tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši tecka, kako pa vi rešujete problem, ko vstane v posteljici, ker pri nas že poizkuša eno nogo dvigovat, sva mu jogi čisto spustila, samo ne vem kako bo čez 2 meseca. Bravo za Binetovo učenje Je pri drugih tako fino gledat radovedne otročke... Doma so pa vragolije kar utrujajoče. No, naš Srečko za vašim zaostaja. Zaenkrat je v posteljici dovolj, da je nekdo blizu in ga dvigne, ko se zbudi. Za jutranje fotkanje smo ga nalašč postavili v posteljico. No, zdaj, ko stoji, bo moral osvojiti pa še vsedanje iz stoječega položaja. PRedvidevam, da bo spet par dni joka, ker trenutno se kar vrže nekontrolirano nazaj. Naš Srečko je kar božček. Do popoldanskega spanca (14h) sva vsaj 6x spucala nosek, mu kar teče ven. Kar dobro prenaša tole sesanje, očitno ve, da mu bo potem malo odleglo. Pa ker bolj čez usta diha, se spet slini... toliko cunj kot danes verjetno še nisva pomazala (umazana sem tudi jaz, ker se stalno nekaj drgne ob mene). IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js sm pa zdle toooook že utrujena... sm vzuni ves sneg skidala, dovoz, dvorišče, štenge pometla itd. k sm bla fertik, bi loh šla pa kr še enkrat od začetka, k ga je sprot tok napadal... tamau spi (upam, da bo ene 3 ure-tko k včeri), kosilo se peče-sm dala kr mal krompirja pa piščanca pečt in to je to, zravn pa rdeča pesa! Pri nas celo zimo jemo rdečo peso. Včasih še stročji fižol, ampak to zimo mi ga še ni uspelo skuhat (ga imam v skrinji) Jaz sem tudi kidala. Snega je bilo slabih 10 cm, ampak je bil lahek in sem bila fertig v 1 uri, vključno s spucanima obema avtoma. Sem to vzela za telovadbo, ker ta teden ne morem na aerobiko. Pa še Srečka sem fotru pustila, popoldne s Srečkom itak samevava. Pa samo vam povem: Najhujši od vseh obrokov mi je dopoldanska sadna malica. Ker traja in traja, da naš korenjak poje malo sadja. In sem neskončno vesela, da lahko ta obrok poturim možu, če ima popoldanski šiht . Uradna verzija je seveda, da se mora Srečko navadit tudi od fotra jest.
|