Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 13:44:36
|
|
|
|
felix7
|
no, midva sva tudi s sprehoda, je treba izkoristit topel dan in lepo vreme. Je v vozičku zaspal, zato sem odprla garažo, voziček parkirala na sonce in dete še kar spi Mora malo D vitamina nalovit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:09:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Dober dan. Samo da povem - mi smo še živi Malo nam edino zmanjkuje časa.... Grem malo prečekirat, kaj se je dogajalo zadnje cajte...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:18:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hellooooo! Kako lepo vreme! ČUDOVITOOOOOO!!!! To sem se morala zadreti. Bila sva na sprehodu od 10-13.30 ure. Sedaj pa že drugič spi. Aja, noč je bila ponovno čudovita. Očitno je bila res kriva bolezen prejšnje dni, da je tako slabo spal in se pustil nositi po 1h ponoči! Sedaj se res lahko smejim. Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo! Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. Vau, komaj čakam. Še kaj? Kosilo kuham, glava me boli le malo. To bo to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:19:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz bom božičku pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanje PERSIDA; tudi meni manjka spanja; Lea je do 7meseca spala 21 do 6, zdaj pa že cel mesec ga sračka, no 1x na teden me preseneti z celonočnim spanjem oz.1x se zbudi; zdaj pa že par dni, ki se prebuja na uro, dve
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:19:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA mama_milchy- kaj boš kaj pekla ?Men se lušta po sladkem.Jem vse od a do ž a misliš, da bi zdražlo pecivo, če ti ga po pošti pošljem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:19:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas bo ,pa božiček prinesel avtosedež.Še dobro da imamo veliki dimnik .Aja jaz ,pa mu grem sedaj pisat . darila: Žiga sanja o harmoniki, Lea pa naj bi dobila otroški klavir - un, ki ima neke živalske glasove, kaj pa vem....drugi pa kako malenkost - to mislim na otroke, veliki pa naj si kr sami kupijo Tiji je moj obljubu kitaro. Pa lahk nardita kr en bend. Tole knjigico pa vem, katero misliš. Dobra ideja.Sicer se tud jaz strinjam, da od drugih dobita obe dosti, midva jima pa tak čez leto ogromno kupima. Ampak vseeno, kot je pocka rekla, neki pa mora bit tud za Niko pod smrekico. ma ni knjigicva je prav klavir čaki.... http://spar.si.spar.at/rsync_spar_si/Aktualno/Igrace-web.pdf poglej na strani 3; piano z živalskimi glasovi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:19:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ajaaaaa, kaj je novega! Nika je pila sok! Ja, ful sem vesela, ker je to bil slivov sok! In pol se je pokakala. bravi Nikica Pikica; zdaj bo mali sam sokce kupovala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:34:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hellooooo! Kako lepo vreme! ČUDOVITOOOOOO!!!! To sem se morala zadreti. Bila sva na sprehodu od 10-13.30 ure. Sedaj pa že drugič spi. Aja, noč je bila ponovno čudovita. Očitno je bila res kriva bolezen prejšnje dni, da je tako slabo spal in se pustil nositi po 1h ponoči! Sedaj se res lahko smejim. Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo! Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. Vau, komaj čakam. Še kaj? Kosilo kuham, glava me boli le malo. To bo to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:39:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400 ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši..... V turbo malčku je njegova cena 140 e samo na obali ni te trgovine ; pa sem iskala po netu, niti kake spletne strani nimajo ali je pa jaz ne najdem;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:39:13
|
|
|
|
mmmc
|
Samo je res fuuuuul lepo zunaj. Midva sva bila tudi 2 urci na sprehodu. Luštno in skoraj cel sprehod je spančkal. V Tivoliju pa je guuuužva, vozičkarska.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:57:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Samo je res fuuuuul lepo zunaj. Midva sva bila tudi 2 urci na sprehodu. Luštno in skoraj cel sprehod je spančkal. V Tivoliju pa je guuuužva, vozičkarska. Jutri bo pa baje še lepše, še topleje! Ja, takšno jesen sem si jaz želela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 14:58:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400 ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši..... V turbo malčku je njegova cena 140 e samo na obali ni te trgovine ; pa sem iskala po netu, niti kake spletne strani nimajo ali je pa jaz ne najdem; to gre za slovensko različico hrvaške trgovine TURBO LIMAČ
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 15:00:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Dober dan. Samo da povem - mi smo še živi Malo nam edino zmanjkuje časa.... Grem malo prečekirat, kaj se je dogajalo zadnje cajte... Kak to? Kako je bilo v torek na plavanju? Kaj novega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 15:49:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo! Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. Vau, komaj čakam. Še kaj? Kosilo kuham, glava me boli le malo. To bo to! za Velentina. Ti se pa fajn mej zvečer.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 15:49:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma ni knjigicva je prav klavir čaki.... http://spar.si.spar.at/rsync_spar_si/Aktualno/Igrace-web.pdf poglej na strani 3; piano z živalskimi glasovi aja, pol bi pa res lahko meli bend! Pa še Niki ene bobne in je stvar rešena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 15:49:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400 ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši..... V turbo malčku je njegova cena 140 e samo na obali ni te trgovine ; pa sem iskala po netu, niti kake spletne strani nimajo ali je pa jaz ne najdem; to gre za slovensko različico hrvaške trgovine TURBO LIMAČ Ja sej, na obali ni te trgovine. Na obali je srovšna kar se tiče nakupov za . Sam BC v bistvu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 16:54:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče za katero kakšna koristna informacija: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/zdravilna-zelisca-in-caji-primerni-za-malcke.html Koki, dej mi še to povej, vi ste tudi zadnjič imeli 6. bolezen, a ne? Kakšne volje pa je bil kej V. potem, ko mu je vročina že padla? Jure je zdaj že drugi dan siten in nima pravega apetita. A je bilo pri vas podobno? Pa super za V. zdravje in dobro ga žuraj danes
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 18:28:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Super za vse ozdravljene in za vse še bolane . Mi smo tudi pop. preživeli na soncu, zdej pa se ati in Tjaša malo igrata pred spanjem.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 19:23:11
|
|
|
|
yania
|
Mi smo tudi pohajkovali po sončku danes kar več ur ... na pregledu je bilo vse OK...prehitevamo v razvoju, zredili smo se bolj malo, ampak , ker je prej rojen, je rekla, da je tudi teža ok... podatki: 12.11. 71 cm, 8100 težki....aja, pa bili smo tešči, po pregledu je spil 150 mleka, vse kar je bilo v flaški, ki sva jo kar s sa bo vzela ker ni bilo časa doma za zajtrk grem večerjo naši taveliki narest,,,pridem kasneje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 19:47:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Mi smo tudi pohajkovali po sončku danes kar več ur ... na pregledu je bilo vse OK...prehitevamo v razvoju, zredili smo se bolj malo, ampak , ker je prej rojen, je rekla, da je tudi teža ok... podatki: 12.11. 71 cm, 8100 težki....aja, pa bili smo tešči, po pregledu je spil 150 mleka, vse kar je bilo v flaški, ki sva jo kar s sa bo vzela ker ni bilo časa doma za zajtrk grem večerjo naši taveliki narest,,,pridem kasneje... za TIMONA ste za celo kilo za nami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 20:00:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz vam zaželim samo lahko noč sem tak crkjena ko miš.Sem vozek tišala 12km po bregah danes tak da sem čisto aut.Lahko noč drage moje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 20:33:23
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania nekaj je še drugih slik, nekaj od včeraj, večina pa od danes... poglejte, kako je timon zaspal pri Naji na sedežni,,,jaz sem sesala...naj bi šli ven po tem, pa je miško omagal -.. drugače pa...na sprehodu,,,ja,,,lep dan, toplo , sonček, in samo mi...timon je ajal, zato manjka v budnem stanju.. Felix, od kje imaš ti 7 zraven?...sem skoraj Felix poslala link se mi je zdelo nekaj sumljivo tole... Res ste luštni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 20:34:05
|
|
|
|
yania
|
Persida...ja saj smo mlajši ........ni čudno da smo za vami ... te pa lahko nočko.,.12 km pa res ni mačji kašelj....no, po mojem smo mi ene 5 km naredili....ziher.....ampak je pasalo.... Timon je jedel za večerjo gres ....sem mu pa naredila takole: ene 120 vode sem zavrela, 2 žlički zdroba in ko je bilo kuhano, po ene 5 minutah sem dodala (a malenkost ohlajeno) 3 merice aptamila.... njami, vse je šlo....no nisem si upala potem, ko sva se skopala dati še mleka, samo par požirkov čajčka, ker se mu je kolcalo...tako da mislim , da so se mu res tiste milupa in aptamil kaše res uprle, ali pa je res vedno bil tako sit zvečer...no danes je tudi jedel malo čez 15.uro kar veliko in ob pol osmih je s takim veseljem pojedel gres, da je kar pokalo...je bil kar sitkan, od lakote... kje ste vse?...kmetija?... mmmc, lepe slikice na FBju, samo jih ne morem pogledat od blizu, ker nekaj šteka....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 20:37:21
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mogoče za katero kakšna koristna informacija: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/zdravilna-zelisca-in-caji-primerni-za-malcke.html Koki, dej mi še to povej, vi ste tudi zadnjič imeli 6. bolezen, a ne? Kakšne volje pa je bil kej V. potem, ko mu je vročina že padla? Jure je zdaj že drugi dan siten in nima pravega apetita. A je bilo pri vas podobno? Pa super za V. zdravje in dobro ga žuraj danes Mi smo tudi že preboleli 6. B. S koncem vročine je prišel nazaj dobrovoljček. Lahko pa da je telo malo utrujeno od vročine... Ne vem, pri nas je bil ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......