|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
6.11.2009 16:58:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

babe žabe sem vas komi prebralauser posted image  pa vmes pozabla komentirat, zdaj pa tud ne bom, ker več ne vem kaj sem hotla napisat ...

tolk da sem se javila, mi gremo danes za dva dni k mojim na Koroško, tam pa net zelo počasi dela in se mi ne bo dalo čakatuser posted image  tako da se tipkamo v nedeljo zvečeruser posted image

Lep vikend vam želimuser posted image
Uživaj in se pusti razvajat!
Se tipkamo..

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
6.11.2009 17:21:57   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

babe žabe sem vas komi prebralauser posted image  pa vmes pozabla komentirat, zdaj pa tud ne bom, ker več ne vem kaj sem hotla napisat ...

tolk da sem se javila, mi gremo danes za dva dni k mojim na Koroško, tam pa net zelo počasi dela in se mi ne bo dalo čakatuser posted image  tako da se tipkamo v nedeljo zvečeruser posted image

Se tipkamo..

lep vikend vsem trem!!!

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
6.11.2009 17:26:13   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi smo doma, imeli smo se super, tak super, da nisem nič slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nisem imela časa, no mislim 5 slik imam verjeten.user posted image

Brala za nazaj ne bom, ker nimam časa, bom pa se vključila od danes naprejuser posted image

Če je  kdo bolanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse obmesečnice pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajteuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
6.11.2009 17:34:56   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Kokica, ti ga kar pelji ;), je vseen boljš it preverit, če še ni boljše ( da ni treba med vikendom hodit)

ja zato ja...pa da vidim zakaj je padla temparatura...čemu se je obranil, če sploh čemu? user posted image

In? Kako je blo pri P?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
6.11.2009 17:35:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole:

ponedeljek
torek
sredek
četrtek
petek
sobotek
nedeljek

user posted image user posted image user posted image

pA user posted image za prespano noč.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
6.11.2009 17:35:11   
Najaa

Najaa sem dobila danes. HVAALAAA!  Zdaj pa imamo vsa imena Nataša, Lija in Tomaz sestavljena user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ni za kaj. Jaz sem tudi dobila in hvala tudi tebi! user posted image Nekaj sva si jih pa istih poslale, a ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
6.11.2009 17:35:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?..
no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej  k meni....tako da...se pišemo kasno....

nč... user posted image bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste user posted image

A pol niste šli?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
6.11.2009 17:35:24   
Najaa

Se tipkamo..

trinity tudi jaz vam želim, da se imejte lepo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
6.11.2009 17:37:40   
PERSIDA
DANES PRAZNUJEJO :

LIA OD CITE    -  9 mesecev
MARCEL OD SPPS   - 8 mesecev
MATEVŽ OD MEDIUHEC  - 8 mesecev

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
6.11.2009 17:38:54   
Najaa
dan...

Evo mene iz postelje vam pišem. A zdej vidte, kak ne morem brez vas? user posted image Resno, čist sem fertik, glavo mi bo razneslo in glede na to, da je dež in ne moreta moj in Tija ven, je nevarnost tega zelo velika. Mala daje ven vso odvečno energijo. Pravkar ima v obdelavi vrečo za igrače in skoz tako na glaaaaas govori! user posted image user posted image
Nika mi je šla bolj na roko in ko je končno prvič ob pol treh zaspala, sva spali skoraj tri ure. Njami, je pasal, sam jaz bi še.
Aja, z Niko sva bli pri P in ima virozo. Jaz pa tudi verjetno sam otroc seveda lažje prebolevajo in je ona veselo na tleh vsa nasmejana in se igra, jaz pa ležim ko kup... nečesa pač. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
6.11.2009 17:39:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DANES PRAZNUJEJO :

user posted image

Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
6.11.2009 18:15:00   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dan...

Evo mene iz postelje vam pišem. A zdej vidte, kak ne morem brez vas? user posted image Resno, čist sem fertik, glavo mi bo razneslo in glede na to, da je dež in ne moreta moj in Tija ven, je nevarnost tega zelo velika. Mala daje ven vso odvečno energijo. Pravkar ima v obdelavi vrečo za igrače in skoz tako na glaaaaas govori! user posted image user posted image
Nika mi je šla bolj na roko in ko je končno prvič ob pol treh zaspala, sva spali skoraj tri ure. Njami, je pasal, sam jaz bi še.
Aja, z Niko sva bli pri P in ima virozo. Jaz pa tudi verjetno sam otroc seveda lažje prebolevajo in je ona veselo na tleh vsa nasmejana in se igra, jaz pa ležim ko kup... nečesa pač. user posted image

V naših koncih pa škrlatinka razsaja! user posted image

user posted image user posted image user posted image , da ni nič resnega!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
6.11.2009 18:15:43   
novo

DANES PRAZNUJEJO :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak so že stari! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
6.11.2009 18:16:33   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?..
no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej  k meni....tako da...se pišemo kasno....

nč... user posted image bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste user posted image

A pol niste šli?

user posted image user posted image user posted image user posted image Sam ni res to, js bi že te imela bojler! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
6.11.2009 18:17:56   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. user posted image

Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?!
Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. user posted image
Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh.
Sadje jogurti, skutke so za malice.
Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm

Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
6.11.2009 18:19:03   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
deeeeeeeeeeeežuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica pa že dve uri spi user posted image zdaj ko bi šla pa js k njej ležat se bo pa itak zbudila...bom raje kr tu počakala user posted image

Lucky you, mi smo pristali na 1 uro že dan, 2x po pol ure.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
6.11.2009 18:20:18   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Žiga je končno pogruntal pravi vrstni red dnevov v tednu in grejo takole:

ponedeljek
torek
sredek
četrtek
petek
sobotek
nedeljek

pA user posted image za prespano noč.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolj logično!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
6.11.2009 18:20:58   
novo
Evo, mal pokomentirala, se vrnem, ko boste najmanj pričakovale1 user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
6.11.2009 18:25:01   
NoBady

DANES PRAZNUJEJO :

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
6.11.2009 18:27:16   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. user posted image

Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?!
Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. user posted image
Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh.
Sadje jogurti, skutke so za malice.
Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm

sej mislim da to kar si napisala niti ni enolično, sej kaj pa češ druga za zajtrk in večerejo...važno da je kosil različn... sej mi tudi zajtrke in večerje jemo bolj enlično, vsaj pri nas je tako... Taj tudi ima linote, mleko, jogurtke, skutke in take stvari, to paše... pomoje te nima kej skrbet...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.11.2009 18:27:59   
NoBady

dan...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.11.2009 19:08:04   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

dan...

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.11.2009 19:31:20   
KOKICA32

DANES PRAZNUJEJO :

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.11.2009 19:32:23   
KOKICA32
Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. user posted image Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.11.2009 19:33:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image zate in Niko!

Tudi Valentin  ima virozo.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......