|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
12.11.2009 20:39:11   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Mi smo tudi pohajkovali po sončku danes kar več uruser posted image ...
na pregledu je bilo vse OK...prehitevamo v razvoju, zredili smo se bolj malo, ampak , ker je prej rojen, je rekla, da je tudi teža ok...
podatki:
12.11.
71 cm, 8100 težki....aja, pa bili smo tešči, po pregledu je spil 150 mleka, vse kar je bilo v flaški, ki sva jo kar s sa bo vzela ker ni bilo časa doma za zajtrkuser posted image

grem večerjo naši taveliki narest,,,pridem kasneje...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.11.2009 20:42:49   
mmmc

Persida...ja saj smo mlajši user posted image ........ni čudno da smo za vamiuser posted image ...

te pa lahko nočko.,.12 km pa res ni mačji kašelj....no, po mojem smo mi ene 5 km naredili....ziher.....ampak je pasalo....

Timon je jedel za večerjo gresuser posted image user posted image user posted image ....sem mu pa naredila takole:
ene 120 vode sem zavrela, 2 žlički zdroba in ko je bilo kuhano, po ene 5 minutah sem dodala (a malenkost ohlajeno) 3 merice aptamila....
njami, vse je šlo....no nisem si upala potem, ko sva se skopala dati še mleka, samo par požirkov čajčka, ker se mu je kolcalo...tako da mislim , da so se mu res tiste milupa in aptamil kaše res uprle, ali pa je res vedno bil tako sit zvečer...no danes je tudi jedel malo čez 15.uro kar veliko in ob pol osmih je s takim veseljem pojedel gres, da je kar pokalo...je bil kar sitkan, od lakote...

kje ste vse?...kmetija?...

mmmc, lepe slikice na FBju, samo jih ne morem pogledat od blizu, ker nekaj šteka....

Gres: jaz ga isto naredim, mogoče mal večjo količino. Ga pa je vsak drugi dan za večerjo.

Hvala

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.11.2009 21:01:03   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Persida...ja saj smo mlajši user posted image ........ni čudno da smo za vamiuser posted image ...

te pa lahko nočko.,.12 km pa res ni mačji kašelj....no, po mojem smo mi ene 5 km naredili....ziher.....ampak je pasalo....

Timon je jedel za večerjo gresuser posted image user posted image user posted image ....sem mu pa naredila takole:
ene 120 vode sem zavrela, 2 žlički zdroba in ko je bilo kuhano, po ene 5 minutah sem dodala (a malenkost ohlajeno) 3 merice aptamila....
njami, vse je šlo....no nisem si upala potem, ko sva se skopala dati še mleka, samo par požirkov čajčka, ker se mu je kolcalo...tako da mislim , da so se mu res tiste milupa in aptamil kaše res uprle, ali pa je res vedno bil tako sit zvečer...no danes je tudi jedel malo čez 15.uro kar veliko in ob pol osmih je s takim veseljem pojedel gres, da je kar pokalo...je bil kar sitkan, od lakote...

mmmc, lepe slikice na FBju, samo jih ne morem pogledat od blizu, ker nekaj šteka....

Gres: jaz ga isto naredim, mogoče mal večjo količino. Ga pa je vsak drugi dan za večerjo.

Hvala

A na enak način lahko narediš proseno kašo, ajdovo kašo, polento (kor.zdrob) a ne?....po mojem...
ma prav všeč mu je bilo....
Nisem se upala več narediti, čeprav je polizal krožnik, samo sem mislila, da spet ne bo imel volje do žličke, kot še nekaj večerov, oz.da bo spet bruhal ker bo preveč sit...
pa saj se bo itak zbudil kmalu, ob kakih 2.00...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.11.2009 21:07:37   
mmmc

Hvala

A na enak način lahko narediš proseno kašo, ajdovo kašo, polento (kor.zdrob) a ne?....po mojem...
Nisem se upala več narediti, čeprav je polizal krožnik, samo sem mislila, da spet ne bo imel volje do žličke, kot še nekaj večerov, oz.da bo spet bruhal ker bo preveč sit...

Ja midva  upava, da bo zdržal do 2:00.
Vse lahko tako nardiš, samo naš ajdovo kašo je samo zmiksano, ne vem zakajuser posted image
Ker riž pa je ne zmiksan!
Polento mi tako jemo vedno pred plavanjem ( valda vsaj eno uro prej ), ker je ful dolgo sit po polenti z mlekom.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
12.11.2009 21:14:24   
mmmc

Hvala

Še to, če ste že uvedl govedino in govejo juhco. Potem lahko v čisto govejo juho zakuhaš polento= polenta narejena namesto na vodi na g. juhi.
Naš je mljaskal ko nor. user posted image
Aja pa to sem probala zato, ker nismo bili doma in sem imela samo to na razpolago ( še nismo uvedli glutena, takrat), pol sm pa ugotovila, da obožuje takšno polento. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
12.11.2009 21:56:42   
Najaa
mmmc dobra ideja za polento v juhi. user posted image
Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...
Danes je bil en zanimiv dan. Imeli smo se super z dojenčki in mamicami seveda, pravi ženski čvek, ful je pasalo. user posted image Popoldan pa sva šla z mojim v šoping, ma je tudi to pasalo - beri brez otrok! user posted image Ma dobra moja tašča, je kr obe mela doma.

In? Bomo kako rekle?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
12.11.2009 21:59:48   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...
Danes je bil en zanimiv dan. Imeli smo se super z dojenčki in mamicami seveda, pravi ženski čvek, ful je pasalo. user posted image Popoldan pa sva šla z mojim v šoping, ma je tudi to pasalo - beri brez otrok! user posted image Ma dobra moja tašča, je kr obe mela doma.

In? Bomo kako rekle?

Hvala
Ti pošljem na FB

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
12.11.2009 22:00:24   
mmmc

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...

In? Bomo kako rekle?

Hvala
Ti pošljem na FB
Sori ZS

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
12.11.2009 22:01:10   
mmmc

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...

In? Bomo kako rekle?

Hvala
Ti pošljem na FB
Sori ZS

Ok sm pa res mal zmešana, sej sm ti že na ZS poslala. user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
12.11.2009 22:02:31   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Evo na hiro, vreme super, zato gremo na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image Dopoldne pa sem preživela v dobri družbi user posted image user posted image user posted image Prav paše takole čvekatuser posted image user posted image user posted image

Felix user posted image user posted image user posted image
za sliko

a ne dauser posted image   super za sprehod, midve sva tudi nardile pol eno rundo, ko sva prišle domov, je prav pasalouser posted image
jutri bo baje tudi ful lepo vreme .... a gremo jutri okol jezerauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
12.11.2009 22:02:38   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hellooooo! user posted image

Kako lepo vreme! ČUDOVITOOOOOO!!!! To sem se morala zadreti. user posted image Bila sva na sprehodu od 10-13.30 ure. Sedaj pa že drugič spi. Aja, noč je bila ponovno čudovita. Očitno je bila res kriva bolezen prejšnje dni, da je tako slabo spal in se pustil nositi po 1h ponoči! user posted image user posted image user posted image Sedaj se res lahko smejim.

Moj pikec je popolnoma okej, sva imela kontrolo!user posted image user posted image user posted image

Že sedaj se opravičujem za izostanek od večernega klepetanja (da ne bo minusov in neopravičenih minut, ur user posted image ), saj grem danes veeennnn z dvema sodelavkama. Ena je v službi ena pa prav tako na porodniški. user posted image Vau, komaj čakam.

Še kaj? Kosilo kuham, glava me boli le malo. To bo to! user posted image

za vse zgoraj napisano jeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
12.11.2009 22:02:45   
trinity22

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...

In? Bomo kako rekle?

lepo, lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kaj si si lepega kupilauser posted image

jaz danes ne bom sodelovala v debati, ker sem bila včeraj predolga in mi oči kar skupi vleče ... jutri ko boste vse na kupu se zmenite, kje in kdaj se dobimo v Lj, no midve s Tiano bova v City parku ...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
12.11.2009 22:04:10   
felix7
jaz sem tudi tuuuuuuuuuuuu user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
12.11.2009 22:07:06   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz sem tudi tuuuuuuuuuuuu user posted image

user posted image
Jaz tud.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
12.11.2009 22:08:47   
felix7
sem bla spet na aerobiki (kot vsak torek in četrtek), samo danes mi pa ni bilo tok fajn, ko smo neki z žogami telovadle. Se niti prešvicala nisem user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
12.11.2009 22:15:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...

In? Bomo kako rekle?

lepo, lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in kaj si si lepega kupilauser posted image

jaz danes ne bom sodelovala v debati, ker sem bila včeraj predolga in mi oči kar skupi vleče ... jutri ko boste vse na kupu se zmenite, kje in kdaj se dobimo v Lj, no midve s Tiano bova v City parku ...

Jaz nič, dragi mi je kupu! user posted image user posted image
Bomo se zmenle, brez skrbi. Sem danes preveč na hitro vrgla oko na otroškem oddelku v HMu(mi ni pustil), tak da moram v soboto še mal pofirbcat. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
12.11.2009 22:26:04   
MalaČebelica
dober večer.

nimam pojma o čem se gre in bom kar v debato padla, ker nimam časa čitat za nazaj user posted image user posted image

malo sem se pa prišla pojavit, da ne dobim kakih neopravičenih. mi malo zmanjkuje cajta, ko je zunaj tak lepo vreme pa na faksu gušijo itd. pakaj bi jamrala - saj tak veste, kak je....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
12.11.2009 22:26:06   
yania
ojla..no pa nas je malo več...
ja, Koki, user posted image ...samo da ste OK....
Felix je Jure kaj boljši?...

tudi jaz sem bila predolga včeraj, tako da danes sem si dala limit 22.45,,,res, tazadnja, da spokam, ker spat smo šli (svauser posted image ) okrog 0.00, mali ob 1.30pokonci pa mleko, pa potem ob 4.30, pa ne spati user posted image user posted image user posted image se je igral, potem pa jok, ko ga nisva šmirglala, ni pa mu bilo več zanimivo, da se sam igra z enimi plastičnimi ključi,,,joooj, kako sem bila potem utrujena zjutraj...res, bo treba skrajšati...
torej, jutri imava FT ob 10.30, upam da bova v dobre pol urce gotova....Naja GRE v vrtec,,,mah, 100 ljudi 100 čudi, čeprav meni srce pravi, naj je ne dam v vrtec, no ne srce, bolj pamet, ampak, ok, ne bom komplicirala,,,bomo videli kako bo...
ob 12.00 pri meni
MMMc prideš tudi ti?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
12.11.2009 22:28:55   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Kaj si ti tudi na fb?

Aja, pa čer...

In? Bomo kako rekle?

Jaz nič, dragi mi je kupu! user posted image user posted image
Bomo se zmenle, brez skrbi. Sem danes preveč na hitro vrgla oko na otroškem oddelku v HMu(mi ni pustil), tak da moram v soboto še mal pofirbcat. user posted image

bravo možek...user posted image user posted image user posted image ...paše a ne?...jaz bi tudi, no ko je bila Naja majhna, pa ko smo vsi vedeli da itak spi ko šus ponoči, sva komot šla od doma ob kakih 20.00, baby fon dala moji mami dol in ni bilo panike, tule pri fantičku pa nikoli ne veš, kaj bo noč prinesla,,,ma da bi spal od 20.00 pa vsaj do 5.00 se že en čas bi zgodilo,,,ne vem kaj je to...še vedno se tolažim da bo boljš ko bojo zobeki zunaj in bo končno pustil ograjico od posteljice pri miru...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
12.11.2009 22:32:20   
Najaa
bravo možek...user posted image user posted image user posted image ...paše a ne?...jaz bi tudi, no ko je bila Naja majhna, pa ko smo vsi vedeli da itak spi ko šus ponoči, sva komot šla od doma ob kakih 20.00, baby fon dala moji mami dol in ni bilo panike, tule pri fantičku pa nikoli ne veš, kaj bo noč prinesla,,,ma da bi spal od 20.00 pa vsaj do 5.00 se že en čas bi zgodilo,,,ne vem kaj je to...še vedno se tolažim da bo boljš ko bojo zobeki zunaj in bo končno pustil ograjico od posteljice pri miru...user posted image user posted image user posted image

Ja res bravo, se je mogu odkupit... user posted image
Ma jaz grem če bo vse po sreči jutri ven zvečer... Če bo tako spala kot včeraj, ne bo panike.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
12.11.2009 22:33:36   
yania
Najaa , kaj je pa TIji?...sej Naja tudi malo pokašlja,,,ponavadi začne tam okrog 23.30 malo, pa ji dam vršičke pa je uredu...kaj pa če imate presuh zrak?...jaz ugotavljam, da če je preveč zakurjeno, ja imam jaz tudi zelooo suho grlo, no pa jaz imam itak kronični laringitis in alergije....tako da meni je grlo na udaru že tako brez službe,,,,tako da res pazimo s tem, da ni preveč pregret prostor...ja v spalnici imamo 20-21...ne več...
ji pa zelo pomagajo smrekovi vršički in drugo leto jih bo treba še več nabrati, ko bo še Timon kaj na vrsti za te butaste viroze in bomo lepo zdravili po domače...user posted image
je rekla mi tašča včeraj, da ko sta zadnjič šli z Najo v mesto, sta šle še v lekarno, da nekaj kupi za Najo, ko je že tam ponoči malo pokašljala,,,pa pravi za pultom, ja imamo te tablete, one tablete, aja, pa sirup smrekove vršičke....tašča pa njej- uf, tega imamo pa doma, in sta šleuser posted image ...ja, res je pametno to narediti,,,,pa še otroci uživajo zraven , ko se to pripravlja (trga smreke, cuker gor....)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
12.11.2009 22:36:29   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sem bla spet na aerobiki (kot vsak torek in četrtek), samo danes mi pa ni bilo tok fajn, ko smo neki z žogami telovadle. Se niti prešvicala nisem user posted image

pri nas pa , ko še žoge vključi noter, je pa res pasje,,,,ma teče povsod, vohaš slan pot okrog sebe in ne veš al bi delal al se začel sam sebi smiliti...kot da ni že tako težko, da je treba še tote žoge stiskat ob vsem naporuuser posted image user posted image ...pridi k nam v ponedeljek ali sredo...samo jaz gotovo drugi teden še ne grem, da se malo poležejo tile prašiči....se ravno tam vse najbolj dogaja....
ne vem, a sem že vam povedala, ravno ta, ko nas ima aerobiko, uči na šoli poleg te, njen razred, vsi doma, bolni, ona pa zdravauser posted image ....zanimivo...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
12.11.2009 22:37:37   
yania
no kaj je zdaj ,,,imam še 8 minut, in nikjer nobene...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
12.11.2009 22:38:43   
MalaČebelica

no kaj je zdaj ,,,imam še 8 minut, in nikjer nobene...

jaz sem tu, samo nič ne vem o čem se gre. pa nimam časa za nazaj čitat user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
12.11.2009 22:38:53   
yania
Aja, vedno pozabim povedat, mmmc, si pa moj letnikuser posted image ...samo sem 25 dni starejša....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......