi
Madona ste natipkale...a niste nič kidale...jaz sem dvakrat po eno uro-tko da zdej bi blo pa loh res že počasi dovolj tega snegeca za odkidavat...ma sej mi je kul kidat pa vse ampak počas je dovolj user posted image ...

user posted image  srečkotu in binetu za stoječe podvige...

mojsonček-ti tvojemu še kar teži da ti ga fotka...tud jaz sem zamiudila najlepše trenutke pofotkat,ker pač moj ni imel časa...zanč sem se pa zjokala mi je pa mogu pomagat-oz.bit asistent...

lsica-a pol daš hrano tja not in otroček čez tisto cuza da se mu ne zaleti user posted image ...

mini86-aja žolčni kamni ,en user posted image  da bo boljše...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.2.2010 22:00:13   
MIŠEL09
Pozdravljene,
po dolgem času sem uspela malo prebrati , ful lepe slikice, jaz bi tudi dala kakšno gor ampak enostavno mi zmanjka časa za te podvige.
Imam vprašanje če katera ima kaj izkušenj glede rota virusa in sicer nečak, kateri je več pri meni kot doma je bil danes pri zdravniku in so ugotovili da ima rota virus, njegovo sestrico(2meseca stara) so zaradi tega danes ji dali prvo cepivo proti rota virusu.
Sedaj ne vem kaj naj jaz naredim glede malega, da ga dam cepit sedaj mi se zdi nelogično , mu pa teče iz nosa že dva dni, zvečer kašlja in danes je dobil drisko, vročine pa nima.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?