|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
12.11.2009 13:44:36   
felix7
no, midva sva tudi s sprehoda, je treba izkoristit topel dan in lepo vreme. Je v vozičku zaspal, zato sem odprla garažo, voziček parkirala na sonce in dete še kar spi user posted image Mora malo D vitamina nalovit user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
12.11.2009 14:09:58   
MalaČebelica
Dober dan.

Samo da povem - mi smo še živi user posted image user posted image user posted image Malo nam edino zmanjkuje časa.... Grem malo prečekirat, kaj se je dogajalo zadnje cajte...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
12.11.2009 14:18:14   
KOKICA32
Hellooooo! user posted image

Kako lepo vreme! ČUDOVITOOOOOO!!!! To sem se morala zadreti. user posted image Bila sva na sprehodu od 10-13.30 ure. Sedaj pa že drugič spi. Aja, noč je bila ponovno čudovita. Očitno je bila res kriva bolezen prejšnje dni, da je tako slabo spal in se pustil nositi po 1h ponoči! user posted image user posted image user posted image Sedaj se res lahko smejim.

Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo!user posted image user posted image user posted image

Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur user posted image ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. user posted image Vau, komaj čakam.

Še kaj? Kosilo kuham, glava me boli le malo. To bo to! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
12.11.2009 14:19:10   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz bom božičku  pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PERSIDA; tudi meni manjka spanja; Lea je do 7meseca spala 21 do 6, zdaj pa že cel mesec ga sračka, no 1x na teden me preseneti z celonočnim spanjem oz.1x se zbudi; zdaj pa že par dni, ki se prebuja na uro, dve

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
12.11.2009 14:19:13   
mama_milchy

mama_milchy- kaj boš kaj pekla ?Men se lušta po sladkem.Jem vse od a do žuser posted image

a misliš, da bi zdražlo pecivo, če ti ga po pošti pošljem user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
12.11.2009 14:19:14   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Pri nas bo ,pa božiček prinesel avtosedež.Še dobro da imamo veliki dimnikuser posted image .Aja jaz ,pa mu grem sedaj pisatuser posted image  .

user posted image

darila: Žiga sanja o harmoniki, Lea pa naj bi dobila otroški klavir - un, ki ima neke živalske glasove, kaj pa vem....drugi pa kako malenkost - to mislim na otroke, veliki pa naj si kr sami kupijo user posted image

Tiji je moj obljubu kitaro. Pa lahk nardita kr en bend. user posted image
Tole knjigico pa vem, katero misliš. Dobra ideja.Sicer se tud jaz strinjam, da od drugih dobita obe dosti, midva jima pa tak čez leto ogromno kupima. Ampak vseeno, kot je pocka rekla, neki pa mora bit tud za Niko pod smrekico.

ma ni knjigicva je prav klavir čaki....

http://spar.si.spar.at/rsync_spar_si/Aktualno/Igrace-web.pdf

poglej na strani 3; piano z živalskimi glasovi user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
12.11.2009 14:19:14   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ajaaaaa, kaj je novega! Nika je pila sok! user posted image Ja, ful sem vesela, ker je to bil slivov sok! In pol se je pokakala. user posted image

bravi Nikica Pikica; zdaj bo mali sam sokce kupovala user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
12.11.2009 14:34:58   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hellooooo! user posted image

Kako lepo vreme! ČUDOVITOOOOOO!!!! To sem se morala zadreti. user posted image Bila sva na sprehodu od 10-13.30 ure. Sedaj pa že drugič spi. Aja, noč je bila ponovno čudovita. Očitno je bila res kriva bolezen prejšnje dni, da je tako slabo spal in se pustil nositi po 1h ponoči! user posted image user posted image user posted image Sedaj se res lahko smejim.

Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo!user posted image user posted image user posted image

Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur user posted image ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. user posted image Vau, komaj čakam.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
12.11.2009 14:39:03   
mama_milchy

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400
ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši.....

V turbo malčku je njegova cena 140 euser posted image

samo na obali ni te trgovine user posted image ; pa sem iskala po netu, niti kake spletne strani nimajo ali je pa jaz ne najdem;

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
12.11.2009 14:39:13   
mmmc
Samo je res fuuuuul lepo zunaj. Midva sva bila tudi 2 urci na sprehodu. Luštno in skoraj cel sprehod je spančkal. user posted image
V Tivoliju pa je guuuužva, vozičkarska. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
12.11.2009 14:57:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Samo je res fuuuuul lepo zunaj. Midva sva bila tudi 2 urci na sprehodu. Luštno in skoraj cel sprehod je spančkal. user posted image
V Tivoliju pa je guuuužva, vozičkarska. user posted image user posted image user posted image

Jutri bo pa baje še lepše, še topleje! user posted image Ja, takšno jesen sem si jaz želela. user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
12.11.2009 14:58:13   
KOKICA32

samo na obali ni te trgovine user posted image ; pa sem iskala po netu, niti kake spletne strani nimajo ali je pa jaz ne najdem;

to gre za slovensko različico hrvaške trgovine TURBO LIMAČ user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
12.11.2009 15:00:04   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dober dan.

Samo da povem - mi smo še živi user posted image user posted image user posted image Malo nam edino zmanjkuje časa.... Grem malo prečekirat, kaj se je dogajalo zadnje cajte...

Kak to? user posted image

Kako je bilo v torek na plavanju? Kaj novega?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
12.11.2009 15:02:28   
KOKICA32
Mogoče za katero kakšna koristna informacija:

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/zdravilna-zelisca-in-caji-primerni-za-malcke.html

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
12.11.2009 15:49:08   
Najaa

user posted image za Velentina. Ti se pa fajn mej zvečer.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
12.11.2009 15:49:13   
Najaa

ma ni knjigicva je prav klavir čaki....

http://spar.si.spar.at/rsync_spar_si/Aktualno/Igrace-web.pdf

poglej na strani 3; piano z živalskimi glasovi user posted image

aja, pol bi pa res lahko meli bend! Pa še Niki ene bobne in je stvar rešena. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
12.11.2009 15:49:17   
Najaa

to gre za slovensko različico hrvaške trgovine TURBO LIMAČ user posted image

Ja sej, na obali ni te trgovine. Na obali je srovšna kar se tiče nakupov za user posted image . Sam BC v bistvu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
12.11.2009 16:54:44   
felix7

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/zdravilna-zelisca-in-caji-primerni-za-malcke.html

Koki, dej mi še to povej, vi ste tudi zadnjič imeli 6. bolezen, a ne? Kakšne volje pa je bil kej V. potem, ko mu je vročina že padla? Jure je zdaj že drugi dan siten in nima pravega apetita. A je bilo pri vas podobno?

Pa super za V. zdravje in dobro ga žuraj danes user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
12.11.2009 18:28:53   
Lolita23
Super za vse ozdravljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse še bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo tudi pop. preživeli na soncu, zdej pa se ati in Tjaša malo igrata pred spanjem.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
12.11.2009 19:23:11   
yania
Mi smo tudi pohajkovali po sončku danes kar več uruser posted image ...
na pregledu je bilo vse OK...prehitevamo v razvoju, zredili smo se bolj malo, ampak , ker je prej rojen, je rekla, da je tudi teža ok...
podatki:
12.11.
71 cm, 8100 težki....aja, pa bili smo tešči, po pregledu je spil 150 mleka, vse kar je bilo v flaški, ki sva jo kar s sa bo vzela ker ni bilo časa doma za zajtrkuser posted image

grem večerjo naši taveliki narest,,,pridem kasneje...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
12.11.2009 19:47:53   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Mi smo tudi pohajkovali po sončku danes kar več uruser posted image ...
na pregledu je bilo vse OK...prehitevamo v razvoju, zredili smo se bolj malo, ampak , ker je prej rojen, je rekla, da je tudi teža ok...
podatki:
12.11.
71 cm, 8100 težki....aja, pa bili smo tešči, po pregledu je spil 150 mleka, vse kar je bilo v flaški, ki sva jo kar s sa bo vzela ker ni bilo časa doma za zajtrkuser posted image

grem večerjo naši taveliki narest,,,pridem kasneje...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za TIMONA ste za celo kilo za namiuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.11.2009 20:00:30   
PERSIDA
Jaz vam zaželim samo lahko noč  sem tak crkjena ko miš.Sem vozek tišala 12km po bregah danes tak da sem čisto aut.Lahko noč drage moje.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.11.2009 20:33:23   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: yania

nekaj je še drugih slik, nekaj od včeraj, večina pa od danes...
poglejte, kako je timon zaspal pri Naji na sedežni,,,jaz sem sesala...naj bi šli ven po tem, pa je miško omagal user posted image -..
drugače pa...na sprehodu,,,ja,,,lep dan, toplo , sonček, in samo mi...timon je ajal, zato manjka v budnem stanju..

Felix, od kje imaš ti 7 zraven?...sem skoraj Felix poslala linkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdelo nekaj sumljivo tole...

Res ste luštni!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.11.2009 20:34:05   
yania
Persida...ja saj smo mlajši user posted image ........ni čudno da smo za vamiuser posted image ...

te pa lahko nočko.,.12 km pa res ni mačji kašelj....no, po mojem smo mi ene 5 km naredili....ziher.....ampak je pasalo....

Timon je jedel za večerjo gresuser posted image user posted image user posted image ....sem mu pa naredila takole:
ene 120 vode sem zavrela, 2 žlički zdroba in ko je bilo kuhano, po ene 5 minutah sem dodala (a malenkost ohlajeno) 3 merice aptamila....
njami, vse je šlo....no nisem si upala potem, ko sva se skopala dati še mleka, samo par požirkov čajčka, ker se mu je kolcalo...tako da mislim , da so se mu res tiste milupa in aptamil kaše res uprle, ali pa je res vedno bil tako sit zvečer...no danes je tudi jedel malo čez 15.uro kar veliko in ob pol osmih je s takim veseljem pojedel gres, da je kar pokalo...je bil kar sitkan, od lakote...

kje ste vse?...kmetija?...

mmmc, lepe slikice na FBju, samo jih ne morem pogledat od blizu, ker nekaj šteka....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.11.2009 20:37:21   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Koki, dej mi še to povej, vi ste tudi zadnjič imeli 6. bolezen, a ne? Kakšne volje pa je bil kej V. potem, ko mu je vročina že padla? Jure je zdaj že drugi dan siten in nima pravega apetita. A je bilo pri vas podobno?

Pa super za V. zdravje in dobro ga žuraj danes user posted image

Mi smo tudi že preboleli 6. B. S koncem vročine je prišel nazaj dobrovoljček.
Lahko pa da je telo malo utrujeno od vročine... Ne vem, pri nas je bil ok.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......