|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
11.11.2009 19:35:47   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

Najaa ,če lahko menjaš prosim ,če ti že dela ,da ti ne delam sranja.

ma sta dobra, prava mala frajerjauser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.11.2009 19:36:15   
PERSIDA
Jaz bom božičku  pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.11.2009 19:38:40   
tasa_m

Jaz bom božičku  pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tudi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.11.2009 19:40:23   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Persida - super sta bavca! Zgledata tako zadovoljna, kaj tudi ne bi bila, ko pa ju mami pedena spredaj in zadaj user posted image

Danes grem po mestu in eno žensko slišim : Boga mamicauser posted image .Kaj zdaj pred 9 meseci bi mi rekla ,da sem bogauser posted image .Zdaj je tak že lifeuser posted image .Včasih skurim baterija ,pa jih pač pol nafilam.Če bi bil vsak dan tako lep kot danes bi blo že kičastouser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.11.2009 19:40:35   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Imate že kake ideje, kaj boste kupovale tamalim za božička...mi smo začeli počasi na kup spravljat darila, drugače se decembra preveč stroškov nabere, pa gužva je povsod...pa še moram malo prej začet,ker bom nekaj stvari tudi sama naredila...ne vem pa kaj bi Blažu nabavili...

tIJA ima še RD prej tak da bo spet vsega preveč. Mislim, da bo za NL dobila eno knjigo Moje telo (za otroke), Nika pa... hmm kaj pa vem. Kakšno dobro igračko.

Tjaši naj bi kupila tricikel,ampak sva ji ga že, tak da dobi knjigo z živalmi, pa kake kocke.user posted image men je večji problem mojem kaj kupituser posted image user posted image

saj, našedva imata pa oba rojstni dan marca, pa bo tudi pri nas spet vsega preveč...tako,da ne bomo pretiravali za božička, Taja dobi štedilnik, za Blaža pa ne vem kaj bi vzela, kaj malega, glih simbolično, da bo nekaj pod jelko tudi za njega...saj vem,da ne registrirajo še, vam,da je bilo Taji najbolj pomembno trgati papir prvo leto, je ni zanimala vsebina user posted image

moj je izrazil željo,da bi imel zunanji trdi disk, da lahko vse filme gor naložimo...tako,da se bo letos božiček malo izprsil, naj mu bo, ker je on meni lani kupil konkretno darilo user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 11.11.2009 19:41:26 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.11.2009 19:41:00   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: spps

...najraje bi mu čelado kupila za darilo, če si ne bo prej glave razbil...to je noooroooouser posted image
sej se bo začel pazit- vsaj naš je začeluser posted image
ko se je pa začel na noge  postavljat, je zarezal glih kam češ- enkrat mu je celo ratalo,da si je znotraj dlesen prebil ( samo takrat je bil na 4ih pa je tak čudno padel)
user posted image

Hudo!!!

e pa o tem jaz govorimuser posted image user posted image , kje imajo to čudo??

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.11.2009 19:42:44   
tasa_m
Večer.
Lija spi, ata gleda, če smo kaj na lotu dobili, jaz pa tu gor strašim user posted image

darila za božička.. od naju bo dobila neko igračo-tako pametno, druga pa nič . Se strinjam z Felišo, da itak ji vse kupiva kar potrebuje. In je zdaj tolko mala da se še ne zaveda. Bomo pa letos imela malo večjo smrekico kot prejšna leta, ko sva imela mini,mini,mini verzijo user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.11.2009 19:42:49   
PERSIDA
felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč domauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.11.2009 19:44:55   
PERSIDA
tasa - a preveriš ,če mi je poslalo slike prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.11.2009 19:45:23   
tasa_m

felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč domauser posted image .
persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.11.2009 19:45:36   
felix7

hihi, si ti eno posrečeno bitje user posted image maš pa prav, tudi v seznam bi že lahko prispevala kakšno bolj frišno sliko. Se bom zvečer potrudila samo zate user posted image sicer pa moram enkrat moža nahecat, da se odpravimo na izlet v MB! Ma kaj, ko noče nikamor, ko dela cele dneve in ob vikendih najraje počiva doma.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.11.2009 19:47:07   
tasa_m

tasa - a preveriš ,če mi je poslalo slike prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim
jop jih imam. Te pa si ti mela fotkiča zraven. Nič nisem videla, da si slikala..user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.11.2009 19:48:34   
PERSIDA
Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesemuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.11.2009 19:51:40   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek user posted image user posted image user posted image

Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat  .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.11.2009 19:52:14   
tasa_m

Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesemuser posted image
6.1 in 7.1 sem cuj! Tiste prve dneve pa tak isi javla da si noter!
Jaz sem si za 6.1 že varuško zrihtala user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.11.2009 19:52:48   
tasa_m

Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat  .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.11.2009 19:54:31   
PERSIDA

Jaz ,pa jo jutri zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mi piiiiiiiiiiiijemo cjeli dan i noč.............user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.11.2009 19:56:30   
PERSIDA
mama_milchy- kaj boš kaj pekla ?Men se lušta po sladkem.Jem vse od a do žuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.11.2009 19:58:49   
PERSIDA

user posted image  

Hudo!!!

e pa o tem jaz govorimuser posted image user posted image , kje imajo to čudo??

Ko boš zvedela še meni javiuser posted image ,ker dvomim ,da bom folgala na dve strani letat.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.11.2009 20:00:26   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Imate že kake ideje, kaj boste kupovale tamalim za božička...mi smo začeli počasi na kup spravljat darila, drugače se decembra preveč stroškov nabere, pa gužva je povsod...pa še moram malo prej začet,ker bom nekaj stvari tudi sama naredila...ne vem pa kaj bi Blažu nabavili...

tIJA ima še RD prej tak da bo spet vsega preveč. Mislim, da bo za NL dobila eno knjigo Moje telo (za otroke), Nika pa... hmm kaj pa vem. Kakšno dobro igračko.

Tjaši naj bi kupila tricikel,ampak sva ji ga že, tak da dobi knjigo z živalmi, pa kake kocke.user posted image men je večji problem mojem kaj kupituser posted image user posted image

Men tud, pa še RD ima dec.
Ja, dva strelca mamo. user posted image   user posted image

pocka, zunanje trde diske imajo pogosto v hoferju in so sicer ena leva firma, ampak poceni. Midva imava dva diska in sva zadovoljna z njima.user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.11.2009 20:00:38   
PERSIDA
Zaj ,pa mislim,da bo počasi hruške debeluške dovolj a bi lahko prosim prišla kera ,da kaj rečemo.Ko bom ,pa šla ajo,ajo,pa boste zažigaleuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.11.2009 20:01:14   
tasa_m

Jaz ,pa jo jutri zrihtamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Mi piiiiiiiiiiiijemo cjeli dan i noč.............user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.11.2009 20:01:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Pri nas bo ,pa božiček prinesel avtosedež.Še dobro da imamo veliki dimnikuser posted image .Aja jaz ,pa mu grem sedaj pisatuser posted image  .

user posted image

darila: Žiga sanja o harmoniki, Lea pa naj bi dobila otroški klavir - un, ki ima neke živalske glasove, kaj pa vem....drugi pa kako malenkost - to mislim na otroke, veliki pa naj si kr sami kupijo user posted image

Tiji je moj obljubu kitaro. Pa lahk nardita kr en bend. user posted image
Tole knjigico pa vem, katero misliš. Dobra ideja.

Sicer se tud jaz strinjam, da od drugih dobita obe dosti, midva jima pa tak čez leto ogromno kupima. Ampak vseeno, kot je pocka rekla, neki pa mora bit tud za Niko pod smrekico.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.11.2009 20:01:33   
PERSIDA
Kak si Najaa ? A si že na off?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.11.2009 20:02:36   
Najaa

user posted image

Najaa ,če lahko menjaš prosim ,če ti že dela ,da ti ne delam sranja.

Ne morem. user posted image Če bo feliša še svojo menjala zvečer, naj ti ona. Pa feliša, ti lahko na mail še kako frišno Nikino pošljem? Enga Božička? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......