Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:40:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania evo samo za vas... čaki na ZS, napišem link od slikic...4 ste, ne... ma ne bom tule gor več slik dajala, ker mi nekaj smrdi... joj, bejba, hude slikce! Lepo je vidt tko složno družinico aja, a tista rožica na steni je pa lučka? ful dobro!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:40:22
|
|
|
|
yania
|
nekaj je še drugih slik, nekaj od včeraj, večina pa od danes... poglejte, kako je timon zaspal pri Naji na sedežni,,,jaz sem sesala...naj bi šli ven po tem, pa je miško omagal -.. drugače pa...na sprehodu,,,ja,,,lep dan, toplo , sonček, in samo mi...timon je ajal, zato manjka v budnem stanju.. Felix, od kje imaš ti 7 zraven?...sem skoraj Felix poslala link se mi je zdelo nekaj sumljivo tole...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:41:11
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce jaz grem spat. Hvala za družbo, luštn je blo! Zdej pa pančkat, ker je jutri nov dan z našimi nadebudnimi . Nočka lahko noč lahko noč .... jaz tudi grem, sem že mogla zdaj dojit ... kaj še bo do jutra tako da se jutri naprej zmenimo najprej za soboto, potem pa še za nasledni teden ...ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:44:05
|
|
|
|
Najaa
|
yania lepe slikce. Pa lahko noč vsem, ki greste spat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:44:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania nekaj je še drugih slik, nekaj od včeraj, večina pa od danes... poglejte, kako je timon zaspal pri Naji na sedežni,,,jaz sem sesala...naj bi šli ven po tem, pa je miško omagal -.. drugače pa...na sprehodu,,,ja,,,lep dan, toplo , sonček, in samo mi...timon je ajal, zato manjka v budnem stanju.. Felix, od kje imaš ti 7 zraven?...sem skoraj Felix poslala link se mi je zdelo nekaj sumljivo tole... ja 7 mam zraven glih zato, k je felix že oddan 7 je pa moja srečna številka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:44:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce jaz grem spat. Hvala za družbo, luštn je blo! Zdej pa pančkat, ker je jutri nov dan z našimi nadebudnimi . Nočka lahko noč lahko noč .... jaz tudi grem, sem že mogla zdaj dojit ... kaj še bo do jutra tako da se jutri naprej zmenimo najprej za soboto, potem pa še za nasledni teden ...ok zmenen pa lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:44:46
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania nekaj je še drugih slik, nekaj od včeraj, večina pa od danes... poglejte, kako je timon zaspal pri Naji na sedežni,,,jaz sem sesala...naj bi šli ven po tem, pa je miško omagal -.. drugače pa...na sprehodu,,,ja,,,lep dan, toplo , sonček, in samo mi...timon je ajal, zato manjka v budnem stanju.. Felix, od kje imaš ti 7 zraven?...sem skoraj Felix poslala link se mi je zdelo nekaj sumljivo tole... Yania ful lepe slikce, res ste lepi .... naj tole traja in traja in traja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:48:24
|
|
|
|
yania
|
hvala....no sej slike....niso glih za razvit ko so z mobija...ampak...so pa mi všeč,predvsem zaradi vsebine,... ej pupe moje... grem ajat...še pod tuš, pa vodo prevret, pa naštimat torbo za jutri, ko čez 8 ur se bomo že tehtali pa merili... ..... mirno noč, imejte se radi, pa fajn poštimajte, tiste ki še nis te/mo ..... Felix, ti pa ga ne pohaj tolk...nisi anonimna tuki gor , veš....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:51:51
|
|
|
|
felix7
|
yania, ti ga pa pihneš jaz tudi grem, lahko noč, drage moje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:52:12
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tud grem. Je že čas. Lepo spite pupe in zbudite se kot rožice. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 23:54:20
|
|
|
|
yania
|
jutri bo tudi sonček...pravijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 6:44:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro vstat bo treba.Zunaj je sonceeeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 6:56:35
|
|
|
|
spps
|
uf, čveke čvekaste, sem eno uro rabla,da sem vas prečekirala Dobro jutro
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 6:56:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo faca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 6:57:04
|
|
|
|
spps
|
aja, pa glasovala sem že tud, da ne bo katera rekla,da ni nobene koristi od mene
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 7:48:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Noč ponovno katastrofa..kaj je kaka polna luna na pohodu al kaj? Edina pozitiva je to, da je sonček zato greva danes hitrooo ven. Zdaj se napapcama pa sva že veni. aja, tudi jaz sem glasovala za naše zvončke in trobentice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 7:48:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo Felix na koliko pa tega fantka pereš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 9:10:12
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Noč ponovno katastrofa..kaj je kaka polna luna na pohodu al kaj? Edina pozitiva je to, da je sonček zato greva danes hitrooo ven. Zdaj se napapcama pa sva že veni. aja, tudi jaz sem glasovala za naše zvončke in trobentice. Dobro jutro, a vi imate sonček, pri nas je megla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 9:48:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Noč ponovno katastrofa..kaj je kaka polna luna na pohodu al kaj? Edina pozitiva je to, da je sonček zato greva danes hitrooo ven. Zdaj se napapcama pa sva že veni. aja, tudi jaz sem glasovala za naše zvončke in trobentice. Dobro jutro, a vi imate sonček, pri nas je megla! na štajerskem je sonček
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 10:25:22
|
|
|
|
Najaa
|
jutro... Spali dobro, Tija je malo manj dobro. Skrbi me ta kašelj, zdaj me pa res skrbi. Z Niko šibama pa malo ven v eno dobro družbico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 12:02:25
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Midve sva dopoldan že v polno izkoristili sonček...zdaj pa spi ko polhek...in to brez kosila preveč je bla zmatrana da bi se ona z žličko igrala bo pa potem mogoče bolj teknilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 12:03:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jutro... Spali dobro, Tija je malo manj dobro. Skrbi me ta kašelj, zdaj me pa res skrbi. Z Niko šibama pa malo ven v eno dobro družbico. Maruša tudi vsake toliko še malo kašlja...Hb ne več toliko da bi bruhala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 12:06:41
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro. Noč ponovno katastrofa..kaj je kaka polna luna na pohodu al kaj? Edina pozitiva je to, da je sonček zato greva danes hitrooo ven. Zdaj se napapcama pa sva že veni. aja, tudi jaz sem glasovala za naše zvončke in trobentice. Dobro jutro, a vi imate sonček, pri nas je megla! na štajerskem je sonček Zdej je pa tud pri nas !
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 13:23:34
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo na hiro, vreme super, zato gremo na sprehod Dopoldne pa sem preživela v dobri družbi Prav paše takole čvekat Felix za sliko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 12.11.2009 13:43:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo Felix na koliko pa tega fantka pereš? na 37, da se slučajno ne skrči
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......