|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
4.2.2010 11:51:48   
mini86
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

UPAM DA BO ZDJ..JA TISTA JBRADAVIČKA JE ČIST ODVEČuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.2.2010 11:54:04   
mini86
SPET NOČEuser posted image pa delam tko kt skos..a klukca more bit tm k piše pomanjšaj al ne..delam pa na slikomatu

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.2.2010 12:06:23   
mini86
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image ,

user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 4.2.2010 12:15:45 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.2.2010 12:10:33   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Oj!
Najprej čestitke vsem, ki praznujejo user posted image

Mony - ja, tudi jaz sem čist živčna zraven, ko previjam Mateja. Nonstop se obrača na trebuh, ustane na previjalni, se usede, ko ga dam pa nazaj na hrbet, je pa jok. Pa nonstop mi kaka in ga moram zato skoz previjat, on pa usran vsega boga dela gor, potem se pa še za lulčka prime in je povsod drek! Joj user posted image

Kahlica - jaz bi ga dala na kahlico, samo kaj, ko ni niti sekunde pri miru. Če ga dam gor, se on dvigne in začne letat okoli, tako da bi šel še drekec za njim user posted image

hehe....ja te so hude...pr teb je vrjetn še bl problem, k tamau že vstaja...no, pr men tega še ni user posted image joj, kaj bo šele pol user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.2.2010 12:20:28   
mini86
jaj končno..upam da se vidjo..sam pr men so še zmeri mau velke ampak se usaj slikca viduser posted image user posted image

ja mi mamo tud ene par ta ful velkih slinčkov..ta slinček dobi takrat ko je piškote..ker drgač je še po žabcah al pa hlačkah use umazan..no sj učasih je še zmer sam mnkrat..mu je pa ful prevelk sploh okrog vratu..

js sm že obupala nad vrtcem..če sm si prou zračunala dosežem celih 71 pik..od 100 verjetnouser posted image user posted image najbol da začnem že zdj šparat za privat

mi smo mel katastrofalno noč..na 15 min se je zbuju v joku za dudo..pol sm mu pa ob 2.30 ponoč dala calpol pa mu je ratal cele dve ure v kosu spat..itak se je pa pol zjutri zbudu ob 7h..k se ni nikol še do zdj..a je kšna polna luna spetuser posted image

drgač pa nš tud men asistera pri previjanju..sam mu dam kremo v roko pa je pol kokr tok mer

< Sporočilo je popravil mini86 -- 4.2.2010 12:21:29 >

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.2.2010 12:39:50   
tecka
Mini, jaz lepo vidim ta druge slikce. Frajerčekuser posted image A preden slike daš na slikomat, jih kaj pomanjšaš? Imam občutek, da gor daješ prevelike slike (jaz gor dajem max 600x800 pik).
Mita, tudi vaš je frajerčekuser posted image
Naš je pa hudičekuser posted image .Sem pri eni prebrala, da je spal do 9.30 zjutraj in sem se kar malo zjokala. Spi slabo, je slabo, jaz pa sem tečna, da bi kar nekam odšla.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.2.2010 12:39:59   
Tira
Ha, pa imamo že 8 mesecev user posted image Joj, kako gre hitro...
Hvala za čestitke. Če samo pomislim, kje sem bila tole uro 8 mesecev nazaj.... auuu user posted image

Vidim, da imate ful paniko glede vrtcev. Našega bo kar moja mami imela, HB. Prvo leto sigurno, potem bom pa videla, kako bo. Pri 3. bo šel pa definitivno v vrtec.

A ima katera doma skokca? Tist za med vrata in potem lahko otrok skače notri? Jz ga iščem, pa se mi zdi da ga nimajo ne v BC, ne v Pikapolonici... edin Mothercare mislim, da ga ima... samo kakšna je pa tam cena user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.2.2010 12:45:07   
MONY25
joj, prov luštne slikce-taprav dec je tale tvoj mišon user posted image morm še js kkšne slikce dat gor!
upam, da bo današnja noč kej bolša-ne vem pa , če je kkšna luna! se je tud alex ponoč kr neki zbuju...

js sm mu pa nrdila mlečni riž in ga je celo neki pojeduuser posted image user posted image user posted image sm bla kr mal presenečena, k drgač itaq noče nč jest, kar mu prpravm-sam une hippove kašice bi jeduuser posted image pomojm mu bom kr vsak dan zdj dala mlečni rižuser posted image user posted image user posted image

nč, alex zdle spi-upam, da bo mal dalj dons spal, ne sam 1,5 ure...bi rada gledala film Couples Retreat-če mi bo uspel sploh...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.2.2010 12:55:12   
MONY25
user posted image

user posted image

evo, še našo telovadbo na žogi...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.2.2010 12:58:39   
tecka
Mini, še to. Ful mi je všeč barva tvojega flisa. No, Srečkotu sem kupila flis take barve v HM (no, ne dam ravno roke v ogenj za odtenek). Če ga kupiš Marcelu, bosta barvno usklajena user posted image user posted image user posted image . Je bil 8 eur, samo je malo pretanek za zdaj - mogoče za pod kakšno prehodno jakno.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.2.2010 13:10:44   
mini86
tecka-ja nš je spal predučerišnem do 9.30, učeri do 10h dones pa k je oči doma pa do 7huser posted image ja sm vidla ta flisek..sm mu kupla pa rjavgauser posted image k mam tak brezrokavnik umazano trkizen in gre na ta rjav flis noro hudo..komi čakam na toplejše dniuser posted image

mony25-pr ns je rekord 1,5h ti si pa želiš da bi več..blagor..nš zdele tud spi že eno uro samo če bi blo po njegovo bi spau samo 30 minutk-sm se šle pa zravn ulešt pa je nazaj zaspau-buča nimaš kej..isti body mate k mi-h&muser posted image lepe učke pa kok lask mate..nš jih je meu ful k se je rodil,pol so mu pa odpadl..zdj mu pa nazaj spet rastejo pa ma tak puhecuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.2.2010 15:29:27   
MONY25
hehe...ja no, če je pa včasih tud 3h spal-mislm, da je tistih časov konec...user posted image dons še 1,5 ure ni spal user posted image ...tko da sm film bl tko tko gledala...
ja, mam bodije iz H&M-a-so bli ful pocenuser posted image
so mu pa lasje v kratkem času tkole zrasle-smo prvo misnli, da bo že plešast (tko k gledaš druge user posted image k majo fuuuul las-naš pa bl nč)-no, zdj so mu pa pognale user posted image

zdj bom šla pa en štuk nižje-greva mal taščo pogledat-da vidm, če bo kej pametnga povedala... ah, pomojm, da bl ne...user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.2.2010 15:47:09   
tecka
Oj. Pa smo dočakali eno dobro novico danes. Klicali so me iz vrtca in Srečko bo 1. 6. postal vrtičkaruser posted image
Sem bila čisto presenečena, ker je tajnica rekla, da bo komisija zasedala šele aprila.

Danes sem mu dala pretlačene špagete, pa ni bil nič kaj zadovoljen, da mora žvečiti. No, vsaj davil se ni s koščki, sva pa na koncu pristala na sami (zelenjavni) omaki. Gospod, ni kaj.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.2.2010 15:56:55   
mini86
o ful dobr..ful sm vesela zate..pa mal sm ti fouš vešuser posted image to je pa res ful dobr!!!!

kašno zelenjavno omakco si mu pa nardila za k špagetom..js mu bom jutr dala makarončke pa se še nism odločila kakšno omakco bi mu dala zravn..morm mal paparico spet v roke uzet

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.2.2010 16:29:25   
Janci F
. Boš imela več kot preveč dela. Sploh pa en obisk v fitnesu sam po sebi ne traja dolgo - ogrevanje (15 min), vadba na napravah (od 15 do 30 min - odvisno od števila vaj) in potem še ohlajanje (10 min), približno. Več nima smisla, ker se vmes telo preveč hladi in mišice niso ogrete, potem pa pride do poškodb. Ena ura je več kot dovolj, ni pa to tako, da bi celo uro na polno delala - imaš vmes odmore, menjaš postaje, tako da te nima kaj skrbet glede kondicije. Sam fitnes ni tako zelo kondicijsko zahtevna vadba (to mislim na vadbo na napravah in vadbo z utežmi). Kondicijsko zahtevne stvari v fitnesu so kardio naprave (tekaška steza, kolo, steper, epileptik) pa še to ne, če jih uporabljaš za ogrevanje in za ohlajanje. Nekateri jih uporabljajo za vzdrževanje in pridobivanje kondicije, ampak načeloma smo zagovorniki tega, da če greš na kolo ali stezo za dalj časa, je boljše, če to počneš zunaj na zraku (no pozimi je to bolj težko, čeprav ne neizvedljivo). To je to. Vprašaj, če te še kaj zanima. Nisi noben komplikator, to so normalna vprašanja.
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Vse naj nja za 8 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom

Hvala v Veronikinem imenu! user posted image user posted image user posted image

In hvala v Tomovem imenu! user posted image user posted image user posted image
Danes je naredil prve korake ob prenosni posteljici.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.2.2010 17:20:46   
manna
tecka, super za vrtec! Upam da boste mirno prestali uvajanje in da bo čimmanj bolezni!

Ful lepe slikce fantičev! user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.2.2010 17:41:37   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
kašno zelenjavno omakco si mu pa nardila za k špagetom..js mu bom jutr dala makarončke pa se še nism odločila kakšno omakco bi mu dala zravn..morm mal paparico spet v roke uzet

Danes je dobil kar eno hippovo kašico (korenček, cvetača, grah so narisani na vrhu, pa ni zgoščena z rižem), ki sem jo obogatila z malo smetane. Sva bila predolgo z vozičkom zunaj, ker je zaspal (jaz pa sem svoj opoldanski počitek prešetkala). Po rednem programu bi moral dobiti pa bučko s smetano (in testenine).
Jutri mu bom skuhala pa teletino s korenčkom in brokolijem, zgostila bom pa verjetno kar s kus-kusom, pa da vidim, ali je tudi ta pregrob in bi ga bilo treba miksat.

Kot kažejo izkušnje 2 dni pa smo le našli sadež, ki mu odgovarja - mango. Zdaj bom morala iti pa malo v akcijo za kašicami z mangom, ker v našem merkatorju ga dobiš, še raje pa ne.

He, he, pa naš ima tudi rjav flisek (št. 80), turkiznega pa št. 86. Meni je fino, ga oblečem v flis za v avto, da ni v bundi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.2.2010 18:03:51   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: tecka
Pa smo dočakali eno dobro novico danes. Klicali so me iz vrtca in Srečko bo 1. 6. postal vrtičkaruser posted image

Uf kako vam zavidam!!! Iz kje pa si ti? Ker kolikor sem se jaz pogovarjala so res vsi zvedeli šele nekje aprila?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.2.2010 18:07:06   
mini86
sj če ti odkrit povem men tud ta turkizen flis ne da miruuser posted image tko da če ga bojo naslednič imeli še ga bom kr uzela-ker nazadnje je biu moj zravn in mislm da ne rabm posebej poudarjat komentarjev kot so da enega že mamo itd..
mam pa št 74 pa upam da mu nau prevelk k se mi zdi kr velik

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.2.2010 19:21:34   
kaminek
punce, pozdravljene!

na kratko in na jedrnato se vam oglašam in se mi zdi, da še tega ne bo kmal več. enostavno nimam več časa za pisat, včasih še kej preberem in to je vse.

bravo za vse sončke, male sladke. bravo tud za njihov napredek, zobke in vse novosti, ki jih dnevno odkrivajo. naša punca že samostojno sedi, tud 2 ure, če se utrudi, gre na trebuščka itd. ampak nič ne puza. pa pogruntala je, da me zjutrej najlažje zbudi, da z dudo tolče po "gitrah" od postelce. in ko to dela, je čist tih, ko me pa zbudi, pa se začne z mano pogovarjat. je mala navihanka.

se počasi poslavljam,...

pozdravčke

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.2.2010 8:31:01   
tecka
Živjo, punce, saj ne morem verjeti. Od včeraj od 7h nobenega sporočilauser posted image
Kakorkoli, Srečko je to noč do 2h še kar dobro spal, problem pa je bil - v meni. Sem včeraj spila 4 kave in zvečer nisem mogla zaspat. Danes pa spet po starem naprej. Opažam pa, da malo spreminja spalne navade čez dan. Bom drugič kaj več napisala, če ne bo samo prehodnega značaja.

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*
Uf kako vam zavidam!!! Iz kje pa si ti? Ker kolikor sem se jaz pogovarjala so res vsi zvedeli šele nekje aprila?

Srečko bo hodil v vrtec v Logatec, živimo pa v eni vasi nedaleč stran. Tudi meni je tajnica rekla, da bo prošnja obravnavana na rednem sestanku komisije v aprilu. Po mojem pa je "problem" v tem, da so septembra 2009 odprli ne-vem-koliko novih oddelkov in sem že čez zimo slišala govorice, da imajo prosta mesta. Nisem pa vedela, ali otročke sprejemajo tudi junija ali ne - ponekod jih ne.

Pa še razvoj bi malo pokomentirala. Pri našem Srečku se mi zdi kar hitro, da že mašira po hiši po vseh štirih in pridno raziskuje tudi druge prostore, ne samo dnevne. Groba motorika mu torej gre, jaz pa bi raje videla, da bi se zanimal tudi za kaj bolj finega - npr. da bi sam držal stekleničko. Magični lonček ga sploh ne zanima in je najbolj zadovoljen, če mu ga držim jaz oz. pijemo čaj kar po steklenički. Pa da bi se mogoče že kaj pogovarjal, pa je večino časa tiho in podobno. Kakorkoli, če nekje "prehiteva", verjetno nekje "zaostaja", na koncu se bo pa vse poglihalo.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.2.2010 8:32:37   
tecka
Kaminek - verjetno tega ne boš brala, pa vseeno.Srečnouser posted image .
Meni bi bilo pa brez tega foruma prav dolgčas.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.2.2010 8:45:56   
bačko
Jutro!
Manna tudi naša se ne plazi in ne stoji sama pa kaj?Bo že ko bo sama hotla.Sploh se ne sekiram več zaradi razlik med dojenčki.eni prej eni kasnej.Mogoče nas to mede ker se mamice pohvalimo kaj naši že znajo in potem tiste mamice kateri otrok še tega ne zna smo v skrbeh in se začnemo spraševati: " Zakaj pa moj tega še ne zna?" eni prej eni kasneje.
Dugače pa vse naj naj za 8 mesecv:user posted image user posted image user posted image user posted image
- majana79- Jure
- hanuši- Bine
- mony- Alex

Mini lepe slikice.Moraš pa na slikomatu potem ko ti sliko naloži kopirati prvo povezavo.
Tecka cestitke za vrtec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.2.2010 9:43:20   
MONY25
dobro jutro...

joj ste pa res ble zgovorneuser posted image

za nami je pa prov katastrofalna nočuser posted image od 22.30 je skos joku pa tm do 2h-3h...sva ga nosila, pa je kr joku, no pol se je umiru pa zaspal v naročju, sva ga položila v pojstlo-pol čez 2 min pa spet jovo na novouser posted image user posted image user posted image pa sva probala, če bi pr nama zaspal, pa tud ni hotu-sam jok skos... jest tud ni hotu...sm mu dlesen s calgelom namazala, pa calpol sm mu dala...pa je blo šele čez kkšno uro kokr tok dobr, da je vsaj mal zaspal...ob 7h pa že pokoncuser posted image čist sm neprespana user posted image no, zdj je pa čist dobre volje-kot da neb blo nč-wtf?!

dons je pa moj sinko 8 mescov star user posted image joj, kok gre to hitr!!!user posted image še mal pa se bo ženu pa se odselu user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.2.2010 9:58:38   
manna
Dobro jutro
res bolj malo pišemo včasih..
tecka, tud jaz sem se navadila da ko si vzamem pavzico prečekiram RR, mi je tako kot ena "kolegica". Imam prenosni računalnik kar skoz tle v dnevni na mali mizici. Verjamem pa, da ko ni časa, potem padeš ven in se ti nekako ne piše veš tle gor..Verjetno bo pri vseh kdaj prišlo tako obdobje.
Pa tudi pri nas opažamo spremembe v dnevnem spancu. Včasih se zgodi da gre spat samo enkrat in to okrog 12h. Vedno več časa zdrži budna.
bačko, se strinjam glede razvoja, vsakič ko slišim kaj nek drug dojenček dela, takoj primerjam z Manco, kar ni prav. Vsi so super in važno da se lepo razvijajo. Zdaj se nam zdi tako strašno pomembno kako in kdaj bojo skobacali/čebljali/sedeli...

Pa čestitke vsem obmesečnikom in njihovim mamicam!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?