Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:35:47
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa ,če lahko menjaš prosim ,če ti že dela ,da ti ne delam sranja. ma sta dobra, prava mala frajerja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:36:15
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz bom božičku pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:38:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz bom božičku pisala naj mi prinese bon za enotedensko spanje jaz tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:40:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Persida - super sta bavca! Zgledata tako zadovoljna, kaj tudi ne bi bila, ko pa ju mami pedena spredaj in zadaj Danes grem po mestu in eno žensko slišim : Boga mamica .Kaj zdaj pred 9 meseci bi mi rekla ,da sem boga .Zdaj je tak že life .Včasih skurim baterija ,pa jih pač pol nafilam.Če bi bil vsak dan tako lep kot danes bi blo že kičasto .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:40:35
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Imate že kake ideje, kaj boste kupovale tamalim za božička...mi smo začeli počasi na kup spravljat darila, drugače se decembra preveč stroškov nabere, pa gužva je povsod...pa še moram malo prej začet,ker bom nekaj stvari tudi sama naredila...ne vem pa kaj bi Blažu nabavili... tIJA ima še RD prej tak da bo spet vsega preveč. Mislim, da bo za NL dobila eno knjigo Moje telo (za otroke), Nika pa... hmm kaj pa vem. Kakšno dobro igračko. Tjaši naj bi kupila tricikel,ampak sva ji ga že, tak da dobi knjigo z živalmi, pa kake kocke. men je večji problem mojem kaj kupit saj, našedva imata pa oba rojstni dan marca, pa bo tudi pri nas spet vsega preveč...tako,da ne bomo pretiravali za božička, Taja dobi štedilnik, za Blaža pa ne vem kaj bi vzela, kaj malega, glih simbolično, da bo nekaj pod jelko tudi za njega...saj vem,da ne registrirajo še, vam,da je bilo Taji najbolj pomembno trgati papir prvo leto, je ni zanimala vsebina moj je izrazil željo,da bi imel zunanji trdi disk, da lahko vse filme gor naložimo...tako,da se bo letos božiček malo izprsil, naj mu bo, ker je on meni lani kupil konkretno darilo
< Sporočilo je popravil pocka -- 11.11.2009 19:41:26 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:41:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...najraje bi mu čelado kupila za darilo, če si ne bo prej glave razbil...to je noooroooo sej se bo začel pazit- vsaj naš je začel ko se je pa začel na noge postavljat, je zarezal glih kam češ- enkrat mu je celo ratalo,da si je znotraj dlesen prebil ( samo takrat je bil na 4ih pa je tak čudno padel) Hudo!!! e pa o tem jaz govorim , kje imajo to čudo??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:42:44
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. Lija spi, ata gleda, če smo kaj na lotu dobili, jaz pa tu gor strašim darila za božička.. od naju bo dobila neko igračo-tako pametno, druga pa nič . Se strinjam z Felišo, da itak ji vse kupiva kar potrebuje. In je zdaj tolko mala da se še ne zaveda. Bomo pa letos imela malo večjo smrekico kot prejšna leta, ko sva imela mini,mini,mini verzijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:42:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč doma .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:44:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - a preveriš ,če mi je poslalo slike prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:45:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč doma . persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:45:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč doma . hihi, si ti eno posrečeno bitje maš pa prav, tudi v seznam bi že lahko prispevala kakšno bolj frišno sliko. Se bom zvečer potrudila samo zate sicer pa moram enkrat moža nahecat, da se odpravimo na izlet v MB! Ma kaj, ko noče nikamor, ko dela cele dneve in ob vikendih najraje počiva doma.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:47:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - a preveriš ,če mi je poslalo slike prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim jop jih imam. Te pa si ti mela fotkiča zraven. Nič nisem videla, da si slikala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:48:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:51:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč doma . persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:52:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesem . 6.1 in 7.1 sem cuj! Tiste prve dneve pa tak isi javla da si noter! Jaz sem si za 6.1 že varuško zrihtala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:52:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajt
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:54:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesem . 6.1 in 7.1 sem cuj! Tiste prve dneve pa tak isi javla da si noter! Jaz sem si za 6.1 že varuško zrihtala Jaz ,pa jo jutri zrihtam .Mi piiiiiiiiiiiijemo cjeli dan i noč.............
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:56:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
mama_milchy- kaj boš kaj pekla ?Men se lušta po sladkem.Jem vse od a do ž
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 19:58:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Hudo!!! e pa o tem jaz govorim , kje imajo to čudo?? Ko boš zvedela še meni javi ,ker dvomim ,da bom folgala na dve strani letat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:00:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka Imate že kake ideje, kaj boste kupovale tamalim za božička...mi smo začeli počasi na kup spravljat darila, drugače se decembra preveč stroškov nabere, pa gužva je povsod...pa še moram malo prej začet,ker bom nekaj stvari tudi sama naredila...ne vem pa kaj bi Blažu nabavili... tIJA ima še RD prej tak da bo spet vsega preveč. Mislim, da bo za NL dobila eno knjigo Moje telo (za otroke), Nika pa... hmm kaj pa vem. Kakšno dobro igračko. Tjaši naj bi kupila tricikel,ampak sva ji ga že, tak da dobi knjigo z živalmi, pa kake kocke. men je večji problem mojem kaj kupit Men tud, pa še RD ima dec. Ja, dva strelca mamo. pocka, zunanje trde diske imajo pogosto v hoferju in so sicer ena leva firma, ampak poceni. Midva imava dva diska in sva zadovoljna z njima.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:00:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
Zaj ,pa mislim,da bo počasi hruške debeluške dovolj a bi lahko prosim prišla kera ,da kaj rečemo.Ko bom ,pa šla ajo,ajo,pa boste zažigale
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:01:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Letos z božičkom ne bomo komplicirali ,ker jaz začnem 29.12.pit ,pa končam 7.1.2010 ,ker sem lani sama strašla v sobi po bolnici,bo letos druga pesem . 6.1 in 7.1 sem cuj! Tiste prve dneve pa tak isi javla da si noter! Jaz sem si za 6.1 že varuško zrihtala Jaz ,pa jo jutri zrihtam .Mi piiiiiiiiiiiijemo cjeli dan i noč.............
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:01:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pri nas bo ,pa božiček prinesel avtosedež.Še dobro da imamo veliki dimnik .Aja jaz ,pa mu grem sedaj pisat . darila: Žiga sanja o harmoniki, Lea pa naj bi dobila otroški klavir - un, ki ima neke živalske glasove, kaj pa vem....drugi pa kako malenkost - to mislim na otroke, veliki pa naj si kr sami kupijo Tiji je moj obljubu kitaro. Pa lahk nardita kr en bend. Tole knjigico pa vem, katero misliš. Dobra ideja. Sicer se tud jaz strinjam, da od drugih dobita obe dosti, midva jima pa tak čez leto ogromno kupima. Ampak vseeno, kot je pocka rekla, neki pa mora bit tud za Niko pod smrekico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:01:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kak si Najaa ? A si že na off?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 20:02:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa ,če lahko menjaš prosim ,če ti že dela ,da ti ne delam sranja. Ne morem. Če bo feliša še svojo menjala zvečer, naj ti ona. Pa feliša, ti lahko na mail še kako frišno Nikino pošljem? Enga Božička?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......