|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
5.2.2010 10:26:49   
bačko
Manna jaz pravim da otrok že sam ve kdaj bo kaj naredu.Jaz jo nič ne silim.Sedim ob njej in se igram z njo.Ona bo ža sama začela se plaziti in ostalo početi.Žana se je začela plaziti šele pri 9 mesecih in potem je bilo vse na hitro.Tako da se jaz nič več ne sekiram in ne obremenjujem.Sem pa zelo vesela za vse naše junijčke ki so tako pridni in hitri.user posted image user posted image user posted image Da me ne bo katera narobe razumela da se ne sme pohvaliti kdaj njen user posted image že zna.Za vsako posebej sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
5.2.2010 10:57:30   
mojsonček
Daaaan!

Jst sm še mal odzad...

Vse naj nja za 8 mesecev:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- lino- Maks
- mk8- Veronika
- Tira - Marcel
- JanciF- Tom

- majana79- Jure
- hanuši- Bine
- mony- Alex

joooj, kakšni fletkoti so teli junijski pobči pa pupe lih tko, itakuser posted image user posted image

TECKA superca, da je ena skrb manjuser posted image user posted image

MANNA kaj počne mala miss, še štrajka s futrom?user posted image  

kaj pa vaša prinčipesa BAČKO? a še nagajajo zobki?

jst se tut zalotim, ko se zasekiram na cajte, ker naša bo v bistvu kmalu 9 pa se "samo" plazi pa usede se tut še bl tko-tko, čeprav zna sama sedeti... sam itak je 5 tednov prezgodaj rojena in če ji P vzame to za rezervo si moram tut jst... sem pa ugotovila, da ji je plazenje itak lažje, ker je oblečena v flis ko je na tleh, ker je laminat tko user posted image  mrzu... zdej jo mam pa spodaj brez vsega, mal sem zahajcala pa airex blazino, puzzle in igralno podlogo sem dala na kup in je gor... itak  samo če sem še jst zravn...

nč šibam... sm vas prišla samo pozdravit...

pri nas je kislo vreme, ne vem, če bova kej vozičkali... pa vikend je baje tut bl slab napovedan, jst sm pa mislila, da bomo šli mal smučkat... no, vsaj mraz ne bo...

naredite si lep dan...

se beremo...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
5.2.2010 11:06:40   
bačko
Mojsonček malo se je umirilo.Upam pa da bodo zobki kaj kmalu vzunaj.Nečakinja Zoja je tudi že prvega zobka dobila in je stara 4 mesece.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
5.2.2010 11:34:59   
manna
Mojsonček, hvala na pitanju user posted image Naša miss ima pač svoje kaprice. Ko je lačna, popije nekje od 70-120ml, preden zaspi se pocrklja na zizi. (Meni se bolj zdi da vleče v prazno) Kadar pač ni lačna, lahko plešem kakor hočem pa ne bo pojedla nič. Kar se pa tiče GH pa ni navdušena sploh. Ko je res že fajn lačna, takrat protestira v stolčku ker hoče mleko. Ko je pa ravnoprav lačna, takrat sprejme nekaj žličk hrane, nato hoče mleko. To je to user posted image
Imamo trenutno nekako takole:
zjutraj: 80ml
malica: noče nič, samo malo čaja
potem ziza pred spanjem
kosilo: nekaj žličk zelenjave + 90-100ml
malica: mlečna kaša cca 100ml
zvečer: 80ml
pa še ziza pred spanjem
ponoči: 120ml (včasih celo dvakrat pije AM ponoči, tako da imam na nočni omarici cel baby-minibar user posted image )

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.2.2010 12:02:15   
bačko
Manna tebi pa res ni dolgčas.Boš videla ko bo Manca malo večja bo pa pravi jedec.user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
5.2.2010 12:03:17   
mita21
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Pa tudi pri nas opažamo spremembe v dnevnem spancu. Včasih se zgodi da gre spat samo enkrat in to okrog 12h. Vedno več časa zdrži budna.
bačko, se strinjam glede razvoja, vsakič ko slišim kaj nek drug dojenček dela, takoj primerjam z Manco, kar ni prav. Vsi so super in važno da se lepo razvijajo. Zdaj se nam zdi tako strašno pomembno kako in kdaj bojo skobacali/čebljali/sedeli...

Pa čestitke vsem obmesečnikom in njihovim mamicam!! user posted image user posted image user posted image

Se podpišem. LP vsem v turoben, deževen dan.

Drugač pa opažam da je user posted image prava mala mamina maza. Včeraj na obisku me je mogel skoz pr seb met, pa ves čas se je vame neki skrivu, če ga je kdo ogovarju, pa še zizat je hotu

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
5.2.2010 12:07:47   
bačko
Mita pri nas je zadnjič Lora celo pri očiju jokala.Je tudi bolj mamina mazica.user posted image

(odgovor članu mita21)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
5.2.2010 12:12:15   
Hanuši
Ciao pupe,

joj kok gre cajt. 8 mesecev. Tudi jaz pošiljam mini čestitke vsem  obmesečnikom user posted image .

Ja mi pa gremo smučat, kljub sneženju. No jaz in princeska greva. Tati in Bine bosta pa doma. Odrineva jutri zjutraj in se vračava v ponedeljek zvečer. Saj ne vem, če bom zdržala, da se ne bova vračali že v nedeljo zvečer user posted image .
Samo sem se zaklela, da tudi Hana vsake toliko časa potrebuje 100% mami. Ne, da je vedno: samo sekundo Hana, da Bineta previjem, da Bineta nahranim, da Bineta...

No sem bolj na tesno s časom, moram še vse spakirati, pa golaž skuhati, pa štrudelj speči. Uf, težka bo danesuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
5.2.2010 12:33:58   
bačko
Hanuši kar pojdi sama mal z Hano in uživaj.Vem kako je to ko vedno samo govorimo samo malo.Tudi meni se včasih zdi da Žani kar naprej govorim samo malo.
Lepo se imejta in uživajta.Oči pa bo že porihtal Bineta.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
5.2.2010 14:13:47   
mini86
mony-ja seveda je blo čez eno uro ok ker rabi calpol 1 uro da primeuser posted image

js pa enostavno ko vidim kaj vaši sončki že znajo si mislim o super kmau bo tud nš to znau..user posted image

nestrpna sem EDINO za zobke..pa še to ker nas mučijo..

ej a je kateri jasn kriterij za vrtec pod številko 4-kako veš v katerem razredu si
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66499/detail.html

sj vem da že težim s temi vrtci ampak me res zanimauser posted image

nš je pa lepo dons pojedu prvič makarončke pa omakco..učeri sm mu dala 2 koščka pomaranče..je tok cuzu da je blo jojuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
5.2.2010 14:25:59   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mony-ja seveda je blo čez eno uro ok ker rabi calpol 1 uro da primeuser posted image

ej a je kateri jasn kriterij za vrtec pod številko 4-kako veš v katerem razredu si

nš je pa lepo dons pojedu prvič makarončke pa omakco..učeri sm mu dala 2 koščka pomaranče..je tok cuzu da je blo jojuser posted image

a 1 uro traja, da tole prime, al kaj? nism vedla...js sm si pač misnla, da mu nč ne pomaga user posted image kok mu pa lohka sploh daš calpola naenkrat?

mah, men tud niso tile vrtci čist nč več jasni...

js sm mu tud dons dala makarončke skupi z eno Hippovo kašico (k edin to nekak je), in itak...bljak...pol sm mu probala dt pa krompir pa hippovo kašico...seveda...bljak...pol sm mu dala pa sam kašico, je pa vse zmazu...user posted image joj, tale moj lump!

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
5.2.2010 14:31:42   
mini86
kok mu pa lohka sploh daš calpola naenkrat?

js mam eno tako oz jih mam več takih inekcij brez une brizge-je tko odsekana k sm jo dobila oz jo dobim v sirupu proti krčem za dojenčke..in pol če pačse mi zdi da ga ful matrajo mu dam 2 injekciji drgač pa eno..seveda sem zmerla iz žličko prej da ne bo pomote..mislm da je 2 žličke nam pa trdila k se ne spomnm več k ma uglavnem moj to čez..mu loh daš pa na 4 ure

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
5.2.2010 14:39:34   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
kok mu pa lohka sploh daš calpola naenkrat?

Saj je calpolu priložena žlička, ki ima manjšo ali večjo merico. Na škatli pa piše kdaj daš manjšo in kdaj večjo. Jaz sem za zobke 1x dala manjšo merico. Sem pa tudi jaz izmerila, da manjša merica ustreza 1 žlički za gh od aventa.

Sicer nisem iz LJ, ampak po moji logiki je takole. Tu je link do csd šiška. Iz tega, koliko otroškega dodatka dobivaš, lahko v tabeli razbereš, v kateri dohodkovni razred pašeš.
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
V prvi razred spadajo socialno najbolj ogroženi. Torej ima brezposelna mamica prednost pred zaposleno. Pa tako so na med.over.net govorili, da v LJ tega ni. No, v občini Logatec zaposleni starši dobijo več točk kot brezposelni. Ti kot študentka pa itak dobiš še več točk.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
5.2.2010 14:51:44   
mini86
ok brezveze da gledamv katerem razredu sm ker nism socialno ogrožena..tistih 20€ si itak loh nekam vtaknejo..

kako ma loh brezposeln loh prednost pred zaposlenim..grrrr..a ni logično da če si zaposlen da delaš..da delaš in te ni doma..

js nism nikjer zasledila da dobim kot študentka več pik-usaj pri novem kriteriju ne..ker imam stalno prebivališče v lj..če prou razumem ane..al se motm

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
5.2.2010 16:07:37   
manna
Jaz pa nisem še nikoli dala Calpola. Se ga dobi brez recepta?
Glede vrtca se strinjam - prednost morajo imeti zaposleni. Ne pa da nezaposleni dobivajo podporo, otroke majo v vrtcu, potem pa na črno delajo nekje. Kar neki...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
5.2.2010 16:24:20   
bačko
Manna jaz se strinjam s teboj glede vrtca.Samo vedni pridejo tisti ki so brez službe bolje skozi kot tisti ki delajo.
Mini mi smo v 4.razredu glede vrtca.To ti oni izračunajo na podlagi plače.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
5.2.2010 16:26:11   
mk8

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

- majana79- Jure
- hanuši- Bine
- mony- Alex

Čestitke še z moje strani!!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
5.2.2010 16:26:23   
bačko
Mina tista povezava ki ti jo je dalaTecka je za otroški dodatek ne za vrtec.Koliko se jaz razumem.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
5.2.2010 16:27:06   
mk8
Hanuši uživajta s taveliko na smučanju! Upam, da bosta imeli kaj sončka.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
5.2.2010 16:27:20   
bačko
Mini daj na tej povezavi poglej:
http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
5.2.2010 16:29:37   
bačko
Se malo opravičujem tudi tista povezava od Tecke je bila uredu.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
5.2.2010 17:22:24   
majana79

js pa enostavno ko vidim kaj vaši sončki že znajo si mislim o super kmau bo tud nš to znau..user posted image

nestrpna sem EDINO za zobke..pa še to ker nas mučijo..

mini, če sta dala vlogo za otroški dodatek in ga dobivata 112,95 €, potem sta v prvem razredu in dobiš še tiste točke iz 4. točke

drugače pa, mi sploh ne bomo dobili vrtca, ker imamo po novem samo 65 točk, ker sem jaz prijavljena tukaj šele od J. rojstva naprej... najboljše da eden od naju pusti službo in varuje še kakega otroka zraven pa bo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
5.2.2010 17:50:07   
mini86
122€...hahahaha..ko bi vsajuser posted image user posted image user posted image dobim celih 22€..kok pa ve kej..ja to sm si pa zračunala in smo v tistem plačilnem k se plača 190€..

js sm tud v lj prjavlena še ne eno leto-počakala sm v stari občini tok da mi nakažejo denar ker sem rodila in avgusta sem se prjavla v MOLuser posted image user posted image da ne rečm da sm se skor sam zarad vrtca prjavla..grrr

js sm si pa zračunala 72 pik..sj ne vem a je to velik al ne..pomoje ne..zato ker nisem brezposeln tujc z začasnim prebivališčem več kot eno leto v mol-u..
majana kako pa da maš tok mn točk..al sm js narobe seb seštela..kok bo star k bo šou u vrtec..

manna calpol se loh dobi tud brez recepta in stane neki čez 3€..a ga nisi dobila za vsak slučaj ob prvem ceplenju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
5.2.2010 18:06:15   
majana79
mini, nobene ostale kategorije ne izpolnjujemo, ker bo v vsakem primeru, tudi če bi šel junija v vrtec, star več kot 12 mesecev... se je rodil prej, tako da imam jaz porodniško do konca maja, on je pa začetek junija in se bo ravno poklopilo

jaz pa nisem prijavila, ker bi se že spomladi morali selit, pa nisem hotla met dvojnih stroškov... pa ni nič od selitve, ker so na MOL nesposobni (je v povezavi z njimi)...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
5.2.2010 18:11:24   
mini86
a ni tko da pol če bo več kot 12 mesecev se ti pršteje še točke pod 6c..to sm js računala..a sm spet narobeuser posted image
js sm gledala da mi pripadajo točke pod
1a=50
2b=15
6c=7
------------
72

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?