|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
3.2.2010 22:08:28   
lino
Aja, Mk8 sem te želela vprašati za en nasvet glede fitnesa pa tega...kako je potem, kilogrami gredo pogosto malo gor, ker se maščoba preoblikuje v mišice, ki so težje-je res??? Sama sedaj močno oklevam med fitnesom in zumbo. Zumbo sem že prej obiskovala in je noooro, je pa res, da nisem sigurna, da sem kondicijsko sposobna in ne vem, če ne bi bilo morda bolje najprej mal v fitnesu kondicije pridobit, pa pol naprej...sam se mi tut zdi, da tut v fitnesu ne bi zdržala 1 uro, ker doma naprimer naredim cca. 20 trebušnjakov, malo kolo gonim in podobne vaje za zadnjico,...pa pol spet 10 trebušnjakov, pa pol je to tut to, ker se malček vmes že naveliča mamo gledat kk se preteguje...mislim, da bi se pol v fitnesu osmešila in ne bi imela 1 uro kaj za delatuser posted image Pa ne zamerit, sej vem, da sem komplikator...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.2.2010 22:50:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

še neki glede vrtcev+kriteriji

http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66499/detail.html

no zdj bi vas pa prosila da mi to novo zadevo glede vrtcev prosim razložite..ker men ni več nč jasn..mam doma dve izpolnjeni vlogi za dva različna vrtca-POŠLJEM ALI NE..ni mi jasn z temi enotnimi vlogami..kje jih dobimo..po vseh straneh od vrtcev so še obrazci..res mi ni jasn..a se vm zdi to na novo ok al kr neki..

glede razvoja..mi sedimo, pasemo kravce-in se pri tem opre na roke, vrti se v krogu ko je na trebuščku ampak samo v levouser posted image , obrača se na trebuh in obratno..to mislm da bi blo v glavnem use..upam da nism kej pozabla-če pa sm pa marcelček zihr nau zameru..user posted image

mini, kaj bo s temi vlogami, ki smo jih že poslali, sem vprašala na MOL in čakam odgovor

novih obrazcev še ni, ker še ni sprejet pravilnik... oni govorijo kaj BO, KO bo, ČE bo.... dokler stvar ni sprejeta itak ne velja user posted image

baje bodo obrazci gor okoli 10.2.

sej tudi če jih sedaj pošlješ bodo morali z njimi nekaj narediti, jih ne bodo smeli kar tako 'vržt stran', odločit se moraš pa sama

očitno so tebi o tem govorili že v vrtcu, kar je absurd in neprimerno, ker še sami ne vejo kaj točno pravzaprav bo

takoj ko dobim odgovor iz MOL ti sporočim

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.2.2010 7:09:29   
bačko
Jutro!
Vse naj nja za 8 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom

Včeraj nisem imela nič časa.Smo bile vzunaj.Pa kar naprej eni obiski.
Mojsonček mi bomo šli naslednje leto sigurno v Grčijo.Tudi meni je zelo lepo v Grčiji.
Pri nas hvalabogu nimamo problemov leta z avijonom.Meni je full všeč moj pa tudi uživa.
10ka čestitam za Katjino kobacanje.user posted image user posted image user posted image
Hanuši tudi jaz bi raje naročala preko GB strani.Tudi meni je tam lepše.Bi bilo dobro izvedeti kako bi se dalo tam naročiti.6.bolezen pa smo mi imeli pri Žani. Saj hitro mine.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.2.2010 7:26:56   
bačko
Manna tudi naša je bolj drobna pa kaj!Ne se sekirati.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanuši bravo za BIneta!user posted image user posted image user posted image Full hude slike.user posted image user posted image user posted image user posted image
Smrketa lepe fotke.
Joj kako se vaši otroci že plazijo.Lor apa če slučajno znajde v položaju za plazenje in če ji ne gre takoj začne jokati.Jo malo postim in gre potem nazaj namesto naprej.Tudi žana se je začela plaziti šele pri 9 mesecih tako da se nič ne sekiram.Bo že.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.2.2010 7:58:43   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Študiram na fakulteti za šport in usmerjam fitnes, zato sem si naredila svoj program. Je pa tako, da imava midva z mojim mini fitnes doma in delam kar doma, vmes ko Veronika spi. Jaz bi ti sicer lahko pomagala sestavit program, samo bi bilo bolj težko, ker bi te mogla videt, pa skupaj bi mogle na napravah določit obremenitve in še precej drugih ovir je. Drugače imajo pa v vseh fitnesih vaditelje in za sestavo programa načeloma ni treba nič plačati, če si tam kupiš karto. To pomeni, da imaš svoj prvi obisk na voljo fitnes inštruktorja, ki ti vse lepo razloži, se skupaj vsedeta, mu poveš svoje želje in potem skupaj spišeta program, po katerem ti sama delaš. Lahko si pa najameš osebnega trenerja, ampak ni poceni. Ta pa je s tabo vsakič, ko prideš tja in skupaj izvajata program.
Kaj to pomeni hasne user posted image user posted image ? Če to pomeni, da pri njegovem programu ni več učinka, to pomeni, da so se mišice in celotno telo na tak trening že navadili in je treba program spremeniti (povečati obremenitev, mogoče zamenjati vaje,...

Glede kil je pa tko, da bi bilo fino, če bi dala dol še kakšne 3. Čeprav trenutno bolj delam na definiciji mišic, kot na izgubi kil. Ampak to pride pri takem treningu zraven.

No sem mal zabluzila...

Nič nisi zbluzla -prav fajn si obrazložila.  Hasne - pomeni to, kar si rekla, ja! user posted image No potem bo pa moral nov načrt dobit. Sej tole me je bolj informativno zanimalo, ker mi fitnes itak ne diši preveč - imam raje kaj skupinskega. Hvala vseeno za obrazložitev.

Mini86 - kolikor jaz vem, je brezveze ti dve vlogi za vrtec pisati, ker imajo vse podatke dosegljive in se naj nebi več dopuščalo vpis v več vrtcev, ker se na ta na čin dela zmeda (en otrok je vpisan v več vrtcev, dobi povsod in potem drugi ne dobijo...) Kar se pa tiče kriterijev za sprejem - lahko ima vsaka občina drugače. Na njihovi strani morajo imeti objavljeno oz. javno to zadeve.

Hanuši - ja, to pa ni fajn. Naša stajica se da v tri višine nastavit in trenutno smo na srednji. Sem jo pa nabavila zato, da sem lahko malega brez skrbi pustila not, ko sta tavečjadva okrog divjala!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.2.2010 8:18:08   
manna
Dobro jutro
ČESTITKE vsem obmesečnicam, tudi za včeraj - lino, jaz malo pozabljam na te datume. Da boste pridno rasli naprej in pridno spančkali ponoči! user posted image user posted image user posted image

Moram rečt da so naše noči boljše odkar ji dam ponoči okrog 2h AM. Zgleda da ji je res prej malo manjkalo ponoči, zato se je verjetno več zbujala. Zdaj pa ko popije ob 2h flaško, je do 5-6h kar pridna. Sicer do 2h tud malo bluzi, ampak je kar znosno zaenkrat.

bačko, naša se zadnje dni tudi krega ko pase kravce, ona bi šla naprej, pa ne more in potem se jezi. Sploh noče bit dolgo na tleh na trebuščku. Ful je rada v stolčku pri mizi in tolče z igračami po mizi.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.2.2010 8:22:12   
mini86
Mini86 - kolikor jaz vem, je brezveze ti dve vlogi za vrtec pisati, ker imajo vse podatke dosegljive in se naj nebi več dopuščalo vpis v več vrtcev, ker se na ta na čin dela zmeda (en otrok je vpisan v več vrtcev, dobi povsod in potem drugi ne dobijo...) Kar se pa tiče kriterijev za sprejem - lahko ima vsaka občina drugače. Na njihovi strani morajo imeti objavljeno oz. javno to zadeve.

naty-taja..ne vem a ti kej spremlaš vse te nove stvari glede vrtcev..se mi zdi da bol mal..pustmo nove stvari..ampak od gdaj si daju samo za en vrtec vlogo..no če si si mogu bit velik optimist..kakšn zmeden način dela..mene ne zanimajo a so oni zmedeni al ne važn da dobim vrtec..itak pa pol klicarjo a si kje dobila prostor in se pač v unem nardi prostor..
kakšni kriteriji za vsako občino..to ja ampak zdj bojo enotni-sj sm prlepla povezavo pa si poglej

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.2.2010 8:33:19   
Hanuši
Jutro,

punce, če sem čisto odkrita se mi res zdi, da Bine prehiteva. Pri Hani sem si ful želela, da bi čimprej shodila, sedaj bi bilo pa kar uredu, če bi to osvojili malo kasnejeuser posted image . Hana je pri 10 mesecih shodila. Je pa res, da se ni ne plazila in ne kobacala, tudi kravce je bolj malo pasla. Enostavno ji na trebuščku ni odgovarjalo. Prijateljičin sinko je pa že par samostojnih korakov naredil pri 9 mesecih in pred desetim že kar korakal, potem je pa enkrat prav grdo padel in se na noge ni hotel več postavit, tako, da je shodil samostojno šele pri 15 mesecih. Tako, da kar počasi in nič forsirati. Vsak otrok je unikat in zato brezveze, da nekaj primerjamo in posplošujemo, kaj bi že morali, zato ker je par otročkov na prehitevalnem pasu user posted image .

Od prijateljev sinko, se je začel kobacati točno na 1. rojstni dan. So se striktno držali, da do 9 meseca ne poznajo nog, pa je prijatelj čist flegma, je rekel, da do šole bo pa že shodil user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.2.2010 8:41:45   
MONY25
dobro jutro...

mo smo bli dons bl zgodnji...se je tamau spet neki zbuju ponočuser posted image ah, bo že...

kar se razvoja tiče-naš se obrača na trebuh, na hrbet, na trebuhu se skos v krogu vrti, k sedi, se v sede z rokami poriva nazaj po laminatu-se mu prov fajn zdiuser posted image ...se pa sam še ne vsede-tud k mu pomagam, ga sploh ne zanima user posted image , se rad postavlja na nogice takrat k ga mam js v rokah, drgač se pa še čist nč-tist, da bi se kam prjel in se dal na kolena al pa postavu na noge-smo še daleč od tega...mah, sj bo še cajt za to-nočm tud, da je prehitr!

včer mi je skos lumparije zganju... ga mam na tleh sred dnevne (ne maram tok stajice, razn, k kej tazga delam), po tleh mam pa kr en kovtr pa deko čez...mam pol v enmu kotu eno palmo in včer k sm šla cunje obešat, pridm nazaj, pol listov manjka, zemlje ful po tleh on pa čist črne toke-hehe...bo treba kr umaknt user posted image nism si misnla, da bo tok kmal cajt za to user posted image hehe....in dons mi je že isto naredu-ga kr prvablja tale rožauser posted image user posted image pa k mu čez žabce štumfe še obujem, jih prec daje gor-pomojm že prov zanalašč, da me mal hecauser posted image

včer sva šla na obisk k moji teti, k ma pa 2 meseca mlajšo punčko od alexa in je bil cel cajt tm tooook resn, sploh ni nč šmerglu-sam igrače si je skos ogledoval (se vid, da je svojih že mal naveličan-so druge bl zanimive)... drgač pa tale moja teta daje tamali že vse za jest (no, razn kkšnga fižola al pa zelja glih ne), tko da sploh nč posebi ne kuha zanjo-kar oni jejo, tud ona lepo papca user posted image

kaj boste dons kej kuhale svojim user posted image -da dobim kkšno idejo, k js sm že čist brez user posted image
je pa včer jedu pire krompir kr z alpskim mlekom-tko da bomo vidl, če bo kaka reakcija-zaenkrat nič user posted image

no, dons bova pa cel dan sama doma in bova lepo afne guncala... sončka nč ne kaže, da bo user posted image user posted image user posted image , da bi šla mal vn...

js morm pa kupt nov kombinozon za tamalga...ta mu je že premajhenuser posted image a ma kera kkšnga odveč-KUPIM! mi je skor mal brezveze dajat ne vem kok dnarja za to sam še za ene 2 meseca, pol bi šu pa itaq v škatlo...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.2.2010 8:44:54   
MONY25
kar se vrtca tiče- a če si že oddal vlogo, te oni pokličejo, da prideš dopolnit novo vlogo al kako? al morš to sam narest? vrjetn te morjo kej obvestit, a ni tko?

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.2.2010 8:56:21   
MONY25
kok se mi je Alex zdle usrou!!! sm ga mogla dt kar pod umivalnik user posted image kot da cel tedn neb user posted image ...

drgač je ratu pa taprav lump-zjutri sm ga šla vedno prvo preoblečt, pol sva šla pa jest! in se mi je vedno pol pokaku, k sm ga nanovo preoblekla... tko da zdj že neki časa delam pa obratno-greva prvo jest, pa pol se preoblečt z namenom, da bi se prvo pokaku (k zjutraj se VEDNO)...ampak on zgleda prov ve-se nikol noče-vedno obupam, k se predolg ne pokaka in ga je seveda treba preoblečt, a ne! in kaj on vedno nrdi-takoj k ga preoblečem, se v roku 5  min POKAKA! in itaq-SPET ga preoblečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.2.2010 9:02:13   
kalanteja
pozdravljene

mi nameravamo v terme v nedeljo, pa imam problem, ker ne vem kje bi Julija zaspala, ker ne vem ali laahko grem vsepovsod z vozičkom, prenosne posteljice pa nimam, imate kakšen predlog? HVala

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.2.2010 9:16:14   
manna
kalanteja, z vozičkom greš sigurno povsod, saj mora bit prilagojeno -  če ne drugega za invalide. Tam ko se boste kopali je lahko na ležalniku. Glede spanja ponoči pa težko svetujem. Mi bomo spali vsi trije na zakonski postelji ko bomo šli za več dni v toplice.
mony25 a veš da našo tud ful rože mikajo. Nevem kaj vidi na njih..

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.2.2010 9:16:40   
mita21
user posted image user posted image user posted image  mogoče pa čaka svežo plenico!!! Je več prostora v njej!! Mi tud neki zgodi vstajamo, že spi jutranje spanje. Pol bo pa kašico pojedu in se bova šla potepat v dolino. Greva v Svet knjige in k svakinji na kavo. Zdejle mu že kar kosilo za sabo kuham in sicer: Zelenjavno juhico z zajčkom in pšenični zdrob s putrčkom. Ponavad vse zmaže pa bi še ..... Z odstavljanjem od popoldanskega obroka pa verjetno ne bo problem - tolk zmaže tisto skuto s sadjem, da sem ga včeri eno uro po obroku dobesedno prisilila, da se je dojil (k sreči se mu je ravno kolcalo), ker bi mi drugač zize razgnalo. Full je začel tekočino po flaški pit in verjetno da mu zizo odstavit niti ne bo tak problem, verjetno bolj jaz kompliciramuser posted image

Razvoj: Mi kar trdno sedimo, včasih je še nepreviden in se vrže kar nazaj, je enkrat že kri tekla ... no nič ni bilo hudega. Na trebušku se močno na roke upre, neki poskuša rito dvigovat, pa se ob ograjici v sedeč položaj štemat, vendar zaenkrat brez uspeha. Tudi on se vrti v krogu levo in desno. Naročju je kot mala vrtavka - tudi sekundo ni več pri miru. Tud on se rad igra z igračami za mizo, jih meče po tleh ali udarja z njimi. Nadvse aktualen pa je lonček od Fischer prica, pritiska na gumbek, da posveti lučka in zapoje, ven jemlje kocke in se mu posreči dat tudi kakšno noter. Res full dolgo se zamoti z njim.

Mini, tvojih slikc pa mi žal ne vidim - full so velike, tko de se sam kak del vidi.

Pa še slikce našga sončka - upam, da se vidijo.

Matija se igra

user posted image

Matija je piškot.
user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.2.2010 9:17:39   
mita21
Pa še čestitke vsem, ki ste v teh dneh ali boste dopolnili že 8 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.2.2010 9:25:50   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

kok se mi je Alex zdle usrou!!! sm ga mogla dt kar pod umivalnik user posted image kot da cel tedn neb user posted image ...

drgač je ratu pa taprav lump-zjutri sm ga šla vedno prvo preoblečt, pol sva šla pa jest! in se mi je vedno pol pokaku, k sm ga nanovo preoblekla... tko da zdj že neki časa delam pa obratno-greva prvo jest, pa pol se preoblečt z namenom, da bi se prvo pokaku (k zjutraj se VEDNO)...ampak on zgleda prov ve-se nikol noče-vedno obupam, k se predolg ne pokaka in ga je seveda treba preoblečt, a ne! in kaj on vedno nrdi-takoj k ga preoblečem, se v roku 5  min POKAKA! in itaq-SPET ga preoblečt user posted image user posted image user posted image

MONY, kot bi našega Bineta opisovala user posted image . Pri nas dopoldan kakamo ene 3x.  Prvič takoj, ko se zbudi, potem po hranjenju in še pred spanjem. Ampak vedno v svežo, sem tudi jaz poskušala malo počakat, ampak ne, kot bi vedel, da ima na sebi staro plenico, ko jo pa zamenjava, je pa v roku 5min kakecuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.2.2010 9:27:09   
manna
Punce, samo mimogrede ko berem da se pogovarjate o tem - kaj pa če bi ga posedla na kahlico? Glede na to da točno veš kdaj kaka, bi to lahko probala. No, sej samo predlog.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.2.2010 9:45:45   
MONY25
a veš, da to mi pa tud na misel še ni pršlo...vrjetn, k se mi zdi mal prehmal, ampak bom res to probala...prec jutr zjutri...upam, da se bom spomnlauser posted image

a ma še kera probleme pri previjanju? js skor živčnga fašem zravnuser posted image ...čist skos se mi obrača-skos na trebuh in ga sploh ne morm previt! in ga pol dajem nazaj in pol je jok in stok, k ni po njegovo-bi mel pa vse takrat-sega po plenicah (ampak ena ni dovolj, k eno zagrab, gre prec po drugo, pa pol še po eno itd.), pa kremce morjo bit vse njegoveuser posted image , pa vata itd. mislm HAAAALO... sm mu dala eno tako dobro igračo sam za previjanje ke na previjalno in seveda: TO SPLOH NI ZANIMIVO! on bi vse ostalo... joj, lumpek en...

Hanuši, pol je pa res ista zgodba...alex se do 12ih zihr 2x pokaka user posted image

Mita21
-zelo luštkan je tale tvoj otročiček!lepe fotke...

Mini-tvoje slikce so tud ful lepe...še posebej bradavica od tvojega dragega... (predvidevam da je to od njega)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.2.2010 10:03:28   
bačko
Manna potem pa je ista kot naša.user posted image Jaz sem zadnjič dala našo na kahlo ker je težko kakala.Ji je bilo zelo všeč.user posted image
Hanuši naša soseda ima punčko ki je pri 9 mesecih že shodila.Žana je pri 1 letu.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.2.2010 10:48:20   
smrketa24
Oj!
Najprej čestitke vsem, ki praznujejo user posted image

Mony - ja, tudi jaz sem čist živčna zraven, ko previjam Mateja. Nonstop se obrača na trebuh, ustane na previjalni, se usede, ko ga dam pa nazaj na hrbet, je pa jok. Pa nonstop mi kaka in ga moram zato skoz previjat, on pa usran vsega boga dela gor, potem se pa še za lulčka prime in je povsod drek! Joj user posted image

Kahlica - jaz bi ga dala na kahlico, samo kaj, ko ni niti sekunde pri miru. Če ga dam gor, se on dvigne in začne letat okoli, tako da bi šel še drekec za njim user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.2.2010 11:02:34   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Aja, Mk8 sem te želela vprašati za en nasvet glede fitnesa pa tega...kako je potem, kilogrami gredo pogosto malo gor, ker se maščoba preoblikuje v mišice, ki so težje-je res???

To je res ja. Samo pazit moraš, da ti pridobljeni kilogrami ne gredo gor na račun prevelikega vnosa hrane, ti se pa tolažiš s tem, da so se naredile mišice. Če razumeš, kaj hočem povedat user posted image user posted image

Sama sedaj močno oklevam med fitnesom in zumbo. Zumbo sem že prej obiskovala in je noooro, je pa res, da nisem sigurna, da sem kondicijsko sposobna in ne vem, če ne bi bilo morda bolje najprej mal v fitnesu kondicije pridobit, pa pol naprej...sam se mi tut zdi, da tut v fitnesu ne bi zdržala 1 uro, ker doma naprimer naredim cca. 20 trebušnjakov, malo kolo gonim in podobne vaje za zadnjico,...pa pol spet 10 trebušnjakov, pa pol je to tut to, ker se malček vmes že naveliča mamo gledat kk se preteguje...mislim, da bi se pol v fitnesu osmešila in ne bi imela 1 uro kaj za delatuser posted image Pa ne zamerit, sej vem, da sem komplikator...

Nimam pojma, kaj je to zumba... Po pravici povedano, prvič slišim. Drugače pa se nimaš v fitnesu kaj osmešit. Tam se vsak briga za sebe in vsak dela za sebe, nihče ne opazuje druge, kaj delajo. Če bi šla rada na fitnes, kar pogumno in pocukaj za rokav enega inštruktorja naj ti program napiše. Boš imela več kot preveč dela. Sploh pa en obisk v fitnesu sam po sebi ne traja dolgo - ogrevanje (15 min), vadba na napravah (od 15 do 30 min - odvisno od števila vaj) in potem še ohlajanje (10 min), približno. Več nima smisla, ker se vmes telo preveč hladi in mišice niso ogrete, potem pa pride do poškodb. Ena ura je več kot dovolj, ni pa to tako, da bi celo uro na polno delala - imaš vmes odmore, menjaš postaje, tako da te nima kaj skrbet glede kondicije. Sam fitnes ni tako zelo kondicijsko zahtevna vadba (to mislim na vadbo na napravah in vadbo z utežmi). Kondicijsko zahtevne stvari v fitnesu so kardio naprave (tekaška steza, kolo, steper, epileptik) pa še to ne, če jih uporabljaš za ogrevanje in za ohlajanje. Nekateri jih uporabljajo za vzdrževanje in pridobivanje kondicije, ampak načeloma smo zagovorniki tega, da če greš na kolo ali stezo za dalj časa, je boljše, če to počneš zunaj na zraku (no pozimi je to bolj težko, čeprav ne neizvedljivo). To je to. Vprašaj, če te še kaj zanima. Nisi noben komplikator, to so normalna vprašanja.

< Sporočilo je popravil mk8 -- 4.2.2010 11:09:39 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.2.2010 11:03:53   
mk8
No pa mi ni ratal obarvat teksta. Lino, upam da se boš znašla user posted image

Ha, sem pogruntala kako!! user posted image

< Sporočilo je popravil mk8 -- 4.2.2010 11:10:17 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.2.2010 11:05:05   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Vse naj nja za 8 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom

Hvala v Veronikinem imenu! user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.2.2010 11:06:59   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Moram rečt da so naše noči boljše odkar ji dam ponoči okrog 2h AM. Zgleda da ji je res prej malo manjkalo ponoči, zato se je verjetno več zbujala. Zdaj pa ko popije ob 2h flaško, je do 5-6h kar pridna. Sicer do 2h tud malo bluzi, ampak je kar znosno zaenkrat.

user posted image za Manco in super da si mamica lahko en mejčken bolj spočije.

< Sporočilo je popravil mk8 -- 4.2.2010 11:10:43 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.2.2010 11:08:14   
mk8
Mita lušten je vaš pobček user posted image . Mi bi tudi rabili tako velike slinčke. Se mi zdi, da smo njene cunjice perem zadnje čase.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?